Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

canım normalde yiyorum ben akşam yemeği
ama şu beş gündür yiyemiyorum çünkü vakit çok geç oluyo
yiyip yatmaktansa yemiyorum
eskiden olsa aç karına hayatta uyuyamazdım
şimdi sorun olmuyo

Canım,
Bunu hayatın boyunca uygularsan bir daha asla kilo almayacaksın zaten ))
İstediğin kiloya ulaştığında artık sağlıklı beslenmeyi tamamen öğrenmiş olacaksın ve herşeyi ölçülü bir şekilde tüketecek, hayatın boyunca bir daha bu kilolara asla çıkmayacaksın !
Daha önce de dediğim gibi,
Ben sadece fitili ateşledim,
Siz o ateşi hep harlı tuttunuz...
Sizin isteğiniz ve gayretinizle oldu bu...
Seninle GURUR duyuyorum...

Sevgilerimle ))

teşekkür ederim canım benim

inanılmaz bişeymiş bu
akşam kına gecesi vardı bir arkadaşın
oynamaya kalkmaktan korkmadım ilk defa
patlıcak gibi duran kumaş pantolonum bol duruyodu çünkü üstümde
göğüs bölgemde düğmesi patlayıp karşıya uçacak gibi duran gömleğim çok rahattı
kollarımı daha çok kaldırarak oynayabildim ilk defa:)

not:kınadaki gelin fazla kiloluydu kenara çekip bizim topiğimizden bahsetmek istedim ama
kızın kına gecesiydi sonuçta bişey yapamadım tabi
inşallah o da bir gün karar verir
bugün düğünleri var bakalım gelinlikle nası olucak
merak ediyorum

az mı normalde ekmeksiz bir kase içiyorum öğlenlerde ama yoğurtta yiyordum eve gittiğim zamanlar neyse ayarlarım ara öğünde
sen az diyosan öyledir soyacım ozaman kalan yarım dilim ekmeğimle yanımda ekşi elma var onu yerim yeşilçayımı içerken olur mu

Kızlar banada yardım ediin. Bir kac sayfayı okuma fırsatım oldu fakat hepsini okuyamadım.

Suan 74 kiloyum ve 15 kilo vermek istiyorum.
Yazın 65 kiloydum, cokta süperdim fakat Allah oyle bir iştah verdi ki kışın kıtlıktan cıkarcasına yedim maşallah.
Yedim yedim şiştim tabi ve günlerdir hatta haftalardır hatta aylardır söylediğim 'Diyete Başlayacagım'ı icraate geciremedim bi.
Gerçekten yeme bozuklugumun oldugunu düsünüyorum hala da oyle.
Yemek yerken afedersiniz ama kendime küfür ediyorum ama inadına yiyorum.Artık dur demezsem buna ALLAH KORUSUN 'Ülkemize bir obez daha katılacak.
Cümlesi bile beni korkuturken, bir an once yüksek motivelerinizle gruba katılmayı düsünüyorum.
Umarım banada yer vardır ?
Önerilerinizi bekliyorum tam olarak ne yapıyorsunuz ?

Tavsiyelerin için teşekkür ederim soya sosu. Bir sorum daha var, içmen gereken su miktarını neye göre hesaplıyorsun? Spor hocam günde normalde 2 lt., spor yaptığım günlerde ise 3 lt. içmem gerektiğini söyledi. Bu miktarları tüketiyorum + günlük tükettiğim 4-5 fincan farklı bitki çayları var. Bu konuda bilgi sahibi isen aydınlatır mısın?

babana tekrardan geçmiş olsun

zumbada pasif jim.şimden yarasın sana şekerim

selam kizlar
bu sabah korka korka tartildim malesef 90.5 ( yine 90lari gormusum neyse zararin neresinden donsem kar dedim.

tok karnina spor yapamadigimdan kucuk bir elma yiyip sabah evden firladim.
15 dakika yurume bandi, 15 dakika cross trainer, sonra 55 dakika zumba yuzum artik bordo olmustu ki bitti
ustune bir de spor salonundan eve yurudum tam 1 saat tuttu. esim almaya gelecekti ama isi uzamis eve donememis ben de yanima 5 kurus almadan cikmisim biraz mecburi yuruyus oldu yani hava cok guzeldi neyse ki..

yarin yine zumba var sabah 10:30'da, ama bu kez bisikletle gidip gelicem.

