Sosyal hesaplar!

Asla sosyal hesap kullanmıyoruz. Kullandığımız zamanlarda da her yerde ben vardım onun profil mi ben mi belli değildi. Asla kabul edemem. Siz haklısınız.

Tamam da biz zaten aynı is yerinde çalışiyoruz. Bütün arkadaşlarım ekli. Ben yokum. Ne tuhaf değil mi ? Başka bilmediğim kişiler bile ekli. O da resmi begenenlerden bakiyorum,anlıyorumm

Tamam da biz zaten aynı is yerinde çalışiyoruz. Bütün arkadaşlarım ekli. Ben yokum. Ne tuhaf değil mi ? Başka bilmediğim kişiler bile ekli. O da resmi begenenlerden bakiyorum,anlıyorumm

Seni zaten evde goruyor. Isyerinde goruyor. Sosyal medyada niye gorsun. Ne gerek var. Bir ben mi tuhafim bu konuda.

Evli olduğuna dair hiç bir fotoğraf yok. Sadece oğlumla resmi var.

Bir şeyler karıştırıyor olmasın?
Bizim böyle bir hoca vardı kursta.. Aynı kızıyla resim paylaşıp dururdu hemde sıklıkla. Eşimden ayrıyım demişti. Kursun son günü parti gibi bişey yapıldı kadın çıktı geldi. Evliymiş meğerse.

Ben kiskanc olmayan rahat kadınımdir ama büyük olay çıkarırım o evde huzur kalmaz.
Ne demek eklememek?
Aynı evi paylaşacağım ve evli olacağım ama kıymetli sosyal hesabında beni eklemeyecek benden utanır gibi.
Oyle bir dünya yok.
Madem öyle ben de tüm sosyal hesaplarımız gizli yaparım gizli paylaşımlar yaparım merak ettirene kadar devam ederim. Beni eklemeyecek adam benimle dışarı çıkamaz elimi tutamaz ve gece olunca da benimle sevisemez. Beni gizler gibi saçma triplere giriyorsa yalniz kalir evde ve dışarıda. Özgürlüğümü ilan eder her gün dışarı çıkarım haber vermem ulaşmasına da musade etmem misillemenin tillahini görür.
Gri adım atma abart abartabildigin kadar.
Çok sinirlendim ya.
Sokakta elini ki tutacak sakın izin verme. Alyansini tektasini takma. her gün akşam yemeğe git arkadaşlarınla kizkardeslerinle sorarsa sana ne ben sosyal medyada eklemeyen birine asla hesap vermem de. Gizli olsun tüm hesapların bırak o dusundum biraz da. Ev işlerini askıya al. Yatakları da ayir evli olduğunu gizleyen adamla evlilik yaşayacak değilim de. Muhabbet bile etme ekleyen kadar konuşma.
Hadsiz herif ya

Bence de masum değil. Bir başkası bu sekilde yazsa bana da masum gelmez. Telinde de ismimle katılıyım.

O zaman hiç bir arkadaşını eklemesin. Arkadaşlar ortak çünkü. Bir benim mi o hesaplara fazla gelen. Ne alaka ?

Is arkadaslariyla ayni evde mi yasiyor. Niyeti cok masum olabilir de olmayabilir de.

Evli oldugunu saklamak icin seni eklemiyor da olabilir. Belki baskalariyla konusuyordur bilemiyorum.

Bazı insanlar fazla kontrolcü olabiliyorlar benim bir arkadaşım vardı sevgilisinin paylaştığı bi videoyu beğenen her kız için ayrı ayrı kavga çıkarırdı,normal bi okul arkadaşı olsa bile beğenen. Sizde de var mı acaba böyle anormal bi kıskançlık belki o yüzden eklemiyordur, olumlu yaklaşmaya çalışıyorum..
Şüpheleneceğin şeyler yapan bi karakteri var mı peki güvensizlik veren başka davranışları?

Sosyal medyayı hayatınızdan ne kadar erken çıkarırsanız o kadar kardasınız.

Zaten yüzük takmiyoruz ikimizde. Adam geniş ya kendini rahat birakim diye bana da bise demiyor. Bosanacagimj daha dayanamadigimj söyledim iste. Defoldu gitti.

Zaten yüzük takmiyoruz ikimizde. Adam geniş ya kendini rahat birakim diye bana da bise demiyor. Bosanacagimj daha dayanamadigimj söyledim iste. Defoldu gitti.

Aklını başına toplamazsa bırak incelediği yerden kopsun. boşanmaya da bsosanin cidden boyle supheyle omur mu geçer?
Ömrümde böyle saçma sey gormedim duymadım.
Bırak evliliği sevgilim beni eklemese olay cikar.
Ne halt yediği belli dgil. Aldatıyor da olabilir.
Güven vermeyen adamlaevli kalıp ne yapacaksın?
Restse rest.
Kendini bir şey sanmış resmen.

Evliliğimizin ilk zamanında oldu öyle kiskancliklarim. Ama evlenelide oldu 7 yıl. Eskisi gibi değilim. Şüphe duyarsam zaten ona bişey demem ve takip ederim çaktırmadan. Bu hala benim o fi tarihindeki huyumu aldı gidiyor. Ama öyle bişey yok. Eski ben olsam ne yüzük çıkarırım parmağından ne de dışarı çıktığında aramamazlik ederim. Ne de nerdeyse 1 sene ne Teline ne de bu hesap islerinde susarim. Onun ki bahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…