- Konu Sahibi pembetilki
-
Planlı hareket etmek lazım. Siz akıllı bir kadınsız anladıgım kadarıyla adımlarınızı da öle atarsınız. Avukata danısın ama kesin...İnsallah. Havlayan kopek isirmaz derler. Gene de koruma karari cikartmak iyi olacak. Ailemin de 45gun umrede olacak olmasi iyi oldu.
Bunları çocuk gördüm üSevgililik donemimizde pamuk gibiydi ya. Gozlerimizden kalpler fiskiriyodu resmen. Evlendik, baska biriyle evlenmişim sanki. İlk siddet gosterdiginde arabadan itmeye kalkmisti, ikincisinde tokatlamisti, şimdikinde de de defalarca tokatlayip yerde tekmeledi organlarimin yer degistirdigini hissettm. Bunlari yaziyorum da kendime not diye. Yine duygusala baglayip aglamayim açıp okuyup kendime geleyim diye. Acı yok rocky..
Dediğiniz gibi şu sancılı bi süreç geçsin herşey zamanla unutulmaya ve huzur bulmaya başlayacaksınız.İnsallah. Su anki hayatimdan iyi olacagini dusunuyorum en azindan. Su sancılı sureci bi atlatsam. Aşırı sert karakterlidir zaten normalde de. En ufak biseye sinirlenir konuşmaz gunlerce. Bu konuda daha da delircek ondan korkuyorum.
İkincisini gordu. İlkinde daha yeni evliydik cocuk yoktu, ikincisini gordu ama kucuktu pek anlamamistir, ucuncusunu gormedi uyuyodu, dun de uzerime yurudu ama vuramadi darp raporum oldugu icin korktu. Dunkunu de gordu cok agladi yavrum.Bunları çocuk gördüm ü
Bazen bekar oldugunu o kadar belli ediyorsunki arkadasim su an evliyken kapi kilidini degistirmesi suctur.Simdi ablacim
1. Evi terk etme
2. Sakin para falan cekme
3. madem darp raporun var donuna kadar al
4. Cocuk okuldan kacta cikiyor, yarin yoneticiyle konusup erken cikamaz misiniz? Daha sonra da bakici, oyun ablasi vb ayarlarsiniz ya da anneniz bir sureligine gelir cocuga bakmaya.
5. Kilidi degistirin.
6. Tek kurus da vermeyin
HAYDI GAZAN MUBAREK OLSUN KOCUM
Onceki konularimda detayli anlatmistim. Satis isinde calisiyoruz, bayilerle ilgileniyoruz. Satis yapmalari konusinda ve normal prosedurlerle ilgili bayilere bilgilendirme yapiyoruz. Satis yapmalari ile ilgili gaz veriyoruz yani aslinda. 4.5yildir ayni bayilerle calisiyorum hepsiyle aram iyidir. İs ile ilgili de is haricinde de konusuyoruz. Bitanesiyle girgir makara muhabbet de oldu, ama esim bunu cok yanlis yerlere cekti. Bu bayi bize en iyi satislari yapan bayilerden biri. İkili iliskilerimizin iyi olmasi gerekiyo. Asla flort gibi bisey yok msjlarda ama esim hastalikli sekilde kiskandi sanki bisi yapmisim gibi siddet uyguladi. O..puluk yapiyomusum. Msjlarin hepsi duruyo. Avukatima onlati da gostericem tazminat istiycem. Daha onceki siddeti de kiz kardesinin kocasindan kiskanip da bana vurmustu. Esimle onlara gitmistik cocuk dusmustu aglamisti banyoya lavaboya goturdum yuzunu yikarken kardesinin kocasi geldi yapabilecegimiz bisi varmi dedi, cocugu tutmaya calisti, esim geldi o sirada, eve gidince dedi k i beraber banyo yapsaydiniz ne isin var onunla banyoda basbasa.. hasta derecede kiskanc.Eşin neden bu kadar öfkeli sana..nasıl bu aşamaya geldiniz
Yine ben.. onceki konularimdaki aglak ben yok artik. Bugun eve geldi gene odasina kapandi. Sinirlerim bozuldu, yemek yapmistim sofrayi hazirliyodum oglula ikimiz icin. tum cesaretimi topladim yanina gittim gene butun iyi niyetimle, dedim ki gel hem yemek yiyelim hem konusalim. S..r git dedi. Kufur edip durma surekli. Neyi bekliyoruz bosanalim o zaman dedim. Suratini gormek istemiyorum senin, cocuk olmasa ve Allahtan korkmasam dinen hemen bosayacagim seni ama gelip gidiyom gunaha girmeyim diye duruyorum dedi. Ardindan gene sayıp sövmeye basladi. Madem dayanamiyosun Hani gitcektin s.ktr olup gidemedin dedi. Ben de ben cocugumu birakmam onun icin duruyorum ben gitmiycem sen git dedim. O zaman ben giderim dedi valizi aldi odasina koydu. Ayin basinda giderim dedi. Ama bi yandan gene küfürlere devam ediyo. Ailemden tutun da benim namusuma kadar. Dumduz etti herkesi. Ben kotu bisey yapmadim hakkima giriyosun dedim. Dellendi gene uzerime yurudu ama bu sefer bana vuramadi kapıları duvarlari yumrukladi. (Darp raporum var ya tirsti vuramadi) Bağırdı çağırdı. Cocugun yaninda yapiyo bunlari. Oglum da aglamaya basladi. Gitme babacim falan diyo oglumgiyindi cikti gitti. Ama esyalarini falan toplamadi. Bu sefer susmadim her lafina cevap verdim ama daha da siddetlendi. Zaten iri bi adam iki kat buyudu gozumde korktum daha fazla cvp veremedim.