simdi peynirli soganli omlet yapiyorum cok az zeytinyagli, yaninda 2 ince dilim cavdar ekmegi, bol domates salatalik var. bir de taze elma suyu (kendim sIktIm) bir bardak. yani ogle yemegim kahvalti gibi oldu bugun sabah atladigim icin. menu nasil sizce?
aksama da kirmizi biberli ve soganli brokoli & karnabahar salatasi yapicam annemin tarifi, bayiliyorum

inanilmaz azimliyim cok uzun zamandir boyle motive oldugumu hissetmemistim su diyetleri biraktigima cok memnunum istedigimi yapip yiyorum saglikli hem de cok kasmadan acliktan olmeden vericem su kilolari umarim

sizler nasilsiniz nasil gidiyor?

nativefly tebrik ederim darisi basima

canım öncelikle teşekkür ederim
başlangıç olarak çok farkımız yok zaten
bende 23 martta 89 kiloydum
yani isteyince oluyolar
öncelikle topic sahibimizin dediklerine iyi kulak ver
beslenme konusunda kendisi gayet bilgili onunönerdiklerini denemelisin
öğün atlamamaya çalış sanırım sabah atlamışsın
ben 5 gündür akşam yemeği yemiyorum mesela ama sabah kahvaltıma ben çok dikkat ederim
sabah güzelce kahvaltını yap
sonra sporuna gidersin
zaten spor yapıyomussun hatta 55 dk zumba düşünemedim şu anda:)
beselnmene de dikkat ettin mi tamam demektir zaten
sonra 1 ay içinde herşey farklı olmaya başlayacak
küçüleceksin:))
haftalık hedefler koy kendine mesela haftaya bugün 89 ol olmaz mı ne dersin?
bu şekilde ilerle yani
zaten tüm sayfaları bakarsan hep böyle yaptık
benim haftalık 2 kiloydu hep
sende böyle başarabilirsin
sana yeni bir hayat diliyorum:)

ben normalde ogun atlamam canim hele de kahvaltiyi :26: bugun oyle oldu cunku obur turlu cok erken kalkmam gerekicekti spora kadar biraz hazmedebilmek icin. veya tok gidecektim o zaman da spor yapamiyorum tikanip kaliyorum diye elma yedim. yarin sabah spordan once yumurta haslamayi dusunuyorum biraz da peynir yerim hem tok tutar hem de ogun atlamamis olurum hem de siskinlik yapmaz, oyle planladim yani..

ben spora 3 ay once yazildim haftada 5 gun gidiyordum 2ser saatten, spora aliskin bunyem. ondan once de 5 ay kadar leslie ve jillian michaels DVDleri ile calisiyordum evde. ama son 1 aydir hem beslenme hem de spor acisindan tum duzenim bozulmustu bugun benim icin milat oldu diyebilirim. bu zumba da spora gittigim yerde her hafta 2 zumba sinifi aciyorlarmis cuma cumartesi, ikisine de gidiyorum artik bugunden itibaren bundan once sadece aletli bolumune giderdim ama o bir yerden sonra bikkinlik vermeye basliyor, boyle dansli muzikli falan hos oldu sinifta 70 yaslarinda bir adam da vardi cok komikti. tek erkek oydu zaten, hoplaya ziplaya dans etmeye calismasini gormeliydiniz esiyle gelmis sanirim. zaten sinifin yarisi 50yas uzeriydi sabah seansi olunca gencler pek gelmiyor zannedersem okul is vs.

kucuk hedefler konusunda da haklisin canim birden buyuk bir hedef koyup kendimi paralamaktansa kucuk hedefler belirlerim haftaya 89 iyi fikir ilk hedefim o olsun, haftada 1-2 kg arasi vermeyi cok istiyorum elimden geleni yapicam. bu kilodayken daha rahat oluyor zaten kilo vermek, azaldikca zorlasacak ama olsun 70leri bir gorsem o bile muhtesem olacak zaten 75 kiloyken cok kilolu durmuyordum hatirliyorum (hayal meyal )

simdi cayimi alip geleyim de eski sayfalara goz gezdireyim ornek menulere bakayim biraz daha fikir olussun kafamda

