Kızlar bugün tartıldim 71 kg çıktım bir kaç gündür çok sistim bugün daha iyi bakalım haftaya kaç olucam. 7kilo veren arkadaşımız tebrikler bence akşam yemeğide yemelisin tabi yine sen bilirsin canım.
canım süpersin ayda 7 kg çok güzel
tebrikler
soya sosu eğer o 23 martta senin başlığını görmeseydim bunu yapamazdım
evet önceden spor yapmaya çalışıyodum işe yürüyerek gidip gelmeye başlamıştım
ama boğazımı tutamıyodum
hayır deme alışkanlığım hiç yoktu
ama şu bir ayda o kadar çok şey değiştiki hayatımda
mesela bizim evde fazladan kola hiç bulunmazdı ne zaman alınsa ben bitirirdim dibini gören hep ben olurdum
şimdi ise geçen gün misafir gelirken almış gelmiş
çay kahve derken içilmedi o kola
nerdeyse bir hafta oluyo ve kola ağzı bile açılmadan duruyo evde
bunu başabildiğimi görmek bile sanki inceltiyo beni
zararlı birşeye hayır dediğimde kendimi zayıflamış hissediyrm
bide çok güzel bişey oldu sözlüm spora başladı
o da benim gibi artık fazla kilosu yok ama olsun kas yapmış olurum diyo
o bir salona yazıldı her gün 1.5 saat o salonda ben evde spor yapıyorz
inanılmaz keyifli oluyo benim için
leslie yapıyorum zatn ben her gün 3 mil ve sonra mekik falan
değil 7 kilo önce 17 sonra 27 kilo vericem ben
çünkü inanıyorum
Canım,
Bunu hayatın boyunca uygularsan bir daha asla kilo almayacaksın zaten ))
İstediğin kiloya ulaştığında artık sağlıklı beslenmeyi tamamen öğrenmiş olacaksın ve herşeyi ölçülü bir şekilde tüketecek, hayatın boyunca bir daha bu kilolara asla çıkmayacaksın !
Daha önce de dediğim gibi,
Ben sadece fitili ateşledim,
Siz o ateşi hep harlı tuttunuz...
Sizin isteğiniz ve gayretinizle oldu bu...
Seninle GURUR duyuyorum...
Sevgilerimle ))
yanında ekmek taşıyan süper insan, tebrik ediyorum seni ))
ama sadece çorba az olmuş canım, salata veya bir sebze yemeği de yeseydin keşke...
Ara öğününde dengele mutlaka
Örneğin meyve, yoğurt ve galeta ye
yada yarım simit, ayran şeklinde
yoksa akşam yemeğine kadar acıkırsın..
Sevgilerimle
Merhaba,
Bir gece de o kadar kilo aldığını düşünmüyorum,
Vücudunda şişkinlik olabilir, bence kafana takma bu kadar..
Bu listeyi sana diyetisyen yada spor hocası mı verdi bilmiyorum fakat bazı ufak değişiklikler yaparak daha güzel sonuçlar elde edebilirsin, (benim fikrim tabi ki)
Cevizi sabah ki ara öğünde yersen hem gün boyu gerekli enerjiye sahip olursun hemde zihninin daha iyi çalışmasına yardımcı olur...
Yumurta ile ekmeği birlikte tüketmemelisin (2 yumurtalı menemen), ayrıca diyet dediğin alinazik'in nasıl yapıldığını bilmiyorum?
Mekik kek nedir onu hiç anlamadım bile... Bildiğimiz kek ise, tavsiye etmem... Sen içindeki yağlardan kurtulmaya çalışıyorsun, günlük vücuduna aldığın yağlardan değil...
Hedefine kadar ara ver böyle şeylere... Ayrıca su tüketimini yazmamışsın, çok su içersen yediklerini tam anlamıyla öğütemezsin, yağlanmana sebep olabilir, az içersende öyle...
Suyu ölçülü tüketmen gerekir...
Dediğim gibi günlük değişimleri çok kafana takma, yarın belki daha da az geleceksin,
İnsanlar gergin oldukları zaman bile çok şişebilirler
Metabolizma ve vücut çok karmaşık bir şeydir...
