Cidden adama gidip kızın biri senin hakkında saldırgan diyor, ne diyorsun buna demek de nedir? Sevgili bile değil, flört, ki o da "eski". Amaç nedir? Adamı kızın üstüne tekrar salmak mı? Ki başarılı olmuş bu konuda, tebrik ederim, çok güzel batırmış Nil Hanım.Tam bir pick me girl davranışı yaptığınız. Adamla tekrar görüşmek konuşmak için kadının yaptığını kullanmışsınız resmen.
Yaklaşık 2 ay sürdü, sakin biriydi. O yüzden şaşkınım bu durum karşısında. Bu olay olmasa isterdim ama şimdi emin değilim. Bir de bu olayın hemen akabinde tekrar görüşmek istemesi tuhaf geldi.
Hayatımda hiçbir zaman böyle bir insan olmadım. İlişkiyi bitiren de bendim zaten. Görüşme taleplerini geri çeviren de ben olmuştum.Tam bir pick me girl davranışı yaptığınız. Adamla tekrar görüşmek, konuşmak için kadının yaptığını kullanmışsınız resmen. Koşa koşa gidip baaak bu senin hakkında ne söyledi diye yetiştirmenin manası budurişe de yaramış tebrikler
Ortada hakaret yok. Yazdiklarimi iyi oku.Arkadaşlar bir sakin mi olsanız acaba? İşi hakaret boyutuna taşımışsınız. Koştur koştur yazmadım. Benden önce arkadaşları haber vermiş zaten. Mesajla rahatsız edilen de benim ayrıca. Hiç tanımadığınız bir insandan böyle bir mesaj almak çok rahatsız edici buna emin olabilirsiniz.
Demek ki o zaman görüşmek istemeseniz de şu an görüşmek konuşmak istemişsiniz. Yukarda arkadaşları zaten söylemişlerdi durumu demişsiniz. Buna rağmen adama yazmanızın başka nasıl bir gerekçesi olabilir?Hayatımda hiçbir zaman böyle bir insan olmadım. İlişkiyi bitiren de bendim zaten. Görüşme taleplerini geri çeviren de ben olmuştum.
Ama biz zaten irtibat halindeydik ve yakın zamanda görüşmüştük. Unutma hatırlatma durumu yok aramızda. Ama evet görüşmeyi düşünmüyorum.Nesi tuhaf geldi allahaskina, kendini hatirlatmissin. O da bundan gaz almış, yazmış işte.
Tuhaflık bunun neresinde? Ben de konuşmadığım- ailesi deprem bölgesinden eski sevgilime yazmıştım. O da bundan gaz alıp sonrasinda beni bir yerlere davet etti vs.
İlk mesaj senden gitmiş yani. Sanki sen aklından geçirmişsin de adam yazmış gibi bir düşünce içine girme.
Ayrıca muhtemelen o kadın haklidir,yoksa neden uğraşsın. Zaten bitmiş gitmiş mesele. Sakin görüşme adamla
Kesinlikle +10000000000000Tam bir pick me girl davranışı yaptığınız. Adamla tekrar görüşmek, konuşmak için kadının yaptığını kullanmışsınız resmen. Koşa koşa gidip baaak bu senin hakkında ne söyledi diye yetiştirmenin manası budurişe de yaramış tebrikler
Ama biz zaten irtibat halindeydik. Kendimi hatırlatma durumum yok ki. Beni seç tavrım olamaz.Demek ki o zaman görüşmek istemeseniz de şu an görüşmek konuşmak istemişsiniz. Yukarda arkadaşları zaten söylemişlerdi durumu demişsiniz. Buna rağmen adama yazmanızın başka nasıl bir gerekçesi olabilir?
edevletten uyaptan dava dosyalarını göstersin size adam Temizse sorun yokMerhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce Instagramda bir kadın kullanıcıdan uzun bir mesaj geldi. İlk başta spam zannettim ve tam silecekken metnin içinde yaz sonu kısa süreli flört ettiğim kişinin adını gördüm. Mesajda; onun göründüğü gibi bir insan olmadığı bir illüzyondan ibaret olduğu, saldırgan eğilimleri olduğu için hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve defalarca karakolluk olduklarını yazmış kadın.
Kadına bana bunları neden yazdığını ve o kişinin takipçisi herkese yollayıp yollamadığını sordum. Listesindeki kadınları uyarmak için yazdığını söyledi. Ben de bunun hukuki bir sorun yaşamasına neden olabileceğini belirttim. O da birşey olmaz bu bir suç değil şeklinde cevap verdi.
Söz konusu eski flörtüme durumu yazdım, kadının diğer arkadaşlarına da aynı mesajı yazdığını hakkında şikayetçi olacağını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Bir dönem birliktelermiş. Ancak kadının dengesiz davranışları nedeniyle bitmiş. Bugün ise çok ilginç bir şekilde tekrar görüşmek isteyip istemediğimi sordu eski flörtüm. Kadın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve ceza davası açtığını söyledi. Hukuk bilgim yeterli değil ama dava hemen açılıyor mu bu şekilde? Biraz yuvarlak cevap vererek konuyu kapattım. Böyle bir olaya girmek istemiyorum sanırım. Toplum içinde saygınlığı ve çevresi olan biri ama kadının yazdıkları kafamda fazlasıyla soru işareti bıraktı. Kadın mı cidden sorunlu yoksa adam mı yalancı bilemiyorum.
