Sonunda patladım.

unutmuş mu ya biraz sakin olaydın keşke, insanlık hali hani...
Canım ne unutması adam çöpü oraya saklamış, saklamış. Atmaya üşenmiş, az önce sordum "lanet olsun, sebebin neydi" diye.
"Arabanın farlarını açık mı unuttum aceba" diye evhamlanmış, hemen koşup ona bakmak istemiş. Bende çöp verince "ya bir dur zaten ortalık karışık" demeyeyim, kavga çıkmasın diye oraya koymus. Hatta önce dolabın üstüne koymuş, görürsem carlarım diye arkaya yuvarlamış.
Ardından unutmuş işte gelinen nokta bu.

yanlış bilgi veriyorsunuz
psikomotor koşullanma diye bir şey de yok
Psikomotor koşullanma diye yan yana yazarak yanlış bilgi veren sizsiniz . Ben ikisini yanyana yazmadım . Herkesin formasyon almamış olması olağan bir durum olduğu için otomatik koşullanma yazdım . Çorba yapan sizsiniz .

Esinizin yaptigi hic hos olmamis ama arabanin farlarini kafaya takinca demekki kiymayi salladi.
Bazi insanlar ayni anda birkac seyi dusunup yapamayabilir.
Belki esinizde oyledir, aklinda birsey varken digerini unutuyor ya da sallamiyordur.
Uzulmemeniz icin onun bu huyunu ayuka cikaracak seyler yapmasini istemeyin.
Gecmis olsun..

elune durum nasıl geçti mi sinirin iyi misin

klasik koşullanma olmasın belki karıştırıyorsundur..
. Kamu dairelerindeki eğitimsiz memurları geçtiniz . Kargadan başka kuş bilmeyiz türünden . Anlatmak istediğini karşıdakinin anlayacağı biçimde anlatmak önemli olan bu , müfredata uygun ders vermiyoruz , sohbet ediliyor burada .yoksa hiç yazma . Direk psikomotor yaz . Herkes anlar yani .

Cok haklisiniz sinirlenmekte.Yerinizde olsam ayni sekilde tepki verirdim.Adam yerine konmadigini dusunur insan.Umarim esiniz bu huyunu degistirir bir an evvel.

bence de onu diyor
Kargadan başka kuş bilmeyiz diyen , eski kafa memurları geçtiniz . Burada müfredata uygun ders vermiyoruz .sohbet ediyoruz , önemli olan anlayabilecek dilde durumu anlatmak . Tek akıllı sizsiniz ya . Direk psikomotor yazın geçin . Oke . Burası geyik forumu değil . Farklı yerde konu açıp eğlenebileceğinizi düşünüyorum .

Çok ayrı tellerden çalıyoruz. Ara sıra yemek yapmamanızdan bahsetmiyorum. Yemek yapmayı tamamen bırakın mesela. O zaman ne olacak? Geçici şeyler değil, sürekli şeylerden bahsediyorum. Çünkü bu konuda bir süreklilik var. Arkadaş eşinin dağınıklığından müzdarip. Aman takma kafana o dağıtsın sen topla diyemiyorum ben malesef.
Benim dolabın tozuyla, davlumbazın yağıyla alakam yok. Eşimle de bir derdim yok. Çok yardımcıdır sağolsun. Konu ben değilim zaten.

Öncelikle insanları yargılamayı kesmelisin.Senin görüşüne uymadık diye birimiz cahil olduk birimiz eğitimsiz memur.Ki psikoloji konusunda cahil dediğin kişi bir psikolog,sen mi iyi bileceksin o mu? Sen başta otomatik koşullanma dedin sonra psikomotor bilmezmisin sen dedin,koşullanmalarla ilgili konuşurken bunu söyleyince doğal olarak psikomotor koşullanma dediğin düşünüldü ve öyle bir şey olmadığı söylendi sonra sen de Psikomotor bilmiyor musunuz cahillliğinize alkış tutuyorum dedin.Ben insanların anlaması için yazmıştım desen bu konuşma olmayacaktı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…