- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
zor bir durum ama bu şüpheyle de ömür geçmez..Yoruldum. Bunaldım valla takip işlerinden.
içinde olan adam her türlü aldatır gerçi reel yada sanal farketmez..Sosyal medyayı hayatınızdan ne kadar erken çıkarırsanız o kadar kardasınız.
Bok herif sinirlerim zıpladi. Çok sinirliyim. Ağlayıp duruyorum sinirden.Aklını başına toplamazsa bırak incelediği yerden kopsun. boşanmaya da bsosanin cidden boyle supheyle omur mu geçer?
Ömrümde böyle saçma sey gormedim duymadım.
Bırak evliliği sevgilim beni eklemese olay cikar.
Ne halt yediği belli dgil. Aldatıyor da olabilir.
Güven vermeyen adamlaevli kalıp ne yapacaksın?
Restse rest.
Kendini bir şey sanmış resmen.
He bari gözume sokma ama da..nedir yani resmen kendimi gurursuz hissediyorum.zor bir durum ama
içinde olan adam her türlü aldatır gerçi reel yada sanal farketmez..
Evet baksanıza nerelere geldik. Millet neler için birbirini kırıp kızıp kavga ediyor. Bizdeki Saçmalığa bak. Ama hep birikim bunlar. Sinir boşalması.Elbette içinde olan yapar ama sosyal medyadaki her çarpıklık ahlaksızlık insanı duyarsızlaştırıyor göze normal gösteriyor zamanla.
Geri kafalı değilim aksine çok modern bi insanım ama sosyal medyanın ben insanı boşalttığına ve oyaladığına inanıyorum. Hayat bunun yüzünden eşle kavga edecek kadar uzun değil yani.
Yataklar bir de ne sanki ev arkadaşlığı. Elle tutulur bir yani yok. Neresinden tutarsam tutayim elimde kalıyor.Bnm icin kavga sebebi onun icinse ayri yatak,yemek yok,somurtkun yuz,dedigim olana kadar boyle
Cani isterse yapmasin..hiihh
Parcalarim kis
Bok herif sinirlerim zıpladi. Çok sinirliyim. Ağlayıp duruyorum sinirden.
Sanırım birde ben :) evli değilim ama erkek arkadaşım hiç bi yerde ekli değil ohh ne rahat. Ay çok sorguluyor , karışıyor kaldıramıyorum. Whatsapp durumlarıma bile ? Yapan adam sosyal medya hesaplarımda olmasın lütfen :)Seni zaten evde goruyor. Isyerinde goruyor. Sosyal medyada niye gorsun. Ne gerek var. Bir ben mi tuhafim bu konuda.
Evliliğimizin ilk zamanında oldu öyle kiskancliklarim. Ama evlenelide oldu 7 yıl. Eskisi gibi değilim. Şüphe duyarsam zaten ona bişey demem ve takip ederim çaktırmadan. Bu hala benim o fi tarihindeki huyumu aldı gidiyor. Ama öyle bişey yok. Eski ben olsam ne yüzük çıkarırım parmağından ne de dışarı çıktığında aramamazlik ederim. Ne de nerdeyse 1 sene ne Teline ne de bu hesap islerinde susarim. Onun ki bahane.
Sosyal medya hesaplarını anlarım ama evli adam ve kadının yüzük takmaması hoş değil bence. Tamam yapmak isteyen her türlü yapıyor ama o yüzük az da olsa hadsiz çevreyi bir durduruyor.Zaten yüzük takmiyoruz ikimizde. Adam geniş ya kendini rahat birakim diye bana da bise demiyor. Bosanacagimj daha dayanamadigimj söyledim iste. Defoldu gitti.
Evli olsan farklı düşünürsun inan. Ben sevgiliyken aramasinj bile istemezdim. Bunalirdim. Herşeyime bid bid oterdi. Ama şimdi durum farklı. Evlilik başka bişey.Sanırım birde ben :) evli değilim ama erkek arkadaşım hiç bi yerde ekli değil ohh ne rahat. Ay çok sorguluyor , karışıyor kaldıramıyorum. Whatsapp durumlarıma bile ? Yapan adam sosyal medya hesaplarımda olmasın lütfen :)
Evet yediriyor kafayı. Bana şeffaf olsa zaten sıkinti yok. Ama ne şeffaf ne de güvenilir.Rahatlığa fazla alışmış o zaman birşey deyince de eski kıskançlığını bahane ediyor.
Bence bu kez fena rest çekin zaten kriz bile geçirmişsiniz. Anlasın artık böyle yürümez. Yazık çünkü heran bişeyler mi karıştırıyor napıyor diye düşünmekten insan kafayı yer.
Bırakın naparsa yapsın yola gelmeden dönmesin kabul etmeyin bence bu sefer kendi iyiliğiniz için.
Yüzügümü ve onun Yüzügünü sırf o takmiyor diye bozdurdum. Genisti yüzüklerimiz. Meslek icabı takmak zor oluyordu. Dedim ki ince alırım. Altında çok yükselince öyle kaldı. Sonra daha da takmak istemedi. O takmayinca bende takmadimSosyal medya hesaplarını anlarım ama evli adam ve kadının yüzük takmaması hoş değil bence. Tamam yapmak isteyen her türlü yapıyor ama o yüzük az da olsa hadsiz çevreyi bir durduruyor.
yeminle ortalıgı yıkarım ya ne demek adam benı facesıne kabul etmıyorEvet bayanlar benim eşim olacak adam beni hiç bir sosyal hesabında eklemiyor! Telefonun şifresini bilmem! Az önce küçük çaplı sinir krizi yaşadım. Birbirimize girdik. Aranizda böyle birşeyi kabul edebilecek olan var mı?
Ne günah alması. Ortada olan şey belli. Normal değil bu durum. Kim olsa aynı şeyi düşünür. Bir erkeğe sorsam bile aynısını Der.Tanımadığım adamın günahını almşyşm diyorum da. ..zorlaniyorum
yuzuk baglamaz ınsanı onemlı olan kalben baglanmakYüzügümü ve onun Yüzügünü sırf o takmiyor diye bozdurdum. Genisti yüzüklerimiz. Meslek icabı takmak zor oluyordu. Dedim ki ince alırım. Altında çok yükselince öyle kaldı. Sonra daha da takmak istemedi. O takmayinca bende takmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?