bugün kızkardeşimle bunu konuşuyorduk, tesadüfün böylesi ))))))
kızkardeşim geçen sene diyet ve sporla 17 kilo vermişti (ilk başlarda yazmıştım)
ve son dönemlerinde acıktığında sakız çiğnediğini söylemişti, ben pek sakız sevmem ama geçenlerde çiğneyeyim dedim
pek faydasını görmedim açıkcası... Bugün oturup araştırdık, sakız çiğnerken genelde çok fazla hava yutarmışız ve bu da midemizin havayla dolmasına ve şişmesine sebep olurmuş...
Mide genişlediği içinde daha fazla yeme ihtiyacı duyarmışız... Ne kadar doğru bilemiyorum... Sadece okuduğum açıklamalarda bunlar yazıyordu... Denemedim bilemem... Sakız sevmediğim için yorumda yapmak istemem.. Ama sen acıkmıyorsan çiğne... En azından şöyle bir deneme yapmış olursun bizim için, sakız çiğnediğin günler daha mı fazla yemek istiyorsun, tartı da daha mı farklı geliyorsun? Yada daha mı az yeme ihtiyacı duyuyorsun, daha mı az çıkıyorsun tartı da? Bu da bize bir deneyim olur, istersen tabi...
Ha birde, yarın sabah aç karnına tartı rakamını istiyorum ona göre ))
Selam kizlar soyasosu ile birkac mesajlasmadan sonra ben de araniza katilmaya karar verdim
Adim fulya 28 yasindayim ingiltere'de yasiyorum evliyim cocugum yok
Evlendikten sonra 7 ay icinde 25 kg alarak bir rekora imza attim
Bunun 14unu sizin su an yaptiginiz gibi saglikli beslenerek verdim, spor da yaptim haftada 4-5 gun
Sonra malesef isvec, dukan vs diyetleri denemeye basladim kilolar da yoyo gibi bir artip bir eksilmeye basladi ama aylardir yerimde saydim bu yuzdencok pismanim.
Topiginizi gorunce tam da istedigim gibi bir sistemle kilo verdiginizi basarili da oldugunuzu gordum bir hevesle hemen mesaj attim
Kurallariniz katiymis kacamak yapmak yokmus bu da hosuma gitti
Artik su kilolari vermek ve en azindan 65 kiloya dusmek istiyorum gerci 60 olsam cok daha mutlu olurum boyum da 170 bu arada
Kilolarimi vermeden de bana rahat yok kizlar, cok kafama takiyorum moralim bozuluyor keske su diyetlere baslayip da metabolizmami bozmasaydim yavas yavas saglikli sekilde verirdim belki simdiye kadar ama son 4-5 aydir malesef yerimde sayiyorum bu sebeple.
Ama artik su cemberi kirmak ve de hedef kiloma inene kadar durmadan devam etmek istiyorum aranizda tabi kabul ederseniz.
Yarindan itibaren hem yeniden spora basliyorum hem de saglikli beslenmeye :) her gun listemi yazarim siz de lutfen elestirilecek bir yer gorurseniz yorum yapmaktan cekinmeyin.
Ben vejeteryanim bu arada o yuzden listede "vejeteryan eti" gibi garip seyler gorebilirsiniz Quorn adinda ete benzeyen dokusu da et gibi olan ama tamamen vejeteryan bir urun turkiyede yok. Normal sut yerine de soya sutu kullaniyorum. Simdiden soyleyeyim listeyi gorunce yadirganmasin :))
Biraz uzun oldu kusura bakmayin
Canım,
Saat 10 da kalkıyorsan en geç 10:30 da kahvaltı sofrasına oturmaya çalış... ilk yarım saat içinde kahvaltıya başlaman lazım metabolizmanın hızlı çalışması için..
Eğer daha erken kalkabilirsen daha iyi, bende genelde gece 1-2 ye kadar otururum, sabahta 10-11 arası kalkardım ama sağlıklı beslenmeye başladıktan sonra uykuma da aynı özeni göstermeye başladım... Bu bile kilo vermende etkili bunu unutma... Metabolizman seni beklemez... Sen ona uyum göstereceksin, sadece onu hızlandırmaya çalışacaksın o kadar ))
Akşam yemeğinde ekmek yemediysen de problem yapma, diğer günlerde dikkat edersin... Eğer acıkırsan 9-9,30 arası 1 meyve ye, yanında bitki çayı olsun mutlaka...
