Tecrübe diyorsunAblacım çok izleme
Ben fazla aktif değilim arada sırada canım sıkılıyor haberlere bakıyorum kanallardan sonra bir kaç grup var kpss sohbet kpss PDF grupları oraları geziyorum kimler ne yapmış bakıyorum sonra çıkıyorumTelegram kullandıgından otomatik diğerlerini kullanmıyorsun zatentg da cok aktifken bende hicbirini kullanmıyordum kapalıydı.
Hadi gene iyisin erkek olduğun anlaşılmadı bu kez dhdjddbBak hemen ifşa oldum tüh
Yabmaa annem yabmaaTg da veledin birine tutulduk az kalsın asık oluyodum kurtardım kendimi
Bende haber kanal icin acmıstım sonuc malum:)))Ben fazla aktif değilim arada sırada canım sıkılıyor haberlere bakıyorum kanallardan sonra bir kaç grup var kpss sohbet kpss PDF grupları oraları geziyorum kimler ne yapmış bakıyorum sonra çıkıyorum
cok heyecanlıydı dayanamadımYabmaa annem yabmaabizim millet herşeyin mokunu çıkarmakta üstüne yok takip edilemiyor güvenli diye
benden yaşça büyük birisiniz neden bu şekil bana atarlaniyorsunuz? Birde arkadaşınız var sanırım trollsunuzTecrübe diyorsun
Oovv yeni üyesin ama fenasınn hemen nasıl da anladın kız troll olduğumuzubenden yaşça büyük birisiniz neden bu şekil bana atarlaniyorsunuz? Birde arkadaşınız var sanırım trollsunuz
Şaka yapmak eğlenmek iyidir ama yaptığınız yanlış hepimiz birer insanız ve buraya fikir almaya geliyoruz yaptığınız yorumların çoğu kırıcı neden yapıyorsunuz sadece merak ediyorum.Oovv yeni üyesin ama fenasınn hemen nasıl da anladın kız troll olduğumuzu
ATarlanmıyorum ya espriyle yazdim ama neysebenden yaşça büyük birisiniz neden bu şekil bana atarlaniyorsunuz? Birde arkadaşınız var sanırım trollsunuz
Kırıcı mıŞaka yapmak eğlenmek iyidir ama yaptığınız yanlış hepimiz birer insanız ve buraya fikir almaya geliyoruz yaptığınız yorumların çoğu kırıcı neden yapıyorsunuz sadece merak ediyorum.
Evet kırıcı aşağılama amaçlı yapıyorsunuz bu yorumları empati kurup düşünüyor musunuz biri bana bunları yazsa ben ne hissederdim?Kırıcı mı
Oyy adımız cıkmıs trolle:ddd
Teyzelerim gençlik zamanlarınızı mi özledinizOyy adımız cıkmıs trolle:ddd
Hepsi bebeklerim aramızımı bozmaya calışiyorsun
Yoo cıtı pıtı çıtır kızlarız masallah masallah 20’liklere tas cıkartırız :))))Teyzelerim gençlik zamanlarınızı mi özlediniz
3lü teyze çok güçlü trollHepsi bebeklerim aramızımı bozmaya calışiyorsun
Hadi bana diyorlar okeyde sanaYoo cıtı pıtı çıtır kızlarız masallah masallah 20’liklere tas cıkartırız :))))
4.teyze mi olayım?Hadi bana diyorlar okeyde sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?