Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Sevgili arkadaşlar,

Zumbaya gidemedim, şartlar elvermedi, bende sabah o kadar erken kalkmışken yürüyüş yapayım dedim, yağmur başladı )))))
Açtım ev de leslie yaptım )) İsteyene heryer spor salonu !

Kola içmek isteyen arkadaşım, içtiğin anda kapının yolunu biliyorsun, şakamız yok ))
İçersen başın göğe ermeyecek ama içmezsen kilo kaybedeceksin, bu farkı unutma...
Bir ara bu içeceklerle ilgili bilgileri yazacağım şimdi vaktim yok...
Gezmeye gideceğim, beni bekliyorlar...

bugünki kilo bildirimim 73,300 kg (100 gr gönderdik gene ))

Yarışma psikolojisine kendinizi sokmamanızı tercih ederim bu arada, bu tip psikolojiler çabuk vazgeçmeye sebep olur,
Ama bunu yaptığınız spor için yapabilirsiniz, günlük yaptığınız spor konusunda yarışabilirsiniz ))

Sabah tartıldıktan sonra tekrar tartılmayın, iki de bir tartıya çıkmak size hiç bir şey kazandırmaz sadece canınızı sıkar... Kahvaltıda 300-500 gr almazsınız hiç bir zaman, vücut kendini güne hazırladığı için şişkinliğiniz oluşur ama gün içinde onları atarsınız... Aklınızı bunlarla karıştırmayın...

Şimdi çıkıyorum, az evvel saçlarıma kırık fönn çektirdim, makyaj yapıp alışverişe çıkıcam ))
Çok güzelim maaaaşaaalllaaahhhh bana p

merhaba

arkadaşlar bugun sabah bir kalktım ağzım burnum tıkalı bir şeklide uyandım allah bu ne çok felaket bir şekilde nezle oldum ne yediğimden ne içtiğimde bir tat alyıyorum hava desen o kadar sıkıcı kı nefes almakta zorlanıyorum hareket bile edemedim herhalde hafta sonum yatarak geçecek evde iyleşir iyleşmez spora tam gaz devam

bugün yeme düzeni berbat oldu ha fazla bir şey yiyemdim çünkü iştahım yok sadece bol bol c vitamini almaya çalışıyorum ve yatıyorum

bugn bizimde köye gitme var ama hiç halım yok bakalım ilerleyen saatler neyi gösterecek gidecekmiyim gitmeyecekmiyim

ha kilomda bugun sabah tartıldığımda 70,300 d yani 200 gr da gitmiş

herkese bol zayıf günler

yasemincim geçmiş olsun canım bugün bende büroda kötü oldum.önce gözlerim bulanık görmeye başladı sonra sol kolum ve parmaklarım uyuştu kolum geçti başımın sağ tarafına bir ağrı yerleşti akşam üzeri kendime geldim.şükürler olsun bir an korktum hepsi arka arkaya gelince.

Kilomu 73,300 yazmışım ya, Allah söyletti )))))))
74,300 yazacaktım, yanlış yazmışım, şimdi farkettim ama demekki çok sürmeyecek ehehehehehe

Yasemin, İnci

Geçmiş olsun canlarım,
Dikkat edin kendinize, bol bol su iççin, C vitaminlerini ilaç olarak almayın, meyve suyu olarak içmeyin (meyveyi sıkarak bile içmeyin)
Meyveyi yiyerek daha çok vitamin alırsınız, sıktığınız anda vitamin değerlerinin bir kısmı kayboluyor, o sebepten yani...
İkinizi de seviyorum, bana lazımsınız, kendinize dikkat edin ))

selam kizlar bugunku menum
sabah: 1 haslanmis yumurta, 40 gr beyaz peynir, 5-6 dilim salatalik, 4 cherry domates, 2 dilim cavdar, 1 kupa sutlu cay
ara: 1 kase cilek
ogle: 1 tabak soya kiymali yesil mercimek, 200 gr yogurt
aksam: 1 cay kasigi pesto ile yaptigim vejeteryan tavugu, bol soganli yesil salata, 1 dilim cavdar (bu 3. dilimi yemesem iyiydi aslinda sanirim)
su: 2 lt olmak uzere, daha saat 7 bugun 2.5 yaparim diye umuyorum
spor: 75 dk