Sevgilerimle ))
Canım hoşgeldin aramıza. Boyun uzunmuş ne güzel benim gibi kısa değilsin. Bu arada kaç kilosun canım
birkac gundur tartilmiyorum canim ama 89 civariyim su anyarin sabah tartilip kesin kilomu bildiririm su an tartilmak istemiyorum tok karnina :26: 85ten 89a ciktim malesef su tatil yuzunden, yerlesmeden hizlica gider diye umut ediyorum
KiZlar çok kalamiycam yarın Mersin'e gidiyorum tabiki diyeti boZmak yok ...
Öğlen menu 2 grisini 1 kase ezogelin xorba
Ara disardaydim yeşil çay sadece
Spora gittim
Aksam 2 grisini 2 yemek kasığı kabak yemeği 1 kase yoğurt kiZlar kocaman opuldunuZ bavul hazirliycam daha...
kızlar ben anladım ki burada espriye yer yok kendimi bir anda sınıfta öğretmeni tarafından azarlanan yaramaz çocuklar gibi hissettim
ben kendimizi sıkmadan daraltmadan kendimize güvenimizi kaybetmeden beynimizi diyet denen olaya şartlamadan ara sıra kendimizle dalgada geçerek bu işi yapabileceğimizi düşünüyorum yoksa başka türlüsü gün gelir bıkkınlık verir.
paylaşımlarımı kendime saklarım artık
size iyi paylaşımlar...
günaydın güzel bayanlar
bugun sabah itibariyle 70,500kg mım
yaşasın
kahvaltımı yaptım
ha sabahları ballı sirkeli suyumu içiyorum akşamları bazen unutuyorum
buraya lor peyniri koymuştum dolaba koymamıştım ne olmuş biliyormusuz kokmuş
neyse bende domates salatalık biber 2 dilim ç.ekmeğimi yedim 2 bardak çayımı içiyorum
arkadaşlarda gözümün önünde fırından almışlar sıcak çıtır simitleri onu yiyorlar yesinler bakalım anam birinci yediler şimdi ikinci yi yiyolar tabi kilo problemı olmazsa bende yerim
ama ben 65 kg olacağım önceden çok yedim
Bugün kızkardeşimle bunu konuşuyorduk, tesadüfün böylesi ))))))
Kızkardeşim geçen sene diyet ve sporla 17 kilo vermişti (ilk başlarda yazmıştım)
ve son dönemlerinde acıktığında sakız çiğnediğini söylemişti, ben pek sakız sevmem ama geçenlerde çiğneyeyim dedim
Pek faydasını görmedim açıkcası... Bugün oturup araştırdık, sakız çiğnerken genelde çok fazla hava yutarmışız ve bu da midemizin havayla dolmasına ve şişmesine sebep olurmuş...
Mide genişlediği içinde daha fazla yeme ihtiyacı duyarmışız... Ne kadar doğru bilemiyorum... Sadece okuduğum açıklamalarda bunlar yazıyordu... Denemedim bilemem... Sakız sevmediğim için yorumda yapmak istemem.. ama sen acıkmıyorsan çiğne... En azından şöyle bir deneme yapmış olursun bizim için, sakız çiğnediğin günler daha mı fazla yemek istiyorsun, tartı da daha mı farklı geliyorsun? Yada daha mı az yeme ihtiyacı duyuyorsun, daha mı az çıkıyorsun tartı da? Bu da bize bir deneyim olur, istersen tabi...
Ha birde, yarın sabah aç karnına tartı rakamını istiyorum ona göre ))
günaydınlarrrr
çavdar ekmeğim kalmamış bu sabah beyaqz ekmek yemek zorunda kaldımm
peynir domateslre birlikte
bu sabah sirkeli suyumu içtim evden çıkmadan
akşam spor yapamadım
ama o kadar çok iş yaptım ki leslie beni görse yorulurdu
kaç mil oldu bilmiyorum yaniii
yeni arkadaslar görüom hoşgeldinin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve de günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünden 1,5 km yürüyüş hem de topuklularla
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 yk lor
çat bir fincan
ekmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
,
sağlık durumum
tahlilleri aldım dış gebelik yokmuş çokkkkkkkkkk şükür ama baska bişi var şimdi gidip öğrencez dualarınız benimle olsun
ayrıca canlarım hepinizin iiiii temennileri için teşekkürler bu tpik bana kendimi güçlü hissettiriyor her daim hayata bakış açım değişti 3 haftadır hepinizi seviyorum iiiii burdasınızzzzzzzzzzz
soyacım yasemincim ben hergün sakız çiğniyorum sakızsız duramayanlardanım.ben fayda olarak birşey hissetmedim ama öyle çok acıktığımda olmuyor yemek saatini geciktirince sadece mide bulantısı yapıyo bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?