Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Ya benimle de dalga gecerlerdi ortaokuldayken...ne kadar acimasizlar bu insanlar ya...nasil egitim veriyorlar bu cocuklara..annem bana ta kucucukken anlatirdi insanlarla dalga gecmenin, alay etmenin cok kotu birsey oldugunu..sakin yapma aynisi senin basina gelir derdi...ben simdi kilo aln birarkadasimi goreyim..kilo almissin bile demem..sanki bilmiyor kendisi aldigini...

Canim dualarimiz seninle..birsey olmayacak merak etme..kendine iyi bak!!!

Soyacim menunu yazman bize de ornek oluyor...

Ben de menumu yazayim..
Sabah: yagsiz,1yumurtali,peynirli omlet,yesillik,domates,1kk peynir(bugun protein alamadim onun yerine sabah aldim)
Ara:yarim elma,yarim portakal
Oglen:2halka havuclu bezelyeli enginar, 1 brd ayran,1 kase tarhana,yagsiz salata
Ara:2 grisini,1 yesil elma,yesilcay
Aksam:8 yk cok az yagli kabak yemegi,1 kase yogurt(evde kendim yaptim)
Ara: yok(acikmadim)
Spor:1 saat yuruyus(yuruyusler hep hizli)
Su:1.5-2 litre arasi..
MUUCCCKKK

Soyacim menunu yazman bize de ornek oluyor...

Ben de menumu yazayim..
Sabah: yagsiz,1yumurtali,peynirli omlet,yesillik,domates,1kk peynir(bugun protein alamadim onun yerine sabah aldim)
Ara:yarim elma,yarim portakal
Oglen:2halka havuclu bezelyeli enginar, 1 brd ayran,1 kase tarhana,yagsiz salata
Ara:2 grisini,1 yesil elma,yesilcay
Aksam:8 yk cok az yagli kabak yemegi,1 kase yogurt(evde kendim yaptim)
Ara: yok(acikmadim)
Spor:1 saat yuruyus(yuruyusler hep hizli)
Su:1.5-2 litre arasi..
MUUCCCKKK

Yasemincim sen Antalyadaydin dimi?? Turkiyeyi firtinalar goturuyormus..haberlerden takip ediyoruz..antalyaya da camur yagabilir diyorlardi..Afrikadan gelen kum firtinasi yuzunden...aklima hemen sen geldin..yok bir sey insallah!!

canım geçmiş olsun dualarımız seninle

çooookkkkk güzel bir menüüüüü ))
bayıldım bayıldımmmmmm
hep böyle güzel menüler bekliyorum senden ))
ev yoğurdu her zaman benimde tercihimdir, dışarda satılan light yoyurdu bile tüketmeyi sevmiyorum
ev yoğurdu yiyeyim varsın light olmasın, en azından yediğim şeyin yoğurt olduğunu bileyim ))
almam gereken yağı da ordan almış olurum
benden de sana kocaman MUCCUKSSSSSSSS ))

akşam menum

domates,yeşil biber,maydonoz,nane,soğan,salatalık,dere otu hepsini yağsız salata
ıspanak (haşladım)sarımsaklı yoğurt

Sagol soyacim!!! senin sayende!!

akşam menum

domates,yeşil biber,maydonoz,nane,soğan,salatalık,dere otu hepsini yağsız salata
ıspanak (haşladım)sarımsaklı yoğurt

ohhhh misss missss
ıspanak delisiyim beeennnnn
pazarcılar gibi bağırasım geldi
"paramız olsa da yesekkkkkk" ))))))))))))))))))))))))))))

Selam arkadaşlar,

Yarın aramıza yeni bir arkadaş katılabilir,
Özelden mesaj attı bana, biraz konuştuk, kurallarımızdan kısaca bahsettim
Gayet istekli, umarım kendisine yardımcı olabiliriz deneyimlerimizle ))
Hepinizin deneyimlerinizle ona yol göstereceğinize inanıyorum

Sevgilerimle ))

Not: Şimdilik nickini yazmayacağım, belki gelmekten vazgeçebilir son anda, zaten o geldiğinde kendisini tanıtır diye düşünüyorum ))

