Sonunda zincirleri kırıyorum

Bankadaki paraya goz dikti. Bankayi ara parayi cekicez deyip gitti. Cekmiycem ama. Bugun oglende avukata gidicem. Korkuyorum valla karnima agri giriyo. Para icin herseyi yapar.
Ailenizin yanına gidin.
Davayı orada açın. Koruma kararını da orada çıkartın.

Amaç birbirinize maddi olarak zarar vermek olmasın. Manevi olarak ikinizde zarardasiniz yeterince. Makul olan paranın çekilip ev kredisinin yatırılması. Sonrasında evi satıp parayı bölüşmek. Çocuk için nafaka davası açıp nafaka almanız mantıklı. Evi terketmek sizin için eksi bir durum oluşturabilir. Ama derhal dava açıp uzaklaştırma bile çıkarabilirsiniz.

Çocuğunu da görüşen gittiğin yere?

evinizde kalın sakın para işlerine girmeyin eşiniz açtığı zaman sakin bir şekilde para mevzusundan önemli olan konuşulacak şeyler var diyin . Bu durumda olup hatta daha kötü durumda olup 2 çocuğu yapanlar umarım bu kötü günleriniz çabucak geçer gider.

Ya bir şey diycem.
Herif manyak olabilir, haksız olabilir, pislik olabilir.
Ama bankadaki parada vs hakkı yok mu?
Sonuçta o da çalışıyor. İyi günlerinde size o kadar güvenmiş ki evi de arabayı da sizin üzerinize yapmış.
Para kaçırmayı uygun bulmuyorum bu yüzden.
Bence birikimle ev borcu kapatılmalı. Ev ve araba da yarı yarıya paylaşılmalı.
Tazminat ve nafaka hakları alınabilir tabi ki..

Şimdi bana ''Hep bu salak kafanla kaldın belalara.'' diyenler olabilir.
Biliyorum.. Öperim sizi de Beni öpen öpmüş malum

Az once bankadan aradilar
Ben de aynisini soyledim bankadaki parayla krediyi kapatalim, evi satinca bolusuruz, araba da senin olsun dedim. Kabul etmiyo. Tum para ve araba onunmus. Ev borclu olarak satilsin kalan para ikiye bölünsünmüş.
Aynen oyle. Ben de paranin tamamini istemiyorum ki. Hakkim olan kadarini istiyorum. Bankadaki parayla krediyi kapatalim, satilinca ikiye bolelim, araba senin olsun dedim. Olmazmis. Para onunmus araba da onunmus. Ev borclu olarak satilcakmis artan para ikiye boluncekmis. Bankadaki parada ve arabada hakkim yokmus. Yillardir calisiyorum valla hamileyken bile is aratirdi bana. Tum maasimi aliyodu. Hatta maas kartim ve yemek kartim bile onda duruyodu. Calistigim halde harclik stiyodum. Fazlasinda gozum yok hakkim olani istiyorum. Ezmeye calisiyo beni. Artik izin vermiycem

Hayret bu herif, bu açgözlülükle nasıl malları sizin üzerinize yapmış, hayret..

Onlar siddet uygulayip, tehdit etmeden onceydi canikom...simdi havayi alir amcamiz

Tek kurus vermeyin sakin. Elinizde madem darp raporu var, mahkemede kopek gibi suruyun. Siddet uygulamis, tehdit etmis adam havayi alir hakki makki yok artik. Siz iyi bir avukat bulun.

Katiliyorum
Konu sahibesinin siddetten dolayi davasi varmis zaten mahkemede. Umarim memurluktan atilir. Coluk cocuk soyle bir manyaga emanet edilir mi?