Simdi ev kredisi oduyoruz ev benim uzerime, borclu benim, kefil kendisi. Araba var, benim uzerime. Bankada da evin kredisini kapatacak kadar mebla var, ortak hesap degil direkt benim adima o da. Hicbirsey vermeyip gitsem borcla ortada kalacak. Ama cok sinirli ve parayi seven biri oldugu icin asla da pesimi birakmayacaktir. Zaten derdi de para.
Simdi bana bi akil verin. Canim yanmadan bu adamdan nasil kurtulayim. Cocugumu istiyorum. Sag salim olarak ve hakkimla ayrilmak istiyorum. Dava acinca cekismeli olursa uzun surecek. Darp raporum var ugrassam donuna kadar alirim. Anlasmali olsun istiyorum, ama bu adamla oturup konusulmuyo. Karar veremiyorum. Bosanicam orasi net. Amaci bankadaki parayi almak. Evden cikarken de dedi ki yarin bankayi ara parayi cekicez de dedi gitti. Arayip cekmiycem. Evden ben mi ayrilsam diyorum ama çocuğumu birakmak istemiyorum. Ailem farkli sehirde. Ben de haftanin 6gunu 18.00e kadar çalışıyorum. Cocugu okula getirip goturecek durumum olamayacak. Neyi nasil yapsam.. bu arada bugunku olayin ses kayitlarini aldim. Delil olarak kullanilamaz belki ama isime yarar mi acaba
Bazen bekar oldugunu o kadar belli ediyorsunki arkadasim su an evliyken kapi kilidini degistirmesi suctur.
Sevgililik donemimizde pamuk gibiydi ya. Gozlerimizden kalpler fiskiriyodu resmen. Evlendik, baska biriyle evlenmişim sanki. İlk siddet gosterdiginde arabadan itmeye kalkmisti, ikincisinde tokatlamisti, şimdikinde de de defalarca tokatlayip yerde tekmeledi organlarimin yer degistirdigini hissettm. Bunlari yaziyorum da kendime not diye. Yine duygusala baglayip aglamayim açıp okuyup kendime geleyim diye. Acı yok rocky..
Haklisiniz. Ben yarin avukata gideyim. Bi fikir alayim, olmazsa davayi da acayim, koruma karari cikartayim. Boylece evden de gitmis olur. Korkuyorum bi yandan da. İsyerimin yaninda ozel anaokulu var. Olmazsa ogleden sonralari oraya veririm. Sabah 12 ye kadar yanımda durur. İsyeri bisi demez o kadarlik.
Bankadaki paraya goz dikti. Bankayi ara parayi cekicez deyip gitti. Cekmiycem ama. Bugun oglende avukata gidicem. Korkuyorum valla karnima agri giriyo. Para icin herseyi yapar.ilk şiddeti kabullenmek diğerlerine de fırsat vermiş malesefçok çok üzüldüm sizin adınıza lütfen ne yapacaksanız bir an önce yapın, dediğiniz gibi çocuğun kreşini işyerinizin yanındaki okula alın, olmazsa evden eşyalarınızı alıp başka ev tutun bankada paranız da varmış, işinize yakın bir eve kiraya geçme durumunuz varsa o evden de kurtulun çünkü her yerde o adamla olan anılarınız var, eşinizin eğitimci olmasına daha da üzüldüm çocuklarımız böyle insanlara mı emanet hem fiziksel olarak sizden de iriymiş, insanda biraz vicdan olur çocuğunun annesi kadın kuş kadar olmuş eline gözüne dursun birde çocuğun yanında olmuş nerden baksam kalbim acıyor
ah canım ya meblağ çok mu?Bankadaki paraya goz dikti. Bankayi ara parayi cekicez deyip gitti. Cekmiycem ama. Bugun oglende avukata gidicem. Korkuyorum valla karnima agri giriyo. Para icin herseyi yapar.
