Sosyal hesaplar!

Telinin şifresini iki gün önce çözdüm. Baktım normalde beni herseyim diye kaydetmisti. Şimdi ise ismimle. Bişey var hissediyorum.

yuzuk baglamaz ınsanı onemlı olan kalben baglanmak
ama yuzuk yok facede eklı degılsın sadece evde bi kadın olsun kafasındakı adamlara gıcıgım
Ağzıma geleni saydim. Bana diyor ki sanane benim hesabimdan. Bende ona o zaman bosaniriz. Soy adımı alırım o zaman sanane dersin. Sen bana sana diyemezsin diyorum. Boşanmaya da karşı mal.

Güya ben şu ki bu kim diye sorarmi, sıkıntı çıkartirmisim! Halbuki ki sosyal hesaplarından face zaten açık herkese. Yine görüyorum onu resmini begenenleri...

"O kim, bu kim" diye sıkıntı çıkaracağınızı niye düşünüyor? Demek ki görünce hoşlanmayacağınız tarz tiplerin fotoğraflarını falan beğeniyor, onlarla arkadaş. Aklıma başka bir şey gelmiyor üzgünüm.

Hat benim üstüme. Diyor zaten .ama whatsup da görüyor ne iş görüyorsa. Gecenin bir Vakti arkadaslari ile hem dışarda hem de whatsup c. İçi.
Bu kadar şeyden sonra boşanmaya neden karşı acaba? Hadi sosyal medyayı anlayayım dedim ama haklısınız evli olunca başka hissedebilirim. Yüzük takmak istemiyor, fotoğraflarınız yok, çevrimiçi ama hesap vermiyor belliki yolunda olmayan birşeyler var. Size bunları hissettirmeye ne hakkı varmış beyfendinin bu kadar özgürlükçüyse evlenmeseymiş.

Ağzıma geleni saydim. Bana diyor ki sanane benim hesabimdan. Bende ona o zaman bosaniriz. Soy adımı alırım o zaman sanane dersin. Sen bana sana diyemezsin diyorum. Boşanmaya da karşı mal.
bence hemen bosanalım demeyın
cocuk oyuncagı degıl bu ısler cunku
ama facede ya bimiyorum da fake bı hesap mı acsan
fatura detaylarına mı baksan
google gecmısıne mı baksan
yuzugu ıstedıgı gıbı ince model ne ıse alıp bak sana surprızım var al tak mı desen
iş yerı zıyaretlerını mı arttırsan ansız gelısen
..
sana ılgısı nasıl
eve gec gelmelerı var mı
işe giderken cok suslenıyor mu
gıyımınde degısıklık oldu mu
veya hareketlerınde
facede tanımadıgı kızları ekleme huyu var mıydı
iş arkadaslarını falan cagırın evinize hareketlerıne bakın ..

mesela sız atıyorum kuzenının fotografını bıle begenmeye
veya begendıgı bır sozu paylastıgında hayırdır bu kime gibi hesaplar soruyorsanız

kavga cıkmasın diye eklemıyordur sizi masumane dusuncem valla ben sık sık denetlerdım adamı

Öyle ya durduk yere neden arıza çıkartır ki bir insan. Sonuçta neyin ne olduğunu anlayacak yaşta oldum artık. Çocuk değilim. Ama o hala çocukça düşünüyor!

Bende öyle dedim. Boşanda kim var ise git mutlu ol. Ben seni tutmuyorum. İstemiyorum. Niye mutsuz ediyorsun. Sırf çocuk için yapıyorsun. Ne gerek var diyorum. Bana sen pazartesi doktora git diyor.

Bizim aramızda zaten güvensizlik oldu. İş yerimizde aynı yerde. Görüyorum zaten. Eve geç gelir evet o da alkol alıyor. Bir gün geç geliyor bir gün çıkmıyor. Hayatımız hep böyle son iki yıldır..

Bosanma sebebi. Evli barkli adamin hesabinda karısının sıkıntı çıkarabileceği insanlar varmis demekki. Ne kadar da tehlikeli sular...

Mahkemeye bile söylesen o hesabindaki sıkıntı olacak kızları falan, "beni eklemiyor, benden her seyini saklıyor, aldatıyor ya da aldatma potansiyeli var" desen mahkeme bile bunu geçerli sebep sayar.

Resmen senin güvenini zedeliyo, saygı duymuyo, evlilik kurumuna zarar veriyor.

Benim de sosyal medya hesabimda esim ekli degildir. Ben de onda ekli deilim. Ekleme talebi bi zamanlar yollamistim, it kopuk var bosver ekleme dedi, ben de zorlamadim. Bence illaki eklemek sart deil, eklemezse bosarim diye biseye de hic gerek yok. Bu guven meselesi. İnsanin belirli sınırlar icinde ozel alani olmali. Onun telefonunda hep hesabi acik zaten. İstesem girer bakarim. Gerek duymuyorum. Benim de hesabim var ayni sekilde. Bu genislik rahatlik deil. Zorlamayi, bu konuda kavga cikarip bosama sebebi saymayi cok cirkin ve cocukca buluyorum. Beni boğar boyle seyler. Kendi kendinizi yiyosunuz boyle boyle.. yapmayin Allah askina dert mi kalmadi.

evde ıcsın
ay zor ya allah yardımcın olsun
aıle buyuklerı devreye gırsın
o guven duygusu bır kez gıttı mı cok zor tekrar yakalamak
ınsanlar bırını elden kacırmadan neden anlamaz elindekinin degerını ki

ola ki yorulup bir gun bu ılıskıye son versenız pısman olur ama iş işten gecmıs olur yuzuktu facebooktu onemsiz oldugunu

Evet yediriyor kafayı. Bana şeffaf olsa zaten sıkinti yok. Ama ne şeffaf ne de güvenilir.
Sizi üzmek istemem ama bunun altından bişeyler çıkacaktır çünkü yaşadığınız aynen yaşayan bi yakınım vardı meğerse adam başka bi kadınla görüşüyormuş eşi anlamasin diye sosyal medyadan silmiş eşini telefonuna şifre koymuş ev hayatında anormalikler başlamış biraz kurcalarsaniz sizinki de de bişey çıkabilir durum çok benzer umarım öyle olmaz ama

it kopukla arkadas olmasına nasıl izin veriyorsun
bir aile babası dikkat etmelı cevresıne bence

Benim esimin sizin gibi açık hesapları yok. Sifre de demez. Telefonu elletmez. Kendi Telinden bize resim cekse baktirmaz. BAna atar whatsuptan. Ha birde telinde isimimle kayıtlıyim. Bütün bunları değerlendirin ve buyrun sizde dert etmeyin.

Evet var bencede bişeyler. Hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…