Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

hosbulduk canim evet hizli olmasa da olur ben de kendimi sartlamayi biraktim stres yapmadan yavas yavas vericem

Canım leslienin dvdleri varmı benim evde bilgisayarim yok o yüzden soruyorum SIKILDIM aynı sporları yapmaktan merak ediyorum nasıl bir spor eğlenceli diyor yapanlar
internetten 3 tanesini indirmistim zamaninda canim evet eglenceli ama kadin hic susmadan konusuyor bicir bicir ve ayni videoyu 100 kere yapinca artik bikiyorsun ayni muhabbeti dinlemekten ama cok kolay herkesin yapabilecegi bir program guzel kalori de yaktiriyor

FISTIKLAR NE GUZEL KILO VERIYORSUNUZ YAAA!!! MASALLAH MASALLAH!!! HEPINIZE TEBRIKLER!!!
Soyacim baban icin sifalar dilerim...zencefilin veya zerdecalin iltihap kurutucu etkisi var demisti annem o da midesinden rahatsiz..sabahlari balla karistirip yutar sen yine de arastirirsin...
Bu arada sen de hedefine emin adimlarla gidiyorsun maasallah!!

Dunku menum soyle arkadaslar..yorumu olan varsa beklerim...:)))

Sabah: 2 dilim ekmek,1 kkpeynir, yesillk,domates
Ara:3 dilim portakal,turk kahvesi
Oglen: yarim alabalik..sadece altina yag surdum yapismasin diye..firinda yaptim,1tk yagli salata,baliktan sonra canim cok tatli cekiyor o yuzden 1 kucuk dilim kavun yedim kavun cok kucuktu zaten...
Ara:1 brd nescafeli sut,yarim kuru incir
Aksam:7 yk kabak yemegi, 1 kase yogurt,yarim kase tarhanacorbasi
Ara:yok
Ikindideki arada sut icince cok tok hissettim kizlar ama yine de aksam yedim ama yemekten kalkinca karnim sisti..yemekten sonra da hic acikmadim..tavsiye ederim..

merhaba canım

enazından kendinle yüzleşmiş olup vucduna neler neler yaptığın geçte olsa farkına varmış
o yuzden tam yerine geldin soyacığımız gerçekten zayıflama konusunda gerçekten başarılı şimdiden sana bol zayıf günler diliyorum
hepimiz başaracağız
zayıf günler bizi bekliyor

evet bugun işten geldim eve gelir gelmez eşofmanlarımı giyip doğru sokağa yürüdüm arkasından 40 dk spor yaptım
benım sizin gibi spor salonuna gidecek bir şansım yok
hem çalışıyorum hemde çocuk olduğu için

akşam menüm 1 kpeçe yeşil mercimek
3 yk kabak
yoğurt salata

Merhaba canım,
Yazdıklarını ve başka topiklerde yazdıklarını okudum (araştırma yapmadan kimseyi kabul etmiyoruz)
Üzülerek belirtmek zorundayım ki biz sana yardımcı olamayacağız...
Çünkü seninde belirttiğin gibi senin yeme bozukluğun olduğunu düşünüyorum...
Bunu sakın yanlış anlama, sana yardımcı olmayı çok isterim ama ben yada burdaki hiç bir arkadaş uzman değil...
Senin bir uzmandan yardım alman en doğrusu olacaktır, sana şunu yeme bunu yeme dediğimde bu sende stres yaratacak ve seni daha fazla yemeğe teşvik edecektir...
Dediklerimizi harfiyen yapsan dahi vücut depresyon sinyali verecek ve buda bırak kilo vermeyi, kilo almana sebep olacaktır...
Umarım neden sana yardımcı olamayacağımızı yeterince açıklayıcı olarak anlatabilmişimdir...
Eğer öncelikle bir beslenme uzmanına görünür ve destek alırsan beklerim, o zaman seve seve yardımcı olmaya çalışırım...
Ama beslenme uzmanına görünmeden sana yardımcı olmam/olmamız sana yarardan çok zarar verir kanaatindeyim...
Sevgilerimle...

spor hocanın verdiği ölçüler doğru, aynen uygula... Günlük 2-2,5 lt su tüketmek, spor yapıldığında ya da yaz aylarında bu miktarı 3-3,5 lt'ye çıkarmak gerekiyor canım...
İçtiğin çay-kahve,ayran gibi sıvı gıdalar su yerine geçmez... Bunları su yerine sayma...