sevgili arkadaşlarım,

Bugün alışverişe gittim, bir sürü mağaza gezdim kıyafetler denedim ama hiç birini almadım...
Şimdilik kıyafet alma işini askıya aldım, bir beden daha düştükten sonra almaya başlamayı düşünüyorum...
Kıyafet denemek beni çoookkk mutlu etti, eskiden üst bedende 48 bile bana dar gelirdi bugün 44 bedene o kadar rahat girdim ve o kadar güzel durdu ki üzerimde anlatamam size... Hiç bir yerimden pörtlemedim ))))))) Alt bedende ise 46 giyerdim, şimdi 42 giyiyorum... Muhteşem birşey bu...
Üst beden 42, alt beden 40 olunca alışveriş yapmaya karar verdim bende ))
Bir süre sonra artık mağazaların büyük beden reyonunu aramak zorunda kalmadan alışveriş yapabileceğim düşünebiliyormusunuz?
Bu yola başladığımda hayal gibiydi benim için, tünel o kadar uzun görünüyordu ki sonundaki ışığı görmem imkansızdı...
Şimdi ise ışığa koşmak istiyorum, üstelik spor yapmaktan nefret eden insanım ben ))))))

Az evvel tırnaklarımı sarı-kırmızı renklere boyadım, yarına hazırlık yaptım... Hasta GalataSaraylıyım ))))

Yarın sabah ailemle (annemle-kızkardeşim/ailesi-abim/ailesi,eşim ve ben) kahvaltıya gidiyoruz...
Her ay 1-2 kere dışarda kahvaltı yapmaya çalışıyoruz, keyifli oluyor kaynaştırıyor bizi (özellikle abimlerle beni ))
Üstelik bu seferki gideceğimiz yer açık büfe 130 çeşit, bana hala güveniyor musunuz )))))))
Ben kendime güveniyorum merak etmeyin ))
Saat 10 - 14 arası olacağı için kahvaltımı ve ara öğünümü (meyvemi) orada yiyeceğim,
Geç dönebilirim, ama dönünce kalem kalem yazacağım yediklerimi ))

Şimdi starda yeni bir hayat elemeleri başlayacak onu izleyeceğim,

Hepinizi seviyorum,
Hafta sonu beslenmenize ve sporunuza dikkat edin,
Pazartesi günü hepinizi daha slim bekliyorum ))

Sevgilerimle

Merhaba guzek boncuklar..haftasonu herkes geziyor herhal..burada da cok guzel hava var...ben de cikicam birazdan bu sefer 1.5 ssat yuruycem...Dunku menumu yazayim..
Sabah: 1kkpeynir,1dilim ekmek,domates,yesillik
Ara:yok
Oglen: sarimsakli yogurtlu karnibahar,uzerine yagsiz az salcali kiyma kavurdum ayni manti gibi oldu tavsiye ederim!!,tarhana corbasi yarim kase
Ara: 1 yesil elma,yesil cay 3 grisini,1 findik,yarim kuru kayisi
Aksam: 8 yk kabak yemegi, yarim brd ayran,2 kucuk parca oglenki karnibahardan,salata
Aksamdan sonra:1 brd sut
Spor:1.5 saate yakin yuruyus..hamis bir arkadasla yuruduk fazla hizli yuruyemedim!
Su: 2 litre

Herkese kacamaksiz haftasonlari!!!

Kİalar size yaaa mersinlerden yazıyorum
Yediklerime gelince İnternet'e girme şansım yoktu şimdi kısaca ozetliycem telefondan yazıyorum canlarım yola çıktığım gün öğlen ızgara et yoğurtsalata.. Ara Ogün grisini aldım yanıma kepekli ondan yedim...
Aksam ızgara balık salata bol yeşillik ...
Ertesi gün sabah domates salatalık semizotu roka yumurta yedim ekmek yok...
Öğlen burda tantuni çok meşhur ve ben bayılırım ailece tantuniye gittik yedimmi? Tabiki hyr...
Çorba istedim ... Yarısını icemedim bile...
Aksam yine Balikci:))) oglusum durmadı gelen balığımda yiyemedim
Salata yedim sadece...
Bugün sabah yumurtalı kahvaltı
Öğlen yine balığa gitcez sanırım:))) yazarım kiZlar size Sonrada donüyorum zaten:)))
Sizleri seviyorum

bebeğimmmm
Beğen bütonuna bastım ama çok beğendim bütonu olsa ona basardım valla )))
Tebrik ediyorum seni, muhteşemsin, iradelisin, azimlisinnnnn
Çok özledim seni, çabuk geeeeeellll ))

