- Konu Sahibi pembetilki
-
Ben de evi terketmek istemiyorum. Annemler umreye gidecekler uc gun sonra 45gun yoklar. Anasinifina gidiyo oglum yarim gun. Okulu isyerime cok ters. Babasinin okuluyla yanyana. O okula goturup getiriyo. Ben yetisemeyebilirim.Simdi ablacim
1. Evi terk etme
2. Sakin para falan cekme
3. madem darp raporun var donuna kadar al
4. Cocuk okuldan kacta cikiyor, yarin yoneticiyle konusup erken cikamaz misiniz? Daha sonra da bakici, oyun ablasi vb ayarlarsiniz ya da anneniz bir sureligine gelir cocuga bakmaya.
5. Kilidi degistirin.
6. Tek kurus da vermeyin
HAYDI GAZAN MUBAREK OLSUN KOCUM
Ses kaydi delil sayilmiyormus esim polis o soylemisti hic bir ise yaramazmis. Ama ses kayitlarindan once bosanmaniz delil olabilecek cok sebebiniz var. Yasadiginiz sehirde yaninizda olabilecek kimse yok mu size. Bence en oncesinde bosanma davanizi acin darp raporunuz bile varmis attirirsiniz evden siz niye gidiyorsunuz o gitsin.
Oncelikle benim bosanma davasi acmam gerekecek. Ve cekismeli olarak galiba. Darptan dolayi kamu davasi acilmis hakkinda. İlk ifademde sikayetci degilim demistim de gene boyle tehditlere küfürlere devam ederse kamu davasinin durusmasinda da sikayetciyim diycemSes kaydi delil sayilmiyormus esim polis o soylemisti hic bir ise yaramazmis. Ama ses kayitlarindan once bosanmaniz delil olabilecek cok sebebiniz var. Yasadiginiz sehirde yaninizda olabilecek kimse yok mu size. Bence en oncesinde bosanma davanizi acin darp raporunuz bile varmis attirirsiniz evden siz niye gidiyorsunuz o gitsin.
Avukat konusunda kesinlikle katılıyorum. Boşanma konusunda sağlam bir avukattan akıl almadan tek bir adım bile atmayın, önerilere kulak tıkayın lütfen. Haklarınızı iyice öğrenin, kararınız kesin ise ailenizden yanınıza gelip size destek olmalarını talep edebilirsiniz...Bence bir avukatla görüşün hemen. Ne yapılabilir ondan öğrenin. Daha önce şiddet olduysa niye sürdürdünüz evliliği onu da anlamadım.
Belki tehditle biseyler soyletilmistir diye tam olarak delil olarak sayilmiyormus. O da neyle karsilastiysa onu soyluyor kendi fikrince uydurmuyor sonucta. Belki olaydan olaya degisiyordur.Ses kaydı delil olmaz mı ya o nasıl bir polismiş yanlış bilgi vermiş size. Çevremdeki bir arkadaşım taciz olayını ses kaydı ile ıspatladı.
Ben de evi terketmek istemiyorum. Annemler umreye gidecekler uc gun sonra 45gun yoklar. Anasinifina gidiyo oglum yarim gun. Okulu isyerime cok ters. Babasinin okuluyla yanyana. O okula goturup getiriyo. Ben yetisemeyebilirim.
Stresten titriyorum suan resmen ya. 58kilodan 50ye dustum. Acaba diyorum dava acip evden ayrilsam cocuk simdilik babasiyla kalsa, mahkeme nasilsa bana verecek. Gormesem bu adamin yuzunu, karnima agrilar giriyo o gelecegi zaman. İnsan kendi evinde koltugun kosesine sinip oturur mu ya. Cok ezik kalmisim ne zorum var kendimle benim. Ben bu degilim..
Stresten titriyorum suan resmen ya. 58kilodan 50ye dustum. Acaba diyorum dava acip evden ayrilsam cocuk simdilik babasiyla kalsa, mahkeme nasilsa bana verecek. Gormesem bu adamin yuzunu, karnima agrilar giriyo o gelecegi zaman. İnsan kendi evinde koltugun kosesine sinip oturur mu ya. Cok ezik kalmisim ne zorum var kendimle benim. Ben bu degilim..
Allahtan korkmasam bosayacagim demis ya cok korkuyormus gibi, bosanmak istiyor belli ki. Bosanalim kendimize de eziyet etmeyelim deseniz bosanmaya yanasmaz mi ? Cekismeli bosanmalar cok uzuyor.Oncelikle benim bosanma davasi acmam gerekecek. Ve cekismeli olarak galiba. Darptan dolayi kamu davasi acilmis hakkinda. İlk ifademde sikayetci degilim demistim de gene boyle tehditlere küfürlere devam ederse kamu davasinin durusmasinda da sikayetciyim diycem
Yok asla vazgrcmiycem bosanicam bitti kafamda artik. Nerden baslasam diye dusunuyorum. Duzenimi kurana kadar babasiyla mi kalsa diyorum acaba. Babasini cok seviyo. Babasi da ilgili bi baba. Öğretmen oldugu icin deresmen saatleri uygun.Eeee ama sirf bu yuzden bosanmaktan vaz mi geciceksiniz su durumda? 1 hafta idare edecek arkadas, komsu vb yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?