- 30 Eylül 2019
- 843
- 1.570
- 63
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
13 yıldır evli olan bla bla bla ve akli basında olan ve doktoruyla konuşan her kadın bilir doğum kontrol hapı kesinen korumaz bazen istisnai durumlar maleseff olabiliyor. Ilk defa duymus gibi soka girmesin kimse .Oldu mu..13 yildir evli akli basinda ilaclarini duzenli kullanan ilac alirken antibiyotik kullanmayan her akilli kadin bilir..Nasil oldu mu..Diger bir msjda yazdigim gibi spiral hic taktirmadim o bana guven vermiyor..Benim icin su an en iyi yontem hap
13 yıldır evli olan bla bla bla ve akli basında olan ve doktoruyla konuşan her kadın bilir doğum kontrol hapı kesinen korumaz bazen istisnai durumlar maleseff olabiliyor. Ilk defa duymus gibi soka girmesin kimse .Oldu mu..
Emredersiniz Komutanim13 yıldır evli olan bla bla bla ve akli basında olan ve doktoruyla konuşan her kadın bilir doğum kontrol hapı kesinen korumaz bazen istisnai durumlar maleseff olabiliyor. Ilk defa duymus gibi soka girmesin kimse .Oldu mu..
Artik o kadarina ne diyeyim..Büyük konusuyorsunuz, hem spiralle, hem hapla, hem ertesi gün hapiyla hamile kalan tanidiklarim oldu.
Büyük konusuyorsunuz, hem spiralle, hem hapla, hem ertesi gün hapiyla hamile kalan tanidiklarim oldu.
Yıllardır şikayetçi olduğun sağlıklı olmayan çoluk çocuk hatrına devam eden evlilikte ev arkadaşı olursun bana göre. Fazlası olmaz.Yahu seneler süren evlilik, ayda yılda bir olsa da olur. Onda da denk gelmiş belli
Bu tipler değişmezBıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Ne deyim bu sizin düşünce tarzınız. Ben büyük büyük lafları sevmem kullanmam Allah büyüktür bizim elimizde sadece bı cüzi irade var tedbir alabiliriz ama herşeye yüzde yüz malik değiliz o yüzden dedim ama sizin inanç yapınız düşünceniz bişey diyemem bu benim yaşam tarzımVallahi bir esim bir ben varim o an baska kimin elinde olacak..
Tembel ve terbiyesiz.Yaptığım işlerin basit olduğunu annesinin köyde çamaşır vs hepsini elinde yıkadığını benim tembel olduğumu bekarken alismadigimi alışmaya kendi aslında vs söyleyecek çok şey buluyor
Ben öylelerini baska bi isimle cagiriyorum da sizi minik kusmius gene, dikkat edin bi daha banyoda ayakkabisini dis fircanizla fircalayip geri koymasinCanım onlar icin yuva mı yıkılır yaa. Bak şükür et ya ben napim geçen çorabını mutfakta buldum. Banyoda cekirdek kabuklari topladim. Sen ayakkabisini silmek icin almış mutfaktaki sari bezi ayakkabisini silip geri mutfağa atmış böyle bi kocan olsa napardinAma yinede çok seviyorum minik kuşumu
Sado mazo zevkler benceYani bazi insanlar es degil, sirta kambur. Bu insan sizin hayatiniza tam olarak ne katiyor?
Yanlis anlamayin ama boyle adamlari nasil mideniz aliyor...esim kendi kirli calamasirinj kirli sepetine atarken ozenle katlar ya da baska camasirina sarar ben gorup de tiksinmeyim diye....su yazilanlar ciddi sok ediyor beni cunku ailemde babam ve erkek kardeslerim vardi tek kizdim ve hic boyle birsey duymadim gormedimçamaşır sepetiyle donunu koydugu yer arasında tam 75 cm var üşenmedim ölçtüm
genede yere atıyor banyoya gireken , sepete koysana diyorum kadın kaldırsın diyor , senın pis donunu kadına kaldırtmaya utanmıyormusun diyorum
tamam kaldırırım diyor ama kaldırmıyor sabah benden önce işe gidiyor bakıyorum gene yerde, mecbur ben kaldırıyorum kadına ayıp olmasın diye ,
öküz hep öküzdür ne yaprsan yap , bunların elinde ömrümüz tükenecek
Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Tam 15 yıl böyle geçmiş ama suç yine sizde mi oldu yani. O zaman konu sahibi 5 yıl daha beklesin ne diyelimKadın ilgiyle, erkek övgüyle, çocuk sevgiyle yaşar derler..
Yani ev isi yapmiyor ona cozum bulunabilir, eve yardimci alin parasini da ondan alin bu tamam ama asil sorun ne biliyor musnuz ? Siz hamileyken yapamadiginz iste gram yardin etmeyip sizinle inatlasan merhametsiz bir adamla evli olmaniz, bunun hastaligi var ki zaten hamilelikte gormussunz ne oldugunu ne bileyim bu adama kotu gunde guvenilmez kjYaptığım işlerin basit olduğunu annesinin köyde çamaşır vs hepsini elinde yıkadığını benim tembel olduğumu bekarken alismadigimi alışmaya kendi aslında vs söyleyecek çok şey buluyor
Allah sabır versin. Bence çok çabalama çünkü değiştirebileceğini düşünmüyorum açıkçası. Muhtemelen annesi suyunu bile ayağına getirmiştir oğlusunun. ..o yüzden anlatamazsinBıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Çöpe at atma kirligeçamaşır sepetiyle donunu koydugu yer arasında tam 75 cm var üşenmedim ölçtüm
genede yere atıyor banyoya gireken , sepete koysana diyorum kadın kaldırsın diyor , senın pis donunu kadına kaldırtmaya utanmıyormusun diyorum
tamam kaldırırım diyor ama kaldırmıyor sabah benden önce işe gidiyor bakıyorum gene yerde, mecbur ben kaldırıyorum kadına ayıp olmasın diye ,
öküz hep öküzdür ne yaprsan yap , bunların elinde ömrümüz tükenecek
Niye caninizi sıkıyorsunuz ki bosverin...Hiç acimayin iki güne bı alın temizleyen birini...Parasını da onun maaşından ödeyin isteyin yani yetişemiyorum o yüzden yardımcı geldi die...Ya yardımci olacak yada gelene ses etmeyecek.Calisiyorsunuz üstelik hamilesiniz çok bencil esiniz ama düzelmez bence üzgünümKartım ben de tüm diretmelerine rağmen vermiyorum. Evin ihtiyaçlarına maddi destek oluyorum. Pandemiden önce cam silme vs büyük işler için alıyordum şuanda almıyorum virüsten dolayı. Birikim yapmaya çalışıyorum kendim. Düzelirse bir şeyler yapmak için düzelmezse kendim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?