Kredi benim adima ama kefil de kendisi. O yuzden korkuyo muhtemelen paraya goz dikti. Ben dede oyle istiyorum aslinda. Krediyi bankadaki parayla kapatip kalan herseyi yari yariya yapsak bana uyar. Da kabul eder mi onu bilmiyorum. Avukatim konussun olmazsa onunla. Esim benimle konusmuyo cunku konusmaya calisinca uzeeime yuruyoÇocuğu iş yerinize yakın bir kreşe verin
Sakın bankada ki parayı çekmeyin, kredi sizin adınızaysa ve ödenmezse büyük sıkıntı çıkar
Bankadaki parayla krediyi kapatıp, ortak malları yarı yarıya bölüşelim anlaşmalı boşanalım diye haber gönderin.
Anlaşmalı olursa bir aya kalmaz biter bu iş.
He anlaşmalı olmaz derse, parayla direkt krediyi kapatın. Çekişmelide de zaten yine yarı yarıya bölünecek mallar. Sadece süreç gecikmiş olacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aldattigini sanmiyorum ama beni sevmedigi kesin. Meblag krediyi kapatmaya yeter. Bi de araba var. Araba da benim uzerime. Hersey bana ait olunca iyice cildirmis durumda suan. O yuzden korkuyorum. Sag salim ve hakkimla ayrilmak istiyorumah canım ya meblağ çok mu?
siz tanıştığınızda da bu işte çalışıyor muydunuz yoksa evlendikten sonra mı girdiniz ?
aileniz başka yerde mi, işinizi onların bulunduğu yere aldırma gibi bir durumunuz var mı?
bankadaki paraya göz diktiyse ben olsam o paranın bir kısmıyla kendime altın filan alırdım, hem para azalmış olurdu, hemde çocuğumun geleceğini garantiye almış olurdum, nacizane size önerim işinizin yakınından bir ev tutup, çocuğunuzun okulunu da işinize yakın olan okula aldırmanız ve bir an önce kendinizi ve yavrunuzu o adamın elinden kurtarmanız
peki eşiniz sizi aldatıyor olabilir mi ? bu davranış değişikliği, bir de aşırı kıskanlık filan... size gidin demesi bana aldatıyor olabilir gibi geldi, telefonuna bakma şansınız var mı ?
Ailem farkki sehirde. Bu sehre evlenip geldim, evlendikten sonra girdim bu ise. Telefonuna bakiyodum da bir hafta kadar once sifresini degistirmis. Vukuatlı bi durum yok. "Cok" korkar Allahtan. Paranin fazlasinda gozum yok tehdidle siddetle beni korkutmaya calisip herseyi alip gitmenin pesinde. Ben de sustum bugune kadar artik cok yoruldum hicbir hakkimi onda birakmak istemiyorum. Korkuyorum da bi yandanah canım ya meblağ çok mu?
siz tanıştığınızda da bu işte çalışıyor muydunuz yoksa evlendikten sonra mı girdiniz ?
aileniz başka yerde mi, işinizi onların bulunduğu yere aldırma gibi bir durumunuz var mı?
bankadaki paraya göz diktiyse ben olsam o paranın bir kısmıyla kendime altın filan alırdım, hem para azalmış olurdu, hemde çocuğumun geleceğini garantiye almış olurdum, nacizane size önerim işinizin yakınından bir ev tutup, çocuğunuzun okulunu da işinize yakın olan okula aldırmanız ve bir an önce kendinizi ve yavrunuzu o adamın elinden kurtarmanız
peki eşiniz sizi aldatıyor olabilir mi ? bu davranış değişikliği, bir de aşırı kıskanlık filan... size gidin demesi bana aldatıyor olabilir gibi geldi, telefonuna bakma şansınız var mı ?
dediğiniz gibi olsa kadına el kaldırmamak da korkardı, o kadar iğrenç küfür etmekten de,Ailem farkki sehirde. Bu sehre evlenip geldim, evlendikten sonra girdim bu ise. Telefonuna bakiyodum da bir hafta kadar once sifresini degistirmis. Vukuatlı bi durum yok. "Cok" korkar Allahtan. Paranin fazlasinda gozum yok tehdidle siddetle beni korkutmaya calisip herseyi alip gitmenin pesinde. Ben de sustum bugune kadar artik cok yoruldum hicbir hakkimi onda birakmak istemiyorum. Korkuyorum da bi yandan
Bir de öğretmen mi bu ruh hastası?Yok asla vazgrcmiycem bosanicam bitti kafamda artik. Nerden baslasam diye dusunuyorum. Duzenimi kurana kadar babasiyla mi kalsa diyorum acaba. Babasini cok seviyo. Babasi da ilgili bi baba. Öğretmen oldugu icin deresmen saatleri uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?