Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

arkadaşlar siteye yeni üye oldum çok beğendim.bende zayıflama günlüğü yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz...

selam ))

ilk sayfada "yeni konu aç" bütonu var ona tıkla, kendi günlüğünü oluştur canım ))
şimdiden hayırlı olsun ))

süpermiş bu tafihler birini yeneyeceğim teşekkür ederim soyacım ama ben bu hafta ekmek tüketimi azalttım bir sakıncası olmaz sanırım 1 dilim yiyorum birkaç gündür oda kahvaltıda

süpermiş bu tafihler birini yeneyeceğim teşekkür ederim soyacım ama ben bu hafta ekmek tüketimi azalttım bir sakıncası olmaz sanırım 1 dilim yiyorum birkaç gündür oda kahvaltıda

Eğer baş dönmeleri veya halsizlik olmuyorsa problem yok, ama eğer varsa ekmeği 2 taneye çıkar..
Ekmek farkında olmasakta kilo yaptığı kadar bir çok vitaminde barındırıyor ve bizi halsizlikten uzaklaştırıyor))

Biz kilo verelimde kıyafet sorun değil canım yeterki gitsin şu kilolar insanın kendine güveni geliyo 79 kiloydum geçen sene. Oturuyorsun kucağına göbek oturuyo kalkıyorsun her yanın ayrı oynuyo birde benim gibi kalça problemi varsa köşeyi ben döndükten sonra geliyo bakıyorum yeni dönmüş köşeyi bende 19 yaşıma kadar 50 55 arasıydim sonra kortizonlu krem kullandım. Üstelik doktor önermeden ve 3 4 sene kullandım egzema vardı ellerimde tavsiye üzerine senelerce kullandım ve bu kullandığım dönemde 20 kilo aldım. Birgün doktora gittim şu ilacı kullanıyorum dedim fazla kullanma 3haftayi geçmesin dedi bende 3 4 yıldır kullanıyorum dedim bir bakışı vardı doktorun anlatamam şok oldu resmen iç organların zarar görmemiştir inşallah dedi filim tahlil falan istedi. Arkadaşlar siz siz olun kulaktan dolma bilgilerle ilaç kullanmayin.

baş dönmelerim ve halsizliğim hep vardı ama geçti kansızlık yapıyordu bende baş dönmesi ve halsizliği şimdi ilaçta alıyorumya o yüzden kalmadı hiç biri vitamin işe yarıyor herhalde (b1 b6 b12 içeriyor vitaminim)

Ben 13 yaşındayken ağır bir hastalık geçirmiştim, hastaneye yetiştirmişler... Pek hatırlamıyorum o dönemleri... Doktor kortizon iğnesi vermiş, 36 iğne, her ay 1 tane vurulacak... Ama bunu annemlere söylemediği için bizimkiler sabah-akşam iğneyi yaptırmışlar bana... O döneme ait tek hatırladığım şey yatarken 45 kilo incecik bir kızdım, uyandığımda 90 kilo ve kıllı bir insandım... Herkes ayı diye arkamdan bağırırdı... Yaşadığım psikolojiyi düşünme bile... Altından kalkamazsın... Sadece 13 yaşındaydım ve herkes ayı diyordu... Şimdi gülüyorum... Keşke o zamanda gülüp geçebilseydim diyorum... O kadar üzmeseydim kendimi... Hastalıktı bu... Ama çocuktum... Geçti gitti artık.. ama kortizonu daha sonraki yıllarda da kullanmak zorunda kaldığım için çok iyi biliyorum etkilerini ))

Canım esas ayı sana ayı diyenler. Sonuçta homini gırtlaktan kilo alsan insan düşünüyo hani az yede şişme diye ama ilaç tedavisi yada hastalıktan kilo alanlara saygı duyulması lazım. Hele birde ergenlik döneminde yaşamışsin anlıyorum seni. Beni hala herkes soruyormuş xxxx kilolumu kaç kilo oldu diye duyuyorum çevremden sinir oluyorum. Kimene kiloluyum sonuçta sırtlarında gezmiyorum. Birde doğum yaptım ya 100 kilo olmuştur diyorlarmiş:-@ Aman onlar kendi derdine yansin bir zayıflayayimda görsünler xxxx nasılmiş

soyacım sen en azından küçükken zayıfmışsın ben 4,500 kg doğmuşum çocukluğumda 2 kez zayıf olduğumu hatılıyorum birinde bağırsak kurdu geçiriyorum bir deri bir kemik kalmıştım biride de bacağım kırılmıştı bir resmim var afrikalı çocuklar gibi olmuşum.sakat kalacağımı düşünüp herkesi çok üzmüştüm Onun dışında hep tombiştim

