- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.377
- 333
Valla beni hemcinsimin bu sorularından ziyade adama yapılan suçlamalar rahatsız ederdi. Kadının sorularını savuşturur adamın ona ne yaptığını sorardım. Sonra da adamı silip engellerdim bir şey yazmadan muhtemelen. Çünkü dediğim gibi evet manyak kadınlar var doğrudur ama manyak kadınların oranı yüzde 10 sa erkeklerin oranı yüzde 40. direk kadını delilikle suçlarlar, iktidarsızsa ya da gayse de mesela kadına vajinismus diye suç atar zavallı kadın öyle miyim diye doktordan doktora koşar. Bdv böyle konularla dolu. Erkekler daha doğrusu türk erkekleri manipülasyonda usta. Yaşadığınız topluma bu denli uzak olmayın.Adamla görüşmeyi düşünmüyorum. Ama Kadının sorduğu sorular ve suçlamaları emin olun çok rahatsız ediciydi. Adamla flört edip etmediğimi ve ne kadar ileri gittiğimi sordu. Bu rahatsız etmez miydi sizi. Hangimiz tanımadığımız kadınlara böyle mesajlar atıp sorular yöneltiriz ki
Altı üstü 2 ay tanıdığınız bir insan için bu kadar koca yürekli davranmanıza gerek yokmuş aslında. Bakın biz burda hepimiz adamla iletişime geçmek için bunu bahane olarak kullandığınızı düşündük (bu düşüncemiz doğdudur veya değildir her neyse) Emin olun adam da aynısını düşündü. Zaten tekrar size yürümesinden de belli. Boş yere totosunu kaldırdınız. Muhtemelen içinden yazmak isteyen de bir yolunu bulup yazıyor diye geçirmiştir.Ben kadın deli ve yalancı demiyorum ki. Bir yanda iki ay olsa da tanıdığım biri var diğer yanda hiç tanımadığım biri. Ve ciddi iddialar.
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce Instagramda bir kadın kullanıcıdan uzun bir mesaj geldi. İlk başta spam zannettim ve tam silecekken metnin içinde yaz sonu kısa süreli flört ettiğim kişinin adını gördüm. Mesajda; onun göründüğü gibi bir insan olmadığı bir illüzyondan ibaret olduğu, saldırgan eğilimleri olduğu için hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve defalarca karakolluk olduklarını yazmış kadın.
Kadına bana bunları neden yazdığını ve o kişinin takipçisi herkese yollayıp yollamadığını sordum. Listesindeki kadınları uyarmak için yazdığını söyledi. Ben de bunun hukuki bir sorun yaşamasına neden olabileceğini belirttim. O da birşey olmaz bu bir suç değil şeklinde cevap verdi.
Söz konusu eski flörtüme durumu yazdım, kadının diğer arkadaşlarına da aynı mesajı yazdığını hakkında şikayetçi olacağını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Bir dönem birliktelermiş. Ancak kadının dengesiz davranışları nedeniyle bitmiş. Bugün ise çok ilginç bir şekilde tekrar görüşmek isteyip istemediğimi sordu eski flörtüm. Kadın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve ceza davası açtığını söyledi. Hukuk bilgim yeterli değil ama dava hemen açılıyor mu bu şekilde? Biraz yuvarlak cevap vererek konuyu kapattım. Böyle bir olaya girmek istemiyorum sanırım. Toplum içinde saygınlığı ve çevresi olan biri ama kadının yazdıkları kafamda fazlasıyla soru işareti bıraktı. Kadın mı cidden sorunlu yoksa adam mı yalancı bilemiyorum.
Koca yüreklilik değildi, hali hazırda iletişimde olduğum biriydi zaten bu kişi. Yani bu durumu bahane olarak kullanmadım. Ama kadın adamın ikimizi birden idare ettiğini söyleyince ve onunla ne kadar ileri gittiğimizi sorgulayınca konunun bir öznesi de siz oluyorsunuz. İlk mesajda tam anlatmadım durumu. Kadın ikimizin de aldatıldığı söyledi. Ben de yüzleşmek istedim belki de. Amacım koştur koştur adama bir şey yetiştirmek değildi. Kendimi düşündüğüm doğru ama hatırlatmak için değil. Pick me girl vs değil.Altı üstü 2 ay tanıdığınız bir insan için bu kadar koca yürekli davranmanıza gerek yokmuş aslında. Bakın biz burda hepimiz adamla iletişime geçmek için bunu bahane olarak kullandığınızı düşündük (bu düşüncemiz doğdudur veya değildir her neyse) Emin olun adam da aynısını düşündü. Zaten tekrar size yürümesinden de belli. Boş yere totosunu kaldırdınız. Muhtemelen içinden yazmak isteyen de bir yolunu bulup yazıyor diye geçirmiştir.
ilk mesajda yazmadım ama kadın bana adamla aynı zamanda birlikte olduğumuzu söyledi. İkimizi birden aldatmış dedi. Yani bu duruma göre aldatılanlardan biri de benim. Konunun bu anlamda öznesi oldum. Yüzleşmek istedim belki de adamla. Eski flört için çaba değil. İyilik timsali göstermek amacım da yoktu. Beni seç tavrı hiç değildi. Şaşkınlık ve yüzleşme isteği sanırım. Ki bunu da yanlış görebilirsiniz, saygı duyarım.Doğru olabilir mi adamın söylediği, olabilir. Sonuçta böyle kadınlar yok değil.
