Sonunda boşanma davasını açıyorum

Acimiyor iste calisiyorum kendisi calismiyor 9 aydr evliyiz hastalar etti beni sadece hayatta annem abim varki uvey gibi hic sevmezler beni kavga ettik desem birakip asla gelme diyor evini siginiyorum ya birazda ondan seviyorum galiba bilmiyorum
Çalışıyosan kendi ayakların üstünde durabilirsin evi sen geçindiriyosun şuanda
Tek başınada gül gibi yaşarsın kimseden kimseye fayda yok kimseye ihtiyacında yok kendine güven ve bırak o adamı hasta olacak kadar yıpranmışsın

Evet cunku gitcek kapim yok canm ailem yok brnim ancak ayrilirsam ya kotu yol yada kadin siginma evi malesef egerki su yazdiklarimdan hayatn kat kat ustunse yat kalk sukret

Siz iyi misiniz? Boşanınca neden kötü yola düşesiniz? İşiniz gücünüz var nedir bu karamsarlık?
Eşiniz zaten çalışmıyormuş, size ne faydası var ki bu adamın o olmayınca kötü yola düşeceksiniz?

Şu yeşilçam kafasından çıkın lütfen. Kadın sevdiği bey tarafından terk edilir ve derhal gidip en yakın geneleve kayıt yaptırır. Çünkü başında erkek olmayan kadının sonu bu, çünkü çok mantıklı(!)

İşiniz var; evde de sizi evinizden atıp duran, sizi aldatmış, sizin beslediğiniz adam var. Ona ya da bir başkasına ihtiyacınız yok.

En azından mağdurluk yaşamayacaksın gbi olan olmus mal paylaşımına razi gelmis bence ağlayıp üzülmeye deymez bosu bosuna beklemişsin ama nasip bu zamanaymis seni kutluyorum allah gönül rahatlığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…