Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

geçmiş olsun esra anne umarım ciddi bişiy çıkmazzzz

esraanne geçmiş olsun canım içini ferah tut en kötüsünü düşünme umarım önemli bişiyin yoktur haber ver bize ne olduğunu öğrendiğinde

Kahvaltımı yaptımmm,

Sabah

ılık su, yarım limon (elma sirkem bitmiş), 1 çk bal

1 yk lor peyniri
1 dl çavdar ekmeği
1 salatalık
1 dilim domates (domatesi hiççç sevmem, ancak güzel kokulu bahçe domatesi olacak ki yiyeyim)
2 yeşil biber (bibere bayılırımmmm)

Veeee kilo bildirimimmm
74,400 kg !
Dünden bugüne 300 gr kaybetmişim ))
Spor yapmanın faydaları !
4-5 gündür spor yapamıyordum, hergün 100 gr gidiyordu, spor yapınca 300 gr kaybettim ))
Artık metabolizma bana uyuyor ben metabolizmaya değil hahahahaha yendim seni metabolizma, kork benden p
az kaldı 73, geliyorummmmmmmm ))

Kızlar,

Bugün biraz işlerim var, babam endoskopi olacak, hastaneye gidiyorum şimdi...
Midesinde biraz rahatsızlığı vardı bir süredir, doktor endoskopi istemişti,
anestezi ile yapacaklarından kardeşimle götürüp getireceğiz,
Öğleden sonra gelirim..
Merak etmeyin, iyi düşünelim iyi olsun ))
Kötü bir şey çıkacağını düşünmüyorum
Acı yemeği çok severdi tahminen midesine zarar verdi ))
Öpüyorum hepinizi ))

geçmiş olsun soyasosu

geçmiş olsun canım allah şifalar versin

soyacımmmmm gecmiş olsun sanada hepinize teşekkürler kızlar

hormonel bir kanamaymıs adet düzenleyici verdi 2 ay içicem inş kilo aldırmaz

Kim tutar seni be

geçmiş olsun canım
allah şifasını versin

çok teşekkür ederim canım bak light yazan ürünleri diyeti başladığımdan beri tüketiyordum herşeyin light yazanı tercih ediyordum belki işe yarar diye ama demekki yanlış biliyormuşum yazdıklarınıza bakıyorumda meğer ne çok yanlış biliyomuşum ben günde 3-4 zeytin yiyebiliceğimi sanıyodum tok tutsun diye yiyodum ama meğer su tutuyormuş vücütta pirinç patlağını ara öğünde 3 tane yiyemiliceğimi sanıyordum oda yanlış mış beni uyarıp ve doğru yolu gösterdiğin için tteşekkür ederim soyacım evet salatama çok az halis zeytin yağı atıyorum az tuz atıyordum bundan sonra peynirle denniycem...
dün yarım saat sabah yarım saat akşam 7 de yürüdüm
bugün sabah: 2 dili kepek ekmeği,2 dilim light kaşar ve 2dilim light salam yedim (dediğim gibi ben evdeki çoğu ürünümü light aldığım için) yanındada 3 kıvırcık yedimve 1 bardak süt ile
ara:1 dilim ananas yarım muz yedim öğlene yemeğim akşama tavuklu mantar yemeği düşünüyorum yoğurtla birlikte ama öğlene ne yiycem bi türlü bulamadım aslında itiraf edeyim canım çok kötü bir şekilde biber kızartması istiyo ama onun yememem gerekiyor biliyorum ne yiyim diye düşünüyorum...hepinizi öpüyorum hoşça kalın

canım burda hepimiz soyadan herşey öğreniyoruz hatalar yanlışlar yaparak öğreneceğiz en güzeli ne biliyormusun sağlıklı ve düzenli beslenme bu zaman a kadar vucudumuza neler yapmışsız farkında olamdan değil mi

bak benım toplam 4,50 kg gitti yavaş yavaş

sende azim edersen seninde gider bu kilocukların

öğle yemeğim
eşimle dışarıda yedik
1 kase mercimek çorbası (ilk gelen çorbanın içi tereyağ kaynıyordu değiştittirdim)
yanımda ekmeğim vardı 1 dilim yarısını yedim herkes bana baktı çantamdan ekmek çıkarınca.

Slm arkadaşlar... Bugün hiçbirşeye uyamadım ben( Hastahanede bir arkadaşımın yanında refakatçi olarak kaldım. Okuldan hastahaneye gittim, hastahaneden çıkıp okula yeni geldim( Uykusuzum çok yorgunum ((öpüyorum hepinizi, bugünlük beni affedin :)_(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…