Sevgilerimle

Selam canım,
spor ve beslenme menün çok güzel...
Sabah spora giderken birşeyler yiyerek gitmelisin...
aç karnına spor yapma hiç bir zaman, aç karnına yapılan spor kaslarına zarar verir...
Kilonu kafana takma, haftalık 1-2 kilo hedeflerle ilerliyoruz, önümüzdeki haftaya kadar 89 kilo hedefin var ))
Sevgilerimle ))

şirin,
Sen artık menü işini öğrenmeye başladın ))
Bak artık sana şunu çıkar, bunu yeme yazmıyorum ))
Canın tatlı çektiği için küçük dilim kavun yemişsin, takdir ettim üstelik ! (ama dikkat edelim akşam yemeğinden sonra olmasın, olursa da 2 saat sonra olsun ))
Tebrikler canım ))
Haftaya 1 kilo vermiş görücem seni, spor spor spor ))

Selam arkadaşlar,

Kusura bakmayın biraz geç döndüm sorularınıza ))
Pasif jimlastiğe gittim sonunda, bağladılar pedleri verdiler elektriği titreyip durdum 40 dakika boyunca ))
Eve geldiğimde hala titriyordum, neyseki şiddetini benim ayarlamama izin verdiler, çok şiddetli yapmadım ilk sefer olduğu için..
akşama abimler geldi yemeğe... Abimle uzun yıllar konuşmadık, hatta evlendiğimde düğünüme gelmedi, kavgalıydık...
Son bir senedir konuşuyoruz ama o da karşılaşırsak falan... Bu akşam annemlere yemeğe geldiler, kardeşimde geldi...
Çocuklara peluş oyuncak almışlar... Bir tane de bana getirmiş... Çocuğun olursa oynar dedi... Çok duygulandım...
Ben hiç bir zaman çocuk yapmayacağım... Çocuğum olsun istemiyorum... Ama böyle bir şey söylemesi o kadar duygulandırdı ki beni...
Orda doğurasım geldi )))))))))))) Herşeyi şakaya vuran bir insanımdır ben... Duygularımı böyle saklarım, o yüzden herkes beni gamsız, hatta biraz deli sanır ))
Aslında çok duygusalımdır... Neyse ya... Çok fazla iç dünyamı anlatmayı da sevmem... Yazıverdim işte...

Ne yazacaktım neler yazdım, okumayacağım yoksa silerim büyük ihtimalle ))

Sabah 10'da zumbaya gideceğim, canım çıkana kadar terleyeceğim, sonra hamam, fitness ne varsa gireceğim ))
Bugün şöyle düşündüm, sizlerle de paylaşmak istedim...
Hani demiştim ya kızın biri yazmış çok hoşuma gitmişti, ordan alıntı yaptım diye...
Şu ana kadar tam olarak 88,6-74,4=14,2 kg/0,250 =56,8 paket sanayağı (1 paket sanayağı 250 gram)
Tam olarak vücudumdan 56,8 paket sanayağı atmış bulunuyorum...
Bu işe başlamadan önce vücudumda toplamda 114,4 paket sanayağı bulunuyordu, yarısını attım...
Şimdi düşünüyorum, ben 114 paket sanayağını hergün elime alıp yürüyebilir miyim?
Yürüyemezdim?
Peki üzerimde nasıl taşıdım bunca zaman????
Aslında 114 paket sanayağını alıp buzdolabına yerleştirmeliyim diye de düşündüm
böylece dolabı her açtığımda onları görürüm ve vücuduma ne yaptığımı hatırlarım
hoş, o kadar sanayağını dolaba koyarsam dolapta yemek koyacak yer kalmaz ve açlıktan zaten zayıflarım oda ayrı mesele ))))))))))
Dolabınıza en az 10 paket sanayağı alın ve görünür bir yere koyun istiyorum kızlar,
Dolabı her açtığınızda ilk gördüğünüz şey o sanayağları olsun
Böylelikle vücudunuzda ne taşıdığınızı hiç unutmazsınız...

Sevgilerimle...

gercekten sanayagi seklinde dusununce cidden cok etkileyici, o kadar yagdan kurtuldun iste ne guzel :)
yarin benim de zumba var 10bucukta, yalniz bugunden bacaklarim o kadar agriyor ki nasil hoplayip ziplicam yarin bilemiyorum elimden geleni yaparim artik.. cok eglenceli zumba, 2-3 saat yaptirsalar yapardim zamanin nasil gectigini anlamamisim sanki baslamasi ile bitmesi bir oldu bugun, ama saate bir baktim neredeyse bir saat olmus ben farketmeden.

su pelus olayina duygulanmani da cok iyi anliyorum canim, benim bile yazdigini okurken icim bir tuhaf oldu. ben bu konuda cok hassasimdir. cok istiyorum bebek sahibi olmak, ama su kiloyu vermeliyim once..

