- 24 Haziran 2016
- 202
- 158
- 33
- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
-
Canim benim sen su an hassassin diye cok batar sana 7 aylik hamileyim sagdan sola donemiyorum esim gaddardir asla ne oldu demez annemle konusmuyo ki annecigimi gorsen masumlugunu.Inan dunyanin en kotu annesi olsa bile herkesten iyidir herkes ayibini alir yayar annen orter ne olur kirma onu ah anam yanimda olsaydi da sirtima binseydi evime gelebilseydi de varsin hic susmasaydi ne olur degerini bilHer anne yardım edecek pamuklara saracak diye birşey yok
Kötü olmuş yaşadıklarınız
Ama madem esiniz idare edebiliyor kimseden yardım almayın kv gelirse annen bakamadı olacak
Anneniz kalsın ama bişey istemeyin Doğumdan sonra da iyi olursanız hemen gönderin
Hamileliği riskliymiş.Kainatta tek hamile sen misin?
Sanki insanlığın soyunu devam ettirecek tek gebeymişsin gibi ne bu tripler?
Hastalıkla, gebeliği karışıyorsun.
Kimseyi yanına çağırıp üzme lütfen.
Okudum, yazmış.Hamileliği riskliymiş.
Kadını niye bozmaya çalışıyorsunuz? Herkes farklıdır, her hamilelik de öyle. Sizin tanıdıklarınız gibi mi geçirmek zorunda herkes hamileliğini? Ben de çok rahat hamilelik geçirdim, midem bile bulanmadı. 37.haftaya kadar da çalıştım. Ama ben de eğilip kalkamadım, evi bile süpürmedim. Bu şımarıklık değil. Kadın sıkıntısını yazmış ve evet herkes hamilelere özel davranmak zorunda.Okudum, yazmış.
Tek yapması gereken fiziksel aktiviteyi optimuma indirgemek.
Tek başına giyinebilir, yardıma gelenlere şımarmayabilir, ay ben hamişim tağam mı bi kere diye düşünmeyebilir.
Tek başına ev işini yapıp, riskli gebeliğin altından kalkan o kadar kadın tanıyorum ki
Polemik olmasın.Kadını niye bozmaya çalışıyorsunuz? Herkes farklıdır, her hamilelik de öyle. Sizin tanıdıklarınız gibi mi geçirmek zorunda herkes hamileliğini? Ben de çok rahat hamilelik geçirdim, midem bile bulanmadı. 37.haftaya kadar da çalıştım. Ama ben de eğilip kalkamadım, evi bile süpürmedim. Bu şımarıklık değil. Kadın sıkıntısını yazmış ve evet herkes hamilelere özel davranmak zorunda.
Evet bana değil konu sahibine yazmışsınız da ben size yazdım. Lütfen daha az kırıcı yazın. Kadın sıkılmış belli. Hamileliğimin son ayında ben de gittim annemde kaldım. Lohusalığımı da annemde geçirdim. Çok sıkıldı yoruldu arada söylendi de idare ettik birbirimizi. Hormonlar tavan şimdi, üzmeyelim konu sahibini. SevgilerPolemik olmasın.
Ben konu sahibine yazdım, size değil
İkizlerimde düşük riskim vardıOkudum, yazmış.
Tek yapması gereken fiziksel aktiviteyi optimuma indirgemek.
Tek başına giyinebilir, yardıma gelenlere şımarmayabilir, ay ben hamişim tağam mı bi kere diye düşünmeyebilir.
Tek başına ev işini yapıp, riskli gebeliğin altından kalkan o kadar kadın tanıyorum ki
bence cok yanlıs bir yorum. sizde en ihtiyacınız olan zamanda birine minnetle işiniz düserse ve o oflaya puflaya gözünüze sokarsa anlarsınızKainatta tek hamile sen misin?
Sanki insanlığın soyunu devam ettirecek tek gebeymişsin gibi ne bu tripler?
Hastalıkla, gebeliği karışıyorsun.
Kimseyi yanına çağırıp üzme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?