Kızlaaaaar,

Nerdesiniiiiizzzz ))
Hafta sonunu spor yaparak değerlendirinn, hava bugün çoook güzelll,
Ben biraz koştum bügun (yeğenlerim sağolsun, peşlerinden koşturdular bol bol )))))

Sabah kahvaltıya gittik açık büfe,
Lor peyniri,haşlanmış yumurta, salatalık, yarım kızartılmış kepek ekmeği, 1 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 1 kaşık zeytin yağlı ıspanak..
Tabağıma bunları aldım... ıspanak aşırı yağlıymış yemedim, fasülyenin yağı çok değildi ama ben gene de suyunu-yağını iyice süzdürüp öyle yedim...
Ara öğünümde fasülye olmuş oldu... 130 çeşit vardı oy oy oy... Bense sadece lor peyniri varmı diye bakınıyordum deli gibi ))))
Olmasaydı beyaz peynir alacaktım )) Sonra parka gittik, kahve-su bol bol... Birde çocukların peşinde koşmaca... Yalnız iyi koşuyorum ha... Eskiden
yürürken bile oflaya puflaya yürürdüm şimdi maaşallah koşuyorum yaw )) Az evvel geldik, öğlen yemeği yiyemedim, bende 1 küçük muz, yarım yeşil elma doğradım
tarçın serpip yedim yeşil çayla birlikte... Akşam yemeğimi saat 18:00 de yiyeceğim bugün, o yüzden öğlen yemeği yersem akşam yiyemeyecektim, böyle dengeledim...
akşam kardeşime GS-FB maçı izlemeye gideceğiz ehehehehe (Babam FB'li sadece )))

birde dolaşırken Form Sante dergisi aldım, Yağ yakarken sıkılaşın diye 50 fitness kartı var içinde, gayet güzel hareketler göstermiş, isterseniz alın.. Evde yapabileceğiniz
güzel hareketler var, 6 TL idi dergi, bilginiz olsun... (Genelde böyle dergiler almam ama artık daha fazla sıkılaşma ihtiyacı duyuyorum )))

Ha bu arada kilo bildirimim ))
74,100 kg )) 200 gr daha gitti, Az kaldı 73 kg'a... Sonraki hedef 71... Çok heyecanlıyım... 6'lı rakamlara çok az kaldıııııı
Mayıs aynın ilk haftalarında kadar görmeyi ümit ediyorum... Tahmini olarak 10 Mayısa kadar 6'lı rakamları göreceğim yuppiiiiiiii ))

Sevgilerimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Soya sosu bana yetişmene az kaldı ben hala 71 kiloyum sabitlendi kaldı olsun mutlaka gidecek 1gün bende bir görsem 6li rakamları nerde o günler:-| akşama yumurtalı ıspanak yaptım mercimek çorbası yaptım 2sinden yiyeceğim ama 1kepçe çorba bir servis kaşığı ıspanak yerim. Ekmek yemeyi düşünmüyorum. Daha 1litre şu içtim 1saat ip atladım ve roman havası ve mezdekede oynadım. Şimdilik bu kadar telefondan girdiğim için internet paketi satın almıştım. Hakkımi doldurmuşum. O yüzden 1 hafta boyunca fazla giremiycem ama haftaya bi üst paket satın alırım. Sizleri çok özliycem. Hepinizi seviyorum görüşmek üzere kızlar

Hee kızlar söylemeyi unuttum günlük paket satın aldım bugün gece 12ye kadar girebilirim. Yasemin seni tebrik ederim. Aynı kiloyduk maşallah sana nazarim değmesin. O kadar alıştımki buraya girmediğim zaman kötü oluyorum acaba ne yapıyorlar diye düşünüyorum:-(

merhabalar kızlar
bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
birazda maydanoz ve 1 yk lorla yapılmış omletten yedim

gün pazar olunca kaptırıyorum kendimi öğle yemeği yemedim zaten kahvaltıyı 1 de yapmıştım
akşam yemeğide
sütlü şehriye çorbası 1 kase
yarım kasede cacık

Yoldayim kiZlar geliyorum:)))
Bende seni çok özledim soyacim.. Tek merakım tartım umarım almamisimdir.. Yemedim ama yinede korkuyorum...