Esraanne geçmiş olsun canım allah acil sifalar versin dualarımız seninle iyi düşün iyi olsun

Soya sosu ben en erken 10da kalkabiliyorum kahvaltı etmesi 11i buluyor. Akşam yemeğimi Saat 7de yedim. 1tabak çorba ve salata yazıni yemekten sonra okudum ekmek yemedim o yüzden:-(

Selam kizlar soyasosu ile birkac mesajlasmadan sonra ben de araniza katilmaya karar verdim
Adim fulya 28 yasindayim ingiltere'de yasiyorum evliyim cocugum yok
Evlendikten sonra 7 ay icinde 25 kg alarak bir rekora imza attim
Bunun 14unu sizin su an yaptiginiz gibi saglikli beslenerek verdim, spor da yaptim haftada 4-5 gun
Sonra malesef isvec, dukan vs diyetleri denemeye basladim kilolar da yoyo gibi bir artip bir eksilmeye basladi ama aylardir yerimde saydim bu yuzden cok pismanim.
Topiginizi gorunce tam da istedigim gibi bir sistemle kilo verdiginizi basarili da oldugunuzu gordum bir hevesle hemen mesaj attim
Kurallariniz katiymis kacamak yapmak yokmus bu da hosuma gitti
Artik su kilolari vermek ve en azindan 65 kiloya dusmek istiyorum gerci 60 olsam cok daha mutlu olurum boyum da 170 bu arada
Kilolarimi vermeden de bana rahat yok kizlar, cok kafama takiyorum moralim bozuluyor keske su diyetlere baslayip da metabolizmami bozmasaydim yavas yavas saglikli sekilde verirdim belki simdiye kadar ama son 4-5 aydir malesef yerimde sayiyorum bu sebeple.
Ama artik su cemberi kirmak ve de hedef kiloma inene kadar durmadan devam etmek istiyorum aranizda tabi kabul ederseniz.
Yarindan itibaren hem yeniden spora basliyorum hem de saglikli beslenmeye :) her gun listemi yazarim siz de lutfen elestirilecek bir yer gorurseniz yorum yapmaktan cekinmeyin.
Ben vejeteryanim bu arada o yuzden listede "vejeteryan eti" gibi garip seyler gorebilirsiniz Quorn adinda ete benzeyen dokusu da et gibi olan ama tamamen vejeteryan bir urun turkiyede yok. Normal sut yerine de soya sutu kullaniyorum. Simdiden soyleyeyim listeyi gorunce yadirganmasin :))
Biraz uzun oldu kusura bakmayin

Soya sosu ben en erken 10da kalkabiliyorum kahvaltı etmesi 11i buluyor. Akşam yemeğimi Saat 7de yedim. 1tabak çorba ve salata yazıni yemekten sonra okudum ekmek yemedim o yüzden:-(

Canım,

Saat 10 da kalkıyorsan en geç 10:30 da kahvaltı sofrasına oturmaya çalış... ilk yarım saat içinde kahvaltıya başlaman lazım metabolizmanın hızlı çalışması için..
Eğer daha erken kalkabilirsen daha iyi, bende genelde gece 1-2 ye kadar otururum, sabahta 10-11 arası kalkardım ama sağlıklı beslenmeye başladıktan sonra uykuma da aynı özeni göstermeye başladım... Bu bile kilo vermende etkili bunu unutma... Metabolizman seni beklemez... Sen ona uyum göstereceksin, sadece onu hızlandırmaya çalışacaksın o kadar ))

Akşam yemeğinde ekmek yemediysen de problem yapma, diğer günlerde dikkat edersin... Eğer acıkırsan 9-9,30 arası 1 meyve ye, yanında bitki çayı olsun mutlaka...

