Sonunda patladım.

Belki de bıkmistir cocukken tüm sorumluluk onlardaysa.yaptigi çocukluk zaten dolabın arkasina saklamak ney yani çok komik...

Şükrediyorum ki içinde et vardı. Öbür türlü bu kadar leş kokmaz dediğin gibi anlamayabilirdim kimbilir kaç gün.
İyica kafam kaçtı, çöpün et olduğuna seviniyorum şu an.
Aynen. Ama cidden kötü bir durum. İlerde çocuk olunca onun yardımına daha çok ihtiyaç duyacaksın. O zaman böyle koşamazsın peşinden. Adam akıllı uğraşıp, düzeltmen lazım bu konuda. En azından çöpü çöpe atsın yani.

Acaba kazara mı oldu düşürdü ? Hiç normal değil çünkü.

eşler birbirlerini böyle eften püften şeylerle üzmemeli ... Kadın işi olduğu için değil , öyle yetiştirilmedikleri için alışkanlık haline getiremiyorlar . Anneleri öyle alışkanlık kazandırmamış 30 yaşında adamla 3 yaşında çocuğa terbiye vermek aynı şey değil . Otomatik koşullanma vardır pskoljıde adam 20 sene çorabı atmış ! Kokmuş kıyma koksun 20 dk. Daha koksun bu kadar sinir harap edecek kadar uzunmu hayat .değermi ? Bende yapıyorum ota çöpe kızıyorum niye yüzünü çarparak yıkadın diye fırça attım , baktım eğilerek yıkıyor yüzünü utandım kendimden koskaca insanın gururunu çocuk gibi rencide ediyoruz ? Doğrumu ? İçim sızladı . Şu hayatta bizi bu kadar kim çeker ? Azarlasana arkadaşını? Babanı ? Patronunu . Gücümüz yetiyor , çekiyor diye . Kadının yaşam alanıysa erkeğinde yaşam alanı ev müşterek , kendi krallığımızı kurup ben rahatsız olursam sende buna uyacaksın demek biraz faşizm olmuyormu ?

Şu an hiçbir adım atmayı düşünmüyorum,dediğim gibi ev arkadaşı misali takılacağım. Kendi dağınıklığımı toplarım. Konuşmakla olmuyor, çok konuştuk, çok rica ettim.
Kirlettiği tabakları temizlemedi mi? Umurumda değil 2 gün beklerim 3. gün hepsini çöpe atar, gider yenisini alırım.
Çorabı-çamaşırı yerine kaldırmadı mı? Ne yıkarım , ne kaldırırım. Dursun öyle. kendi çamaşırını, kendi ütüsünü yapıyorsa yapsın, yapmazsa kendi bilir. Zerre umurumda değil, sağdan soldan ne derler.
Güya eve gelirken hayal kuruyordum, küveti doldurur keyif yaparım diye. Buyur, çok keyifliyim şu an. Yarım paket sigara içtim.

Acaba kazara mı oldu düşürdü ? Hiç normal değil çünkü.
Bende var 1.78 boy, neredeyse benim kadar dolap, onun arkasına poşet nasıl düşer? Duruşundan belli zaten basbayağı ben görmeyeyim diye sıkıştırmış. O an üşendi, suraya koyayım sonra çaktırmadan atarım dedi unuttu herhalde.
Ayrıca bu benim varsayımım, oraya koyarsa çöpün kendi kendine doğada çözüneceğini falan düşünmüş olabilir, zira bir açıklama yapmadı bu konuda.

Zaten her yolu denediysen, bi bu kalmış denemen gereken. Başarılar dilerim, umarım yola getirirsin.

insan çıldırabilir haklısınız öfkelenmekte .Annesine anlatsanız uygun bir dille siz çözemiyorsanız

tembellik ve düşüncesizlik gerçekten. burnu sürtsün hemen barışma hatasını anlamasını sağla sakince gerekirse uzun süre soğuk davran mesafeli anlasın evi kurtlandırdığını

Haklısınız ama kavgaya dönüştürmeseydiniz keşke .
Kavgalar ilişkileri yıpratıyor.

tembellik ve düşüncesizlik gerçekten. burnu sürtsün hemen barışma hatasını anlamasını sağla sakince gerekirse uzun süre soğuk davran mesafeli anlasın evi kurtlandırdığını
bende böyle yapacağım valla. Bağıra çağıra kavga edince elime bir şey geçmiyor, üstüne stresimi attığım için hatırlayamıyorum bile kavga nereden çıkmıştı. Nemrut gibi oturacağım, artık o düşünsün.

insan çıldırabilir haklısınız öfkelenmekte .Annesine anlatsanız uygun bir dille siz çözemiyorsanız
İlk önce bende bunu düşündüm, ama kadını üzmek istemedim açıkcası. Şimdi desem böyle böyle oldu, kalkar gelir, ben temizlerim siz kavga etmeyin diye.

ya bu erkeklerin çoğu böyle. benimki de pis pasaklı. çoraplar, donlar etrafta uçuşuyor. haftada 1 büyük boy çamaşır suyu bitiyor evde. ama seviyorum eşeği. çöp filan vermiceksin ellerine bunların. adamın yapısı bu. kendini yesen de bitirsen de bu yani yapacak bişi yok. ben insanları olduğu gibi kabulleniyorum ama bu demek değil ki herşeye he derim. suistimal ettirmem. aslında annelerin hatası bu, çocukken öğretilir bir insana neyin doğru neyin yanlış olduğunu. çöpü nereye atacağı misal. benimki de alıp dibinde koca çöp kovası varken tezgahın üzerine bırakıyor. of of.. ben de artık vermiyorum eline çöp filan. su getir götür işlerinde kullanıyorum sevdiceğimi sadece.

benimki yemek yapar mesela, yapmak istemesi bile bana yetiyor zira yaptırmıyorum. neden? mutfağa bir .ıçmadığı kalıyor da ondan. soğan kabukları yerlerde, tezgah salça filan. olsun, severim. sen de çok sinirlenme yahu, verme eline çöp filan. çocuk bunlar bu konularda. salla..

Az önce aradı " Dolabı atmadın di mi? söz temizlerim eve gelince, bu arada dışarısı biraz serin eve gelebilir miyim?" dedi. Bende buyur dedim, leğeni bezi hazırladım.
Çok kızgınım çook.

Üşengeçliğinden, düşüncesizliğinden. yani şunu duyan mağaradan yeni çıktı zanneder 28 yaşında adam kıymanın bozulacağını bilmez mi. Öküz.
Sakin olun lütfen,gerekli dersi vermişsiniz zaten

Bu bahsettiğimiz şeyler müşterek yaşamda asgari olması gerekenlerama. Annesi öğretmediyse 30 yaşından sonra da olsa öğrenmesi gerek. Kimse kimsenin arkasını toplamak zorunda değil. Annesi çekebilir ama karısı onun dağınıklığını çekmek zorunda değil. Siz evin işini yapmayın önüne yemek koymayın bakın bakalım sizi çekiyor mu eşiniz. Kavga edilmesinden yana değilim ama iki taraftan biri bir şeylerden rahatsızsa diğer tarafın kendine çeki düzen vermesi gerekiyor.

Az önce aradı " Dolabı atmadın di mi? söz temizlerim eve gelince, bu arada dışarısı biraz serin eve gelebilir miyim?" dedi. Bende buyur dedim, leğeni bezi hazırladım.
Çok kızgınım çook.

oyy oyyy :)

kızma kızma, kedi gibi olmuş zaten. iyi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…