- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
Sonunda patladı başlığının altına gelmesi kaçınılmaz yorumlardı bence.
Ayrıca burada bence konu sahibi kendi kendini aşağılamış devam ediyor. Bilmiyorum anlamadım. Kocasıyla sorunları var boşanmaya cesaret edemeyip kocası evdeyken sevgilisiyle sinemaya gitmeye cesaret edebilmesi büyük başarı bence. Eşlerin birbirini aldatmasından daha uçuk yani. Kimseyi kınamam hepimizin başına gelebilir. Ben yapmam da demem. Açıkçası bu farklı bir ruh hali. Sorun bunu 2 yıl devam ettirmek. bu 2 yılda insan noluyor ya diye depresyona girer ve bir karar vermek önünü görmek ister artık. Konu sahibi fazlasıyla boşlukta, bunalımda. Aldatma kısmını geçiyorum. Kendine bir yol çizmekten aciz...
ben eşimi kendi evimde kendi yatağımda yakaladım alt katta kayın validem oturuyordu her sabah onların kahvaltısını hazırlardım eşimin halasının kızı bize misafirliğe gelmişti yatılı olarak 3 aylık falan evliyim o zaman kendi evimde çayımı ocağa koydum alt kata indim onlarında çayını kordum inerken anahtarımıda aldım eşim ve o kız yatıyordu alt katta işim bitti evime geldim çayımı demledim sonra bi baktım kız yok yatak odama gittim ikiside orda aynı anda hem terlediğimi hem üşüdüğümü hissettim bağıramadım korktum sadece yatağın köşesine oturdum kahvaltı hazır diyebildim
osırada yeni hamileyim zaten yaşımda 20 sanırım gelin iftira atıyor derler diyede korktum babam asabi biri geri dönersem ne olur diye korktum zaten ben hep korktum hep hep.. beraber kahvaltı yaptık onlar karşımda yan yanalar kv yanına gittim anlattım şöyleki kv çok kötü biridir ama bu konuda hakkını yiyemem sen yukarı çık o kızı buraya gönder dedi gönderdim 2 dk sonra bir bağırışmalar kv kızı eline almış bir güzel dövdü ve kovdu.
eşim ise annem senin yüzünden onu kovdu diye beni dövdü kapıya attı beni eve alsın diye yalvardım ama almadı niye yalvardıysam artık
olayın devamı ise şöyle ortak tanıdımız biri annemi aramış bu adam kızını dövüyor demiz babamda anneme git kızımı getir demiş annemde gelip beni aldı babamdan korkmama gerek yokmuş Allah razı olsun ailemden.boşandım ailemle yaşıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum
işin kötü yanı mahkemeler böyle durumlarda delil istiyor evde kamerayla dolaşmam lazımdı galibaa
Guclu kadin ne demek saniyosunuz ki? Guclu kadin saglikli dusunen ve bunu uygulamaya dokebilen kadindir zaten. Kavramlarin altini doldurun kullanirken
bence aladatan kadında adamda idam edilsin.. madem baskasıyla herhaştı yıyecek kadar acızsen bosan ne halt yersen ye ınsallah sürünürsün
Pardonda agresif tavriniz niye.istedigim gibi yorum yapabilirim.kime ne ya ne saçma. Akil sagligi yerinde bence haltlari yemeyi biliyor.nesi sagliksiz.herseyi yap et sonra aa ruh halim bozuk .ben bu anlsyisa karsiyim..
evet adam haklı siz hiçbir şeye değmezsiniz en sonunda defolup gidiyorsunuz.inşaallah kızınızı vermezler size
İdam mı? O kadar da değil artık ya
Tamam acizse boşansın katılıyorum, ama idam etmek, öldürmek bence aldatmanın çözümü olamaz.
Aldatma veya aldatmama karakter meselesidir. Zorla kimseyi yola getiremezsin, idam caydırıcı olur mu bilmem ama çok insanlık dışı kalıyor bu konuda
Muhatap diye aldik agresif olduk iyiymis. Ben konu sahibi aklamiyor aksine yaptigini rezillik buluyorum. Timarhanelik de demedim, sagliksiz dedim. Yaptiginin bedelini pasa pasa odeyecek dedim. Zihnin sagliksiz olmasi ile yaptiginin yanlis olmasi farkli seyler. Hayirli forumlar.
Senle ben muhattab olmuyorum sekerim.konuya daldin alinti yapip duruyorsun yorumlara.seni ilgilendirmez nasil yorum yaptigim kendine gel biraz bence bu agresiflik ne ya.muhattab olmayacagin kisilere yorum yapma o vakit.boyle bir kadinia sagliksiz deyip gecemem ben kimse kusura bakmasın skdine gayette akillu.icinden cikamadigi bir durumu baska bir adama yapisarak duzeltmeye calisiyor.boylelerini cok gorduk biz.yok dayak yemis yok cektirmusler hepsi bahane.
valla canım ben okadar sinirleniyoruki ölsünler...
bu kadında zamanında kendi ailesinden eşinden eşinin ailesinden cok cekmiş vede sonuc onu yanlıs yollara sürüklemiş tabiki arkasını kollamıyorum ama bu iş hatalar sinsisilesiyle gelişmiş hep eski konularını okursan tatlım daha iyi anlamıs olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?