Valla kilolu olmamın bana tek bir faydası oldu, kimse bana yaklaşamıyordu, herkesi dövüyordum ))))))
cüssemden korkuyorlardı, sülale de bile laf söyleyene patlatıyordum )))))))))))))))

Sana söyledikleri gibi banada söylüyorlardı, kaç kilo oldun kız diye, bende dolar mark sorar gibi amma meraklısınız, paranızı benim kilolarıma mı yatırıyorsunuz derdim )))
ama az adam dövmedim ne yalan söyliim ))

Allah kimseye hastalık sebebiyle zayıflık vermesin, o daha fena bence...
Şişmanlık zor gibi görünse de daha kolay bence...
Spor, diyet ve irade yeterli...
Ama zayıf bir insanı şişmanlatmak çok zor olabiliyor, bazen kızıyoruz onlara "bu kadar yiyorlar hala zayıflar" diye ama onların bizden daha çok sağlık problemi var emin olun...

Eline koluna sağlık canım bende kavga ediyordum 19umdan sonra kilo aldım ya pek dövme olayı olmadı)))) ama çok kavga ettim yalan yok. 7senedir 6li rakamları hiç görmedim. Tartıda 69.9u bir görsem zıpliycam havalara. Akşam sadece çorba ve salata yemeyi düşünüyorum az değil dimi ekmek sabah 2dilim tükettim. Yasemin sağolsun cevapladı ama en geç kahvaltımi kaçda bitireyim. Senide bunaltıyorum ama! Hayranim senin iradene bizleri motive etmene allah seni başımızdan eksik etmesin canım.

Yeni araştırma, yeni bilgi ))
Buyrun bakalım,

Sabahları aç karnına ılık veya sıcak su içmek bağırsakları harekete geçirir, mideyi dolu (yani tok) tutar, yağları yakar...
İçine ekleyeceğimiz yarım limonun suyu, yükselen tansiyonu düşürür, idrar söktürür, idrar yollarını temizler, antioksidandır, yüksek C vitamini içerir.
içine ekleyeceğimiz 1 çay kaşığı çiçek balı, vücudun ve damarların içindeki çöpü temizler, kandaki yağ oranını düşürür,doğal vitamin ve mineral sağlar, Balda ayrıca birkaç çeşit mineral tuz ve belli miktarda B1, B2, B6 vitaminleri ile demir, kalsiyum ve bakır gibi maddeler bulunuyor. Bal ayrıca yağları eriten enzim içeriyor.

Burda asıl olan sabahları uyandığımızda 1 bardak aç karnına ılık veya sıcağa yakın su içmek...
İçine ister elma sirkesi ve bal koyun, ister limon ve bal koyun size kalmış ))

Ayrıca yemeklerden yarım saat önce 1 bardak sıcağa yakın (sıcak demiyorum, öyle dersem kaynar kaynar içersiniz)) su içmek tokluk hissi yaratır ve yağ yakımını hızlandırır... (Bunu daha önce denemiştim, faydasını da görmüştüm, bir daha deneyelim isterseniz)

Bunun dışında içtiğimiz suyu oda sıcaklığında içeceğiz, soğuk veya sıcak değil... Sıcak su çok tüketildiğinde problemlere yol açabiliyor, zayıflamak adına sıcak su tüketmeyelim, herşeyin fazlası zarar... Sadece bağırsak sistemini harekete geçirip, yağ yakımını hızlandıralım yeter...

