Sosyal medyadan erotik çağrışımlı şarkı paylaşan

Şuan da bu şarkı çok yaygın instagramda. Hemen sapkınca olarak yorumlamazdım ben

İnstagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Bir de bu var . Hepsi birleşince

Erotizm ve cinselliği çağrıştıran şarkılar paylaşabilir gayet çok normal. Üstelik durumuda çok normal belki sohbet istemek istemiştir canı. Sonra değiştirir başka bir şey yapar.
Size uymuyorsa baska asklara yelken açın.

İnstagramındankilere topluca çağrı yapıyor, kim gelirse gibi sanki

Eğlenceli biri olabilir diye düşünürdüm.
Bir şarkı ne kadar sapıkça olabilir ki?

İnstagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Peki bu meden

Demek ki bir yerde ibrahim tatlıses çalsa

Memeler baş kaldırmış
Kavuşmuyor düğmeler

Dese abowwww adam tam sapık
stagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Peki bu

İnstagramındankilere topluca çağrı yapıyor, kim gelirse gibi sanki
Tamam işte gayet normal. İnsan neden sosyal medya kullanır? Bunun için. Canı ne yapmak istiyorsa onu yapar. Sıkılmıştır, bunalmıştır. Sohbet etmek istemiştir canı olamaz mı? Olabilir.

Üstelik adınız dahi yokmuş. Görüşmeyi düşünüyor musunuz?

Düşünüyordum tabii ki. Ters bir davranışını görmedim

stagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Peki bu
Ben olsam flört ettiğim kişiye "sanırım benimle olan sohbet yetmiyor sana, böyle birşey yapmanı anlamlandıramadım" derim bir daha da yazmam durumu mu da "şok olmuş" olarak değiştiririm

İnstagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Peki bu meden
Canı sıkılıyor, sohbet etmek istiyor demek.
Sizden çok hoşlansaydı başkaları ile sohbet etme arzusunda olmazdı, üzgünüm.

Sapkınca değil mi her halin her kıvrımın kısmını paylaşmış

Köfn her halinden anlarım

Sayenizde Köfn ün klibine +1 izlenme ekledim.

Siz 30 yaşındaymışsınız. Adam kaç yaşında ? Şarkıyla gönderme yapmak yerine direkt ilgili kişiye yazılabilecek onlarca iletişim yolu varken sosyal medyadan gönderme yapmaz herhalde.

Şarkı neredeyse nakarattan oluşuyor. Adam da o kısmı paylaşmış.

Merak edenler için Şarkının Sözleri

Teninin üzerinden kayan bi buzdur
Uzak bakışlarım
Hiç izlememiş olsaydım bu filmi
Canımı acıtırdı

Ama seni bilmek
Seni bilmek, seni bilmek
Beynimde bi kurşun seni bilmek
Seni bilmek, seni bilmek
En büyük ceza

Her anın aklımda, her kıvrımın
Sanmasınlar asla, seni benden ayrı
Savrulur savrulur, saçlarında hayatın
Seni sorsunlar benden, bi’ tek ben anlarım

Her anın aklımda, her kıvrımın
Sanmasınlar asla, seni benden ayrı Savrulur savrulur, saçlarında hayatın
Seni sorsunlar benden, bi’ tek ben anlarım

Ben pek yeni şarkılar bilmiyorum
Şu hikaye kısmındami caliyor bunlar hayatta hikaye yapmadım bakmam da
Bilmiyorum şarkıyı
Öyle herşeye de anlam yüklemeyin ha içiniz de bir şüphe olduysa
Sizde ona şarkı yollayın

Haydi güle gule git
Ugurlar olsun

Den Aşkın Nur Yengi den

Sınırlarınızı bilemem tabii ama Ezhel'den Küvet paylaşıncaya kadar sıkıntı yok derim ben(aşırı cinsellik içerir,uyarayım)

Hikaye kısmına atmış evet. Durum güncellemesini de sohbet edelim olarak ayarlamış

Bahsettiğiniz şarkı bu aralar viral oldu zaten, reels izlerken karşıma çıkıyor anlam yüklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…