Sevgilerimle
bu arada, babamın endoskopi yapıldı, midesinde çok fazla iltihabik durum oluşmuş, parça aldılar (standart prosedür)
20 gün sonra çıkacak, tahminen antibiyotik tedavi vereceklerdir... (gerçi biz raporu daha önce alırız ))
babam ilk defa narkoz alıyor hayatında, narkozdan ayılması zor olur diye düşündüm ama maaşallah çok iyi ayıldı,
hemen kalktı ayağa yanındakilere sorular sormaya falan başladı ))
bugün pasif jimlastiğe gideceğim (en sonunda)
saat 4,30 da randevumu ayarladım,
yarında zumba var, çok heyecanlıyım abowwww ))))
selam kizlar
bu sabah korka korka tartildim malesef 90.5( yine 90lari gormusum neyse zararin neresinden donsem kar dedim.
tok karnina spor yapamadigimdan kucuk bir elma yiyip sabah evden firladim.
15 dakika yurume bandi, 15 dakika cross trainer, sonra 55 dakika zumbayuzum artik bordo olmustu ki bitti
ustune bir de spor salonundan eve yurudum tam 1 saat tuttu. esim almaya gelecekti ama isi uzamis eve donememis ben de yanima 5 kurus almadan cikmisim biraz mecburi yuruyus oldu yanihava cok guzeldi neyse ki..
yarin yine zumba var sabah 10:30'da, ama bu kez bisikletle gidip gelicem.
simdi peynirli soganli omlet yapiyorum cok az zeytinyagli, yaninda 2 ince dilim cavdar ekmegi, bol domates salatalik var. bir de taze elma suyu (kendim sIktIm) bir bardak. yani ogle yemegim kahvalti gibi oldu bugun sabah atladigim icin. menu nasil sizce?
aksama da kirmizi biberli ve soganli brokoli & karnabahar salatasi yapicam annemin tarifi, bayiliyorum
inanilmaz azimliyim cok uzun zamandir boyle motive oldugumu hissetmemistim su diyetleri biraktigima cok memnunum istedigimi yapip yiyorum saglikli hem de cok kasmadan acliktan olmeden vericem su kilolari umarim
sizler nasilsiniz nasil gidiyor?
nativefly tebrik ederim darisi basima
canım öncelikle teşekkür ederim
başlangıç olarak çok farkımız yok zaten
bende 23 martta 89 kiloydum
yani isteyince oluyolar
öncelikle topic sahibimizin dediklerine iyi kulak ver
beslenme konusunda kendisi gayet bilgili onunönerdiklerini denemelisin
öğün atlamamaya çalış sanırım sabah atlamışsın
ben 5 gündür akşam yemeği yemiyorum mesela ama sabah kahvaltıma ben çok dikkat ederim
sabah güzelce kahvaltını yap
sonra sporuna gidersin
zaten spor yapıyomussun hatta 55 dk zumba düşünemedim şu anda:)
beselnmene de dikkat ettin mi tamam demektir zaten
sonra 1 ay içinde herşey farklı olmaya başlayacak
küçüleceksin:))
haftalık hedefler koy kendine mesela haftaya bugün 89 ol olmaz mı ne dersin?
bu şekilde ilerle yani
zaten tüm sayfaları bakarsan hep böyle yaptık
benim haftalık 2 kiloydu hep
sende böyle başarabilirsin
sana yeni bir hayat diliyorum:)
Merhaba kızlar, ben Serap. 36 yaşındayım, boyum 160cm . 2 haftadır sabah erken saatte spor yapıyorum. 2 gün önce de Hocam sadece kardiyodan oluşan programımı fitnessla birleştirdi. Dün ağrılarım olduğu için spor yapmadım. Dün sabah tartıldığımda bir kaç gündür olduğu gibi 66.7 kilo gösterdi tartı. Fakat bu sabah 67.6 görünüyordu. Anlam veremedim. Dün öğle yemeğinin ardından bir mekik kek ve akşam 19.30 gibi 4 ceviz yedim. Gün boyu tükettiklerimse şöyle:
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
40 gr. beyaz peynir
75 gr. Domates
5 gr. Maydanoz
Öğle:
Menemen (2 yumurtalı)
200 gr. Kaymaksız yoğurt
1 dilim İHE light ekmek
Ara:
Mekik kek(25 gr.)
Ara:
Yarım armut
1 kutu sade yovita
½ çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Akşam:
1 porsiyon diyet ali nazik
Göbek salata
1 dilim İHE light ekmek
19.30 4 ceviz
Bir gecede bu kadar kilo alınabilir mi? Başınıza geldi mi hiç??
selam kizlar
bu sabah korka korka tartildim malesef 90.5( yine 90lari gormusum neyse zararin neresinden donsem kar dedim.
tok karnina spor yapamadigimdan kucuk bir elma yiyip sabah evden firladim.
