- 28 Haziran 2022
- 495
- 433
- 23
- 36
- Konu Sahibi ucanhayaller
-
Şuan da bu şarkı çok yaygın instagramda. Hemen sapkınca olarak yorumlamazdım ben
Eğlenceli biri olabilir diye düşünürdüm.Siz ne düşünürdünüz böyle durumda
Bende mesaj güncellemesi yapınca şüphelendimYa adamdan buram buram cıvık vıcık bir enerji aldım. Yoksa şarkıda bir sıkıntı yok. Mesaj güncellemesi gel gel yapıyor daha çok
İnstagramındankilere topluca çağrı yapıyor, kim gelirse gibi sankiErotizm ve cinselliği çağrıştıran şarkılar paylaşabilir gayet çok normal. Üstelik durumuda çok normal belki sohbet istemek istemiştir canı. Sonra değiştirir başka bir şey yapar.
Size uymuyorsa baska asklara yelken açın.
Eğlenceli biri olabilir diye düşünürdüm.
Bir şarkı ne kadar sapıkça olabilir ki?
stagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Peki buDemek ki bir yerde ibrahim tatlıses çalsa
Memeler baş kaldırmış
Kavuşmuyor düğmeler
Dese abowwww adam tam sapık
Tamam işte gayet normal. İnsan neden sosyal medya kullanır? Bunun için. Canı ne yapmak istiyorsa onu yapar. Sıkılmıştır, bunalmıştır. Sohbet etmek istemiştir canı olamaz mı? Olabilir.İnstagramındankilere topluca çağrı yapıyor, kim gelirse gibi sanki
Düşünüyordum tabii ki. Ters bir davranışını görmedimTamam işte gayet normal. İnsan neden sosyal medya kullanır? Bunun için. Canı ne yapmak istiyorsa onu yapar. Sıkılmıştır, bunalmıştır. Sohbet etmek istemiştir canı olamaz mı? Olabilir.
Üstelik adınız dahi yokmuş. Görüşmeyi düşünüyor musunuz?
Ben olsam flört ettiğim kişiye "sanırım benimle olan sohbet yetmiyor sana, böyle birşey yapmanı anlamlandıramadım" derim bir daha da yazmam durumu mu da "şok olmuşstagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Peki bu
Canı sıkılıyor, sohbet etmek istiyor demek.İnstagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Peki bu meden
Bu kişiyle aramızda hiçbir adı konulmamış, yavaştan birbirimiz tanıma gibi olan bir durum var. Geçen gün her halin aklımda her kıvrımın seni bir tek ben anlarım diye devam eden kısmını paylaşmış sadece. Özellikle şarkının bu kısmını paylaşması birine atıf gibi geldi bana. Ve sosyal medyan paylaşılması da biraz da sapkınca. Bu gün de instagrama yeni gelen durum güncellemesini sohbet edelim olarak ayarlarlamış. Adam herhangi birinden gelecek adıma mı koşuyor, koşacak. İaekının klibi de tamamı da garip, izledim. Tamamen cinsellik çağrışımlı kısmını özellikle paylaşması da garip değil mi ? Bu sıralarda görüşelim deyip duruyor. Hiç oralı olmamak en iyisi mi
Sapkınca değil mi her halin her kıvrımın kısmını paylaşmış
Köfn her halinden anlarım
Ben pek yeni şarkılar bilmiyorumstagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Peki bu
Flört gibi de değiliz daha tam.Canı sıkılıyor, sohbet etmek istiyor demek.
Sizden çok hoşlansaydı başkaları ile sohbet etme arzusunda olmazdı, üzgünüm.
Hikaye kısmına atmış evet. Durum güncellemesini de sohbet edelim olarak ayarlamışBen pek yeni şarkılar bilmiyorum
Şu hikaye kısmındami caliyor bunlar hayatta hikaye yapmadım bakmam da
Bilmiyorum şarkıyı
Öyle herşeye de anlam yüklemeyin ha içiniz de bir şüphe olduysa
Sizde ona şarkı yollayın
Haydi güle gule git
Ugurlar olsun
Den Aşkın Nur Yengi den
Amaaan hiç uğraşmaya değmezler vallaBunları söylesem bir adı yok, uğraşmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?