yeni arkadaslar görüom hoşgeldinin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve de günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünden 1,5 km yürüyüş hem de topuklularla
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 yk lor
çat bir fincan
ekmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
,
sağlık durumum
tahlilleri aldım dış gebelik yokmuş çokkkkkkkkkk şükür ama baska bişi var şimdi gidip öğrencez dualarınız benimle olsun
ayrıca canlarım hepinizin iiiii temennileri için teşekkürler bu tpik bana kendimi güçlü hissettiriyor her daim hayata bakış açım değişti 3 haftadır hepinizi seviyorum iiiii burdasınızzzzzzzzzzz
yeni arkadaslar görüom hoşgeldinin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve de günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünden 1,5 km yürüyüş hem de topuklularla
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 yk lor
çat bir fincan
ekmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
,
sağlık durumum
tahlilleri aldım dış gebelik yokmuş çokkkkkkkkkk şükür ama baska bişi var şimdi gidip öğrencez dualarınız benimle olsun
ayrıca canlarım hepinizin iiiii temennileri için teşekkürler bu tpik bana kendimi güçlü hissettiriyor her daim hayata bakış açım değişti 3 haftadır hepinizi seviyorum iiiii burdasınızzzzzzzzzzz
birkac gundur tartilmiyorum canim ama 89 civariyim su anyarin sabah tartilip kesin kilomu bildiririm su an tartilmak istemiyorum tok karnina :26: 85ten 89a ciktim malesef su tatil yuzunden, yerlesmeden hizlica gider diye umut ediyorum
Kızlar,
Bugün biraz işlerim var, babam endoskopi olacak, hastaneye gidiyorum şimdi...
Midesinde biraz rahatsızlığı vardı bir süredir, doktor endoskopi istemişti,
anestezi ile yapacaklarından kardeşimle götürüp getireceğiz,
Öğleden sonra gelirim..
Merak etmeyin, iyi düşünelim iyi olsun ))
Kötü bir şey çıkacağını düşünmüyorum
Acı yemeği çok severdi tahminen midesine zarar verdi ))
Öpüyorum hepinizi ))
Kızlar,
Bugün biraz işlerim var, babam endoskopi olacak, hastaneye gidiyorum şimdi...
Öğleden sonra gelirim..
Kötü bir şey çıkacağını düşünmüyorum
Acı yemeği çok severdi tahminen midesine zarar verdi ))
Öpüyorum hepinizi ))
kahvaltımı yaptımmm,
sabah
ılık su, yarım limon (elma sirkem bitmiş), 1 çk bal
1 yk lor peyniri
1 dl çavdar ekmeği
1 salatalık
1 dilim domates (domatesi hiççç sevmem, ancak güzel kokulu bahçe domatesi olacak ki yiyeyim)
2 yeşil biber (bibere bayılırımmmm)
veeee kilo bildirimimmm
74,400 kg !
Dünden bugüne 300 gr kaybetmişim ))
spor yapmanın faydaları !
4-5 gündür spor yapamıyordum, hergün 100 gr gidiyordu, spor yapınca 300 gr kaybettim ))
artık metabolizma bana uyuyor ben metabolizmaya değil hahahahaha yendim seni metabolizma, kork bendenp
az kaldı 73, geliyorummmmmmmm ))
soyacımmmmm gecmiş olsun sanada hepinize teşekkürler kızlar
hormonel bir kanamaymıs adet düzenleyici verdi 2 ay içicem inş kilo aldırmaz
kızlar,
bugün biraz işlerim var, babam endoskopi olacak, hastaneye gidiyorum şimdi...