Sevgilerimle ))

Hoşgeldin canım ))

Ben seni yarın sabah bekliyordum ama şimdiden gelip yazman ne kadar kararlı olduğunu ve ne kadar heyecan duyduğunu gösteriyor, ilk adım için gayet güzel ))
Başlamak bitirmenin yarısıdır derler, ilk yarıyı tamamladın ))
Burda yanlış bir şey yersen sana başta ben olmak üzere herkes kızacak haberin olsun, özel günler falan filan hiç birini bahane olarak kabul etmiyoruz, sağlıklı beslenmenin özel yada tüzel günü olmaz ))
Ve dediğin gibi o diyetler sadece yoyo etkisi yaratır, bir verirsin bir alırsın... Ama sağlıklı bir şekilde beslenip kilo verirsen ve en önemlisi kendine yemek yemeği öğretirsen her zaman sağlıklı bir bedene sahip olursun...
Vejeteryan olman problem değil, belki biraz terim olarak yediklerin bize garip gelebilir ama açıklarsın bizde yeni birşey öğrenmiş oluruz ne güzel ))

Tekrar hoşgeldin aramıza
Sağlıklı kilo vermeler şimdiden ))

hoşgeldin aramıza bizde burda soyanın fikirleri ile zayıflamaya çalışıyoruz

evet heyecan var gercekten de, bu sefer basaracagimi hissediyorum :) duraklama yavaslama bile olsa artik isvec vs gibi kisa yoldan hizli verme yontemlerine basvurmadan guzel dengeli bir liste ile devam edicem inanilmaz kararliyim.
yanlis birsey yaparsam istediginiz kadar kizabilirsiniz etim sizin kemigim de sizin ama yanlis yapmamaya da kararliyim elimden gelenden daha iyisini yapicam bu kez
mart sonunda turkiyeye tatile geldik 1 yildir turk yemeklerine hasret kaldigimizdan esimle cilgin gibi yedik 2 hafta boyunca :26:, geleli 2 hafta oldu hala toparlanamamistim, ama su an hazir hissediyorum yarin sabah da yepyeni bir insan olarak uyanicam 65 kilo olana kadar da yok regl oldum yok depresif hissettim cikolata krizim geldi vs bahane uretmek YOK

ıspanağa bende bayılırdım ama yoğurtlusunu daha çok seviyorum ama yumurtalıda denicem

soya bugun sadece 30 dk bir yürüş yaptım
sonra eve geldim bütün evi kaldırdım hafta sonuna iş kalmadı sildim süpürdüm çamaşırları yarın yıkarım hafta sonu sadece ütü kalıyor
oley işler bitti

şimdide markete gittim süt aldım saat 10 gibi tarçınla beraberinde içeçeğim

ya soya bir şey soracam ben sakız çiğnemeyi çok seviyorum zararı olmaz demi acıktırır derler ama bana öle bişey olmuyor

öpüyüorum

hoşgeldin aramıza bizde burda soyanın fikirleri ile zayıflamaya çalışıyoruz

Sadece benim fikirlerim değil onlar Yasemin,
Ben fitili ateşledim sadece...
Siz olmasaydınız o fitil yanar sönerdi kendi kendine,
Siz ateşin sürekli harlı bir şekilde kalmasını sağladınız
en büyük görev sizindi ))

Bugün kızkardeşimle bunu konuşuyorduk, tesadüfün böylesi ))))))
Kızkardeşim geçen sene diyet ve sporla 17 kilo vermişti (ilk başlarda yazmıştım)
ve son dönemlerinde acıktığında sakız çiğnediğini söylemişti, ben pek sakız sevmem ama geçenlerde çiğneyeyim dedim
Pek faydasını görmedim açıkcası... Bugün oturup araştırdık, sakız çiğnerken genelde çok fazla hava yutarmışız ve bu da midemizin havayla dolmasına ve şişmesine sebep olurmuş...
Mide genişlediği içinde daha fazla yeme ihtiyacı duyarmışız... Ne kadar doğru bilemiyorum... Sadece okuduğum açıklamalarda bunlar yazıyordu... Denemedim bilemem... Sakız sevmediğim için yorumda yapmak istemem.. ama sen acıkmıyorsan çiğne... En azından şöyle bir deneme yapmış olursun bizim için, sakız çiğnediğin günler daha mı fazla yemek istiyorsun, tartı da daha mı farklı geliyorsun? Yada daha mı az yeme ihtiyacı duyuyorsun, daha mı az çıkıyorsun tartı da? Bu da bize bir deneyim olur, istersen tabi...

Ha birde, yarın sabah aç karnına tartı rakamını istiyorum ona göre ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…