Ama kadının söyledikleri doğruysa kadını daha kötü duruma sokmuşsunuz keza kendinizi de öyle. Karşınızdaki 3 çocuğunuzun babası değil, ESKİ bir FLÖRT. Doğruysa ya da yanlışsa size ne? Ya da yazıp ne beklediğinizi anlayamadım, kadın herkese yazdığını söylüyorsa adamın yakınen iletişimde olduğu kişilere de yazmıştır onlar adama haber vermiştir ki vermişler de. Kendinizi iyilik timsali mi göstermek istediniz yoksa "hakkında neler deniyor ama ben inanmadım bak sana yazdım" güveni mi vermek istediniz anlayamadım, eski bir flört için fazla çaba göstermişsiniz.
Size özelden kadının ikimizde aldatıldık diye yazdığı mesajların ekran görüntüsünü atıyorum. Yalan söylemiyorum. Ben zaten insanların fikirlerini öğrenmek için bu konuyu açtım, kaç yıllık üyeyim. Neden eleştiriler karşısında yalan söyleyeyim.Ayrıldığın adamla ne yüzleşeceksin..önce kendinle yüzleş yalan yazdığın bu kadar tepkiyi beklemediğin için.
Flört denilen şey tanıma aşamasıdır, ben tercih etmem ama istenirse 5 kişiyle de flört olabilir insan. Sevgililik yok bir bağ yok verilmiş söz yok. Yine aldatılmış olmuyorsunuz.ilk mesajda yazmadım ama kadın bana adamla aynı zamanda birlikte olduğumuzu söyledi. İkimizi birden aldatmış dedi. Yani bu duruma göre aldatılanlardan biri de benim. Konunun bu anlamda öznesi oldum. Yüzleşmek istedim belki de adamla. Eski flört için çaba değil. İyilik timsali göstermek amacım da yoktu. Beni seç tavrı hiç değildi. Şaşkınlık ve yüzleşme isteği sanırım. Ki bunu da yanlış görebilirsiniz, saygı duyarım.
Sevgiliydik ama biz, el ele tutuşan görüşen, öpüşen konsere tiyatroya giden vs :) bilmiyorum başka kıstası var mı sevgili olmanın.Flört denilen şey tanıma aşamasıdır, ben tercih etmem ama istenirse 5 kişiyle de flört olabilir insan. Sevgililik yok bir bağ yok verilmiş söz yok. Yine aldatılmış olmuyorsunuz.
Önce flört diyorsunuz, şimdi sevgili oldu. Çok güzel.Sevgiliydik ama biz, el ele tutuşan görüşen, öpüşen konsere tiyatroya giden vs :) bilmiyorum başka kıstası var mı sevgili olmanın.
gördüm..yoruldum yazmaktan hala adamda aklın..geçmişi bırak ne halleri varsa görsünlerAyrıldığın adamla ne yüzleşeceksin..önce kendinle yüzleş yalan yazdığın bu kadar tepkiyi beklemediğin için.
Yani o zaman flört değil sevgiliydiniz, soruyu flört olarak açtığınız için o açıdan değerlendirdim :)Sevgiliydik ama biz, el ele tutuşan görüşen, öpüşen konsere tiyatroya giden vs :) bilmiyorum başka kıstası var mı sevgili olmanın.
Ama ilk önce flört edip sonra sevgili olursun. Ben mi aşamaları yanlış biliyorum? Neden yalancı muamelesi gördüğümü anlamıyorum. 2 ay kısa süreli olduğu için flört yazdım.Önce flört diyorsunuz, şimdi sevgili oldu. Çok güzel.
Bana yalancı muamelesi yaptınız yalan söylemediğimi ispat etmeye çalıştım size o kadar. Yorulduydanız yazmazsınız bu kadar basit.gördüm..yoruldum yazmaktan hala adamda aklın..geçmişi bırak ne halleri varsa görsünler
Hayır inanmak istediğim için değil konunun doğrusunu öğrenmek amacım. Kadın ikimizin birden aldatıldığını yazıyor adamla ne kadar ileri gittiğimi sorguluyor. Bayağı bayağı cinsellikte neler yaşadığımızı sordu. Mesajlar duruyor. Bu normal bir davranış mı sizce? Kadına deli demiyorum ama bu davranışlar da bana normal gelmiyor. Adam içimde ukde değil merak etmeyin.Flörtünüze inanmak ister gibi bir haliniz var.Biri benim eski flörtüm hakkinda böyle iddialarda bulunacak bırak boyle msj aldigimi ona yetiştirmeyi hemen dakikasında engellerim.
Bir de kadinin dediklerine inanmamak icin sirf flortunuzu aklamak icin kadinin psikiyatriye gittiğini iddia etmeniz cok cirkin psikiyatriye giden herkes deli mi oluyor ?
İçinizde ukte kaldi herhalde beyfendi isterseniz görüşün 3.sayfa haberlerinden el sallarsiniz bize artik tövbe tövbe.
Hayır normal değil ama deli olduğunu size düşündürecek kadar da ileri boyutlu şeyler değil.Delirmek,akli dengeni yitirmek o kadar kolay şeyler değil psikologları,psikiyatristleri bir dinleyin anlarsınız.Hayır inanmak istediğim için değil konunun doğrusunu öğrenmek amacım. Kadın ikimizin birden aldatıldığını yazıyor adamla ne kadar ileri gittiğimi sorguluyor. Bayağı bayağı cinsellikte neler yaşadığımızı sordu. Mesajlar duruyor. Bu normal bir davranış mı sizce? Kadına deli demiyorum ama bu davranışlar da bana normal gelmiyor. Adam içimde ukde değil merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?