merhaba
arkadaşlar bugun sabah bir kalktım ağzım burnum tıkalı bir şeklide uyandım allah bu ne çok felaket bir şekilde nezle oldum ne yediğimden ne içtiğimde bir tat alyıyorum hava desen o kadar sıkıcı kı nefes almakta zorlanıyorum hareket bile edemedim herhalde hafta sonum yatarak geçecek evde iyleşir iyleşmez spora tam gaz devam
bugün yeme düzeni berbat oldu ha fazla bir şey yiyemdim çünkü iştahım yok sadece bol bol c vitamini almaya çalışıyorum ve yatıyorum
bugn bizimde köye gitme var ama hiç halım yok bakalım ilerleyen saatler neyi gösterecek gidecekmiyim gitmeyecekmiyim
ha kilomda bugun sabah tartıldığımda 70,300 d yani 200 gr da gitmiş
herkese bol zayıf günler
Sevgili arkadaşlar,
Zumbaya gidemedim, şartlar elvermedi, bende sabah o kadar erken kalkmışken yürüyüş yapayım dedim, yağmur başladı )))))
Açtım ev de leslie yaptım )) İsteyene heryer spor salonu !
Kola içmek isteyen arkadaşım, içtiğin anda kapının yolunu biliyorsun, şakamız yok ))
İçersen başın göğe ermeyecek ama içmezsen kilo kaybedeceksin, bu farkı unutma...
Bir ara bu içeceklerle ilgili bilgileri yazacağım şimdi vaktim yok...
Gezmeye gideceğim, beni bekliyorlar...
bugünki kilo bildirimim 73,300 kg (100 gr gönderdik gene ))
Yarışma psikolojisine kendinizi sokmamanızı tercih ederim bu arada, bu tip psikolojiler çabuk vazgeçmeye sebep olur,
Ama bunu yaptığınız spor için yapabilirsiniz, günlük yaptığınız spor konusunda yarışabilirsiniz ))
Sabah tartıldıktan sonra tekrar tartılmayın, iki de bir tartıya çıkmak size hiç bir şey kazandırmaz sadece canınızı sıkar... Kahvaltıda 300-500 gr almazsınız hiç bir zaman, vücut kendini güne hazırladığı için şişkinliğiniz oluşur ama gün içinde onları atarsınız... Aklınızı bunlarla karıştırmayın...
Şimdi çıkıyorum, az evvel saçlarıma kırık fönn çektirdim, makyaj yapıp alışverişe çıkıcam ))
Çok güzelim maaaaşaaalllaaahhhh banap
Kİalar size yaaa mersinlerden yazıyorum
Yediklerime gelince İnternet'e girme şansım yoktu şimdi kısaca ozetliycem telefondan yazıyorum canlarım yola çıktığım gün öğlen ızgara et yoğurtsalata.. Ara Ogün grisini aldım yanıma kepekli ondan yedim...
Aksam ızgara balık salata bol yeşillik ...
Ertesi gün sabah domates salatalık semizotu roka yumurta yedim ekmek yok...
Öğlen burda tantuni çok meşhur ve ben bayılırım ailece tantuniye gittik yedimmi? Tabiki hyr...
Çorba istedim ... Yarısını icemedim bile...
Aksam yine Balikci:))) oglusum durmadı gelen balığımda yiyemedim
Salata yedim sadece...
Bugün sabah yumurtalı kahvaltı
Öğlen yine balığa gitcez sanırım:))) yazarım kiZlar size Sonrada donüyorum zaten:)))
Sizleri seviyorum
Kİalar size yaaa mersinlerden yazıyorum
Yediklerime gelince İnternet'e girme şansım yoktu şimdi kısaca ozetliycem telefondan yazıyorum canlarım yola çıktığım gün öğlen ızgara et yoğurtsalata.. Ara Ogün grisini aldım yanıma kepekli ondan yedim...
Aksam ızgara balık salata bol yeşillik ...
Ertesi gün sabah domates salatalık semizotu roka yumurta yedim ekmek yok...
Öğlen burda tantuni çok meşhur ve ben bayılırım ailece tantuniye gittik yedimmi? Tabiki hyr...
Çorba istedim ... Yarısını icemedim bile...
Aksam yine Balikci:))) oglusum durmadı gelen balığımda yiyemedim
Salata yedim sadece...
Bugün sabah yumurtalı kahvaltı
Öğlen yine balığa gitcez sanırım:))) yazarım kiZlar size Sonrada donüyorum zaten:)))
Sizleri seviyorum
Soya sosu bana yetişmene az kaldı ben hala 71 kiloyum sabitlendi kaldı olsun mutlaka gidecek 1gün bende bir görsem 6li rakamları nerde o günler:-| akşama yumurtalı ıspanak yaptım mercimek çorbası yaptım 2sinden yiyeceğim ama 1kepçe çorba bir servis kaşığı ıspanak yerim. Ekmek yemeyi düşünmüyorum. Daha 1litre şu içtim 1saat ip atladım ve roman havası ve mezdekede oynadım. Şimdilik bu kadar telefondan girdiğim için internet paketi satın almıştım. Hakkımi doldurmuşum. O yüzden 1 hafta boyunca fazla giremiycem ama haftaya bi üst paket satın alırım. Sizleri çok özliycem. Hepinizi seviyorum görüşmek üzere kızlar
merhabalar kızlar
bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
birazda maydanoz ve 1 yk lorla yapılmış omletten yedim
gün pazar olunca kaptırıyorum kendimi öğle yemeği yemedim zaten kahvaltıyı 1 de yapmıştım
akşam yemeğide
sütlü şehriye çorbası 1 kase
yarım kasede cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?