- Konu Sahibi pembetilki
-
Ben de ona onu demek istemistim oturup konusalim diye ama hakaretlere başladığı icin konusamadik.. avukatla gorusmem lazimAllahtan korkmasam bosayacagim demis ya cok korkuyormus gibi, bosanmak istiyor belli ki. Bosanalim kendimize de eziyet etmeyelim deseniz bosanmaya yanasmaz mi ? Cekismeli bosanmalar cok uzuyor.
Allah yardimciniz olsun dayanma gucu kolaylik versin.Ben de ona onu demek istemistim oturup konusalim diye ama hakaretlere başladığı icin konusamadik.. avukatla gorusmem lazim
Satamaz kredisi bitmedi evin. Benim uzerime zaten ev. Bosanma davasini acip evde durmaya devam edip koruma cikartsam kendime, beni ve ailemi vurmakla tehdid ediyo. Yapacagindan degil de. Memuriyetinin gideceginden korkuyoSirf size inat cocugu kacirabilir sakin yapmayin.
Evi de terk etmeyin sakin satar matar bu adam her seyi yapar. Siz sakin olun bir. Sakin cekip gitmeyin sakin.
Amin Allahim cok zor durumdayim gercektenAllah yardimciniz olsun dayanma gucu kolaylik versin.
Sevgililik donemimizde pamuk gibiydi ya. Gozlerimizden kalpler fiskiriyodu resmen. Evlendik, baska biriyle evlenmişim sanki. İlk siddet gosterdiginde arabadan itmeye kalkmisti, ikincisinde tokatlamisti, şimdikinde de de defalarca tokatlayip yerde tekmeledi organlarimin yer degistirdigini hissettm. Bunlari yaziyorum da kendime not diye. Yine duygusala baglayip aglamayim açıp okuyup kendime geleyim diye. Acı yok rocky..Böyle kocalari olan kadinlarimiza cok uzuluyorum ya. Ne umutla evleniyorlar ama neyle karsilasiyorlar. Insan karisina boyle laflar edip nasil rahat uyur hala aklim almıyor. Allahtan korksa ,emanet olan hanimlarina boyle davranmazlar. Sakin parayi cekme. evden de o gitsin. Koruma cikarttie hatta. ezdirme kendini. Ondan korktugunu anlarsa daha cok ustune gelir
Satamaz kredisi bitmedi evin. Benim uzerime zaten ev. Bosanma davasini acip evde durmaya devam edip koruma cikartsam kendime, beni ve ailemi vurmakla tehdid ediyo. Yapacagindan degil de. Memuriyetinin gideceginden korkuyo
Kendi kredisini oduyo oldugumiuz evimizde kiraci var suan esyali kiraya verdik. biz kirada oturuyoruz. Kiraciya 1200den kiraya verdik suan biz 600tl oduyoz. Daha kârlıdiye tasinmamistik. Bisey yapabilecegini ben de sanmıyorum ama insan tedirgin oluyoMadem ev sizinse niye gideceksiniz ki??
Eeee mahkemede sikayetciyim diyin. Bir de amirine sikayet edin, bu nasil bir memur karisini cocugunu ailemi tehdit etti diyin. Siz dis gosterin, bir sey yapamaz kurusiki salliyor.
Haklisiniz. Ben yarin avukata gideyim. Bi fikir alayim, olmazsa davayi da acayim, koruma karari cikartayim. Boylece evden de gitmis olur. Korkuyorum bi yandan da. İsyerimin yaninda ozel anaokulu var. Olmazsa ogleden sonralari oraya veririm. Sabah 12 ye kadar yanımda durur. İsyeri bisi demez o kadarlik.Konu sahibi kızma iki yorumdan birinde şuursuz kocaya çocuğu bırakmaktan bahsetmişsin bilmiyorum ben mi abartıyorum boşanacağım adama Çocuğumun ç sini bırakmam önce boşanırsanız kocadan boşandığınızı çocuktan boşanmadığınızı kabul edin geçici de olsa çocuğu bırakmayın..boşanma davasını açıp koruma kararı çıkartın çocuğu da acil yardımcı bulun bu söylediklerim bir haftada halolur bir hafta daha sezdirmeden hazırlıkları yapın derim
Haklisiniz. Ben yarin avukata gideyim. Bi fikir alayim, olmazsa davayi da acayim, koruma karari cikartayim. Boylece evden de gitmis olur. Korkuyorum bi yandan da. İsyerimin yaninda ozel anaokulu var. Olmazsa ogleden sonralari oraya veririm. Sabah 12 ye kadar yanımda durur. İsyeri bisi demez o kadarlik.
