- 3 Şubat 2018
- 6.992
- 25.859
- 548
- 28
Yararlı icerik yok dans denilen o güzel sanattan soğuttular beni. Bıktım gerçekten.Kesinlikle ben keşfet kısmını yenilemeye çalışıyorum kitap okuyan ya da ne bileyim felsefe olsun başka konular psikoloji yorum yapan hakkında konuşan insanların videosunu beğenip yorum yapıyorum keşfet düzelsin diye ama yine de aralarda bunlar çıkıyor kaç tane influence engelledim çıkmasınlar diye karşıma kaç tane magazin engelledim
Bence de var sosyal medyaniz zira olmasa kimseyi takmazdiniz yahu bosverin ne derlerse desinler yoksa yok neyi kime kanitlamaya calisiyorsunuzBen 3 4 aydır filan sosyal medya kullanmıyorum bir ara instgaram açtım ve geri sildim onu da kullanmamın nedeni insanlar ne yazık ki sosyal medya da kolaylıkla yalan bilgi küfür hakaret ediyorlar hepsi bir profilin arkasına gizlenip oraya güveniyorlar bu yüzden kullanmıyorum TikTok Instagram Twitter hiçbirini kullanmıyorum telagram var oradan da haber takip ediyorum ve kpss ait şeyler var örneğin grup arkadaşlarımla oturken instgaramimi istiyen arkadaşım oluyor kullanmıyorum dediğim zaman garipsiyor ve yalan söylediğimi düşünüyor ama öyle değil ben Sadece gerçek yaşamın tadını çıkarmak ve sosyal medya herkesin ne yaptığını görmek istemiyorum
Valla benim de var seviyorum instayi kitap da okurum reelsde kaydiririm pehŞikayet değil de sizi övelim diye açmışsınız gibi duruyor. Sosyal medyam yok diyen hele de erkekse inanmam ben, ya fake profili var ya bana vermek istemiyor derim. Bir de kitap okuma filan demişsiniz ama sosyal medyayı sorumsuzca kullanmıyorsanız , oto kontrol eksikliği çekmiyorsanız kitap okumayı engelleyecek bir durum yok. İnstagramı olan biri olarak inanmıyorsanız kütüphanemin fotoğrafını atayım ?
Vay ne kadar farklı birisin sen ya herkesten farklısınBen de kullananları garipsiyorum.
Yani para kazanma amaçlı kullanmıyorsa acaba nasıl problemi var da her hareketini her yaptığını insanların beğenisine sunma gereği duyuyor diye düşünüyorum. Genelde ozguven problemi ile ilgili olduğunu araştırmalar gösteriyoYani milyon filtre ile güzel göründüğünün onayını birilerinden almazsa kendini iyi hissedemiyor mu? Ya da bir tatile gittiğinde anın tadını çıkarmak yerine onu herkesle paylaşmazsa insanlar ne der, tatile gittiğini bilmezler diye dusunmek filan. Bunlar ne kadar yorucu şeyler. Keşke insanlar mutlu olduğunu etrafına kanıtlama ihtiyacı duymadan da biseylerin tadını ckarabilseler. Bi ara instagram yasaklandi diye düğününü iptal eden bile oldu ya Yani bu şimdi eziklik değil de nedir Allah aşkına.
Ben uzun zamandır yurtdışındayım. Eskiden sosyal medyayı arkadaşlarin kuzenlerin vs hayatından haberdar olmak için kullanırdım. Sonra dedim ki yani birisi evlendiyse, bebeği olduysa vs ve ben onunla bunu telefonda öğrenecek derecede samimi değilsem neden ilgilendiriyo ki beni hayatındaki gelişmeler?
Bi de birden fazla arkadaşım instagramda çok harika evlilikleri varken bir anda boşandılar. Hiç kimsenin beklemediği çiftlerdi bunlar. Çünkü haftada bir alınan çiçek fotosu paylaşılır. Tatiller yemekler vs. Sonra hop bir anda boşanma. Yani işte demek ki kız evliliğiyle ilgili iyi hissetmek için onları paylaşıyormuş.
Sonra tüm bunları düşününce kapattım artık. O kadar da kafam rahat ki. Bunun adı yaslanmaksa çok şükür yaşlandım aklım başıma geldi diyebiliriz
Ben de kullanmıyorum, hem de uzun süredir. İnsanların ne düşündüğünü önemsemeyi bırakıp hayatınızın güzelliklerine odaklanın.Ben 3 4 aydır filan sosyal medya kullanmıyorum bir ara instgaram açtım ve geri sildim onu da kullanmamın nedeni insanlar ne yazık ki sosyal medya da kolaylıkla yalan bilgi küfür hakaret ediyorlar hepsi bir profilin arkasına gizlenip oraya güveniyorlar bu yüzden kullanmıyorum TikTok Instagram Twitter hiçbirini kullanmıyorum telagram var oradan da haber takip ediyorum ve kpss ait şeyler var örneğin grup arkadaşlarımla oturken instgaramimi istiyen arkadaşım oluyor kullanmıyorum dediğim zaman garipsiyor ve yalan söylediğimi düşünüyor ama öyle değil ben Sadece gerçek yaşamın tadını çıkarmak ve sosyal medya herkesin ne yaptığını görmek istemiyorum
Benımde tvitter ve instagramim yok diye yalan atıyorum sanıyorlardıBen 3 4 aydır filan sosyal medya kullanmıyorum bir ara instgaram açtım ve geri sildim onu da kullanmamın nedeni insanlar ne yazık ki sosyal medya da kolaylıkla yalan bilgi küfür hakaret ediyorlar hepsi bir profilin arkasına gizlenip oraya güveniyorlar bu yüzden kullanmıyorum TikTok Instagram Twitter hiçbirini kullanmıyorum telagram var oradan da haber takip ediyorum ve kpss ait şeyler var örneğin grup arkadaşlarımla oturken instgaramimi istiyen arkadaşım oluyor kullanmıyorum dediğim zaman garipsiyor ve yalan söylediğimi düşünüyor ama öyle değil ben Sadece gerçek yaşamın tadını çıkarmak ve sosyal medya herkesin ne yaptığını görmek istemiyorum
Farklıyım evet. Mesela durduk yere sataşma olsun diye alaycı dille yazdığın mesaja uzun uzun cevap verip tartışmaya donusturmicem. İstediğini düşünebilirsin.Vay ne kadar farklı birisin sen ya herkesten farklısınsosyal medya sadece bu amaçla kullanılmıyor insanlar birbirleri ile iletişim kuruyor kadınlar kulübü de sosyal medya tanıdığın hayatında olan insanların hayatını merak etmiyorsun ama tanımadığın insanların fikirleri hayatı ilgini çekiyor sosyal medya kullanmıyorum demen de tuhaf kullanıyorsun işte burası ne. Mesela birinin mutluluğunu paylaşması niye rahatsız ediyor insanlar ağlayarak mı paylaşım yapsın hele bunu kafaya takmak nasıl bi takıntı ya. Ben kullanıyorum hepsinde aktifim sürekli paylaşım yapmıyorum bazen bakmıyorum bile ama görünce bana garip gelmiyor çiçeğini osunu busunu paylaşan insanlar. Normal hayatta hiç iletişim yok mu insanlarla normalde de insanlar iyiliğini paylaşır derdini paylaşan pek olmaz
Tamam sosyal medya kullanıp milletin mutluluğundan rahatsız olan farklı bayanFarklıyım evet. Mesela durduk yere sataşma olsun diye alaycı dille yazdığın mesaja uzun uzun cevap verip tartışmaya donusturmicem. İstediğini düşünebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?