Sosyal hesaplar!

Bok herif sinirlerim zıpladi. Çok sinirliyim. Ağlayıp duruyorum sinirden.

Elbette içinde olan yapar ama sosyal medyadaki her çarpıklık ahlaksızlık insanı duyarsızlaştırıyor göze normal gösteriyor zamanla.

Geri kafalı değilim aksine çok modern bi insanım ama sosyal medyanın ben insanı boşalttığına ve oyaladığına inanıyorum. Hayat bunun yüzünden eşle kavga edecek kadar uzun değil yani.

Bnm icin kavga sebebi onun icinse ayri yatak,yemek yok,somurtkun yuz,dedigim olana kadar boyle
Cani isterse yapmasin..hiihh
Parcalarim kis

Evet baksanıza nerelere geldik. Millet neler için birbirini kırıp kızıp kavga ediyor. Bizdeki Saçmalığa bak. Ama hep birikim bunlar. Sinir boşalması.

Bok herif sinirlerim zıpladi. Çok sinirliyim. Ağlayıp duruyorum sinirden.

Çok haklisiniz kizmakta.
Ne denir bilemedim üzüldüm sinirlendim ben bile
Sadece alttan almayın bırakın biterse gitsin.
Sizi dandik bir kaç hesap için bu kadar uzuyorsa aglamanizi da hak etmiyordur.

Seni zaten evde goruyor. Isyerinde goruyor. Sosyal medyada niye gorsun. Ne gerek var. Bir ben mi tuhafim bu konuda.
Sanırım birde ben :) evli değilim ama erkek arkadaşım hiç bi yerde ekli değil ohh ne rahat. Ay çok sorguluyor , karışıyor kaldıramıyorum. Whatsapp durumlarıma bile ? Yapan adam sosyal medya hesaplarımda olmasın lütfen :)

Peki eşin senin sosyal medyalarona da mı kayıtsız. Mesela sen bu ara fazla ilgilensen kafanı kaldırmasan telefondan o da ekli değil sonuçta göremiyor naptığını. Huzursuzlanmaz mı

Rahatlığa fazla alışmış o zaman birşey deyince de eski kıskançlığını bahane ediyor.
Bence bu kez fena rest çekin zaten kriz bile geçirmişsiniz. Anlasın artık böyle yürümez. Yazık çünkü heran bişeyler mi karıştırıyor napıyor diye düşünmekten insan kafayı yer.
Bırakın naparsa yapsın yola gelmeden dönmesin kabul etmeyin bence bu sefer kendi iyiliğiniz için.

Zaten yüzük takmiyoruz ikimizde. Adam geniş ya kendini rahat birakim diye bana da bise demiyor. Bosanacagimj daha dayanamadigimj söyledim iste. Defoldu gitti.
Sosyal medya hesaplarını anlarım ama evli adam ve kadının yüzük takmaması hoş değil bence. Tamam yapmak isteyen her türlü yapıyor ama o yüzük az da olsa hadsiz çevreyi bir durduruyor.

Evli olsan farklı düşünürsun inan. Ben sevgiliyken aramasinj bile istemezdim. Bunalirdim. Herşeyime bid bid oterdi. Ama şimdi durum farklı. Evlilik başka bişey.

Evet yediriyor kafayı. Bana şeffaf olsa zaten sıkinti yok. Ama ne şeffaf ne de güvenilir.

Sosyal medya hesaplarını anlarım ama evli adam ve kadının yüzük takmaması hoş değil bence. Tamam yapmak isteyen her türlü yapıyor ama o yüzük az da olsa hadsiz çevreyi bir durduruyor.
Yüzügümü ve onun Yüzügünü sırf o takmiyor diye bozdurdum. Genisti yüzüklerimiz. Meslek icabı takmak zor oluyordu. Dedim ki ince alırım. Altında çok yükselince öyle kaldı. Sonra daha da takmak istemedi. O takmayinca bende takmadim

yeminle ortalıgı yıkarım ya ne demek adam benı facesıne kabul etmıyor
ya bu ınsanlar su sosyal agları ne kadar onemsiyor
takıbe alın google gecmısıne bakın dicem ama sıfre bılmıyorsunuz valla dogru mu yanlıs mı bılmem ama ben hattını kırardım sıkıyorsa gızlı iş cevırsın

yuzuk baglamaz ınsanı onemlı olan kalben baglanmak
ama yuzuk yok facede eklı degılsın sadece evde bi kadın olsun kafasındakı adamlara gıcıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…