sonunda patladı

Hirsina kurban oluyor. Sevgilisinin karisi sevgilisinden bosanmiyor diye bosanmiyor. O adam karisini bosamiyor diye kocasini bosamiyor. Bekar bi adamla sevgili olsa ya da evli sevgili bosansa hemen bosanirdi emin ol.

Tamamını okuyamadım. Patlayan ne? Benim de aklıma “patladı ahınız tuttu” yazınca. Silikonları mı patladı acaba dedim:d

Konu sahibi kaçtı sanırım.
Başından beri boşanamamasının sebebi aslında sevgilisinin karısını bırakmayacağını bilmesi.
Kendide evliliğine devam ettiğinde eşit şartlarda olduklarını düşünüyor.
Ailesi veya eşinin boşanmak istememesi bahane.
Boşanacak olsa ''başka birine ilgi duyuyorum '' demesi yeterliydi kocasına.
Onun tek derdi sevgilisi.
Adam karısını boşamayacak,kendi kurulu düzeninide bozmuş oldu ve şuan tek mağdur kendini görüyor..
Konu sahibi arkadaşım ;
Siz bu adamı unutun.Bu adam karısından boşanmaz,boşansa bile mutlu olamazsınız.
Kendinize yeni bir yol çizin aklınız varsa.

işin kötü yanı mahkemeler böyle durumlarda delil istiyor evde kamerayla dolaşmam lazımdı galibaa

ne pislik biriyimis o ya...
dayaga falan karsıyımdır ama kv nin elleri dert görmesin diyesim geldi.
terbiyesiz yaptıgı ahlaksızlık yetmiyormus gibi bir de kapı önüne koymus seni.

kv şahitlik yapmadı mı?
gerci kurtulmussun ya o adamdan, bir basiretin baglandıgı icin pişkince davranıp hergun baska biriyle olmasına da göz yumuyor olabilirdin su an.
cok gecmis olsun.

Guclu kadin ne demek saniyosunuz ki? Guclu kadin saglikli dusunen ve bunu uygulamaya dokebilen kadindir zaten. Kavramlarin altini doldurun kullanirken

Pardonda agresif tavriniz niye.istedigim gibi yorum yapabilirim.kime ne ya ne saçma. Akil sagligi yerinde bence haltlari yemeyi biliyor.nesi sagliksiz.herseyi yap et sonra aa ruh halim bozuk .ben bu anlsyisa karsiyim..

bence aladatan kadında adamda idam edilsin.. madem baskasıyla herhaştı yıyecek kadar acızsen bosan ne halt yersen ye ınsallah sürünürsün

evet adam haklı siz hiçbir şeye değmezsiniz en sonunda defolup gidiyorsunuz.inşaallah kızınızı vermezler size

bence aladatan kadında adamda idam edilsin.. madem baskasıyla herhaştı yıyecek kadar acızsen bosan ne halt yersen ye ınsallah sürünürsün

İdam mı? O kadar da değil artık ya
Tamam acizse boşansın katılıyorum, ama idam etmek, öldürmek bence aldatmanın çözümü olamaz.
Aldatma veya aldatmama karakter meselesidir. Zorla kimseyi yola getiremezsin, idam caydırıcı olur mu bilmem ama çok insanlık dışı kalıyor bu konuda

evliliğe hazır olmayan kişi evlenmesin kimseninde başını yakmasın..

Pardonda agresif tavriniz niye.istedigim gibi yorum yapabilirim.kime ne ya ne saçma. Akil sagligi yerinde bence haltlari yemeyi biliyor.nesi sagliksiz.herseyi yap et sonra aa ruh halim bozuk .ben bu anlsyisa karsiyim..

Muhatap diye aldik agresif olduk iyiymis. Ben konu sahibi aklamiyor aksine yaptigini rezillik buluyorum. Timarhanelik de demedim, sagliksiz dedim. Yaptiginin bedelini pasa pasa odeyecek dedim. Zihnin sagliksiz olmasi ile yaptiginin yanlis olmasi farkli seyler. Hayirli forumlar.

3 saatte 26 sayfa..
Sanırım artık ikili hayatınız son buldu.
Hayırlısı olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet adam haklı siz hiçbir şeye değmezsiniz en sonunda defolup gidiyorsunuz.inşaallah kızınızı vermezler size

Kızı kaç yaşında bilmiyorum da adam bu sebepten boşasa vereceğini de sanmam mahkemenin. Ailesi ne vs de acaba patladı ya dermi acaba ?

eski konuları okudum.zor şeyler yaşamışsınız ama biraz dik durun.eşini aldatıyosun kenidini kötü bi konuma düşürüyosun.herşeyi göze aldığın adamsa ne yardan ne serden diye düzeni bozmadan ikinizi birden götürüyo.niye boşansınki zaten karısı kabullenmiş, senin elinden almak için kendi tabiriyle, adamın gönlünü hoş tutmak için herşeyi yapıyodur diğer yandan sizde öyle.adam gününü gün ediyo yani.peki sen napıyosun.ne kendi düştüğün durumu ne çocuğunu önemsemeden güya aşk yaşıyosun.ne kocan nede aldattığın adam adam değil.boşan ve kendi yolunu çiz.bu kadar düşürmeyin kendinizi

Son düzenleme:

valla canım ben okadar sinirleniyoruki ölsünler...

bu konuda doluyum zaten
parka gittik oğlumla orada bir kadın vardı oğluyla,eşi komşusunun kızıyla aldatmış,bu kadınada evi sana vericem diye kağıt imzalamış evde öylesine bir kağıt..boşanmaya razı etmiş..kadın boşanmış oğluyla yine evde oturuyor adam aldattığı kadını nikahlamış ona ev tutup kiraya çıkmışlar..
parktaki kadın bana diyorki okağt geçerlimi..bende noterden bile değil geçerli değildir keşke kabul etmeseydin boşanmayı dedim

Senle ben muhattab olmuyorum sekerim.konuya daldin alinti yapip duruyorsun yorumlara.seni ilgilendirmez nasil yorum yaptigim kendine gel biraz bence bu agresiflik ne ya.muhattab olmayacagin kisilere yorum yapma o vakit.boyle bir kadinia sagliksiz deyip gecemem ben kimse kusura bakmasın skdine gayette akillu.icinden cikamadigi bir durumu baska bir adama yapisarak duzeltmeye calisiyor.boylelerini cok gorduk biz.yok dayak yemis yok cektirmusler hepsi bahane.

Tamam sekerim sen nasil istersen 💋

valla canım ben okadar sinirleniyoruki ölsünler...

bazen sinirlere "geberticem seni" falan deriz , hoş degil elbette ama bir an oyle cıkıveirr agzımızdan. ama yazınca onu da anlayamıyoruz ve bu sefer idamı, böyle aldatma vb seylerde insanların ölümlerini haklı görmek gibi oluyor.
kimse kimseyi aldatmasın da öldürmesin de. varsa bir sorun ayrılsınlar iki medeni insan gibi yollarına devam etsinler...

İşi buraya sürükleyecek altta yatan olaylar olmuştur mutlaka canım, ama ne bileyim bu şekilde bir evlilik sürdürmek öyle yanlış ki. 2 senelik bir ilişkisi var neticede. Madem olayın altında da sebepler var keşke durumlar bu kadar çirkinleşmeden boşanmış olsalardı diyorum, evladına da yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…