Sosyal hesaplar!

Allah razı olsun ablacım. İnşallah ben ve benim gibiler hep mutlu oluruz.
Ne diyeyim allah yolunuzu açık etsin evladinizla güldürsün sizi. Yazmıştım aldatıyor diye aynen arkadaşımın eşi de iş yerinden biriyle aldatmışti arkadasimi yaşadıkları neredeyse sizinkilerle aynıydı. Bundan sonra yüzünüz gülsün insallah

Kendi adıma söylüyorum katlanamam çok kıskancım aşırı ama karıştırmamda öyle olcak bende benimki de onda ne olursa olsun kim diye sormam muhattap olcağı kişiyi siler atarm.

Ayyy cok alemsiniz tesetturlu ler modern! olamiyomu ayrica bakimli.hem modern hemde bakimliyiz cok ŞÜĶÜR....
ne güzel eksik kalmamış oldunuz.
Ancak ben konu sahıbının ınsanlıgınıda dıs gorunusude cok sevıyorum ona destek olmak adına yazdım ve bu sorunun neden soruldugunu okumadan yazdım. Cok sukur

o çevrenizdeki insanların terbiyesizliği o zaman!

ooo çok geride kalmışsın. adam 2 kez aldatmış, 3. de ortaya çıktı. inkar bile edemedi! bir kadın şüpheleniyorsa vardır birşey.
Ben ilk mesaja göre yorum yaptım aradaki mesajları okumadım açıkçası gerek de görmedim
Aldatıldı madem, bundan sonra ne yapmak istediği önemli
Boşanacak mı katlanacak mı?

Ben ilk mesaja göre yorum yaptım aradaki mesajları okumadım açıkçası gerek de görmedim
Aldatıldı madem, bundan sonra ne yapmak istediği önemli
Boşanacak mı katlanacak mı?

boşanacak. ben de boşanılması taraftarıyım da işte çocuk olunca süreç uzun ve sancılı oluyor. anne olmak hep zor. her adımda çocuğu düşünüyorsun. hele de suçlu olmasan bile kendini suçlamak en tuhafı.

Kendini suçlayacak bir şey yok aslında; çocugunu düşünmeyen, eşine verdiği sadakat sözünü tutmayan adam yüzünden kendini heba etmeye gerek yok
Evet anne olmak illa ki ince düşünmeyi gerektiriyordur anne değilim o konuda ahkam kesemem ama boşanma kararı verildiyse elbet sonuca sabırla ulaşılır

Madem öyle bir sey yapıyorsun ikimizde sosyal medya kullanmayalım deyip bir orta yol bulunabilir. Kabul edecegim bir sey değil

sana şöyle birşey söyleyim. bir hastalığım olduğunu öğrendim. üstelik doktorlar ah vah tüh yaptılar aniden düşüncesiz ce yaşı da gençmiş diye konuşuyorlar. ilk aklıma gelen 1,5 yaşındaki oğlumu annesütünden hemen kesmeliyim, ölürsem zorlanmasındı. acaba çözümü var mı diye düşünmemiştim bile. insan yaşayınca farklı oluyor işte. inş konu sahiibi ve yavrusu hiç hasar almadan atlatırlar bu süreci.

İnşallah en az hasarla atlatırlar
Size de geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez vakitte inşallah
Evladınızla nice mutlu zamanlar geçirin

Geçmiş olsun.
Allahım şifa versin en yakın zamanda inşallah.

Siz güçlü bir kadınsınız. her seyin üstesinden gelirsiniz emin olun. çocuğunuza eger iyi bir babaysa siz ayrıldığınızda bunu anlayacaksınız eminim, eger çocuğu ihmal etmiyorsa o zaman cocuk da mutlu olacaktır. ama babalığı unutacaksa da ayrılmanız yine çocuğunuz icin en iyisi olacak.

Cutemom'un dediği gibi güzel bakımlı ve hanimhanimcik biriyseniz eger ben eminim yeni bir sayfa açtığınızda gercekten sevilmenin ne olduğunu göreceksiniz.

Boşverin, yapamadı o evliliği. siz bu olaydan alnızın akıyla çıktınız. :)

Derin bir nefes alacaksınız siz eminim pazartesi. :)

Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…