Seni ilgilendirmiyor bence.iyi niyetle De yaklassan sana ne der kuzenin kendini yordugunla kalırsın .cidden sana ne.yengen para vermeyi kessin koca adamı sen hiç bulasmaBir tane kuzenim var, babasını küçük yaşta kaybetti. Yengem ev hanımı. Tek çocuk.
29 yaşında. Mezuniyetinden bu yana çalışmadı, sürekli KPSS'ye hazırlanıyorum diyor ama gezmelerde sosyal medyada.
İş buluyoruz beğenmiyor, atanacakmış. İnşallah atanır ama bu haliyle çok zor.
Şu an sınava sanırım 1 ay kaldı ama sosyal medyada yine tatilde olduğuna ilişkin fotoğraflar paylaşmış.
Altına "sınav çalışmaları nasıl gidiyor?" yazmamak için kendimi zor tutuyorum.
Bir kaç defa iş ilanı gönderdim, cevap bile vermedi. Dolayısıyla alıp karşıma konuşamam.
Ama sorumsuzluğuna umursamazlığına sinir oluyorum. Asıl üzüntüm de yengeme. Anneyi kesinlikle sallamıyor.
Benim derdim bu kuzenimi nasıl umursamamayı başarabilirim? Diğer kuzenlerim umursamıyor "o çalışmaz ya boşver" deyip geçiyorlar, ne hali varsa görsün modundalar. Ama iş hayatını bildiğim için 30 yaşından sonra tecrübesiz bir insanın sıfır kademede önü açık bir pozisyon bulması çok zor. Harcanan zamanına ben üzülüyorum.
Ay evet ya falanca kurum kpss siz alım yapacakmış bi başvur.Size ne ya? Bir de tatildeki insan 'sinav calismasi nasıl gidiyor' yazacakmissiniz kendinizi tutmasaydinizne münasebet??
Lokmasını siz mi veriyorsunuz da halleri sizi bu kadar rahatsız ediyor?
Çok ilginç gerçekten.
Bir de kamu spotu olsun, insanlara iş ilanı göndermeyin ya..çok can sıkıcı .
Bana da atıyorlar bazen . FLASSS! XYZ 300 personel alacakALMANYA HAVALİMANİNA 500 türk alınacak!
Bir de ilan gonderdin teşekkür bekliyorlar.Ay evet ya falanca kurum kpss siz alım yapacakmış bi başvur.
Bide bunu ben çalıştığım halde yapıyorlar düşün
Diyelim ki yazdın ve "sana ne?" diye bir cevap verdi ki bana göre haklı, ne cevap vermeyi düşünüyorsun?Şu an sınava sanırım 1 ay kaldı ama sosyal medyada yine tatilde olduğuna ilişkin fotoğraflar paylaşmış.
Altına "sınav çalışmaları nasıl gidiyor?" yazmamak için kendimi zor tutuyorum.
Boşverin, sizin evladınız mı ki bu kadar umursuyorsunuz? Elinizden geleni yapmışsınız, adam istemiyor çalışmak. Anneden çok annecilik yapmak neden?
Diyelim ki yazdın ve "sana ne?" diye bir cevap verdi ki bana göre haklı, ne cevap vermeyi düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?