Sonunda zincirleri kırıyorum

pembetilki

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
887
135
323
Eskişehir
Yine ben.. onceki konularimdaki aglak ben yok artik. Bugun eve geldi gene odasina kapandi. Sinirlerim bozuldu, yemek yapmistim sofrayi hazirliyodum oglula ikimiz icin. tum cesaretimi topladim yanina gittim gene butun iyi niyetimle, dedim ki gel hem yemek yiyelim hem konusalim. S..r git dedi. Kufur edip durma surekli. Neyi bekliyoruz bosanalim o zaman dedim. Suratini gormek istemiyorum senin, cocuk olmasa ve Allahtan korkmasam dinen hemen bosayacagim seni ama gelip gidiyom gunaha girmeyim diye duruyorum dedi. Ardindan gene sayıp sövmeye basladi. Madem dayanamiyosun Hani gitcektin s.ktr olup gidemedin dedi. Ben de ben cocugumu birakmam onun icin duruyorum ben gitmiycem sen git dedim. O zaman ben giderim dedi valizi aldi odasina koydu. Ayin basinda giderim dedi. Ama bi yandan gene küfürlere devam ediyo. Ailemden tutun da benim namusuma kadar. Dumduz etti herkesi. Ben kotu bisey yapmadim hakkima giriyosun dedim. Dellendi gene uzerime yurudu ama bu sefer bana vuramadi kapıları duvarlari yumrukladi. (Darp raporum var ya tirsti vuramadi) Bağırdı çağırdı. Cocugun yaninda yapiyo bunlari. Oglum da aglamaya basladi. Gitme babacim falan diyo oglum giyindi cikti gitti. Ama esyalarini falan toplamadi. Bu sefer susmadim her lafina cevap verdim ama daha da siddetlendi. Zaten iri bi adam iki kat buyudu gozumde korktum daha fazla cvp veremedim.
Simdi ev kredisi oduyoruz ev benim uzerime, borclu benim, kefil kendisi. Araba var, benim uzerime. Bankada da evin kredisini kapatacak kadar mebla var, ortak hesap degil direkt benim adima o da. Hicbirsey vermeyip gitsem borcla ortada kalacak. Ama cok sinirli ve parayi seven biri oldugu icin asla da pesimi birakmayacaktir. Zaten derdi de para.
Simdi bana bi akil verin. Canim yanmadan bu adamdan nasil kurtulayim. Cocugumu istiyorum. Sag salim olarak ve hakkimla ayrilmak istiyorum. Dava acinca cekismeli olursa uzun surecek. Darp raporum var ugrassam donuna kadar alirim. Anlasmali olsun istiyorum, ama bu adamla oturup konusulmuyo. Karar veremiyorum. Bosanicam orasi net. Amaci bankadaki parayi almak. Evden cikarken de dedi ki yarin bankayi ara parayi cekicez de dedi gitti. Arayip cekmiycem. Evden ben mi ayrilsam diyorum ama çocuğumu birakmak istemiyorum. Ailem farkli sehirde. Ben de haftanin 6gunu 18.00e kadar çalışıyorum. Cocugu okula getirip goturecek durumum olamayacak. Neyi nasil yapsam.. bu arada bugunku olayin ses kayitlarini aldim. Delil olarak kullanilamaz belki ama isime yarar mi acaba

Bir de ilk kavga ettigimiz gunun ertesi gunu abisiyle eltim gelmisti sakinlesip duzgunce bu konusulsun diye. Onlara demis ki, kendini dövdürecekmis benim uzerime atacakmis. Abisi kızmış sacmalama iftira mi atcaksin bi de diye. Bu arada abisi de eltim de bu kavgada beni hakli görüyolar. Onun cok abarttigini benim yanlis bisey yapmadigimi dusunuyolar.

Simdi ablacim

1. Evi terk etme
2. Sakin para falan cekme
3. madem darp raporun var donuna kadar al
4. Cocuk okuldan kacta cikiyor, yarin yoneticiyle konusup erken cikamaz misiniz? Daha sonra da bakici, oyun ablasi vb ayarlarsiniz ya da anneniz bir sureligine gelir cocuga bakmaya.
5. Kilidi degistirin.
6. Tek kurus da vermeyin

HAYDI GAZAN MUBAREK OLSUN KOCUM

Esiniz bankadaki parayi almadan bence o para ile krediyi kapatin.
Zaten ev ve araba ortak mal evlilik sonrasi alindigi icin.
Bankadaki para sizin hesabinizda da olsa sahsiniza alip harcarsaniz yasal olarak sikinti cikabilir.. Cunku ortak oluyor evlilikte kazanilanlar diye biliyorum. Ama ev kredisini kapatirsaniz sanmiyorum ki yasal olarak sikinti ciksin.

Esinizle anlasmali bosanmaniz imkansiz. Eve de serh koydurup dava suresince satilmasini engelleyebilirsiniz sanirim. O surecte de kendinizi toparlarsiniz birikim yaparsiniz. Daha sonra ev satilsa da gelen tutari pesinat yapip yeni bir ev alabilirsiniz. Zaten calisiyormissunuz da. Yani eger verdigim bilgilerde yanlislik varsa daha iyi bilen arkadaslar duzeltebilir.

Bilmiyorum ilk anda aklima bu sekilde geldi yani ben olsam muhtemelen boyle yapardim. Cunku bankadaki parayi esiniz cekecek, ev kredisi odenmezse ev satilacak. Arabaya da esiniz ortak. Peki size ne kalacak?

