- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi pembetilki
-
Ailenizin yanına gidin.Bankadaki paraya goz dikti. Bankayi ara parayi cekicez deyip gitti. Cekmiycem ama. Bugun oglende avukata gidicem. Korkuyorum valla karnima agri giriyo. Para icin herseyi yapar.
Ev ve araba konu sahibinin üstüneymiş. Ben olsam satarım hemenSirf size inat cocugu kacirabilir sakin yapmayin.
Evi de terk etmeyin sakin satar matar bu adam her seyi yapar. Siz sakin olun bir. Sakin cekip gitmeyin sakin.
Çocuğunu da görüşen gittiğin yere?Stresten titriyorum suan resmen ya. 58kilodan 50ye dustum. Acaba diyorum dava acip evden ayrilsam cocuk simdilik babasiyla kalsa, mahkeme nasilsa bana verecek. Gormesem bu adamin yuzunu, karnima agrilar giriyo o gelecegi zaman. İnsan kendi evinde koltugun kosesine sinip oturur mu ya. Cok ezik kalmisim ne zorum var kendimle benim. Ben bu degilim..
evinizde kalın sakın para işlerine girmeyin eşiniz açtığı zaman sakin bir şekilde para mevzusundan önemli olan konuşulacak şeyler var diyin . Bu durumda olup hatta daha kötü durumda olup 2 çocuğu yapanlar umarım bu kötü günleriniz çabucak geçer gider.Simdi ablacim
1. Evi terk etme
2. Sakin para falan cekme
3. madem darp raporun var donuna kadar al
4. Cocuk okuldan kacta cikiyor, yarin yoneticiyle konusup erken cikamaz misiniz? Daha sonra da bakici, oyun ablasi vb ayarlarsiniz ya da anneniz bir sureligine gelir cocuga bakmaya.
5. Kilidi degistirin.
6. Tek kurus da vermeyin
HAYDI GAZAN MUBAREK OLSUN KOCUM
Ben de aynisini soyledim bankadaki parayla krediyi kapatalim, evi satinca bolusuruz, araba da senin olsun dedim. Kabul etmiyo. Tum para ve araba onunmus. Ev borclu olarak satilsin kalan para ikiye bölünsünmüş.Amaç birbirinize maddi olarak zarar vermek olmasın. Manevi olarak ikinizde zarardasiniz yeterince. Makul olan paranın çekilip ev kredisinin yatırılması. Sonrasında evi satıp parayı bölüşmek. Çocuk için nafaka davası açıp nafaka almanız mantıklı. Evi terketmek sizin için eksi bir durum oluşturabilir. Ama derhal dava açıp uzaklaştırma bile çıkarabilirsiniz.
Aynen oyle. Ben de paranin tamamini istemiyorum ki. Hakkim olan kadarini istiyorum. Bankadaki parayla krediyi kapatalim, satilinca ikiye bolelim, araba senin olsun dedim. Olmazmis. Para onunmus araba da onunmus. Ev borclu olarak satilcakmis artan para ikiye boluncekmis. Bankadaki parada ve arabada hakkim yokmus. Yillardir calisiyorum valla hamileyken bile is aratirdi bana. Tum maasimi aliyodu. Hatta maas kartim ve yemek kartim bile onda duruyodu. Calistigim halde harclik stiyodum. Fazlasinda gozum yok hakkim olani istiyorum. Ezmeye calisiyo beni. Artik izin vermiycemYa bir şey diycem.
Herif manyak olabilir, haksız olabilir, pislik olabilir.
Ama bankadaki parada vs hakkı yok mu?
Sonuçta o da çalışıyor. İyi günlerinde size o kadar güvenmiş ki evi de arabayı da sizin üzerinize yapmış.
Para kaçırmayı uygun bulmuyorum bu yüzden.
Bence birikimle ev borcu kapatılmalı. Ev ve araba da yarı yarıya paylaşılmalı.
Tazminat ve nafaka hakları alınabilir tabi ki..
Şimdi bana ''Hep bu salak kafanla kaldın belalara.'' diyenler olabilir.
Biliyorum.. Öperim sizi deBeni öpen öpmüş malum
Az once bankadan aradilar
Ben de aynisini soyledim bankadaki parayla krediyi kapatalim, evi satinca bolusuruz, araba da senin olsun dedim. Kabul etmiyo. Tum para ve araba onunmus. Ev borclu olarak satilsin kalan para ikiye bölünsünmüş.
