Sonunda patladım.

Genelde tatışırken ya gözlerim dolar, ya dilim dolaşır. Sanırım bu yüzden ne kadar ciddi olduğum anlaşılsın diye cama- kapıya girişiyorum. Off cok darlandım gerçekten.

yıldırana kadar vikvikleyin beynini yeyin ...sonunda yeterki sussun diye yapar belkim

Hangi beklentisi çok, çıkardığı kıyafetini kirliye atmasını istemesi mi, çoraplarını ortada bırakmamasını istemesi mi yoksa çöpü atmasını istemesi mi? Bunlara beklenti çok diyorsanız siz kölelik yapıyorsunuz o zaman eşinize.

Pekala bayan işi dediğiniz şeyleri yapabilir erkekler. Temizlik de yapar, yemek de yapar, bulaşık da yıkar. Kafaları almıyor ne demek? Hem kadınları hem erkekleri yerin dibine sokmuşsunuz tek bir paragrafla.

Elin kanamiyor mu yaw cama girisen erkek gordum onlarin bile elleri ne hal oluyor kadini gormedim biizm ellerimiz zaten narin hassas nasil yapiyorsun..O sinirler dmek ki ..Bence kendisine temizlet ki bundan sonra anlasin..

Bgn okumuştum esinle ilgili bahsetmistin bi konuda adam sana supriz yapmis haberin yok

Hakikaten kafalari almiyor lafina cok guldum:))

Kişisel bakımlarına önem veriyor mu peki yani genel olarak dağınıkmıdır yani pis demek istemiyorum..
Eğer gerçekten ciddi bir dağınıklık söz konusu ise hastalığı felan olabilir mi normal değil çünkü 28 yasında birisi hele ki kıyma diyorsunuz mümkün değil atması gerekirdi.

Çok basit çöpleri siz atın. Benim eşim de nefret eder çöp atmaktan.onun söylenmesini dinleyene kadar atarım olur biter.ama kirliyi sepete atması alitirilabilir .ben 6 yaşındaki oğluma ogretiyorum ki ileride gelinimle sorun yaşamasınlar diye.napim küçük gibi görünen önemli sorunlar bunlar

Tam bir metroseksüeldir ama evle alakalı bir sorumluluk olunca içine ayı kaçıyor. Yediremiyor mu diyeceğim, annesi öyle "aman paşam yorulmasın, ben yemeğini çiğnerim" diyen bir kadın değil.

Üst kattaki titiz komşuyu çağırın yardıma, belki böylelikle aradaki buzlar erir:)
Ben şaşırmıyorum aslında, öğrenci evleri falan malum, o pisliğin içinde yaşayabilecek varlıklardan bahsediyoruz, törpülemesi sabır ve zaman gerektiriyor. Abarttığınızı düşünmüştür zaten eşiniz. Arkadan toplayan biri var nası olsa diye çok genişler gerçekten

Bunların yardım edeni de bir etmeyeni de aslında. Sadece kategorileri farklı.
O anda üşendilerse o oradan alınmıyor. Kaldı ki benim eşim de yardım eder yani.

Dün fırının altına üzüm gitti dört ayak masanın altında üzüm arıyorum "fırının altına girdi bırak bırak" diyor bana. Bildiğin mini fırın. Hey Allahım ya gördüysen bir dakikada kaldır da al oradan dimi?
Ben almaya yelteniyorum hala "ya bırak şimdi" diyor. "Ya çürür sinek yapar çekil!" dememle fırın havalandı.

Ama seninki de pek pismiş ya. Allah sabır versin.

Çöpleri zaten hep ben atıyorum, arada denk geldiğinde evde durmasın, kokmasın diye çıkarken rica ediyorum. işin garibi annesi ablasına nasıl öğrettiyse, buna da öğretmiş. Kendisi hep çalışmış, evin düzeniyle, temizliğiyle eşim ve ablası ilgilenmiş.
Acaba diyorum, evlenince saldı, ondan mı böyle oldu ki?

Valla çok haklısın. Bu kadar da olmaz ki. Tamam çorabı kirli sepetine atmaması da sinir bozucu da bu resmen iğrenç bir durum. Görmesen evi kurt, övez sarardı valla. :S

Valla çok haklısın. Bu kadar da olmaz ki. Tamam çorabı kirli sepetine atmaması da sinir bozucu da bu resmen iğrenç bir durum. Görmesen evi kurt, övez sarardı valla. :S
Şükrediyorum ki içinde et vardı. Öbür türlü bu kadar leş kokmaz dediğin gibi anlamayabilirdim kimbilir kaç gün.
İyica kafam kaçtı, çöpün et olduğuna seviniyorum şu an.

Tepkinde çok haklısın atılacak kıymayı öyle yerlere sokan adam bir müddet eve gelmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…