Sevgilerimle

Merak etme,
Eğer azimli ve iradeli olursan 5'li rakamları bile görürsün ))
Akşam çorba salata ye ama yanında 1 dilim ekmek ye... Salata çiğ besin olduğu için bağırsakları çabuk harekete geçirir ve acıktırabilir, o yüzden tok tutucu besine ihtiyaç duyarsın, bu da ekmek oluyor... Küçük küçük parçalar halinde ekmekle ye salatanı...
Güne kaçta başlıyorsun kaçta bitiriyorsun bilmiyorum (paylaştıysanda hatırlamıyorum kusura bakma lütfen)
Ama şu kadarını söyleyeyim, geç yatma, geç kalkma !
Güne erken başlaman metabolizmanın daha hızlı olmasını sağlar, ve erken uyuman (en geç 12) metabolizmanın ertesi gün için hazırlık yapmasını sağlar...
Beni bunaltmıyorsun, sakın böyle düşünme, sizlere yazdıkça daha da motivasyonum artıyor ))

moralimmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkk bozuk adetimle ilgili sorun var yazmıstım ya doktor dış gebelik olabilir die tahlil aldı dua edin öle bişi olmasın ameliyat olmam lazımmmış ve ardından uzunca bir medikal tedavi lazımmıs nolur dış gebelik çıkmasın dua edin arkadaslarrrrrrr

umarım öyle bir şey çıkmaz canım,
moralini bozma, dualarım seninle...
yengemde dış gebelik yaşamıştı, hatta onu acilen hastaneye kaldırmıştık, hemen ameliyata almışlardı ama çok kolay geçmişti operasyonu...
Sonrasında öyle çok uzun bir tedavi gerektiren bir süreç yoktu... Eğer bebek düşünüyorsan bilemem, yada farklı bir sorun yoksa?
Ki yengem geçen sene 2. bebeğini doğurdu, yani korkma, dış gebelik öyle çok korkulacak bir şey değil, hem ne güzel bak erkenden teşhis edildi diye düşün...
Ya doktora gitmeseydin? Ya adet kanaması diye düşünseydin? Allah korudu bak... Hep olumlu düşünelim, her türlü hastalık pozitif düşünmeyle tedavi ediliyor artık...
Gönlünü ferah tut, hepimiz senin için dua edeceğiz zaten..

ben tekrar çocuk düşünmüyorum çünkü doğurursam ölme ihtimalim çokkkkkkk yüksekmiş o yüzden sıkı tutmam gereken bir konu doktor öle söyleyince dış gebelik falan die çok korktummmm

ben tekrar çocuk düşünmüyorum çünkü doğurursam ölme ihtimalim çokkkkkkk yüksekmiş o yüzden sıkı tutmam gereken bir konu doktor öle söyleyince dış gebelik falan die çok korktummmm

Korkma tatlım benim,
Dış gebelik bugün ufak bir operasyonla sonlandırılıyor,
Burda önemli olan erken teşhis...
Sen zaten durum kötüleşmeden doktora gitmişsin ne güzel bak....
Benim yengem bayıldı ve aşırı kanama ile götürdük...
O haliyle bile ameliyat edildi, hiç bir problem yaşamadı...
Gönlünü ferah tut, aklını kötü düşüncelerle doldurursan kötü şeyleri çağırırsın bunu unutma...
Sen ne düşünürsen Allah hep onu verir sana...
İyi düşün iyi versin, ben iyi düşünüyorum
Eminim iyi çıkacak tahlillerin, eğer dış gebelik varsa bile ufak bir operasyonla hemen düzeltilecek merak etme

menülerimi yazayım,

öğlen,

yarım tahıllı simit (üzerindeki ay çekirdeklerini ayıkladım, o ne be, ne gereksiz şey, sırf yağ ))
tuzsuz ayran (ev yoğurdu ile kendim yaptım misss misss))
1 yk lor peyniri
sabahki salatamın kalanı (yarım tas kadar)

ara,

yapamadım, dışardaydım, zaten o yüzden öğlen yemeğimi daha sıkı yedim )) (sıkı dediğimde lor peyniri + yarım tas salata)

Akşam (az evvel)

1 tas çorba (mercimek, kabak, havuç ile pişirilip blender'da çekilmiş, koyu kıvamlı, çoook güzel oluyor, üstelik yağda koymuyorum)
4 adet ızgara köfte

saat 21 civarında 1 yeşil elma 1 yeşilçay içeceğim

bugünki menüm bu kadar,
bazen yoğunluktan, bazen size cevap yazmaktan menümü yazamıyorum, fırsat bulmuşken yazayım dedim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…