Hii bir de onun çıkardığı pisliği inan temizleyemem. Ben yaparım gölge etmesin yeter.Keşke eşinize temizletseydiniz bu nasıl bir dalgınlık
ayyy bozulmuş ette pek bi pis kokarKız resmen saklamış ya dolabın arkasına itelemiş poşeti. Yarın atarım şimdi uğraşmayayım dedi unuttu herhalde.
Genelde tatışırken ya gözlerim dolar, ya dilim dolaşır. Sanırım bu yüzden ne kadar ciddi olduğum anlaşılsın diye cama- kapıya girişiyorum. Off cok darlandım gerçekten.Evet o gubidik tepkilerden bendede var , öfke kontrolsüzlüğü , eskiden çok fazlaydı iş , ev yoğunluğunda yorgunluktan sinir sistemim çöküyordu ... Altta yatan sebepler ? Seni kızdıran şeyler farklı yani . Eşime acıyorum inan o tepkileri eşimizden başka kim çeker . Yapmıycam deyip yine yapıyorum . Haksızsın biraz ,beklentin çok , onlar için önemsiz şeyler rahatsızlık duymuyorlar. Elleri büyük kaba saba bayan gibi zarif iş yapmasını beklemek . Odun gibi . Ama ben vileda yapmayı öğrettim .uzman oldu. Tek bir işe yönelt uzmanlaşsın . Kafaları almıyor.,
Hangi beklentisi çok, çıkardığı kıyafetini kirliye atmasını istemesi mi, çoraplarını ortada bırakmamasını istemesi mi yoksa çöpü atmasını istemesi mi? Bunlara beklenti çok diyorsanız siz kölelik yapıyorsunuz o zaman eşinize.Evet o gubidik tepkilerden bendede var , öfke kontrolsüzlüğü , eskiden çok fazlaydı iş , ev yoğunluğunda yorgunluktan sinir sistemim çöküyordu ... Altta yatan sebepler ? Seni kızdıran şeyler farklı yani . Eşime acıyorum inan o tepkileri eşimizden başka kim çeker . Yapmıycam deyip yine yapıyorum . Haksızsın biraz ,beklentin çok , onlar için önemsiz şeyler rahatsızlık duymuyorlar. Elleri büyük kaba saba bayan gibi zarif iş yapmasını beklemek . Odun gibi . Ama ben vileda yapmayı öğrettim .uzman oldu. Tek bir işe yönelt uzmanlaşsın . Kafaları almıyor.,
Sorma, bir de üste çıktı adam ya.Bgn okumuştum esinle ilgili bahsetmistin bi konuda adam sana supriz yapmis haberin yok
Hangi beklentisi çok, çıkardığı kıyafetini kirliye atmasını istemesi mi, çoraplarını ortada bırakmamasını istemesi mi yoksa çöpü atmasını istemesi mi? Bunlara beklenti çok diyorsanız siz kölelik yapıyorsunuz o zaman eşinize.
Pekala bayan işi dediğiniz şeyleri yapabilir erkekler. Temizlik de yapar, yemek de yapar, bulaşık da yıkar. Kafaları almıyor ne demek? Hem kadınları hem erkekleri yerin dibine sokmuşsunuz tek bir paragrafla.
Tam bir metroseksüeldir ama evle alakalı bir sorumluluk olunca içine ayı kaçıyor. Yediremiyor mu diyeceğim, annesi öyle "aman paşam yorulmasın, ben yemeğini çiğnerim" diyen bir kadın değil.Kişisel bakımlarına önem veriyor mu peki yani genel olarak dağınıkmıdır yani pis demek istemiyorum..
Eğer gerçekten ciddi bir dağınıklık söz konusu ise hastalığı felan olabilir mi normal değil çünkü 28 yasında birisi hele ki kıyma diyorsunuz mümkün değil atması gerekirdi.
Çöpleri zaten hep ben atıyorum, arada denk geldiğinde evde durmasın, kokmasın diye çıkarken rica ediyorum. işin garibi annesi ablasına nasıl öğrettiyse, buna da öğretmiş. Kendisi hep çalışmış, evin düzeniyle, temizliğiyle eşim ve ablası ilgilenmiş.Çok basit çöpleri siz atın. Benim eşim de nefret eder çöp atmaktan.onun söylenmesini dinleyene kadar atarım olur biter.ama kirliyi sepete atması alitirilabilir .ben 6 yaşındaki oğluma ogretiyorum ki ileride gelinimle sorun yaşamasınlar diye.napim küçük gibi görünen önemli sorunlar bunlar
Şükrediyorum ki içinde et vardı. Öbür türlü bu kadar leş kokmaz dediğin gibi anlamayabilirdim kimbilir kaç gün.Valla çok haklısın. Bu kadar da olmaz ki. Tamam çorabı kirli sepetine atmaması da sinir bozucu da bu resmen iğrenç bir durum. Görmesen evi kurt, övez sarardı valla. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?