Sonunda patladım

Kainatta tek hamile sen misin?

Sanki insanlığın soyunu devam ettirecek tek gebeymişsin gibi ne bu tripler?

Hastalıkla, gebeliği karışıyorsun.

Kimseyi yanına çağırıp üzme lütfen.

Ama bu yorum çok acimasiz degil mi zaten hormonlarin alt ust olduğu bi donem. Fazla duygusalliklar, herseye aglamalar.. Ustelik riskli gebelik diyor, okumadiniz sanırım. Nasıl trip diyebilirsiniz? Iş yapamıyor belli ki, insan zor gününde annesinden baska kimden yardim isteyebilir ki

bence cok yanlıs bir yorum. sizde en ihtiyacınız olan zamanda birine minnetle işiniz düserse ve o oflaya puflaya gözünüze sokarsa anlarsınız
Benim kuşlarımdan başka kimsem YÖK.

Tek başıma aylarca hastanede yattım, 5 ameliyat geçirdim.

Siz ana kuzuları, bana akıl vermeyin.

Tekrar söylüyorum, konu sahibine yazdım. Okuyan alıntıyla yazmasın!

Sürekli yatmak sizi de hayattan koparir, işe yaramaz hissedersiniz. Mesela oturdugunuz yerden ütü yapın kendinizi yormadan. Koltuga oturun, sırtınızı yastiklarla destekleyin, utu masasinin boyunu kısaltıp yapın, anneniz de yerlestirsin. Ispanagi o yikasin siz dograyin vs. Yani bence annenizin yaptığı aşırı yanlış ama hani onu da anlamak açısından bakmaya çalışıyorum olaya. Yaşı ileri mi, acaba gucu mu yetmiyor? Veya ev işini sevmez mi eskiden beri.
Ben de 8 haftalık hamileyim. Annem çok yakin oturuyor ve sağolsun gelip her işimi yapıyor. Ama benim annem de aşırı pimpirik. Esim gelince evine gidiyor, bin defa msj atiyor iyi misin diye. Gelemediginde yüz kez arıyor. Bazen kendi derdimi unutup onu teselli etmek zorunda kalıyorum. Af edersiniz geçen gun cok zorlanarak istifra ettim. Annem nerdeyse kendi kaybedecek. Ayni anda mendil,su,kolonya,poset,legen vs her şeyi ayni anda veriyor falan. Kusmayi bırakıp onu teskin etmek zorunda kaldım. Yani size güç verecegini hissediyorsaniz, kv gelsin, hem anne kadar nazlanilmiyor, insan daha dinc olmak zorunda kalıyor falan. Bence anneniz de siz de yipranmissiniz, bi süre gitsin evine. Dogumdan sonrasi icin de kredi birakin

Yani ben alıntılıyorum ama kızmayın

Elbette insan zor anında yanında annesini ister destek ister ama ya kimsesi olmayıpta zorluğun dibini yaşayanlar napıyor??
Ameliyat a girerken doktorum helalleşin kurtaramayabilirim dedi((doğumum 4 gün önce başlamış anlayamamışım))
Ona rağmen gelmedi annem mesela..
Sizi anlıyorum
İnsan mecbur kalınca herşeyin üstesinden gelebiliyor

Allah başınıza böyle bir durum vermez inşallah.

Ameliyat geçirdim vs yazmışsınız ama Belli ki sizin durumunuz tek başına üstesindrn gelinebilecek bir durummuş.
İnsan karnında bi can taşırken kendinden önce onu düşünüyor yanlış biley yaparsamda sebep olursam diye. İnsanın annesi de sağlıklı hayattayken yardım beklemeyecek daha çok özen göstereyim durumu birazdaha sağlama alayım diye düşünmeyecekte ne yapacak acaba?
Bunu gereksiz hamilelik tribiyle bir tutmak çok alakasız

Riskli bir hamilelik geciriyorsun,herkesin seni anlamasini bekleme,ya senin yasadigini yasamis olmali insan ya da empati kurmasi gerek,buradaki tum yorumlari ciddiye alma.
Annecigni tatli tatli gonder sklmis belli ki ,yapamiyorum edemiyorum dedigine gore.
Bir de kv gelsin ,atlatirsin insallah.
Hamilelik hastalik degil ama riskli hamilelik "hamilelik+ hastaliktir"

Ilk yorumunuzu okuyunca hayret etmistim boyle bir yorum yapilabildigine ama simdi hayat mantikli bir hal aldi.

Siz yalniz birakildiniz diye herkes herseye bir basina katlanmak zorunda degil ki. Herkes guclu olamaz.
Bu kadar yalniz birakildiginiz icin cok uzuldum...

