- 7 Temmuz 2009
- 316
- 190
- 103
- 45
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Ne diyeyim allah yolunuzu açık etsin evladinizla güldürsün sizi. Yazmıştım aldatıyor diye aynen arkadaşımın eşi de iş yerinden biriyle aldatmışti arkadasimi yaşadıkları neredeyse sizinkilerle aynıydı. Bundan sonra yüzünüz gülsün insallahAllah razı olsun ablacım. İnşallah ben ve benim gibiler hep mutlu oluruz.
ne güzel eksik kalmamış oldunuz.Ayyy cok alemsiniz tesetturlu ler modern! olamiyomu ayrica bakimli.hem modern hemde bakimliyiz cok ŞÜĶÜR....
o çevrenizdeki insanların terbiyesizliği o zaman!Burası bir forum utanılacak bir durum yok ki arkadaşın sorusunda bir durum tespiti yapmaya çalışmış, açıkçası benim de aklıma ilk o soru gelmişti. Çünkü çevremizde çok var eşine çaktırmıyor gurur duyuyorum ayaklarında ama eşi kapalı olduğu için istemiyor yanında. Annem gibi duruyor diyeni gördüm.
eşiniz belki iş cevresinde yanlış bir imaj cizmemek için eşinin tesetturlu oldugunu saklıyordur diyecektim ki konu nerelere gelmiş katkısı olanları tebrik ediyorumYoo tesettürlü değilim. Ama olabilirdim de neden ki?
Ben ilk mesaja göre yorum yaptım aradaki mesajları okumadım açıkçası gerek de görmedimooo çok geride kalmışsın. adam 2 kez aldatmış, 3. de ortaya çıktı. inkar bile edemedi! bir kadın şüpheleniyorsa vardır birşey.
Ben ilk mesaja göre yorum yaptım aradaki mesajları okumadım açıkçası gerek de görmedim
Aldatıldı madem, bundan sonra ne yapmak istediği önemli
Boşanacak mı katlanacak mı?
Kendini suçlayacak bir şey yok aslında; çocugunu düşünmeyen, eşine verdiği sadakat sözünü tutmayan adam yüzünden kendini heba etmeye gerek yokboşanacak. ben de boşanılması taraftarıyım da işte çocuk olunca süreç uzun ve sancılı oluyor. anne olmak hep zor. her adımda çocuğu düşünüyorsun. hele de suçlu olmasan bile kendini suçlamak en tuhafı.
Madem öyle bir sey yapıyorsun ikimizde sosyal medya kullanmayalım deyip bir orta yol bulunabilir. Kabul edecegim bir sey değilEvet bayanlar benim eşim olacak adam beni hiç bir sosyal hesabında eklemiyor! Telefonun şifresini bilmem! Az önce küçük çaplı sinir krizi yaşadım. Birbirimize girdik. Aranizda böyle birşeyi kabul edebilecek olan var mı?
sana şöyle birşey söyleyim. bir hastalığım olduğunu öğrendim. üstelik doktorlar ah vah tüh yaptılar aniden düşüncesiz ce yaşı da gençmiş diye konuşuyorlar. ilk aklıma gelen 1,5 yaşındaki oğlumu annesütünden hemen kesmeliyim, ölürsem zorlanmasındı. acaba çözümü var mı diye düşünmemiştim bile. insan yaşayınca farklı oluyor işte. inş konu sahiibi ve yavrusu hiç hasar almadan atlatırlar bu süreci.Kendini suçlayacak bir şey yok aslında; çocugunu düşünmeyen, eşine verdiği sadakat sözünü tutmayan adam yüzünden kendini heba etmeye gerek yok
Evet anne olmak illa ki ince düşünmeyi gerektiriyordur anne değilim o konuda ahkam kesemem ama boşanma kararı verildiyse elbet sonuca sabırla ulaşılır
İnşallah en az hasarla atlatırlarsana şöyle birşey söyleyim. bir hastalığım olduğunu öğrendim. üstelik doktorlar ah vah tüh yaptılar aniden düşüncesiz ce yaşı da gençmiş diye konuşuyorlar. ilk aklıma gelen 1,5 yaşındaki oğlumu annesütünden hemen kesmeliyim, ölürsem zorlanmasındı. acaba çözümü var mı diye düşünmemiştim bile. insan yaşayınca farklı oluyor işte. inş konu sahiibi ve yavrusu hiç hasar almadan atlatırlar bu süreci.
İnşallah en az hasarla atlatırlar
Size de geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez vakitte inşallah
Evladınızla nice mutlu zamanlar geçirin
Geçmiş olsun.sana şöyle birşey söyleyim. bir hastalığım olduğunu öğrendim. üstelik doktorlar ah vah tüh yaptılar aniden düşüncesiz ce yaşı da gençmiş diye konuşuyorlar. ilk aklıma gelen 1,5 yaşındaki oğlumu annesütünden hemen kesmeliyim, ölürsem zorlanmasındı. acaba çözümü var mı diye düşünmemiştim bile. insan yaşayınca farklı oluyor işte. inş konu sahiibi ve yavrusu hiç hasar almadan atlatırlar bu süreci.
teşekkür ederim lale. çok sağol. Rabbim tüm hasta kardeşlerime acil şifalar versin inş kimseye de dert verip derman arattırmasın inşGeçmiş olsun.
Allahım şifa versin en yakın zamanda inşallah.
Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.sana şöyle birşey söyleyim. bir hastalığım olduğunu öğrendim. üstelik doktorlar ah vah tüh yaptılar aniden düşüncesiz ce yaşı da gençmiş diye konuşuyorlar. ilk aklıma gelen 1,5 yaşındaki oğlumu annesütünden hemen kesmeliyim, ölürsem zorlanmasındı. acaba çözümü var mı diye düşünmemiştim bile. insan yaşayınca farklı oluyor işte. inş konu sahiibi ve yavrusu hiç hasar almadan atlatırlar bu süreci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?