15 dakika yurume bandi, 15 dakika cross trainer, sonra 55 dakika zumbayuzum artik bordo olmustu ki bitti
ustune bir de spor salonundan eve yurudum tam 1 saat tuttu. esim almaya gelecekti ama isi uzamis eve donememis ben de yanima 5 kurus almadan cikmisim biraz mecburi yuruyus oldu yanihava cok guzeldi neyse ki..
yarin yine zumba var sabah 10:30'da, ama bu kez bisikletle gidip gelicem.
simdi peynirli soganli omlet yapiyorum cok az zeytinyagli, yaninda 2 ince dilim cavdar ekmegi, bol domates salatalik var. bir de taze elma suyu (kendim sIktIm) bir bardak. yani ogle yemegim kahvalti gibi oldu bugun sabah atladigim icin. menu nasil sizce?
aksama da kirmizi biberli ve soganli brokoli & karnabahar salatasi yapicam annemin tarifi, bayiliyorum
inanilmaz azimliyim cok uzun zamandir boyle motive oldugumu hissetmemistim su diyetleri biraktigima cok memnunum istedigimi yapip yiyorum saglikli hem de cok kasmadan acliktan olmeden vericem su kilolari umarim
sizler nasilsiniz nasil gidiyor?
nativefly tebrik ederim darisi basima
fulyacım kapışalım mı benimde 40 kilo fazlam var kim daha fazla zayıflıcak ama en sağlıklısından formun en agır topuyum ben daha enden tombik gelmedi 3 hafta oldu ben başlayalı bakalım nolcak merakla bekliom yadıklarını çok içten geldi bana tekrar hoşgeldin aramıza
selam canim,
spora baslayinca birkac hafta o yeni calistirmaya basladigin kaslar odem yapar kilo vermeyi durdurabilir hatta tarti fazla da gosterebilir
hem agrin da olmussa bu da ona isarettir bence
kas kutlesi agirlasmistir derdim ama daha 2 hafta olmus o mumkun degil henuz, yani odemdir 99% ihtimal
sen sporuna ve de dengeli beslenmene devam et o odem gider kilon da iner hic merak etme
benim de basima aynisi gelmist cok dikkat etmeme ragmen spora baslayinca birkac hafta kilo verememistim moralim de bozulmustu biraz
iste ben o aralar mezura ile olcu almaya baslamistim spor egitmeninin tavsiyesi uzerine, cunku - ozellikle spor yapanlar icin konusuyorum- tarti her zaman dogru soylemeyebiliyor. calisan kaslar cogunlukla su tutmaya meyilli oluyor ozellikle ertesi gun tutulacak kadar bir spor yapildiginda bu kesin oluyor. mezura ile gogus, bel, gobek deligi etrafi, kalca, ust bacak, ust kol olculerini alirsan kilo vermesen de (hatta alsan da) incelme oldugunu goreceksin. hic kilo vermeyip (hatta neredeyse yarim kilo da fazla cikip) belden 2.5 cm bacaklardan 2ser cm inceldigim olmustu bunu ornek vereyim.
ben 5-6 aydir defter tutuyorum (son 1 aydir yazmadim tabi duzenimi bozdugum icin ama simdi yeniden basliyorum) olculme tarihini kilomu ve yaninda da olculerimi yaziyorum kimseye gostermiyorum tabisu kilolari bir vereyim o defterdeki olculeri grafige dokup basari oykumu yazdigim topikte kamuya sunmayi planliyorum
bence sen de kucuk bir not defteri tutup olculerini tarihle ve kiloyla beraber yazabilirsin madem spora gidiyormussun en iyi o sekilde gozlemlersin bence gelismeyi
sahsi fikrim budur
Çok teşekkür ederim. İçim ferahladı. Yarın sabah vücut analizim var, muhtemelen daha aydınlatıcı olacak. Ödem varsa gösterecektir, ki umarım ödemdir... Ölçülerimi söylediğin şekilde kaydedebilirim, çok mantıklı.
