Tabiki istemekte hata ettim tabiki ama istedim vermedi bu da şüpheli değil mi?“İnsan sevgilisine neden şifresini vermez ki”
Bu bana göre cok yanlış bir cümle..Neden ona ait bir hesabın sifresini size versin ki?Bu tamamen özel bir alan.Evliyim yine de eşimden sosyal medya şifrelerini istemem.
Bu bana kalırsa tamamen saygısızlık karşındakine..
O zaman sevgilimdi zamanlama yanlış anlaşılmış sanırımSevgilin değil,eski sevgilisin vermiyor şifresini..
Ayrıca eski sevgilini ariyorsun : "Yoğunum,sonra dönerim" diyor ve kapatıyor.
Akabinde de aramayinca bozluyorsun..
Adam bitirmiş kafasında,eski sevgilisi dönüş yapmadığı için gerileni de ilk kez görüyorum.
Hayır efendim sevgilimdi vermedi diye bitirdim benEski sevgiliniz ve barismadan şifre istemek de saçma aktif olabilir yani kimi zaman girmediğimiz halde de aktif kalabiliyor , eğer aktif olduysa bile demekki sizden öncelikleri farklı takılı kalmanın anlamı yok
Daha önce güveninizi kırdı mı ki böyle bir isteğiniz olduHayır efendim sevgilimdi vermedi diye bitirdim ben
Hayır orda yanlış yazmışım düzelttim sevgilimdi bunoleu sonrası bitirdim ondan sevgilim yazdımBöyle bir durum olsa ben eski sevgilimle iletişim kurmaya çalışmazdım mesela.
Ben olsam ben de vermem ki evliyim yani hic bir sekilde de saklayacak bir şeyim yok ama yine de vermem yani.Cünkü özel alanım doğru bulmuyorum.Yani ille süpheli bir seyleri olmasına gerek yok.Sifre istemek gercekten cirkin.Tabiki istemekte hata ettim tabiki ama istedim vermedi bu da şüpheli değil mi?
Bi ara bozuşmuştuk instada başka bi kızla takipleitiğini görmüştümDaha önce güveninizi kırdı mı ki böyle bir isteğiniz oldu
Hayat beni yanlış anlama ancak bu şifre isteme işleri,ilişkinin sosyal medya üzerinden kontrol edilmesi çok çocukça geliyor bana..O zaman sevgilimdi zamanlama yanlış anlaşılmış sanırım
Eşiniz istese vermez misinizBen olsam ben de vermem ki evliyim yani hic bir sekilde de saklayacak bir şeyim yok ama yine de vermem yani.Cünkü özel alanım doğru bulmuyorum.Yani ille süpheli bir seyleri olmasına gerek yok.Sifre istemek gercekten cirkin.
Zaten şüphe olduğu için istedim yoksa bende şaçma ergence buluyorum bana saatlerce yazmayıp facede takılıyor ve istediğimde vermiyorHayat beni yanlış anlama ancak bu şifre isteme işleri,ilişkinin sosyal medya üzerinden kontrol edilmesi çok çocukça geliyor bana..
Yaşını da bilmiyorum,o yüzden bir şey diyemiyorum.
Evli yahut sevgili olmak insalarin telefonlarindan sosyal medya karina kadar didikleme hakkı vermez.
Şüphe olur,o zaman anlarımda bu şekilde iii ihh yani
Güveniniz yoksa yol yakınken vazgeçin bence bu şekilde şüpheyle çok zor dediği gibi sadece şifresini verince güvencekseniz size şifresini de verir ama başka bir telefon alır öyle aldatır yapcak olan her şekilde yapar , evlendikten sonrada yapar şimdi şifreyi verse de bu içinde varsa zaten yapar yoksa da mutlu olursunuzBi ara bozuşmuştuk instada başka bi kızla takipleitiğini görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?