kredi çekerim hiç olmadı evlendikten sonra öderim yine dimi ?Yazdığım fikri yanlış anlama bugün ben bile nişanlansam herşeyi evde yaparım kendim.nişan suresini uzun tut derim en azından eşya taksitlerin bitmiş olur.
Rabbim yardımcınız olsun umutsuzluğa yer yok dua edelim bol bol bir de eğer çok sıkışıksanız bekleyin biz senelerce bekledik okullar bitti askerlik bitti mesleğimiz oturdu emin oldukta evlendik az bir şey birikim yaparak burası önemli evlilik her zaman yapılabilir sonrasında yıpranmamak adına emin olunmalıAllah bize de yardm etsin inşallah.
Yani kredide çekilir niye çekilmesin bu devirde borçsuz evlenen yok ki ama çekersen tek sen çekme karşı tarafta çeksin.kredi çekerim hiç olmadı evlendikten sonra öderim yine dimi ?
Amin bekleyene allah sabır versin .Rabbim yardımcınız olsun umutsuzluğa yer yok dua edelim bol bol bir de eğer çok sıkışıksanız bekleyin biz senelerce bekledik okullar bitti askerlik bitti mesleğimiz oturdu emin oldukta evlendik az bir şey birikim yaparak burası önemli evlilik her zaman yapılabilir sonrasında yıpranmamak adına emin olunmalı
Tabii ki hatta belki yüzükleri de onlar alır .Yani kredide çekilir niye çekilmesin bu devirde borçsuz evlenen yok ki ama çekersen tek sen çekme karşı tarafta çeksin.
Yüzük olayı şöyle oluyor bizde kızın yüzüğünü erkek erkeğin yüzüğünü kız alıyor.Tabii ki hatta belki yüzükleri de onlar alır .
nasıl olsa para var deyip daha çok harcama olabilir o doğru ben yine de alabildiğimi nakit alcam hem zaten bölüşülür ev eşyaları ben tek alacak değilim ya önce mutfak eşyalarımı tamamlamak istiyorum.Bizim evde dardı, akrabalarda çok, dedim çocuk getirmeyin, evi biliyosunuz, inşallah kınada düğünde onları daha güzel ağırlar acısını çıkarırız diye, Bozulanlar oldu , ama umrumda olmadı. Söz de niye kuaföre gitmedin , niye fotoğraf çektirmedin diyen oldu, Söz anı zaten profesyonel makinayla arkadaş tarafından çekildi resim de çekildi, İlla 600-700 lira stüdyoya vermek zorunda mıyım, Hiç uğraşamam dedim bitti. Ama bunu ben gerçekten önemsemediğim için diyebildim, siz önemdediğiniz için başkalarına desenizde içinizde kalır, o yüzden önemli olmadığını kendinize anlatın ilk önceye
Düğün içinde kredi çekmeme çalışın , Yavaş yavaş alın eşyalarınızı, ilk bi yatak bi kanepe alsanız, zaten çalışıyosunuz, Onların borcu bitince , belki düğün takılarıyla falan salon takımıdır falan almak istediklerinizi alırsınız. Belki kredi kartıyla taksite girebilirsiniz ama kredi çekince hazır para olunca biraz daha abartıp daha fazla borç ödemek zorunda kalabilirsiniz.
Tabii ki hatta belki yüzükleri de onlar alır .
bizde de öyle ama onların taraf öyle değil galiba ama tam bilmiyorum sormaya utandım yüzükleri siz mi alcanız denir mi hiç .Yüzük olayı şöyle oluyor bizde kızın yüzüğünü erkek erkeğin yüzüğünü kız alıyor.
bende öyle yapcam.Nişanı evde aile büyükleriyle de yapabilirsiniz, ben öyle yaptım.
Adetlerini sorabilirsin direk yüzük olarak sorma onlarda size sorar mutlaka.bizde de öyle ama onların taraf öyle değil galiba ama tam bilmiyorum sormaya utandım yüzükleri siz mi alcanız denir mi hiç .
beklemeyi düşünüyodum ama tecrübeli arkadaşlar fikir verdiler hani söz takmak çok masraflı olmuyormuş ya.bekleyin canım biraz daha, biz de çok bekledik ve inan bu hazırlık sürecinde dedim ki iyiki beklemişiz. düğün yapmasan bile, o ev kolay kurulmuyor. hevesin varsa aklın kalacak bu sefer yapılan bir çok şey mutsuzlukla yapılacak, birde cidden bu işlerde Allah bir kolaylık veriyor doğru zaman geldiğinde. Gönlünü ferah tut, bir şekilde olacağına inan ve bence biraz daha bekle.
büyükler konuşsun takı işlerini yaAdetlerini sorabilirsin direk yüzük olarak sorma onlarda size sorar mutlaka.
Takı değil mesela dersin ki nişan bohçası istiyor musunuz diye sorabilirsin bazı yerlerde isteyebilirler.büyükler konuşsun takı işlerini ya
ayy daha o var dimi siz kaç bohça yaptınızTakı değil mesela dersin ki nişan bohçası istiyor musunuz diye sorabilirsin bazı yerlerde isteyebilirler.
Hiçbirşey de gözün kalmasın istiyorsan o zaman partnerini seçerken çıtanı yüksek tutsaydın.Öyle ama insan herşeyin en iyisini ister sonuçta ilk heyecan bunlar hiç bişey gözümde kalmasın istiyorum nişanda üzülmek istemiyorum
ben pişman değilim kimi sevdiğimden gayet mutluyum onunla çok size de mutluluklar.Hiçbirşey de gözün kalmasın istiyorsan o zaman partnerini seçerken çıtanı yüksek tutsaydın.
İnsan sevdikten sonra gözü bişey de kalmaz. Biz eşimle evlendiğimizde düğün vs hiçbirşey yapmadık yüzüklerimiz dahi gümüştü ve eşimi hala ilk günkü gibi seviyorum.
Bende aileme bakıyordum ve hala da bakıyorum zengin falan değiliz kirada oturuyoruz çok şükür mutluyuz.
Hiçbirşey de gözün kalmasın istiyorsan o zaman partnerini seçerken çıtanı yüksek tutsaydın.
İnsan sevdikten sonra gözü bişey de kalmaz. Biz eşimle evlendiğimizde düğün vs hiçbirşey yapmadık yüzüklerimiz dahi gümüştü ve eşimi hala ilk günkü gibi seviyorum.
Bende aileme bakıyordum ve hala da bakıyorum zengin falan değiliz kirada oturuyoruz çok şükür mutluyuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?