Sosyal medyadan erotik çağrışımlı şarkı paylaşan

Şimdi ben gençken

Teoman ve şebnem ferahın bir sarkisi vardı halen severim hemde çok dinler dinler ağlardım
Konserinde sözlerini bağışa bağıra söylerdim
Vay be gençlik

Sonra sözlerine baktım sizin dediginiz şarkı sözlerinden daha da cinsellik kokan sözlermiş ama bu hiç dikkatimizi çekmezdi şarkının duygusuna kapılırdım

Bahsettiğiniz şarkı bu aralar viral oldu zaten, reels izlerken karşıma çıkıyor anlam yüklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
stagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Peki bu

Direkt şarkının o kesitini paylaşması garip geldi. Tamamını paylaşsa garip gelmezdi

Bir şarkıdan 3 sezonluk yaz dizisi çıkarmışsın mübarek Allahtan şarkının hepsini paylaşmamış adam , yoksa sen gelinlik giyip beklerdin adamı

Direkt şarkının o kesitini paylaşması garip geldi. Tamamını paylaşsa garip gelmezdi
O zaman garip geldiyse kafana takma görüşme
Bu kadar da dert etme

Yukarda dedim sende haydi güle güle git yolun açık olsun kısmını koy hikaye ye

Bir şarkıdan 3 sezonluk yaz dizisi çıkarmışsın mübarek Allahtan şarkının hepsini paylaşmamış adam , yoksa sen gelinlik giyip beklerdin adamı
Adam bana atıf yapmıyor, hiç kendi üstüme alınmadım ki Benim kıvrımımı bileceği bir durum olmadı

Dilber dudağı,kadın göbeği,vezir parmağı yahut genç kiz rüyası gibi tatlılar göndermemis iyiki size..
Bu adam bildiğiniz sapik,seksomanyak.

Kıvrım diyor her hâlinizi gördüm diyor.
Hemde bunu sosyal medyadan kısa bir sarkinin kesitini paylaşarak dile getiriyor.
Bence şikayetçi bile olabilirsiniz :)
Ahlak elden gitmiş resmen

stagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Peki bu
Genel olarak instagram ile bu kadar içli dışlı olan erkeklerden uzak durman lazım ya, en azından kendi adıma öyle yapmaya çalışıyorum. Yine de bekar bir insan sonuçta aranızda da bir şey yokmuş, istediğini yapar. Siz de rahatsız olduysanız görüşmeyin derim.

sarkida sorun yok yani gayet normal bir sey siz her seye sapkin mi diyorsunuz anlamadim.

ama instagram durumunu sohbet edelim yapmasi cok sacma. ergence bile degil yani yalnizliktan kudursa bile yapmaz insan bunu.

Hele o genç kız rüyası
Nedir ya

sarkida sorun yok yani gayet normal bir sey siz her seye sapkin mi diyorsunuz anlamadim.

ama instagram durumunu sohbet edelim yapmasi cok sacma. ergence bile degil yani yalnizliktan kudursa bile yapmaz insan bunu.
Niye yazmıyorsun derse aranıyor gibisin desem.

Bende sevmiyorum sosyal medyayı aktif kullananları. Bana davranışlarında bir şey görmedim ama adam benim dışımda galiba tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…