Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

teşekkürler

yarın sabah tartılıp kilo bildirceğim canım

Canım hoşgeldin aramıza. Boyun uzunmuş ne güzel benim gibi kısa değilsin. Bu arada kaç kilosun canım

Bugun iki kişi seni sordu cep numaranı istediler verdim nasıl bulacaklarını da tarif ettim kızmadın değil mi?bana seni ısrarla görmek istediğini söylediler beni nereden tanıdıklarını bilmiyorum sanki 40 yıldır arkadaşımız gibi
bu gece yola çıkacaklarmış hazırlıklı ol sana çok iyi bakacaklarını söylediler onlara inandım.onlara ismini sordum bırının adı uyku diğerinin adı gece akşamları sende kalacaklarmış

Evet arkadaş benden bukadarlık şimdilik iyi geceler

Tamam canım sabah 9buçukda kalkıcam yarın daha sonraki günlerde daha erkene alırım. Bu akşam az yedim midemde ruhumda çok mutlu. Şimdi siyah çay içicem bitki çayi içmesem olurmu akışkanlik oldu bizde bu saatlerde her akşam içiyoruz.

Canım hoşgeldin aramıza. Boyun uzunmuş ne güzel benim gibi kısa değilsin. Bu arada kaç kilosun canım

birkac gundur tartilmiyorum canim ama 89 civariyim su an yarin sabah tartilip kesin kilomu bildiririm su an tartilmak istemiyorum tok karnina :26: 85ten 89a ciktim malesef su tatil yuzunden, yerlesmeden hizlica gider diye umut ediyorum

KiZlar çok kalamiycam yarın Mersin'e gidiyorum tabiki diyeti boZmak yok ...
Öğlen menu 2 grisini 1 kase ezogelin xorba
Ara disardaydim yeşil çay sadece
Spora gittim
Aksam 2 grisini 2 yemek kasığı kabak yemeği 1 kase yoğurt kiZlar kocaman opuldunuZ bavul hazirliycam daha...

birkac gundur tartilmiyorum canim ama 89 civariyim su an yarin sabah tartilip kesin kilomu bildiririm su an tartilmak istemiyorum tok karnina :26: 85ten 89a ciktim malesef su tatil yuzunden, yerlesmeden hizlica gider diye umut ediyorum

Boyun uzun ya canım benden şanslısin. Ben 158im en fazla 62 olmam gerekiyor seninde 74dür ideal kilo hesaplamada boyundan 4 sayı fazlası en fazla o kadar olman gerektiğini söylüyor. Benim kilom 71

iyi yolculuklar canım ))
oralarda ısrarlara kanma sakın ))

cnm mesaj kutun dolu sanirim mesajina cevap gonderilmiyor

kahvaltımı yaptım

ha sabahları ballı sirkeli suyumu içiyorum akşamları bazen unutuyorum

buraya lor peyniri koymuştum dolaba koymamıştım ne olmuş biliyormusuz kokmuş

neyse bende domates salatalık biber 2 dilim ç.ekmeğimi yedim 2 bardak çayımı içiyorum

arkadaşlarda gözümün önünde fırından almışlar sıcak çıtır simitleri onu yiyorlar yesinler bakalım anam birinci yediler şimdi ikinci yi yiyolar tabi kilo problemı olmazsa bende yerim

ama ben 65 kg olacağım önceden çok yedim

günaydınlarrrr

çavdar ekmeğim kalmamış bu sabah beyaqz ekmek yemek zorunda kaldımm
peynir domateslre birlikte

bu sabah sirkeli suyumu içtim evden çıkmadan

akşam spor yapamadım
ama o kadar çok iş yaptım ki leslie beni görse yorulurdu
kaç mil oldu bilmiyorum yaniii

yeni arkadaslar görüom hoşgeldinin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve de günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünden 1,5 km yürüyüş hem de topuklularla
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 yk lor
çat bir fincan
ekmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

,

sağlık durumum

tahlilleri aldım dış gebelik yokmuş çokkkkkkkkkk şükür ama baska bişi var şimdi gidip öğrencez dualarınız benimle olsun

ayrıca canlarım hepinizin iiiii temennileri için teşekkürler bu tpik bana kendimi güçlü hissettiriyor her daim hayata bakış açım değişti 3 haftadır hepinizi seviyorum iiiii burdasınızzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bende bu sabah 72 geldim

akşam semizotuyla yemek yaptım (tabi bulgurla)1 tabak yemek 3 kaşık yoğurt yedim.
ara 1 kivi 8 tane leblebi

sabahta
1 haşlanmış yumurta
5-6dal maydonoz
1 küçük domates
çerek dilim tam buğday ekmeği

günaydın güzel bayanlar

bugun sabah itibariyle 70,500kg mım
yaşasın

tühhhh, 100 gr farkla yanılmışım )))))
Ben 70,400 demiştim ))
Kesin kıyafetlerdendir ))))))))
TEbrik ederim tatlımmmmmmmmmmm
Hep sabahları aç karnına, üzerinde hafif kıyafetlerle ve mümkünse üzerinde hafif kıyafetler varken tartıl..
Diğer tartı sonuçları doğru değildir bunu unutma ))

Sirkeli suyu akşamları içmene gerek yok Yasemin,
istersen iç ama unutuyorsan problem değil...
Dün limonlu yada sirkeli su ile ilgili bir yazı yazmıştım
Asıl önemli olan sabah sıcağa yakın bir su içmek, içine bal eklemek ve sirke yada yarım limon eklemek
akşam çok önemli değil, istersen destek olması açısından içebilirsin yinede ))
Lor peyniri öyledir, dışarda bıraktığın anda bozulur ))

Dün öğlen bizimkilerde simit aldı, ben tahıllı simit aldım kendime, üzerindeki ay çekirdeklerini ayıklayıp yarım simit yedim, onlarsa 2 şer simide yakın yediler, yanında yediklerini saymıyorum bile )))

soyacım yasemincim ben hergün sakız çiğniyorum sakızsız duramayanlardanım.ben fayda olarak birşey hissetmedim ama öyle çok acıktığımda olmuyor yemek saatini geciktirince sadece mide bulantısı yapıyo bende

esmer ekmek olmadığı zamanlarda 1 dilim beyaz ekmek tüketebilirsin çok problem değil,
ama beyaz ekmeği teflon tavada yağsız olarak kızart, kızartılmış ekmeğin kalorisi daha düşüktür bilgin olsun tatlım ))

Ben sana ne dediiimmmmm ))
İyi düşün iyi olsunnnnnn ))
Bak ne güzel, dış gebelik yokmuşşşş ))
Zaten olsaydı doktor seni göndermezdiii ))
Korkma sen, kötü birşey çıkmayacak, büyük ihtimalle over kisti çıkacaktır, o da önemli bir şey değil ))
SEni çookkk seviyoruz, dualarımız hep seninle canım benimmm ))

Herkeste etkisi farklı olabiliyor demekki,
ben pek sevmediğim için çiğnemem o yüzden bilemeyeceğim
zaten çiğnemeyi de beceremem cak cak ses çıkar kendime sinir olurum çiğnerken )))))
Eğer acıkmanıza sebep olmuyorsa bir problem yok demektir ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…