Sorun para :(

Allah bize de yardm etsin inşallah.
Rabbim yardımcınız olsun umutsuzluğa yer yok dua edelim bol bol bir de eğer çok sıkışıksanız bekleyin biz senelerce bekledik okullar bitti askerlik bitti mesleğimiz oturdu emin oldukta evlendik az bir şey birikim yaparak burası önemli evlilik her zaman yapılabilir sonrasında yıpranmamak adına emin olunmalı

kredi çekerim hiç olmadı evlendikten sonra öderim yine dimi ?
Yani kredide çekilir niye çekilmesin bu devirde borçsuz evlenen yok ki ama çekersen tek sen çekme karşı tarafta çeksin.

Amin bekleyene allah sabır versin .

Bizim evde dardı, akrabalarda çok, dedim çocuk getirmeyin, evi biliyosunuz, inşallah kınada düğünde onları daha güzel ağırlar acısını çıkarırız diye, Bozulanlar oldu , ama umrumda olmadı. Söz de niye kuaföre gitmedin , niye fotoğraf çektirmedin diyen oldu, Söz anı zaten profesyonel makinayla arkadaş tarafından çekildi resim de çekildi, İlla 600-700 lira stüdyoya vermek zorunda mıyım, Hiç uğraşamam dedim bitti. Ama bunu ben gerçekten önemsemediğim için diyebildim, siz önemdediğiniz için başkalarına desenizde içinizde kalır, o yüzden önemli olmadığını kendinize anlatın ilk önceye

Düğün içinde kredi çekmeme çalışın , Yavaş yavaş alın eşyalarınızı, ilk bi yatak bi kanepe alsanız, zaten çalışıyosunuz, Onların borcu bitince , belki düğün takılarıyla falan salon takımıdır falan almak istediklerinizi alırsınız. Belki kredi kartıyla taksite girebilirsiniz ama kredi çekince hazır para olunca biraz daha abartıp daha fazla borç ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Nişanı evde aile büyükleriyle de yapabilirsiniz, ben öyle yaptım.

nasıl olsa para var deyip daha çok harcama olabilir o doğru ben yine de alabildiğimi nakit alcam hem zaten bölüşülür ev eşyaları ben tek alacak değilim ya önce mutfak eşyalarımı tamamlamak istiyorum.

Tabii ki hatta belki yüzükleri de onlar alır .

bekleyin canım biraz daha, biz de çok bekledik ve inan bu hazırlık sürecinde dedim ki iyiki beklemişiz. düğün yapmasan bile, o ev kolay kurulmuyor. hevesin varsa aklın kalacak bu sefer yapılan bir çok şey mutsuzlukla yapılacak, birde cidden bu işlerde Allah bir kolaylık veriyor doğru zaman geldiğinde. Gönlünü ferah tut, bir şekilde olacağına inan ve bence biraz daha bekle.

bizde de öyle ama onların taraf öyle değil galiba ama tam bilmiyorum sormaya utandım yüzükleri siz mi alcanız denir mi hiç .
Adetlerini sorabilirsin direk yüzük olarak sorma onlarda size sorar mutlaka.

beklemeyi düşünüyodum ama tecrübeli arkadaşlar fikir verdiler hani söz takmak çok masraflı olmuyormuş ya.

Öyle ama insan herşeyin en iyisini ister sonuçta ilk heyecan bunlar hiç bişey gözümde kalmasın istiyorum nişanda üzülmek istemiyorum
Hiçbirşey de gözün kalmasın istiyorsan o zaman partnerini seçerken çıtanı yüksek tutsaydın.
İnsan sevdikten sonra gözü bişey de kalmaz. Biz eşimle evlendiğimizde düğün vs hiçbirşey yapmadık yüzüklerimiz dahi gümüştü ve eşimi hala ilk günkü gibi seviyorum.
Bende aileme bakıyordum ve hala da bakıyorum zengin falan değiliz kirada oturuyoruz çok şükür mutluyuz.

ben pişman değilim kimi sevdiğimden gayet mutluyum onunla çok size de mutluluklar.

ben sizin gibi düşünmüyorum, partnerine aşık olabilir ama bazı şeyleri de hevesle yapmak isteyebilir insan bir kötülük yok ki bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…