Başarı hikayeni dört gözle bekliyorum. Umarım planladığın sürede istediğin sonuca ulaşırsın ve hikayeni bizimle paylaşırsın. Sevgiler...
ben normalde ogun atlamam canim hele de kahvaltiyi :26: bugun oyle oldu cunku obur turlu cok erken kalkmam gerekicekti spora kadar biraz hazmedebilmek icin. veya tok gidecektim o zaman da spor yapamiyorum tikanip kaliyorum diye elma yedim. yarin sabah spordan once yumurta haslamayi dusunuyorum biraz da peynir yerim hem tok tutar hem de ogun atlamamis olurum hem de siskinlik yapmaz, oyle planladim yani..
ben spora 3 ay once yazildim haftada 5 gun gidiyordum 2ser saatten, spora aliskin bunyem. ondan once de 5 ay kadar leslie ve jillian michaels DVDleri ile calisiyordum evde. ama son 1 aydir hem beslenme hem de spor acisindan tum duzenim bozulmustu bugun benim icin milat oldu diyebilirim. bu zumba da spora gittigim yerde her hafta 2 zumba sinifi aciyorlarmis cuma cumartesi, ikisine de gidiyorum artik bugunden itibarenbundan once sadece aletli bolumune giderdim ama o bir yerden sonra bikkinlik vermeye basliyor, boyle dansli muzikli falan hos oldu sinifta 70 yaslarinda bir adam da vardi cok komikti. tek erkek oydu zaten, hoplaya ziplaya dans etmeye calismasini gormeliydiniz esiyle gelmis sanirim. zaten sinifin yarisi 50yas uzeriydi sabah seansi olunca gencler pek gelmiyor zannedersem okul is vs.
kucuk hedefler konusunda da haklisin canim birden buyuk bir hedef koyup kendimi paralamaktansa kucuk hedefler belirlerim haftaya 89 iyi fikir ilk hedefim o olsun, haftada 1-2 kg arasi vermeyi cok istiyorum elimden geleni yapicam. bu kilodayken daha rahat oluyor zaten kilo vermek, azaldikca zorlasacak ama olsun 70leri bir gorsem o bile muhtesem olacak zaten 75 kiloyken cok kilolu durmuyordum hatirliyorum (hayal meyal)
simdi cayimi alip geleyim de eski sayfalara goz gezdireyim ornek menulere bakayim biraz daha fikir olussun kafamda
tesekkur ederim iyi dileklerin ve de yorumlarin icin
Selam kizlar soyasosu ile birkac mesajlasmadan sonra ben de araniza katilmaya karar verdim
Adim fulya 28 yasindayim ingiltere'de yasiyorum evliyim cocugum yok
Evlendikten sonra 7 ay icinde 25 kg alarak bir rekora imza attim
Bunun 14unu sizin su an yaptiginiz gibi saglikli beslenerek verdim, spor da yaptim haftada 4-5 gun
Sonra malesef isvec, dukan vs diyetleri denemeye basladim kilolar da yoyo gibi bir artip bir eksilmeye basladi ama aylardir yerimde saydim bu yuzdencok pismanim.
Topiginizi gorunce tam da istedigim gibi bir sistemle kilo verdiginizi basarili da oldugunuzu gordum bir hevesle hemen mesaj attim
Kurallariniz katiymis kacamak yapmak yokmus bu da hosuma gitti
Artik su kilolari vermek ve en azindan 65 kiloya dusmek istiyorum gerci 60 olsam cok daha mutlu olurum boyum da 170 bu arada
Kilolarimi vermeden de bana rahat yok kizlar, cok kafama takiyorum moralim bozuluyor keske su diyetlere baslayip da metabolizmami bozmasaydim yavas yavas saglikli sekilde verirdim belki simdiye kadar ama son 4-5 aydir malesef yerimde sayiyorum bu sebeple.
Ama artik su cemberi kirmak ve de hedef kiloma inene kadar durmadan devam etmek istiyorum aranizda tabi kabul ederseniz.
Yarindan itibaren hem yeniden spora basliyorum hem de saglikli beslenmeye :) her gun listemi yazarim siz de lutfen elestirilecek bir yer gorurseniz yorum yapmaktan cekinmeyin.
Ben vejeteryanim bu arada o yuzden listede "vejeteryan eti" gibi garip seyler gorebilirsiniz Quorn adinda ete benzeyen dokusu da et gibi olan ama tamamen vejeteryan bir urun turkiyede yok. Normal sut yerine de soya sutu kullaniyorum. Simdiden soyleyeyim listeyi gorunce yadirganmasin :))
Biraz uzun oldu kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?