Avukatla gorustum bugun arkadaslar. Anlasmaliya ikna etmeye calis ama karsi taraf pek anlasmaya meyilli degil, cekismeli olursa yari yariya herseyi alirsin davayi kazaniriz. Tazminat istersen de cok cüzi bi miktar olur ugrasmaya degmez dedi. Esim bugun bankaya gitmis parayi cekicez hazirlayin diye, bankadan aradilar, esimi istedim telefona, napicaksin parayi cekip dedim, benim o para dedi. O biriktirmis onun hakkiymis oyle diyo. O parayla evin borcunu kapatir ikiye boleriz araba da senin olsun eskiden olan parani karşılar dedim, kabul etmiyo. Paragozmusum ben. Benim annem de oyleymis. Saydi sovdu gene telefonda. Aksam da eve gelme dedi kapadi yuzume. Avukata sordum, once can guvenligini sagla koruma karari al sonra bi akrabaninzin yaninda kal dedi

Ben bu avukati pek begenmedim. Yani siddete ugramissiniz, hem de devam eden bir dava varken asla karsi tarafa para vermek zorunda degilsiniz. Ev sizin, niye gidesiniz? Niye akraba evinde surunesiniz?
Daha disli bir avukat yok mu?

Sakin ola ki mahkeme emri olmadan ELDEN para vermeyin. Adamin mahkemede para aldigini inkar edip tekrar para istemeyecegi ne malum?
Bankaya da kesin talimat verin tek kurus vermesinler.

Suan kaldigimiz ev kira. Kendi evimizde kiraci var. Bankaya izin vermedigimi soyledim.

Şimdi doğruca karakola gidiyorsun . Kocam.bana şiddet uyguluyor boşanmak istiyor ancak bankada param var onu almadan boşanmıyor diyorsun . Bana hakaret ve kufür etti parami cekmedigini için . Daha önceden de şiddet göstermişti diyeceksin evime gidemiyorum koruma kararı çıkarıp uzaklaştırılmasını istiyorum diyeceksin. Sonra da daha mantikli işini bilen bir avukat buluyorsun. Eğer boşanmaya karar verdi isen çocuğunun okul kresini de ona göre ayarla bi zahmet. Babasinda kalsın deyip daha sonra bir konu daha açma . Ben hakim olsam sana o çocuğu vermem açıkçası babasına bırakıp cocuga o bakıyor ben bir boşanayim sonra zaten bana verilir düşüncenden dolayi. Zaten baba anneden daha iyi bakıyor düzenini bozmayayim derim. Ortak mal bile olsa kusursuz olan taraf tüm mal varlığına sahip olabilir . Karşı tarafa katılma hakkı verilmeyebilir. Artı kocanın şiddet uygulamasının bir sebebi olabilir zaten hayatında bir kadın vardır . Sadece hayata kadinla birlikte parasız başlamak istemiyor. Sen gidicisin kalıcı değil sadece soyup soğan cevirdikten sonra gonderileceksin.

Katiliyorum
Konu sahibesinin siddetten dolayi davasi varmis zaten mahkemede. Umarim memurluktan atilir. Coluk cocuk soyle bir manyaga emanet edilir mi?
Yani.
Kocasından ödü kopuyor ama yersen iyi baba. Kesin iyi öğretmendir.

Kendi çocuğunu düşünmeyen başka çocukları hiç umursamaz.

Hanımefendi yazdığınız daha önceki konuları da dahil hepsini okudum.Hayretler içerisinde kaldım.Size defalarca hem sözlü hem fiziksel şiddet uygulamış evliliğinizin başından beri asla değer vermemiş.Siz buna rağmen uzun bir süre boşanmayı düşünmemiş hatta eşinizi çok sevdiğinizi yazmışsınız önceki konularda.Çocuğuna karşı çok ilgili demişsiniz ama çocuğunun annesine yaptıkları bu tezinizi ne yazık ki çürütmüş.Bu şekildeki bir insan müsveddesinden ne iyi bir koca ne iyi bir baba ne de iyi bir öğretmen olabilir.Hatta mümkünse öğretmenlikten de atsınlar böyle şiddet yanlısı birini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…