Belki adam yalan söylüyordur .Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce Instagramda bir kadın kullanıcıdan uzun bir mesaj geldi. İlk başta spam zannettim ve tam silecekken metnin içinde yaz sonu kısa süreli flört ettiğim kişinin adını gördüm. Mesajda; onun göründüğü gibi bir insan olmadığı bir illüzyondan ibaret olduğu, saldırgan eğilimleri olduğu için hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve defalarca karakolluk olduklarını yazmış kadın.
Kadına bana bunları neden yazdığını ve o kişinin takipçisi herkese yollayıp yollamadığını sordum. Listesindeki kadınları uyarmak için yazdığını söyledi. Ben de bunun hukuki bir sorun yaşamasına neden olabileceğini belirttim. O da birşey olmaz bu bir suç değil şeklinde cevap verdi.
Söz konusu eski flörtüme durumu yazdım, kadının diğer arkadaşlarına da aynı mesajı yazdığını hakkında şikayetçi olacağını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Bir dönem birliktelermiş. Ancak kadının dengesiz davranışları nedeniyle bitmiş. Bugün ise çok ilginç bir şekilde tekrar görüşmek isteyip istemediğimi sordu eski flörtüm. Kadın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve ceza davası açtığını söyledi. Hukuk bilgim yeterli değil ama dava hemen açılıyor mu bu şekilde? Biraz yuvarlak cevap vererek konuyu kapattım. Böyle bir olaya girmek istemiyorum sanırım. Toplum içinde saygınlığı ve çevresi olan biri ama kadının yazdıkları kafamda fazlasıyla soru işareti bıraktı. Kadın mı cidden sorunlu yoksa adam mı yalancı bilemiyorum.
defalarca karakolluk olduklarını yazmış kadın.
Yaklaşık 2 ay sürdü, sakin biriydi. O yüzden şaşkınım bu durum karşısında. Bu olay olmasa isterdim ama şimdi emin değilim. Bir de bu olayın hemen akabinde tekrar görüşmek istemesi tuhaf geldi.Iliskiniz ne kadar sürmüştü? Gerçekten tanıdığım bi adamsa bilirim böyle bisey yapacak karaktere sahip mi diye düşündüm, siz yeniden gorusmek istiyor musunuz?
Benden önce diğer arkadaşları yazıp haber vermiş zaten.Belki adam yalan söylüyordur .
Neden hemen kadının yazdığını söylediniz ki ?
Siz görüşmek istiyor muydunuz adamla ?
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce Instagramda bir kadın kullanıcıdan uzun bir mesaj geldi. İlk başta spam zannettim ve tam silecekken metnin içinde yaz sonu kısa süreli flört ettiğim kişinin adını gördüm. Mesajda; onun göründüğü gibi bir insan olmadığı bir illüzyondan ibaret olduğu, saldırgan eğilimleri olduğu için hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve defalarca karakolluk olduklarını yazmış kadın.
Kadına bana bunları neden yazdığını ve o kişinin takipçisi herkese yollayıp yollamadığını sordum. Listesindeki kadınları uyarmak için yazdığını söyledi. Ben de bunun hukuki bir sorun yaşamasına neden olabileceğini belirttim. O da birşey olmaz bu bir suç değil şeklinde cevap verdi.
Söz konusu eski flörtüme durumu yazdım, kadının diğer arkadaşlarına da aynı mesajı yazdığını hakkında şikayetçi olacağını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Bir dönem birliktelermiş. Ancak kadının dengesiz davranışları nedeniyle bitmiş. Bugün ise çok ilginç bir şekilde tekrar görüşmek isteyip istemediğimi sordu eski flörtüm. Kadın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve ceza davası açtığını söyledi. Hukuk bilgim yeterli değil ama dava hemen açılıyor mu bu şekilde? Biraz yuvarlak cevap vererek konuyu kapattım. Böyle bir olaya girmek istemiyorum sanırım. Toplum içinde saygınlığı ve çevresi olan biri ama kadının yazdıkları kafamda fazlasıyla soru işareti bıraktı. Kadın mı cidden sorunlu yoksa adam mı yalancı bilemiyorum.