Aynen oyle. Ben de paranin tamamini istemiyorum ki. Hakkim olan kadarini istiyorum. Bankadaki parayla krediyi kapatalim, satilinca ikiye bolelim, araba senin olsun dedim. Olmazmis. Para onunmus araba da onunmus. Ev borclu olarak satilcakmis artan para ikiye boluncekmis. Bankadaki parada ve arabada hakkim yokmus. Yillardir calisiyorum valla hamileyken bile is aratirdi bana. Tum maasimi aliyodu. Hatta maas kartim ve yemek kartim bile onda duruyodu. Calistigim halde harclik stiyodum. Fazlasinda gozum yok hakkim olani istiyorum. Ezmeye calisiyo beni. Artik izin vermiycem
Ya bir şey diycem.
Herif manyak olabilir, haksız olabilir, pislik olabilir.
Ama bankadaki parada vs hakkı yok mu?
Sonuçta o da çalışıyor. İyi günlerinde size o kadar güvenmiş ki evi de arabayı da sizin üzerinize yapmış.
Para kaçırmayı uygun bulmuyorum bu yüzden.
Bence birikimle ev borcu kapatılmalı. Ev ve araba da yarı yarıya paylaşılmalı.
Tazminat ve nafaka hakları alınabilir tabi ki..
Şimdi bana ''Hep bu salak kafanla kaldın belalara.'' diyenler olabilir.
Biliyorum.. Öperim sizi deBeni öpen öpmüş malum
Az once bankadan aradilar
Ben de aynisini soyledim bankadaki parayla krediyi kapatalim, evi satinca bolusuruz, araba da senin olsun dedim. Kabul etmiyo. Tum para ve araba onunmus. Ev borclu olarak satilsin kalan para ikiye bölünsünmüş.
Aynen oyle. Ben de paranin tamamini istemiyorum ki. Hakkim olan kadarini istiyorum. Bankadaki parayla krediyi kapatalim, satilinca ikiye bolelim, araba senin olsun dedim. Olmazmis. Para onunmus araba da onunmus. Ev borclu olarak satilcakmis artan para ikiye boluncekmis. Bankadaki parada ve arabada hakkim yokmus. Yillardir calisiyorum valla hamileyken bile is aratirdi bana. Tum maasimi aliyodu. Hatta maas kartim ve yemek kartim bile onda duruyodu. Calistigim halde harclik stiyodum. Fazlasinda gozum yok hakkim olani istiyorum. Ezmeye calisiyo beni. Artik izin vermiycem
Bir de öğretmen mi bu ruh hastası?
Evladını düşünse onun yanında size böyle davranmaz. Sakın çocuğu ona bırakmayın. Sizden hırsını alamadığı için çocuğa zarar verebilir.
Anne-babanıza söyleyin, umreye gitmesinler, yanınıza gelsinler.
Bankadaki parayı altına, dolara çevirip ailenize teslim edin. Arabayı satıp ev kredisini onunla kapatın.
Avukatla gorustum bugun arkadaslar. Anlasmaliya ikna etmeye calis ama karsi taraf pek anlasmaya meyilli degil, cekismeli olursa yari yariya herseyi alirsin davayi kazaniriz. Tazminat istersen de cok cüzi bi miktar olur ugrasmaya degmez dedi. Esim bugun bankaya gitmis parayi cekicez hazirlayin diye, bankadan aradilar, esimi istedim telefona, napicaksin parayi cekip dedim, benim o para dedi. O biriktirmis onun hakkiymis oyle diyo. O parayla evin borcunu kapatir ikiye boleriz araba da senin olsun eskiden olan parani karşılar dedim, kabul etmiyo. Paragozmusum ben. Benim annem de oyleymis. Saydi sovdu gene telefonda. Aksam da eve gelme dedi kapadi yuzume. Avukata sordum, once can guvenligini sagla koruma karari al sonra bi akrabaninzin yaninda kal dedi
Suan kaldigimiz ev kira. Kendi evimizde kiraci var. Bankaya izin vermedigimi soyledim.Ben bu avukati pek begenmedim. Yani siddete ugramissiniz, hem de devam eden bir dava varken asla karsi tarafa para vermek zorunda degilsiniz. Ev sizin, niye gidesiniz? Niye akraba evinde surunesiniz?
Daha disli bir avukat yok mu?
Sakin ola ki mahkeme emri olmadan ELDEN para vermeyin. Adamin mahkemede para aldigini inkar edip tekrar para istemeyecegi ne malum?
Bankaya da kesin talimat verin tek kurus vermesinler.
Yani.Katiliyorum
Konu sahibesinin siddetten dolayi davasi varmis zaten mahkemede. Umarim memurluktan atilir. Coluk cocuk soyle bir manyaga emanet edilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?