Canim sagol ! sporu yazmayi unutmusum heralde 1 saat yuruyus yapiyorum zaten her gun haftanin 3 gunu de salona gidip kol-gogus calisiyorum...insallah 1 kilo gitmis olucak!!

günaydın
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
lor peyniri ve yumurta ve maydonozlu omlet yağsız tuızsuz
1 fincan cay

teşekkür ederim canım aslında ben son 3 haftaya kadar kilomla gayet barışıktım aslında boyum olduğu için pek göstermiyorum ama 63 den 69 a2 haftada çıkınca birden noluyo dedim t-şörtlerim dar gelmeye felan başladı bunun yanı sıra çevremdeki herkes ayy çok kilo almışsın gibi tepkiler verince baktım gerçekten öyle arkam ve göbeğim almış başını gitmiş ve ablam bana dediki çok düzensiz bi kilo alıyosun engel ol buna dedi ilk baştan olamadı ve bana hırs yaptırdım dos acı söyler çok kötü gözüküyosun kıyafet lerrin hiç yakışmıyo gibi birde benim ablam 4-5 ayda yaklaşık 15 kilo vermeyi başardı ve aynı diyeti banada söyledi şimdi ondan aldığım diyeti ve sizden aldığım bilgiler doğrultusun da 2 haftada 2 kilo verdim aslında ilk hafta sudan verdiğimi biliyorum ama çok su içiyorum bakalım daha neler olacak fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşkkür ediyorum öpüyorum ... :)

birkac gundur tartilmiyorum canim ama 89 civariyim su an yarin sabah tartilip kesin kilomu bildiririm su an tartilmak istemiyorum tok karnina :26: 85ten 89a ciktim malesef su tatil yuzunden, yerlesmeden hizlica gider diye umut ediyorum
aramıza hoşgeldin canım boylarımız yaklaşık aynı ben1.73 ama kilo olarak sen az daha fazlasın ama hep beraber vericez kilocuklarımızı kararlıyız ve yenicez bu savaşı ps etmek yok ... : )

günaydınlar herkese nasılsınız arkadaşlar inşallah çok çok iyisinizdir bugün hava yağmurlu istanbulda içim daralıyo kendimi biraz mutsuz hissediyorum boşlukta gibiyim dedim biraz kızlara bakıyım neler yazmışlar anladığım kadarıyla çoğunuz spor salonunda spor yapıyorsunuz ne güzel ama merak ettiğim bi haraket zumba dediğiniz nasıl yapılıyor acaba ben onu evde yapamazmıyım ? benim yerim müsait olduğundan bol bol yürüyorum beykozda oturuyorum ve hergün yürüyüşü bol bol yapabiliyorum dün 1,5 saat yürüdüm hiç durmadan havada çok güzel olunca insanın içeri giresi gelmiyo :) bugün sabah aç karna tartıldığımda 65.8 i gördüm ama kahvaltıdan sonra 66.4 oldum ne bu ya bi kahvaltı yarım kilomu dedim sinirlendim artık kendimi 65 in altında görmek istiyorum (
bugün sabah
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 brdak çay
yeşil ve kırmızı biber ve domates yedim
arada
1 muz 1bardak süt içicem şimdi
öğlen yemeklerinde hep şaşırıyorum çünkü ben diyetten önce doğru dürüst öğle yemeği yemezdim şimdi kendimi zorluyorum öğlen yiyimki metebolizmam çalışsın diye
akşama ızgara tavuk ve salata yiycem 1 brdk canım kola istiyo içsem nolur yaa ???
öptüm hepinizi
sevgilerimle....

canım merhabalar
kahvaltın ne kadar sağlıklı ve ölçülü
şunaları önerebilirim sadece
peynirini lor peyniri olarak kullanabilirsin kalorisi çok daha düşük diğer peynirlere göre
ekmeğini çavdar ya da tam buğday ekmeği olarak değiştir
kepek ekmeği kansız bırakıyor çünkü
kırmızı biber çok iyi olmuş kırmızı acı biber kilo verme sürecinde çok çok faydalı
bende toz acı biber tercih ediyorum herşeyin üzerine serpiyorum
öğün atlama sabah ve öğle öğünleri çok önemli çünkü
evvveett şimdi gelelim asıl meseleyeee
akşam için ızgara tavuk harika tabiki yağsız ve tuzsuz olmak koşuluyla
birde tavuğun oldu mu tamamdır
ancak o 1 bardak kola ne demek
cık kesinlikle olmaz
gir bak bakalım bir bardak kolda ne kadar şeker war
eğer gözün yiyosa o kadar şekeri vücuduna sokmaya
o zaman sende istediğini yiyip içebilirsin
soya sosu asitli bişeyler istiyosa canınız maden sodaına limob sıkıp için der hep
deneyebilirsin
ama kola???

Teşekkür ederim. Bu arada bu sabah ölçüm yaptırdım. 1300gr. yağ kaybetmişim, kas kütlem arttığı için metabolizma hızım da artmış. TrulyScrumptious da dediği gibi fazla gördüğüm kilo ödemmiş. Çok mutluyum bugün. Sizlere verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…