Flörtüme inanmadım böyle bir mesaj aldığımı söyledim. Amacım uyarmakta değildi ağzını yoklamaktı belki de.Kadina inanmak yerine kisa sureli flortunuze inanip onu mu uyardiniz? Valla bazen insanlara iyilik yaramiyor diyoruz ya tam buna ornek bir konu olmus. Hayir zaten bitmis gitmis bana ne, ne haliniz varsa gorun de diyebilirdiniz.
Şöyle bir durumda var, kadının profili açıktı ve Googleda mekanlar hakkında yaptığı yorumların linkini paylaşmıştı. Bir psikiyatri kliğini hakkında yorum yapmış ve doktorun tavrından hoşlanmadığını belirtmiş.Erkekler de işine gelmeyince yok deliydi, yok dengesizdi hep ayni laflar, o yuzden ben adamdan emin degilsem kadina inanmayi secerdim. Ha belki kadin sorunludur gercekten de ama eski flortunuzmuş yani hayatinizdan geçmiş gitmiş bir adam için kadinin dediklerini gözardi edip risk alarak buluşmazdim.ben olsam.
Flörtüme inanmadım böyle bir mesaj aldığımı söyledim. Amacım uyarmakta değildi ağzını yoklamaktı belki de.
Şöyle bir durumda var, kadının profili açıktı ve Googleda mekanlar hakkında yaptığı yorumların linkini paylaşmıştı. Bir psikiyatri kliğini hakkında yorum yapmış ve doktorun tavrından hoşlanmadığını belirtmiş.
Ben kadın deli ve yalancı demiyorum ki. Bir yanda iki ay olsa da tanıdığım biri var diğer yanda hiç tanımadığım biri. Ve ciddi iddialar.Doktora gidiyor olmasi o kişiyi deliyi, soylediklerini de yalan yapmaz.
Kadin şiddet gormus olabilir.
Ben kadın deli ve yalancı demiyorum ki. Bir yanda iki ay olsa da tanıdığım biri var diğer yanda hiç tanımadığım biri. Ve ciddi iddialar.
Yani sizde hiç akıl yok mu ya gerçekten kadına bir şey yapacak bir karakterde olsaydı ya da ya öyleyse? Ne var yani size bu mesajı attıysa sizden ne götürdü belli ki canın yanmış siz niye koştur koştur gidip o adama söylüyorsunuz ki bunu ya gerçekten zarar verirse bazen gerçekten hemcinslerim anlamak çok zor , ateş olmayan yerden duman çıkmaz üstelik konu kadına şiddet iken. O kadar kızdım ki size şu an
Arkadaşlar bir sakin mi olsanız acaba? İşi hakaret boyutuna taşımışsınız. Koştur koştur yazmadım. Benden önce arkadaşları haber vermiş zaten. Mesajla rahatsız edilen de benim ayrıca. Hiç tanımadığınız bir insandan böyle bir mesaj almak çok rahatsız edici buna emin olabilirsiniz.1. Diyelim kadin hakli. Kostur kostur niye mazide kalmis birine bunu yetistiriyorsun? Senin degil onun derdi.
2. Diyelim kadin manyak ve sacmalamis. Yine niye bunu kostur kostur niye mazide kalmis birine bunu yetistiriyorsun? Senin degil onun derdi.
Her durumda da uzerine vazife degilken, gayet gereksiz bir aksiyon yapmissin. Umarim sakince dusunup, ne yaptiginin bilincine ulasirsin
Nesi tuhaf geldi allahaskina, kendini hatirlatmissin. O da bundan gaz almış, yazmış işte.Yaklaşık 2 ay sürdü, sakin biriydi. O yüzden şaşkınım bu durum karşısında. Bu olay olmasa isterdim ama şimdi emin değilim. Bir de bu olayın hemen akabinde tekrar görüşmek istemesi tuhaf geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?