Ses kaydi delil sayilmiyormus esim polis o soylemisti hic bir ise yaramazmis. Ama ses kayitlarindan once bosanmaniz delil olabilecek cok sebebiniz var. Yasadiginiz sehirde yaninizda olabilecek kimse yok mu size. Bence en oncesinde bosanma davanizi acin darp raporunuz bile varmis attirirsiniz evden siz niye gidiyorsunuz o gitsin.

Ben de evi terketmek istemiyorum. Annemler umreye gidecekler uc gun sonra 45gun yoklar. Anasinifina gidiyo oglum yarim gun. Okulu isyerime cok ters. Babasinin okuluyla yanyana. O okula goturup getiriyo. Ben yetisemeyebilirim.

Ses kaydı delil olmaz mı ya o nasıl bir polismiş yanlış bilgi vermiş size. Çevremdeki bir arkadaşım taciz olayını ses kaydı ile ıspatladı.

Oncelikle benim bosanma davasi acmam gerekecek. Ve cekismeli olarak galiba. Darptan dolayi kamu davasi acilmis hakkinda. İlk ifademde sikayetci degilim demistim de gene boyle tehditlere küfürlere devam ederse kamu davasinin durusmasinda da sikayetciyim diycem

Yarın ilk işiniz bir avukatla görüşüp fikir almak olsun.Nasıl adımlar atmanız gerekir,hangi konularda tedbir almalısınız önce bunları öğrenin bir.Davada çekişmeli olursa olsun,uzatmak işine gelmezse anlaşmayı bırak o teklif etsin.Hem darp edilip,hem anlaşmalı boşanmayı siz teklif etmemelisiniz.Pabuç ağır gelince,dahada çirkinleşecek adam göreceksiniz ve şimdiye kadar beklediğinize bile pişmanlık duyabilirsiniz.Dediğim gibi önce avukatla görüşüp bir yol haritası belirleyin kendinize.

Bence bir avukatla görüşün hemen. Ne yapılabilir ondan öğrenin. Daha önce şiddet olduysa niye sürdürdünüz evliliği onu da anlamadım.
Avukat konusunda kesinlikle katılıyorum. Boşanma konusunda sağlam bir avukattan akıl almadan tek bir adım bile atmayın, önerilere kulak tıkayın lütfen. Haklarınızı iyice öğrenin, kararınız kesin ise ailenizden yanınıza gelip size destek olmalarını talep edebilirsiniz...

Stresten titriyorum suan resmen ya. 58kilodan 50ye dustum. Acaba diyorum dava acip evden ayrilsam cocuk simdilik babasiyla kalsa, mahkeme nasilsa bana verecek. Gormesem bu adamin yuzunu, karnima agrilar giriyo o gelecegi zaman. İnsan kendi evinde koltugun kosesine sinip oturur mu ya. Cok ezik kalmisim ne zorum var kendimle benim. Ben bu degilim..

Ses kaydı delil olmaz mı ya o nasıl bir polismiş yanlış bilgi vermiş size. Çevremdeki bir arkadaşım taciz olayını ses kaydı ile ıspatladı.
Belki tehditle biseyler soyletilmistir diye tam olarak delil olarak sayilmiyormus. O da neyle karsilastiysa onu soyluyor kendi fikrince uydurmuyor sonucta. Belki olaydan olaya degisiyordur.

Ben de evi terketmek istemiyorum. Annemler umreye gidecekler uc gun sonra 45gun yoklar. Anasinifina gidiyo oglum yarim gun. Okulu isyerime cok ters. Babasinin okuluyla yanyana. O okula goturup getiriyo. Ben yetisemeyebilirim.

Eeee ama sirf bu yuzden bosanmaktan vaz mi geciceksiniz su durumda? 1 hafta idare edecek arkadas, komsu vb yok mu?

Evi terketip çocuğu orda biraksaniz bu davada karşınıza çıkabilir.

Sirf size inat cocugu kacirabilir sakin yapmayin.
Evi de terk etmeyin sakin satar matar bu adam her seyi yapar. Siz sakin olun bir. Sakin cekip gitmeyin sakin.

Allahtan korkmasam bosayacagim demis ya cok korkuyormus gibi, bosanmak istiyor belli ki. Bosanalim kendimize de eziyet etmeyelim deseniz bosanmaya yanasmaz mi ? Cekismeli bosanmalar cok uzuyor.

Eeee ama sirf bu yuzden bosanmaktan vaz mi geciceksiniz su durumda? 1 hafta idare edecek arkadas, komsu vb yok mu?
Yok asla vazgrcmiycem bosanicam bitti kafamda artik. Nerden baslasam diye dusunuyorum. Duzenimi kurana kadar babasiyla mi kalsa diyorum acaba. Babasini cok seviyo. Babasi da ilgili bi baba. Öğretmen oldugu icin deresmen saatleri uygun.

Böyle kocalari olan kadinlarimiza cok uzuluyorum ya. Ne umutla evleniyorlar ama neyle karsilasiyorlar. Insan karisina boyle laflar edip nasil rahat uyur hala aklim almıyor. Allahtan korksa ,emanet olan hanimlarina boyle davranmazlar. Sakin parayi cekme. evden de o gitsin. Koruma cikarttie hatta. ezdirme kendini. Ondan korktugunu anlarsa daha cok ustune gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…