- 18 Ağustos 2017
- 162
- 58
- 13
- Konu Sahibi madamdaisy
-
24 yaşında eşimEşiniz mi 45 yaşında babası mıbaba 45 ise oğlu kaç yaşında
24 yaşında eşim
Anladım
Annesi de mi şikayetçi değil bu durumdan? İnterneti napıyorlar öyle çokmu ihtiyaç ki sanki
Diger konunuda okudum Allah sana yardim etsin .Kendi ailenden yanada pek sansin yok .Sen yine parani biriktir esine soyleme ilerde lazim olucak sana ,esinin merhametini kullaniyorlar, ama oda bir yere kadar sabreder.Daha dün keşke evlenmeseydim diye konu açtım dün gece eşimle konuşurken ailesinin internet faturasını ödediğini öğrendim benden gizli eşim ailesinin Market ihtiyaçlarını karşılıyormuş eşimin 2 abisi var asla çalışmıyorlar babası çalışmıyor daha 45 yaşında eşim çok şükür hiç onlara benzemiyor dün eşim ailesinin internet faturasını Ödemiş geçen ay kirasını ben bunun önüne nasıl geçeceğim ben para biriktirmeye çalışırken eşim ailesine para veriyor ve babası evlatsın yapacaksın diyor eşimde ne yapayım onlar çalışmıyor aç mı kalsınlar diyor yardım edin
Kardeş bu millet artık donsuz yaşar da internetsiz yaşayamaz
Asla engelleyemezsin bacım ah çok iyi anlıyorum seni benimkinden de istedikleri zaman hep verir neler neler yaptılar ama yok açmı kalsınlar kafası sabit bu erkeklerde balık yemeyi herkes bilir önemli olan balık tutmak ama gel de anlat yapabildiğin kadar birikim yap ama gizli ama açık diğer türlü hiçbirşey kalmaz elde.Daha dün keşke evlenmeseydim diye konu açtım dün gece eşimle konuşurken ailesinin internet faturasını ödediğini öğrendim benden gizli eşim ailesinin Market ihtiyaçlarını karşılıyormuş eşimin 2 abisi var asla çalışmıyorlar babası çalışmıyor daha 45 yaşında eşim çok şükür hiç onlara benzemiyor dün eşim ailesinin internet faturasını Ödemiş geçen ay kirasını ben bunun önüne nasıl geçeceğim ben para biriktirmeye çalışırken eşim ailesine para veriyor ve babası evlatsın yapacaksın diyor eşimde ne yapayım onlar çalışmıyor aç mı kalsınlar diyor yardım edin
Kayınpederim kayınvalidemi evde yalnız bırakıp iş var diye kendi annesigilin olduğu şehire gitmiş bugün aile gibi değiller bağımsız iş falan da olduğu yok kesin gezmeye
Evet18 yaşındasın demi?
EvetHangi akla erkenden evlendin evlat..
Paradan önce bu daha ciddi bir sorun,kaçtınmı yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?