Malesef. Hesapta bes vakit namazinda. Bi tarikata da takiliyo. Ama bankada faizde para tutuyo, o para icin karısını ve ailesini tehdid ediyo. Haksiz yere beni lekelemeye calisiyo. Hüküm sahibi Allah ama tum hukmu kendisi veriyo. Cunku hep o hakli.Allahtan korktuğunu soyleyip dinen bosayacagini söylüyor. Ama Allahtan korkmadım için Allahın emanetine küfür edip namusuna kadar dil uzatabiliyor hayvan adam.
Allah yardımcın olsun kardeşim.Malesef. Hesapta bes vakit namazinda. Bi tarikata da takiliyo. Ama bankada faizde para tutuyo, o para icin karısını ve ailesini tehdid ediyo. Haksiz yere beni lekelemeye calisiyo. Hüküm sahibi Allah ama tum hukmu kendisi veriyo. Cunku hep o hakli.
Artik guclu durmak zorundayim zaten. Bu saatten sonra hala biseyleri toparlamaya calismak gerizekaliliktan baska bisi olmayacak. Acaba yumusarmi diye bekledim cocugumun hatirina ama o da bi yere kadar. Sınırlar aşıldı, fazla yüz göz olundu, tum hakaretler edildi. Para muhabbeti de döndü, tutulcak yeri kalmadi.. nasil bu hale geldik diyecektim vazgectim. Duygusallik yok artik. Sadece ben, oglum ve benim ne istedigim var artik..Ne olursa olsun kendinizi gücsüz hissedip, ezdirmeyin demeye geldim. Kurtulmanın caresine bakın. Önce bir avukata gidin, ailenizi arayın ya da işten izninizi kullanın verirlerse. Çizgileriniz keskin ve net olsun.Gerisi gelir zaten.
Amin. Hersey olsun ve bitsin istiyorum bi an önceAllah yardımcın olsun kardeşim.
Evet olan olmus artık ne desek bos. Siz güclüsünüz bunu unutmayın. Öyle olmasanız böyle bir hayatı sürdüremezdiniz zaten. Bir kurtulun insallah daha güzel olucak hersey.Artik guclu durmak zorundayim zaten. Bu saatten sonra hala biseyleri toparlamaya calismak gerizekaliliktan baska bisi olmayacak. Acaba yumusarmi diye bekledim cocugumun hatirina ama o da bi yere kadar. Sınırlar aşıldı, fazla yüz göz olundu, tum hakaretler edildi. Para muhabbeti de döndü, tutulcak yeri kalmadi.. nasil bu hale geldik diyecektim vazgectim. Duygusallik yok artik. Sadece ben, oglum ve benim ne istedigim var artik..
İnsallah. Su anki hayatimdan iyi olacagini dusunuyorum en azindan. Su sancılı sureci bi atlatsam. Aşırı sert karakterlidir zaten normalde de. En ufak biseye sinirlenir konuşmaz gunlerce. Bu konuda daha da delircek ondan korkuyorum.Evet olan olmus artık ne desek bos. Siz güclüsünüz bunu unutmayın. Öyle olmasanız böyle bir hayatı sürdüremezdiniz zaten. Bir kurtulun insallah daha güzel olucak hersey.
Siz kendinizi güvene alın. Nasıl yaparsınız cok bir fikrim yok ama önceliğiniz can güvenliğiniz olsun. Bu sancılı sürecler gecer, insanlar neler atlatıyor öle düşünün. İyi olur hersey.İnsallah. Su anki hayatimdan iyi olacagini dusunuyorum en azindan. Su sancılı sureci bi atlatsam. Aşırı sert karakterlidir zaten normalde de. En ufak biseye sinirlenir konuşmaz gunlerce. Bu konuda daha da delircek ondan korkuyorum.
İnsallah. Havlayan kopek isirmaz derler. Gene de koruma karari cikartmak iyi olacak. Ailemin de 45gun umrede olacak olmasi iyi oldu.Siz kendinizi güvene alın. Nasıl yaparsınız cok bir fikrim yok ama önceliğiniz can güvenliğiniz olsun. Bu sancılı sürecler gecer, insanlar neler atlatıyor öle düşünün. İyi olur hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?