Gebeliği riskliymiş demekki üstünü giyemeyecek veya yemek temizlik yapamayacak kadar sorunları var.belki de çok zor sahip oldu riske atmak istemiyor. Kız neyin tribini atmış ki hem ??? annesinin sürekli yakınmasından dert yanmış . Bizim bildiğimiz anne profilinin dışında bi tip çünkü olabilir de. Her anne fedakar olacak degil elbette... Ama sizin de böyle yorum yapmanız çok gaddarca zaten karşınız da sıkıntıları olan bi İnan var..

Babanızla konuşun annenizi gönderin.
Ben bir düşük yaptım arkasından tekrar hamile kaldım 8 ayıma kadar çalıştım.aracımıda sürdüm işlerimide yaptım.
Diğer arkadaşların dediği yavaş yavaş kendinizi yormadan iş yapabilirsiniz.
6 saat ameliyat oldum dikişsiz yerim nerdeyse yoktu 3 günün sabahı çocuğumu parka oynamaya götürdüm.
Kendin gayret et biraz.hayırlı doğumlar.

Ben anlamiyorum sende bir anne olacaksin sen nasil kendi annene bu sekilde davranirsin kadin yapamiyorsa yapamiyor tmm hamilelik doneminde insan cok hassas oluyo en ufak seye agliyo ,sizliyo, aliniyo ama seninki biraz fazla olmus kadin yasli haliyle hem sana baksin, hemde laf yesin senin gonlunu almaya ugrassin, sen neden almiyosun onun gonlunu arkd dedigi gibi dunyada bi tek senmisin hamile olan ben neler gordum neler bikere senin yaptigin cok ayib burda seni destekleyen arkd kiniyorum.oyle huyunu biliyo cagirmasin annesi ona bakmak zorunda degil.madem esin bakiyo ozaman ne diye dert ediniyosun allah allah yaaa bende hamilelik yasadim dogana kadar kanamam durmadi.bi gun olsun cagirmadim annemi onu bunu ben o halde ustune ustelik calistim egildim kalktim o allahin taktiri zaten kismeti varsa olur yoksada iplede baglasan durmaz.tmm insanin zoruna giden seyler oluyo ama bu annen uzerine olmasin.onada yazik.ben dogumdan sonra herseyde tek basima savastim. Oturup agladigim anlarda oldu.zorlandigim anlarda ama hic bi zaman anneme isyan edipde bagirmadim.gelmedin yapmadin etmedin die.tam tersi ben hamilelikte annemi dusunyordum.yapma bunu annenin de gonlunu sen al hepimizin hatalari oluyo onemli olan bu dunyadayken onlarin gonullerini alabilmek...

Herkesin gebeliği bir değil. Bende başka başka zorluklar çekiyorum ki benim hayati risk taşıyan değil ama yaşam kalitemi etkiliyor. Ona rağmen oturup asabım bozuldu diye ağlayabiliyorum. İnsan gerçekten biraz daha özen istiyor etrafındakilerden.
Ayrıca kainattaki tek hamile olmaya bilir ama onun hamileliğide ona tek ona özel.
Fazla kırıcı yazıyorsunuz. Bence gerek yok.

Ee insana annesi bakmak zorunda degil, eşi bakmak zorunda degil, çocuğu bakmak zorunda degil. Bir hastaligimiz oldugunda hemşire mi tutalim yani?

Ee insana annesi bakmak zorunda degil, eşi bakmak zorunda degil, çocuğu bakmak zorunda degil. Bir hastaligimiz oldugunda hemşire mi tutalim yani?
Madem kayin validen varmis orda ballandira ballandirada yazmisiniz ozaman cagirin o baksin size ben bakmaz demiyorum ama senin yaptigin cok ayib.bide marifetmis gibi kalkip burda anlayip yaziyosun.

Siz yanlız bırakıldınız diye kimseniz Yok diye başkaları da öle olacak degil. Sonuçta adı annedir yanı anneden beklemeyeceksek su hayatta kimden ne beklicez. Zaten kızda pişman olmuş. İnşallah kimsesizlik sizi böyle gaddar yapmıştır. Yoksa böyle gaddar , dilinizin ayarı olmadıgı için mi kimseniz Yok ????

Annene haksizlik etmissin git sen ozur dile bnce dunyadaki tek hamile de sen degilsin ayrica yaptigin davranis soyledklern cok ayip anne o anne onun rizasini almadan degil cennete grmek kokusunu duyamiyorsun bu kdar degerli iste anneler bagirmak ne yaa

Kocan ustunu yikayip ispanaklari bile yikiyor, pisirir de masallah. Gonder anneni gitsin. Babandan korktugu icin kalmasindan korkuyorsan baban aradiginda biraz da kv kalmak istiyor. Kirmak istemedim dersin sorun kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…