Ben kadın deli ve yalancı demiyorum ki. Bir yanda iki ay olsa da tanıdığım biri var diğer yanda hiç tanımadığım biri. Ve ciddi iddialar.
Görüşmeyi düşünmüyorum.Ya iddiaları doğruysa adamı kendinize yeniden musallat etmiş olmuyor musunuz böyle yaparak?
Görüşmeyi düşünmüyorum.
Ama biz zaten irtibat halindeydik ve yakın zamanda görüşmüştük. Unutma hatırlatma durumu yok aramızda. Ama evet görüşmeyi düşünmüyorum.
Adamla görüşmeyi düşünmüyorum. Ama Kadının sorduğu sorular ve suçlamaları emin olun çok rahatsız ediciydi. Adamla flört edip etmediğimi ve ne kadar ileri gittiğimi sordu. Bu rahatsız etmez miydi sizi. Hangimiz tanımadığımız kadınlara böyle mesajlar atıp sorular yöneltiriz ki1-Her psikolog ve psikiyatra giden ilaç kullanan deli değildir
2-Bu tip durumlarda önce kadına inanılır çünkü 5. dünya ülkesinde yaşıyoruz kadına yapılanlar ortada
3- sadece 2 ay takıldığınız adamı tanıyamazsınız
4-Koştur koştur adama yazmanız büyük hata
5-Ben olsam kadına ne yaşadığını sorardım büyük ihtimalle
6-Şu saatten sonra o adamla görüşmem
7-O adamla konuşabilmem için dava dosyasını ve delilleri görmem gerekir sanırım
Yaptığınız şeyden bir hemcinsim olarak utandım. Çok tehlikeli ve düşüncesizce
Hayır değil merak etmeyin. Öyle olsaydı yazardım.Bu yaz sonu flort ettim dediginiz kisi ilk gorusmede ocakbasina goturen ve evli cikan sevgiliniz degildir umarim.
sevdiğim bir söz var,insanlara dengesini kaybettirip sonra normal davranmasını bekleyemezsiniz,belki kadın doğru söylüyordur,belkide eski sevgiliniz doğru söylüyordur,iki türlüde can sıkıcı bir durum,eğer kadın millete msj atacak kadar dengesizse(sonuçta normal ruh halinde hiçbir kadın kimseye eski sevgilisiyle ilgili msj atmaz var bir sıkıntı belli)yada deliyse,ruh hali dalgalıysa vs. neden oyle bir kadınla birlikte olmuş,sonuçta normal bir erkekte nerede nasil davranacağını bilmeyen bir kadınla birlikte olmaz,eğer kadın normalse ve eski sevgiliniz çok kötü bir insansa sizi uyarıyorsa yinede sıkıntılı bir durum,eski sevgiliniz manyak olmuş oluyor, yani uzak durmak en mantıklısı çünki her iki ihtimaldede eski sevgiliniz sıkıntılı gibi görünüyorMerhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce Instagramda bir kadın kullanıcıdan uzun bir mesaj geldi. İlk başta spam zannettim ve tam silecekken metnin içinde yaz sonu kısa süreli flört ettiğim kişinin adını gördüm. Mesajda; onun göründüğü gibi bir insan olmadığı bir illüzyondan ibaret olduğu, saldırgan eğilimleri olduğu için hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve defalarca karakolluk olduklarını yazmış kadın.
Kadına bana bunları neden yazdığını ve o kişinin takipçisi herkese yollayıp yollamadığını sordum. Listesindeki kadınları uyarmak için yazdığını söyledi. Ben de bunun hukuki bir sorun yaşamasına neden olabileceğini belirttim. O da birşey olmaz bu bir suç değil şeklinde cevap verdi.
Söz konusu eski flörtüme durumu yazdım, kadının diğer arkadaşlarına da aynı mesajı yazdığını hakkında şikayetçi olacağını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Bir dönem birliktelermiş. Ancak kadının dengesiz davranışları nedeniyle bitmiş. Bugün ise çok ilginç bir şekilde tekrar görüşmek isteyip istemediğimi sordu eski flörtüm. Kadın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve ceza davası açtığını söyledi. Hukuk bilgim yeterli değil ama dava hemen açılıyor mu bu şekilde? Biraz yuvarlak cevap vererek konuyu kapattım. Böyle bir olaya girmek istemiyorum sanırım. Toplum içinde saygınlığı ve çevresi olan biri ama kadının yazdıkları kafamda fazlasıyla soru işareti bıraktı. Kadın mı cidden sorunlu yoksa adam mı yalancı bilemiyorum.
Arkadaşlar bir sakin mi olsanız acaba? İşi hakaret boyutuna taşımışsınız. Koştur koştur yazmadım. Benden önce arkadaşları haber vermiş zaten. Mesajla rahatsız edilen de benim ayrıca. Hiç tanımadığınız bir insandan böyle bir mesaj almak çok rahatsız edici buna emin olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?