PSİKOMOTOR bilmemek ayıp değil . İnsanların anlayabileceği dilde yazdım. Oke .psikolojide otomatik koşullanma diye bir şey yok ama yeni mi çıktı ki
PSİKOMOTOR bilmemek ayıp değil . İnsanların anlayabileceği dilde yazdım. Oke .
Psikomotor yok öylemi ? Cehaletine alkış koydum .yanlış bilgi veriyorsunuz
psikomotor koşullanma diye bir şey de yok
klasik koşullanma olmasın belki karıştırıyorsundur..Psikomotor yok öylemi ? Cehaletine alkış koydum .
Canım ne unutması adam çöpü oraya saklamış, saklamış. Atmaya üşenmiş, az önce sordum "lanet olsun, sebebin neydi" diye.unutmuş mu yabiraz sakin olaydın keşke, insanlık hali hani...
klasik koşullanma olmasın belki karıştırıyorsundur..
hayır vazgeçtim bence edimsel koşullanma diyor.bence de onu diyor
Psikomotor koşullanma diye yan yana yazarak yanlış bilgi veren sizsiniz . Ben ikisini yanyana yazmadım . Herkesin formasyon almamış olması olağan bir durum olduğu için otomatik koşullanma yazdım . Çorba yapan sizsiniz .yanlış bilgi veriyorsunuz
psikomotor koşullanma diye bir şey de yok
. Kamu dairelerindeki eğitimsiz memurları geçtiniz . Kargadan başka kuş bilmeyiz türünden . Anlatmak istediğini karşıdakinin anlayacağı biçimde anlatmak önemli olan bu , müfredata uygun ders vermiyoruz , sohbet ediliyor burada .yoksa hiç yazma . Direk psikomotor yaz . Herkes anlar yani .klasik koşullanma olmasın belki karıştırıyorsundur..
Geçti ama nemrutluğa devam ediyorum tabi.elune durum nasıl geçti mi sinirin iyi misin
Geçti ama nemrutluğa devam ediyorum tabi.
Kargadan başka kuş bilmeyiz diyen , eski kafa memurları geçtiniz . Burada müfredata uygun ders vermiyoruz .sohbet ediyoruz , önemli olan anlayabilecek dilde durumu anlatmak . Tek akıllı sizsiniz ya . Direk psikomotor yazın geçin . Oke . Burası geyik forumu değil . Farklı yerde konu açıp eğlenebileceğinizi düşünüyorum .bence de onu diyor
Çok ayrı tellerden çalıyoruz. Ara sıra yemek yapmamanızdan bahsetmiyorum. Yemek yapmayı tamamen bırakın mesela. O zaman ne olacak? Geçici şeyler değil, sürekli şeylerden bahsediyorum. Çünkü bu konuda bir süreklilik var. Arkadaş eşinin dağınıklığından müzdarip. Aman takma kafana o dağıtsın sen topla diyemiyorum ben malesef.Söz konusu olan öğrenme değil , alışkanlık kazanma . 0-6 yaş arasında kazanılması gereken alışkanlıkları 30 dan sonra kazanamazsınız . 3 kuşak öncesinin fikirleriyle yaşam tarzıyla yetişmiş birinden beklentileriniz fazla yüksek . Toplamak zorundamıyım , yapmak zorundamıyım ? Zor geliyorsa yapmayın . Eşim benim can yoldaşım hayat arkadaşım , onun içinde ben , beni iş yaptığım için idare edip yanında tutmuyor yemek yapmazsan iyi yapma der gider ton balığı konserve alır , bana huzur mutluluk lazım diyor , o işsizken benim çalıştığım zamanlarda oldu. Ne işin ne paranın hesabına tutuşmadık . Erkeklerin ev işi konusunda beklentileri oldukça düşük , onlar davlumbazın yağıyla , dolabın altındaki tozdan rahatsız olmuyorlar , biz kendimiz rahatsız olup yapıyoruz , birde bizi rahatsız ettikleri için kızıyoruz . Hiç bir zmn kendimi köle gibi hissetmedim ! Zor geldi , bende hayatımı kolaylaştırdım . Daha küçük evde kullanacağım kadar eşya ile yaşıyorum . Tavsiye ederim .
Öncelikle insanları yargılamayı kesmelisin.Senin görüşüne uymadık diye birimiz cahil olduk birimiz eğitimsiz memur.Ki psikoloji konusunda cahil dediğin kişi bir psikolog,sen mi iyi bileceksin o mu? Sen başta otomatik koşullanma dedin sonra psikomotor bilmezmisin sen dedin,koşullanmalarla ilgili konuşurken bunu söyleyince doğal olarak psikomotor koşullanma dediğin düşünüldü ve öyle bir şey olmadığı söylendi sonra sen de Psikomotor bilmiyor musunuz cahillliğinize alkış tutuyorum dedin.Ben insanların anlaması için yazmıştım desen bu konuşma olmayacaktı zaten.. Kamu dairelerindeki eğitimsiz memurları geçtiniz . Kargadan başka kuş bilmeyiz türünden . Anlatmak istediğini karşıdakinin anlayacağı biçimde anlatmak önemli olan bu , müfredata uygun ders vermiyoruz , sohbet ediliyor burada .yoksa hiç yazma . Direk psikomotor yaz . Herkes anlar yani .
bence de onu diyor
hayır vazgeçtim bence edimsel koşullanma diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?