Sonunda zincirleri kırıyorum

Bunları çocuk gördüm ü

Dediğiniz gibi şu sancılı bi süreç geçsin herşey zamanla unutulmaya ve huzur bulmaya başlayacaksınız.
Ama ı zamana kadar çok zor bi süreç siizi bekliyor, Allah yardımcınız olsun =(

Avukati aradim acmadi. Bankadaki temsilcime de msj yazdim esime hesaplarimla ilgili hicbir bilgi vermeyin dedim. Bugun isyerimden izin alabilirsem avukata gidicem. 2 saatlik uykuyla duruyorum. Heryerim agriyo. 24saattir bisey yemedim, simit aldim simdi ama canim istemiyo. Sakinlesemiyorum. Tum sevgim bi anda nefrete donustu. Cayir cayir yansin, yasattigini yasamadan ölmesin. Ölemesin.

Bazen bekar oldugunu o kadar belli ediyorsunki arkadasim su an evliyken kapi kilidini degistirmesi suctur.

Her turlu siddeti uygulasin ustune allah var desin bu dini oetaya atmalari deli ediyor beni

Eşin neden bu kadar öfkeli sana..nasıl bu aşamaya geldiniz
Onceki konularimda detayli anlatmistim. Satis isinde calisiyoruz, bayilerle ilgileniyoruz. Satis yapmalari konusinda ve normal prosedurlerle ilgili bayilere bilgilendirme yapiyoruz. Satis yapmalari ile ilgili gaz veriyoruz yani aslinda. 4.5yildir ayni bayilerle calisiyorum hepsiyle aram iyidir. İs ile ilgili de is haricinde de konusuyoruz. Bitanesiyle girgir makara muhabbet de oldu, ama esim bunu cok yanlis yerlere cekti. Bu bayi bize en iyi satislari yapan bayilerden biri. İkili iliskilerimizin iyi olmasi gerekiyo. Asla flort gibi bisey yok msjlarda ama esim hastalikli sekilde kiskandi sanki bisi yapmisim gibi siddet uyguladi. O..puluk yapiyomusum. Msjlarin hepsi duruyo. Avukatima onlati da gostericem tazminat istiycem. Daha onceki siddeti de kiz kardesinin kocasindan kiskanip da bana vurmustu. Esimle onlara gitmistik cocuk dusmustu aglamisti banyoya lavaboya goturdum yuzunu yikarken kardesinin kocasi geldi yapabilecegimiz bisi varmi dedi, cocugu tutmaya calisti, esim geldi o sirada, eve gidince dedi k i beraber banyo yapsaydiniz ne isin var onunla banyoda basbasa.. hasta derecede kiskanc.

Hem Allah'tan korkuyor hem size etmedik küfür bırakmıyor, eşinin hakkına giriyor ve onlara eziyet ediyor. Çoluğuna çocuğuna hayrı da yok. Bu nasıl Allah'tan korkmaktır.

Siz önce boşanma konusunda iyi bir avukat bulun. Ama avukatı iyi olmasına dikkat edin. Biraz araştırın. Öyle ilk gittiğiniz avukata evet deyip davayı vermeyin. Sonrasında hakkınız ne ise sonuna kadar alın.

Bazen bekar oldugunu o kadar belli ediyorsunki arkadasim su an evliyken kapi kilidini degistirmesi suctur.

Adam siddet uygulamis,tehdit etmis, konu sahibesi can guvenligim yok der gecer. Evici siddet de suc, tehdit de suc, kadina siddet de suc ama adam elini kolunu sallayarak geziyor, bu kadin kendini korumasin mi?

ilk şiddeti kabullenmek diğerlerine de fırsat vermiş malesef çok çok üzüldüm sizin adınıza lütfen ne yapacaksanız bir an önce yapın, dediğiniz gibi çocuğun kreşini işyerinizin yanındaki okula alın, olmazsa evden eşyalarınızı alıp başka ev tutun bankada paranız da varmış, işinize yakın bir eve kiraya geçme durumunuz varsa o evden de kurtulun çünkü her yerde o adamla olan anılarınız var, eşinizin eğitimci olmasına daha da üzüldüm çocuklarımız böyle insanlara mı emanet hem fiziksel olarak sizden de iriymiş, insanda biraz vicdan olur çocuğunun annesi kadın kuş kadar olmuş eline gözüne dursun birde çocuğun yanında olmuş nerden baksam kalbim acıyor

Bankadaki paraya goz dikti. Bankayi ara parayi cekicez deyip gitti. Cekmiycem ama. Bugun oglende avukata gidicem. Korkuyorum valla karnima agri giriyo. Para icin herseyi yapar.