öğleden sonra gelirim..
kötü bir şey çıkacağını düşünmüyorum
acı yemeği çok severdi tahminen midesine zarar verdi ))
öpüyorum hepinizi ))
çok teşekkür ederim canım bak light yazan ürünleri diyeti başladığımdan beri tüketiyordum herşeyin light yazanı tercih ediyordum belki işe yarar diye ama demekki yanlış biliyormuşum yazdıklarınıza bakıyorumda meğer ne çok yanlış biliyomuşum ben günde 3-4 zeytin yiyebiliceğimi sanıyodum tok tutsun diye yiyodum ama meğer su tutuyormuş vücütta pirinç patlağını ara öğünde 3 tane yiyemiliceğimi sanıyordum oda yanlış mış beni uyarıp ve doğru yolu gösterdiğin için tteşekkür ederim soyacım evet salatama çok az halis zeytin yağı atıyorum az tuz atıyordum bundan sonra peynirle denniycem...merhaba canım,
günde en az 2 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği tüketmen sağlığın ve vücudunun ihtiyaç duyduğu vitaminler için gerekli... Zaten öyle çok ye demiyorum, en azından pilav makarna yiyeceğine 1 dilim ekmek ye ))
Light süt pek önermiyorum aslında, üzerinde her ne kadar vitaminlerinin yerinde olduğu yazsada şahsen inanmıyorum.. Ben genelde normal süt alıp içine biraz su katıp içiyorum... Öyle tavsiye ederim sanada... Light süt gereksiz birşey...
Ve tarçını tüket, emin ol sonunda mutlu olacaksın ))
Unlu gıdalar yemiyoruz, çorbalarımızda bile un veya krema varsa şimdilik yasaklılar listemizde... Çorbalarımızın kıvamını tutturmak için içine şehriye atabiliriz...
Etiform pirinç patlağını haftada 2 kere sadece 1 adet (paket değil) tavsiye ediyorum sadece... Üzerinde light yazan herşey sahtedir, bunu hiç bir zaman unutmayın ve hepsinin içinde msg bulunur...
Öğlen, zeytin ve tel peynir yemişsin, biz zeytin tüketmiyoruz, zeytin vücutta fazlasıyla su tutar, tartıda eğer daha hafif görünmek ve mutlu olmak istiyorsan bir süreliğine zeytinle ilişkini kesmeni rica ederim )) Tel peynirde tuz içeren bir peynir türü... Genellikle lor peyniri yada az yağlı peynir tüketelim...
Muz ve aktiva yiyebilirsin, akşam yemeği olarak kabak ve salata uygundur... Salatalarımızı 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yapıyoruz ve içine tuz veya herhangi bir sos koymuyoruz... Eğer tuzsuz yiyemem diyorsan çok az peynir koyarak salatanı tatlandırabilirsin, peynirdeki tuz salatana tat katacaktır...
Ayrıca istediğin kadar sorabilirsin, kimse sana kızmaz )) Hepimiz bir şeyler öğreniyoruz neticede ))
Sevgilerimle
çok teşekkür ederim canım bak light yazan ürünleri diyeti başladığımdan beri tüketiyordum herşeyin light yazanı tercih ediyordum belki işe yarar diye ama demekki yanlış biliyormuşum yazdıklarınıza bakıyorumda meğer ne çok yanlış biliyomuşum ben günde 3-4 zeytin yiyebiliceğimi sanıyodum tok tutsun diye yiyodum ama meğer su tutuyormuş vücütta pirinç patlağını ara öğünde 3 tane yiyemiliceğimi sanıyordum oda yanlış mış beni uyarıp ve doğru yolu gösterdiğin için tteşekkür ederim soyacım evet salatama çok az halis zeytin yağı atıyorum az tuz atıyordum bundan sonra peynirle denniycem...
Dün yarım saat sabah yarım saat akşam 7 de yürüdüm
bugün sabah: 2 dili kepek ekmeği,2 dilim light kaşar ve 2dilim light salam yedim (dediğim gibi ben evdeki çoğu ürünümü light aldığım için) yanındada 3 kıvırcık yedimve 1 bardak süt ile
ara:1 dilim ananas yarım muz yedim öğlene yemeğim akşama tavuklu mantar yemeği düşünüyorum yoğurtla birlikte ama öğlene ne yiycem bi türlü bulamadım aslında itiraf edeyim canım çok kötü bir şekilde biber kızartması istiyo ama onun yememem gerekiyor biliyorum ne yiyim diye düşünüyorum...hepinizi öpüyorum hoşça kalın :d
ara öğün
1 fincan yeşil çay
1 avuç beyaz leblebi
naber canım
of öğlen ne yiyeceğim bişey de getirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?