- 14 Aralık 2020
- 228
- 250
- 18
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
HahahahahahahahaBen öylelerini baska bi isimle cagiriyorum da sizi minik kusmius gene, dikkat edin bi daha banyoda ayakkabisini dis fircanizla fircalayip geri koymasin
Ben buna katılmıyorum, elbette çocuğunu kötü yetiştiren aileler var maalesef ama hepsi öyle değil. bizi mesela, annem /babam ne beni prenses nede erkek kardeşlerimi paşa gibi yetiştirdi. Kardeşimin biri mükemmel bir eş/ baba, elinden herşey gelir, eşine her konuda destek onu el üstünde tutar, ev işi dışarı işi herşeyi yapar ama diğer kardeşim tam bir odun, halbuki ikiside aynı ailede büyüdü...Çocuklukta yanlış yetiştirilme sonucu hödük herifler oluyorlar büyüdüklerinde işte.. çok çok yazık keske hamile olmasaymışsnız hemen ayrılırdınız o zaman
Tamamen o sebepten demiyorum. Kendini geliştirebilen de oluyor, geliştiremeyen de. Ama küçüklükte bi tabağını bile mutfağa götürtmeyen, her yiyeceğini içeceğini önüne hazır eden, yatağını bile toplamasını söylemeyen bir anne-babayla büyüyen cocugun ilerde böyle davranması süpriz değil onu ifade etmeye calısıyorum.Ben buna katılmıyorum, elbette çocuğunu kötü yetiştiren aileler var maalesef ama hepsi öyle değil. bizi mesela, annem /babam ne beni prenses nede erkek kardeşlerimi paşa gibi yetiştirdi. Kardeşimin biri mükemmel bir eş/ baba, elinden herşey gelir, eşine her konuda destek onu el üstünde tutar, ev işi dışarı işi herşeyi yapar ama diğer kardeşim tam bir odun, halbuki ikiside aynı ailede büyüdü...
Sado mazo zevkler bence
Yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini okudum temizlikçi tut diyenler covidten dolayı cesaret edemedim geçen marttan beri. Eskiden de çok şık almadım büyük ev işleri için aldım aslında biraz sorumluluk alsa çoğu şeyi kendim yapıyorum en azından sadece bulaşıkları hallerde umrunda değil malesef evet belki de değer vermediği için. Ama çözüm bulamadım çünkü aşırı inatçı Nuh der peygamber demez.
Öff aşka bakCanım onlar icin yuva mı yıkılır yaa. Bak şükür et ya ben napim geçen çorabını mutfakta buldum. Banyoda cekirdek kabuklari topladim. Sen ayakkabisini silmek icin almış mutfaktaki sari bezi ayakkabisini silip geri mutfağa atmış böyle bi kocan olsa napardinAma yinede çok seviyorum minik kuşumu
Niye begenemediniz mi aşkımıÖff aşka bak
İyi donunu değiştirmeye üşenmiyor ortalıkta hep bir donçamaşır sepetiyle donunu koydugu yer arasında tam 75 cm var üşenmedim ölçtüm
genede yere atıyor banyoya gireken , sepete koysana diyorum kadın kaldırsın diyor , senın pis donunu kadına kaldırtmaya utanmıyormusun diyorum
tamam kaldırırım diyor ama kaldırmıyor sabah benden önce işe gidiyor bakıyorum gene yerde, mecbur ben kaldırıyorum kadına ayıp olmasın diye ,
öküz hep öküzdür ne yaprsan yap , bunların elinde ömrümüz tükenecek
Ya buna hiç katılmıyorum bi kvdem var hala yemeğe gitsek nerdeyse kaşıkla yedirecek oğluna kendi tabağındaki etleri seçip esimin tabağına koyarAllah sabır versin. Bence çok çabalama çünkü değiştirebileceğini düşünmüyorum açıkçası. Muhtemelen annesi suyunu bile ayağına getirmiştir oğlusunun. ..o yüzden anlatamazsin
Bence ciddi ciddi yoklugunuzla tehdit edin, blof yapmayin ama adam olmayacaksa atin gitsin cunku b3n boyle bir insani gozumde canlandiramiyorum bile ama siz yasamayi beceriyorsunuz helal olsun sabrinjza ama artik yeter deyin dunyaya 1 kez geliyorsunuzYorumlarınız için teşekkür ederim hepsini okudum temizlikçi tut diyenler covidten dolayı cesaret edemedim geçen marttan beri. Eskiden de çok şık almadım büyük ev işleri için aldım aslında biraz sorumluluk alsa çoğu şeyi kendim yapıyorum en azından sadece bulaşıkları hallerde umrunda değil malesef evet belki de değer vermediği için. Ama çözüm bulamadım çünkü aşırı inatçı Nuh der peygamber demez.
Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Çok gereksız bir adam .Kazandıgınız parayı harcıyomusunuz?Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?