- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Akşam geç saatlerde buluşabiliyoruz ancak 10 gibi müsait olabiliyor herkes 10da oturunca da geceye kadar uzuyor oturmalarimiz. Ileride elbette böyle olmayacak karımı yalnız bırakıp nereye gideyim diyor kendisi. Ben zaten şuan evlilik düşünmüyorumSürekli gece 4 e kadar ne yapıyorlar? 5 yıldır böyle olan birini evlenince değiştiririm diye düşünmüyorsun inş
Akşam geç saatlerde buluşabiliyoruz ancak 10 gibi müsait olabiliyor herkes 10da oturunca da geceye kadar uzuyor oturmalarimiz. Ileride elbette böyle olmayacak karımı yalnız bırakıp nereye gideyim diyor kendisi. Ben zaten şuan evlilik düşünmüyorum
Evlilik düşünmüyorsan bırak isterse hiç eve girmesin. Ne hali varsa görsün neden lafımı sözümü dinlemiyor diye üzülüyorsun ki?Evlilik düşünmüyorum zaten :)
27 yaşındaKendi dusen aglamaz.Sen senin sozunun ne kadar dinlendigine bak.Gerisini bosver.Kac yasinda erkek arkadasin?
Şuan düşünmüyorum ama evlilik düşünecek olsam bu kişi o olurdu çünkü genelde iyi anlaşan çok güzel vakit geçirebilen bir çiftiz.Evlilik düşünmüyorsan bırak isterse hiç eve girmesin. Ne hali varsa görsün neden lafımı sözümü dinlemiyor diye üzülüyorsun ki?
Sadece yaz dönemlerinde aynı şehirde iken görüşme imkanları oluyordu ve haftada 1 veya maksimum 2 olduğundan ben tepki vermiyordum. Çalışan arkadaşları olduğundan toplanmaları o saati buluyordu neredeyse.5 yıldır mi akşam 10 gibi müsait oluyor herkes? Kendisi der de siz neden inaniyorsunuz?
Evlilik hayatı bambaşka bir hayat sen Zannediyor musun Aynı bu şekilde hayat sürüp gidicek? Aynı evi paylaşmak, hayatı paylaşmak sorumluluklar cok farklı. Sana en Ufak birşey de ben erkeğim sen kadınsın diyerek seni egale edecek.. Burdaki evli insanların konularını okuyup dikkate almanı tavsiye ederim sana ablan olarak...Şuan düşünmüyorum ama evlilik düşünecek olsam bu kişi o olurdu çünkü genelde iyi anlaşan çok güzel vakit geçirebilen bir çiftiz.
Elbette bu kararı verirken hepsini gözden geçireceğim belki de şuan düşünmeme sebeplerim de bunlar.Evlilik hayatı bambaşka bir hayat sen Zannediyor musun Aynı bu şekilde hayat sürüp gidicek? Aynı evi paylaşmak, hayatı paylaşmak sorumluluklar cok farklı. Sana en Ufak birşey de ben erkeğim sen kadınsın diyerek seni egale edecek.. Burdaki evli insanların konularını okuyup dikkate almanı tavsiye ederim sana ablan olarak...
Adam tut dövdürBen etraf manyak dolu başınıza birşey gelmesi bile mümkün dediğimde bu cevabi aldım
Ben saat 12 gibi dışarıda bulunduğum bir gece sözlü tacize maruz kalmıştım. Sevgilim de bundan dolayı bak bu saatlerde dışarıda olman güvenli değil daha uygun vakitlerde eve git diye bir konuşma yapmıştı. Sen bir kadınsın maalesef ki böyle insanlar var ve senin için geç bir vakite bulunmak tehlikeli demişti
Ki ben bu konuda hassasiyetine saygı duydum ve gerekeni yaptım.
Sadece yaz dönemlerinde aynı şehirde iken görüşme imkanları oluyordu ve haftada 1 veya maksimum 2 olduğundan ben tepki vermiyordum. Çalışan arkadaşları olduğundan toplanmaları o saati buluyordu neredeyse.
Bende ortamlarında pek çok kez bulunduğumdan o arkadaşları hep 9 10 gibi ancak gelirlerdi.
Benim güven ile alakalı bir sorunum yok
Kiminle nerede biliyorum.
Onu savunacağım aklıma gelmezdi ama pandemi de nereye gitsin insanlar :) ben de aynı şekilde takiliyorum. Piknik sandalyem termosum bir parkta oturup arkadaşlarımla sosyal mesafeli sohbet ediyorum.sözlü tacize maruz kalmanın saati yoktur ki. gündüz iş yerindeyken bile buna maruz kalabilir insan.
bu kadar ben erkeğim sen kadınsın kafasındaki adam evlenseniz ev işine de destek olmaz, çocukla da ilgilenmez.
ayrıca sokakta oturup laflamak yada internet cafe de takılmak nedir, en son sokakta lafladığımda ergen yaşlarımdaydım.
Ben kıyamam ki :)Adam tut dövdür
Sonra da ah canım ben sana demiştim o saatlerde dışarda olma diye olacağı buydu dersin
İşin şakası oBen kıyamam ki :)
Onu savunacağım aklıma gelmezdi ama pandemi de nereye gitsin insanlar :) ben de aynı şekilde takiliyorum. Piknik sandalyem termosum bir parkta oturup arkadaşlarımla sosyal mesafeli sohbet ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?