tesekkur ederim iyi dileklerin ve de yorumlarin icin

selam canim,
spora baslayinca birkac hafta o yeni calistirmaya basladigin kaslar odem yapar kilo vermeyi durdurabilir hatta tarti fazla da gosterebilir
hem agrin da olmussa bu da ona isarettir bence
kas kutlesi agirlasmistir derdim ama daha 2 hafta olmus o mumkun degil henuz, yani odemdir 99% ihtimal
sen sporuna ve de dengeli beslenmene devam et o odem gider kilon da iner hic merak etme
benim de basima aynisi gelmist cok dikkat etmeme ragmen spora baslayinca birkac hafta kilo verememistim moralim de bozulmustu biraz
iste ben o aralar mezura ile olcu almaya baslamistim spor egitmeninin tavsiyesi uzerine, cunku - ozellikle spor yapanlar icin konusuyorum- tarti her zaman dogru soylemeyebiliyor. calisan kaslar cogunlukla su tutmaya meyilli oluyor ozellikle ertesi gun tutulacak kadar bir spor yapildiginda bu kesin oluyor. mezura ile gogus, bel, gobek deligi etrafi, kalca, ust bacak, ust kol olculerini alirsan kilo vermesen de (hatta alsan da) incelme oldugunu goreceksin. hic kilo vermeyip (hatta neredeyse yarim kilo da fazla cikip) belden 2.5 cm bacaklardan 2ser cm inceldigim olmustu bunu ornek vereyim.
ben 5-6 aydir defter tutuyorum (son 1 aydir yazmadim tabi duzenimi bozdugum icin ama simdi yeniden basliyorum) olculme tarihini kilomu ve yaninda da olculerimi yaziyorum kimseye gostermiyorum tabi su kilolari bir vereyim o defterdeki olculeri grafige dokup basari oykumu yazdigim topikte kamuya sunmayi planliyorum
bence sen de kucuk bir not defteri tutup olculerini tarihle ve kiloyla beraber yazabilirsin madem spora gidiyormussun en iyi o sekilde gozlemlersin bence gelismeyi
sahsi fikrim budur

fulyacım kapışalım mı benimde 40 kilo fazlam var kim daha fazla zayıflıcak ama en sağlıklısından formun en agır topuyum ben daha enden tombik gelmedi 3 hafta oldu ben başlayalı bakalım nolcak merakla bekliom yadıklarını çok içten geldi bana tekrar hoşgeldin aramıza

tesekkur ederim canim hosbuldum sen kac kilosun, ne kadar verdin simdiye kadar (ve bu 3 hafta icerisinde)? ben pek rekabetci degilimdir hatta cuma yarismalarindan bu sebeple bir sureligine ciktim ortada bir kapisma varsa ben panige kapiliyorum niyeyse ama sana arkadas olurum tabi kilolarimiz yakinsa paslasiriz ne yedik ne ictik haftada ne kadar verdik

Çok teşekkür ederim. İçim ferahladı. Yarın sabah vücut analizim var, muhtemelen daha aydınlatıcı olacak. Ödem varsa gösterecektir, ki umarım ödemdir... Ölçülerimi söylediğin şekilde kaydedebilirim, çok mantıklı.
Başarı hikayeni dört gözle bekliyorum. Umarım planladığın sürede istediğin sonuca ulaşırsın ve hikayeni bizimle paylaşırsın. Sevgiler...

umarim 2013e citi piti biri olarak girebilirim hedefim o iyi dileklerin icin tesekkur ederim

Canım leslienin dvdleri varmı benim evde bilgisayarim yok o yüzden soruyorum SIKILDIM aynı sporları yapmaktan merak ediyorum nasıl bir spor eğlenceli diyor yapanlar

anammmmmmmmmmmmmmmmm bir terledim bir yoruldummm 20 dk sporla karışık angara havaları hem kurtları döktüm hemde kalori yaktımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama ter fışkırıo anlatamam

akaşam yemeğim sebze güveci 1 kepçe ve 1 dilim ekmek ve cacık sonrasında 1,5 km yürüyüş yaptımmmmmmm yarasın bana

Hosgeldin Fulyaaa!! kararli olman cok guzel...bu forum sana yariycak eminim cunkucok saglam!! Ben de senin gibi protein,dukan,karatay gibi sacma sapan seylerle metabolizmami altust ettim...simdi cezasini cekiyorum...hizli veremiyorum..ama genelleme yapip vucudumu sartlandirmak istemiyorum...gidecek bunlar oyle ya da boyle!! ben de evlenince kilo alanlardanim hos evlenmeden once de kiloluydum ama sonra daha da aldim iste ve yoyo etkisi yuzunden 2 yildir aldim verdim aldim verdim vucudumnu mahvettim...artik beslenme duzenimiz bu...kilo versekte yemeyi ogrendigimiz icin almiycaz insallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…