- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi ucanhayaller
-
stagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Peki buBahsettiğiniz şarkı bu aralar viral oldu zaten, reels izlerken karşıma çıkıyor anlam yüklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Direkt şarkının o kesitini paylaşması garip geldi. Tamamını paylaşsa garip gelmezdiŞimdi ben gençken
Teoman ve şebnem ferahın bir sarkisi vardı halen severim hemde çok dinler dinler ağlardım
Konserinde sözlerini bağışa bağıra söylerdim
Vay be gençlik
Sonra sözlerine baktım sizin dediginiz şarkı sözlerinden daha da cinsellik kokan sözlermişama bu hiç dikkatimizi çekmezdi şarkının duygusuna kapılırdım
Mesaj atarsa aranıyor gibisin desemŞarkıda sıkıntı yok da adam aranıyor gibi. Bence siz birbirinizi tanımayın.
Bir şarkıdan 3 sezonluk yaz dizisi çıkarmışsın mübarekBu kişiyle aramızda hiçbir adı konulmamış, yavaştan birbirimiz tanıma gibi olan bir durum var. Geçen gün her halin aklımda her kıvrımın seni bir tek ben anlarım diye devam eden kısmını paylaşmış sadece. Özellikle şarkının bu kısmını paylaşması birine atıf gibi geldi bana. Ve sosyal medyan paylaşılması da biraz da sapkınca. Bu gün de instagrama yeni gelen durum güncellemesini sohbet edelim olarak ayarlarlamış. Adam herhangi birinden gelecek adıma mı koşuyor, koşacak. İaekının klibi de tamamı da garip, izledim. Tamamen cinsellik çağrışımlı kısmını özellikle paylaşması da garip değil mi ? Bu sıralarda görüşelim deyip duruyor. Hiç oralı olmamak en iyisi mi
O zaman garip geldiyse kafana takma görüşmeDirekt şarkının o kesitini paylaşması garip geldi. Tamamını paylaşsa garip gelmezdi
Adam bana atıf yapmıyor, hiç kendi üstüme alınmadım kiBir şarkıdan 3 sezonluk yaz dizisi çıkarmışsın mübarekAllahtan şarkının hepsini paylaşmamış adam , yoksa sen gelinlik giyip beklerdin adamı
Genel olarak instagram ile bu kadar içli dışlı olan erkeklerden uzak durman lazım ya, en azından kendi adıma öyle yapmaya çalışıyorum. Yine de bekar bir insan sonuçta aranızda da bir şey yokmuş, istediğini yapar. Siz de rahatsız olduysanız görüşmeyin derim.stagramın yeni güncellemesi var ya durum paylaşılıyor mutlu üzgün çalışıyor gibi… bu da sohbet edelim olarak ayarlamış. Peki bu
Sende şöyle uzak durması konusunda bir şarkıdan kesit paylaş bence:)Mesaj atarsa aranıyor gibisin desem
Sende şöyle uzak durması konusunda bir şarkıdan kesit paylaş bence:)
Hele o genç kız rüyasıDilber dudağı,kadın göbeği,vezir parmağı yahut genç kiz rüyası gibi tatlılar göndermemis iyiki size..
Bu adam bildiğiniz sapik,seksomanyak.
Kıvrım diyor her hâlinizi gördüm diyor.
Hemde bunu sosyal medyadan kısa bir sarkinin kesitini paylaşarak dile getiriyor.
Bence şikayetçi bile olabilirsiniz :)
Ahlak elden gitmiş resmen
Niye yazmıyorsun derse aranıyor gibisin desem.sarkida sorun yok yani gayet normal bir sey siz her seye sapkin mi diyorsunuz anlamadim.
ama instagram durumunu sohbet edelim yapmasi cok sacma. ergence bile degil yani yalnizliktan kudursa bile yapmaz insan bunu.
İsmi garip ama tadı güzelHele o genç kız rüyası
Nedir ya
Bende sevmiyorum sosyal medyayı aktif kullananları. Bana davranışlarında bir şey görmedim ama adam benim dışımda galiba tuhafGenel olarak instagram ile bu kadar içli dışlı olan erkeklerden uzak durman lazım ya, en azından kendi adıma öyle yapmaya çalışıyorum. Yine de bekar bir insan sonuçta aranızda da bir şey yokmuş, istediğini yapar. Siz de rahatsız olduysanız görüşmeyin derim.
polemik cikarmaya gerek yok konusmak istemiyorum demek daha makul bence. ben olsam oyle yaparim yani.Niye yazmıyorsun derse aranıyor gibisin desem.
Kendi haline küsmüş zannedecekpolemik cikarmaya gerek yok konusmak istemiyorum demek daha makul bence. ben olsam oyle yaparim yani.
O zaman arayış içindeAdam bana atıf yapmıyor, hiç kendi üstüme alınmadım kiBenim kıvrımımı bileceği bir durum olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?