Çocuğu iş yerinize yakın bir kreşe verin
Sakın bankada ki parayı çekmeyin, kredi sizin adınızaysa ve ödenmezse büyük sıkıntı çıkar
Bankadaki parayla krediyi kapatıp, ortak malları yarı yarıya bölüşelim anlaşmalı boşanalım diye haber gönderin.
Anlaşmalı olursa bir aya kalmaz biter bu iş.
He anlaşmalı olmaz derse, parayla direkt krediyi kapatın. Çekişmelide de zaten yine yarı yarıya bölünecek mallar. Sadece süreç gecikmiş olacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bankadaki paraya goz dikti. Bankayi ara parayi cekicez deyip gitti. Cekmiycem ama. Bugun oglende avukata gidicem. Korkuyorum valla karnima agri giriyo. Para icin herseyi yapar.
ah canım ya meblağ çok mu?
siz tanıştığınızda da bu işte çalışıyor muydunuz yoksa evlendikten sonra mı girdiniz ?
aileniz başka yerde mi, işinizi onların bulunduğu yere aldırma gibi bir durumunuz var mı?
bankadaki paraya göz diktiyse ben olsam o paranın bir kısmıyla kendime altın filan alırdım, hem para azalmış olurdu, hemde çocuğumun geleceğini garantiye almış olurdum, nacizane size önerim işinizin yakınından bir ev tutup, çocuğunuzun okulunu da işinize yakın olan okula aldırmanız ve bir an önce kendinizi ve yavrunuzu o adamın elinden kurtarmanız
peki eşiniz sizi aldatıyor olabilir mi ? bu davranış değişikliği, bir de aşırı kıskanlık filan... size gidin demesi bana aldatıyor olabilir gibi geldi, telefonuna bakma şansınız var mı ?

Kredi benim adima ama kefil de kendisi. O yuzden korkuyo muhtemelen paraya goz dikti. Ben dede oyle istiyorum aslinda. Krediyi bankadaki parayla kapatip kalan herseyi yari yariya yapsak bana uyar. Da kabul eder mi onu bilmiyorum. Avukatim konussun olmazsa onunla. Esim benimle konusmuyo cunku konusmaya calisinca uzeeime yuruyo

Aldattigini sanmiyorum ama beni sevmedigi kesin. Meblag krediyi kapatmaya yeter. Bi de araba var. Araba da benim uzerime. Hersey bana ait olunca iyice cildirmis durumda suan. O yuzden korkuyorum. Sag salim ve hakkimla ayrilmak istiyorum

Ailem farkki sehirde. Bu sehre evlenip geldim, evlendikten sonra girdim bu ise. Telefonuna bakiyodum da bir hafta kadar once sifresini degistirmis. Vukuatlı bi durum yok. "Cok" korkar Allahtan. Paranin fazlasinda gozum yok tehdidle siddetle beni korkutmaya calisip herseyi alip gitmenin pesinde. Ben de sustum bugune kadar artik cok yoruldum hicbir hakkimi onda birakmak istemiyorum. Korkuyorum da bi yandan

dediğiniz gibi olsa kadına el kaldırmamak da korkardı, o kadar iğrenç küfür etmekten de,
bir anda bu kadar değişmesinin bir nedeni olmalı, o nedeni bulursanız belki konuyu kökten çözebilirsiniz, herşeyi sizin üzerinize yaptığına göre başlarda size çok değer veriyormuş diye düşünüyorum sonra ne oldu da bu kadar düşman oldu ? paranın fazlasında gözüm yok diyorsanız, anlaşmalı boşanın ne istiyorsa verin yakanızı kurtarın o zaman işler daha da çirkinleşmeden, şiddet varsa bu insandan herşey beklenir malesef

Yok asla vazgrcmiycem bosanicam bitti kafamda artik. Nerden baslasam diye dusunuyorum. Duzenimi kurana kadar babasiyla mi kalsa diyorum acaba. Babasini cok seviyo. Babasi da ilgili bi baba. Öğretmen oldugu icin deresmen saatleri uygun.
Bir de öğretmen mi bu ruh hastası?
Evladını düşünse onun yanında size böyle davranmaz. Sakın çocuğu ona bırakmayın. Sizden hırsını alamadığı için çocuğa zarar verebilir.
Anne-babanıza söyleyin, umreye gitmesinler, yanınıza gelsinler.
Bankadaki parayı altına, dolara çevirip ailenize teslim edin. Arabayı satıp ev kredisini onunla kapatın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…