Sorun para :(

Bu devirde para sorunu olmadan hiçbir sey olmuyor keşke olmazsa ama bir şekilde halledilir herşey.

Bu devirde para sorunu olmadan hiçbir sey olmuyor keşke olmazsa ama bir şekilde halledilir herşey.

Aynen oyle borcsuz olmuyor ınsanların borcu eksık olmuyor tam kredı bıtıyr kredı kartı taksıtı baslıyor hayat cok pahalı

Bizde üni de tanıştık son yılımda. ve iki yıl oldu birlikteliğimiz ben oraya gidip çalışmak istiyorum en azından yanında olcam belki o zaman daha az kafama takarım şu isteme işini.

Evliklik demek nisan demek para mi demek cok zenginler bile sade bi nikahla evleniyor.Allah huzur versin mutluluk versin

Öyle ama insan herşeyin en iyisini ister sonuçta ilk heyecan bunlar hiç bişey gözümde kalmasın istiyorum nişanda üzülmek istemiyorum
maaşım vardı hemde iyi bir maaş ve nişanım sanki zorla kaçarak yada çocuklu biriymişim gibi yapıldı.büyük hayaller kurma allaha bırak.nişanımda da düğünümde de yüzüm gülmedi ve evliliğim berbat hayırlısı de

Öyle ama insan herşeyin en iyisini ister sonuçta ilk heyecan bunlar hiç bişey gözümde kalmasın istiyorum nişanda üzülmek istemiyorum

ama böyle başlarsanız daha fazla üzülürsünüz

zira bugün o olur yarın başkası çıkar

tam tersine en azını alıp en azını isteyim değiştikçe de yenilerini alabilmek vs önemli

yani insanın nişanda ne içinde kalır ki

elbise pasta yüzük dışında nişan ile bağdaşan benim aklıma bir şey gelmiyor ki

Hadi ya üzüldüm senin adına inşallah düzelir.

İşte insanın bazen onu yapacak cesareti gücü bile olmuyo

Erkek arkadaşımın işinde sıkıntısı yok o her zaman hazır da böyle olunca ölmek istiyorum kısa yoldan çözüm arıyorum kendimce.
durumunuz ortada, ailenizden maddi bir desteğiniz yok, kendi imkanlarınızla yaşadığınız evi geçindirmeye çalışıyorsunuz, evlenmeyi düşündüğünüz kişi bunları bilmiyor mu, beklenti içinde mi, siz de imkanınız yoksa neden her şeyin iyisini istiyorsunuz, ya bekleyecek ya da her şeyin en azına kanaat edeceksiniz, imkanınız varsa küçük bir meblağ kredi çekip taksit taksit ödersiniz. Ayrıca tüm gelirinizi ailenize harcıyorsunuz, bir an önce de evlenmek istiyorsunuz, evi siz geçindirdiğinize göre aileniz siz evlenince ne ile geçinecek çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…