- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi ucanhayaller
-
Sınırlarınızı bilemem tabii ama Ezhel'den Küvet paylaşıncaya kadar sıkıntı yok derim ben(aşırı cinsellik içerir,uyarayım)
bilmiyorum ben hayatimdan cikarmak istedigim kimseye aciklama yapmiyorum artik gorusmek istemiyorum diyorum sadece. adamla aranizda herhangi bir iliski de yok anladigim kadariyla. yoksa sohbet edelim yazacagina size mesaj atardi.Kendi haline küsmüş zannedecek
Bence de. İpuçları birleşince olay aydınlandıO zaman arayış içinde
Yok asla düşünmedimİsmi garip ama tadı güzel
Şimdi ismi garip ama tadı güzel dediğim için umarım erotik bir çağrısim yapmak istediğimi dusunmezsin..
Tatlı,tatlıdan konuşuyoruz
Hepsi birleşince aranıyor gibi geldi zaten.Siz söyleyince şarkının sözlerine baktım:
"Olsam, tangandaki ip olsam
Küvette seks—, küvette seks, kküvette se..."
hahahaaha Adam bunu paylaşsa ne diyecektiniz konu sahibi
Bence adamın paylaştığı şarkıda fazla cinsellik yok. Ama bana da aranıyor gibi geldi maalesef.
Yani suya sabuna dokunmadan kisadan hisse kesecek görüşmeyi.polemik cikarmaya gerek yok konusmak istemiyorum demek daha makul bence. ben olsam oyle yaparim yani.
bence de araniyorsun deyince gereksiz bir tartismaya suruklenecek iki taraf icin de sacma bir hal.Yani suya sabuna dokunmadan kisadan hisse kesecek görüşmeyi.
Huzursuz olduğu birine cevap hakki doğuracak bir mesaj atmanın ne alemi var ?
Ona sohbet fırsatı vermekten başka bir işe yaramaz.
Artık düşünmüyor musunuz?Düşünüyordum tabii ki. Ters bir davranışını görmedim
İnstagram durumunu sohbet edelim diye de ayarlaması ve hepsinin birleşmesi beni düşündürenYalnız ben o şarkıyı çok severim
Olumlu bir hava sezmedim sende derimbence de araniyorsun deyince gereksiz bir tartismaya suruklenecek iki taraf icin de sacma bir hal.
Aklı fikri orda işte farklı çalışıyor ciddi yanı olmayan birisi konuşmayın silin engelleyin kafanıza bile takmayınBu kişiyle aramızda hiçbir adı konulmamış, yavaştan birbirimiz tanıma gibi olan bir durum var. Geçen gün her halin aklımda her kıvrımın seni bir tek ben anlarım diye devam eden kısmını paylaşmış sadece. Özellikle şarkının bu kısmını paylaşması birine atıf gibi geldi bana. Ve sosyal medyan paylaşılması da biraz da sapkınca. Bu gün de instagrama yeni gelen durum güncellemesini sohbet edelim olarak ayarlarlamış. Adam herhangi birinden gelecek adıma mı koşuyor, koşacak. İaekının klibi de tamamı da garip, izledim. Tamamen cinsellik çağrışımlı kısmını özellikle paylaşması da garip değil mi ? Bu sıralarda görüşelim deyip duruyor. Hiç oralı olmamak en iyisi mi
Bende ilk kez dinledim gayet sakin şarkıköfn ne be köln gibi..
almancımıymış bu çocuk.
yalnız beğendim ben şarkıyıMssPARE eklemiş sağolsun.
Bana da direkt sohbet edelim diye ayarlaması garip geldi. Kro abaza gibiSiz söyleyince şarkının sözlerine baktım:
"Olsam, tangandaki ip olsam
Küvette seks—, küvette seks, kküvette se..."
hahahaaha Adam bunu paylaşsa ne diyecektiniz konu sahibi
Bence adamın paylaştığı şarkıda fazla cinsellik yok. Ama bana da aranıyor gibi geldi maalesef, şarkıdan dolayı değil durumunu sohbet edelim olarak ayarlaması bana böyle düşündürdü.
İnstagram güncellemesini sohbet edelim yapması pekiArkadaşım sen hababam sınıfındaki çılgın bakire Hürrem misin?
O şarkıyı evli,nişanlı,muhafazakar herkes paylaşıyor. Gayet de güzel , aşk dolu bir şarkı.
Ona da erotik çağrışım diyorsan yaşama bu yuzyilda
Bana olan bir atıf yok üstelik durumunu sohbet edelim olarak ayarlaması kro abaza gibiBende ilk kez dinledim gayet sakin şarkı
Mesela Tarkan in kir zincirleri daha erotik
Bu şarkı da erotik bir şey gelmedi bana
Ama konu sahibi çok anlam yüklemiş
Şarki da teninin kıvrımları diyor ya
Konu sahibi diyor ki benim.kivrimlarimi görmedi ne alaka diyor
Abaza gibi izlenim verdi bana. İnsan utanırAklı fikri orda işte farklı çalışıyor ciddi yanı olmayan birisi konuşmayın silin engelleyin kafanıza bile takmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?