Ayyy ben cok ozledim ulkemin her karisini..benim icin de gez babaycim..bu arada azmine hayranim!!

Canlarim agzima bir sey aticakken sizi dusunup ben ne derim sonra onlara diyorum!!!
Dunku menum:
Sabah: 1 cay kasigi tereyagi ile yapilmis peynirli omlet(kocamla bolustuk tabiiki), ceyrek dilim ekmek,yesillk,domates
Ara: disardaydik bisey yemedim..
Oglen:8 yk kiymali taze fasulye,tarhana corbasi,yarim kase yogurt
Ara:1 yesil elma
Aksam: salata, yogurtlu karnibahar yagsiz,2 yk oglenki fasulye,4 tane aci biber tursusu..herkesin adetten once cani tatli ister ben de deli gibi aci biber tursusu istiyorum..!
AKsam ara: 1 kuru incir,2 kuru kayisi

COK mu olmus kizlar

selam kizlar ben de menumu yazayim bugun mutluyum cunku midemin kuculdugunu hissetmeye basladim artik cok daha cabuk doyuyorum gece cok acikmiyorum sukurler olsun, umarim kiloya da guzel yansir bu gelisme

sabah: 1 haslanmis yumurta, 40 gr yagsiz beyaz peynir, 1.5 dilim kizarmis cavdar ekmegi, domates, salatalik, yesil biber, 2 kupa sutlu cay
ara: yarim kucuk muz, 4 tane cilek
ogle: 1 kase sebze corbasi, bol soganli yagsiz tuzsuz salata
ara: 5-6 findik, 1 yesil elma
aksam: 1 tabak mantar sote, 2 kasik yogurt
spor: bugun yok :26ersembe-pazar gunleri gitmiyorum esimle vakit geciriyorum ama yarin sabah salona gidince bugunun acisini cikaririm
yarin spor salonuna bisikletimle gidip gelicem yani toplamda 1 saat kadar binmis olcam 1 saat de salonda dursam harika olur..

keske grubunuzu daha once kesfetseymisim kizlar cidden bana iyi geldiniz etrafimda boyle pozitif ve de kararli insanlar gorunce ben de iyi motive oldum boyle gider umarim hedef kiloya ulasana kadar

bu arada benim henuz tatli krizim hic olmadi kizlar (daha yeniyim ondan), olunca ne yapiyorsunuz kuru meyve ile mi gecistiriyorsunuz? tarcinli sut demisti bir arkadasim ama hic denemedim ise yariyor mu? gerci simdilik oyle bir sorun yok da yine de bileyim her ihtimale karsi

Canımm,
bizde seni özleyeceğiz, aklımız sende olacak ))
Hep bizi düşün, spor yaparken, yemek yerken aklın hep bizde olsun, hatta buraya yazamayacağın için bir defter al oraya yaz yediklerini...
Sanki buraya yazıyormuş gibi yaz, geldiğinde bana özelden mesaj at, göz atarım listene ))

Kilon sabitlendiyse, spor şeklini değiştir öncelikle...
Eğer akşamları yapıyorsan sabahları yap sporunu... Vücut eğer bir şeye alışırsa daha az enerji harcar o şey için, bu da sabitlemene yol açar...
Ayrıca sporu 1 saatten fazla yapma, 1 saatten fazla yaptığın spor vücutta depresyon sinyallerine yol açar bu da stoklamaya sokar vücudu...
Yeme düzenine de dikkat et, saatlerini değiştir yemek vakitlerinin... Sabahları yarım saat erken ye, akşamları bir gün 15 dakika önce bir gün 15 dakika
sonra ye... Şaşırtma tekniği kullan... Şaşırtmalar şok diyetlerle değil bu şekilde yapılır...
Ayrıca metabolizma hızlandırıcı çaylar içebilirsin, benim kendi formülümü tavsiye ederim (belki başkası da yazmıştır ama ben bu şekilde denedim güzel oldu, faydalı da geldi)

1 tatlı kaşığı biberiye otu
1,5 tatlı kaşığı yeşilçay
1 tatlı kaşığı ısırgan otu
1 kibrit çöpü büyüklüğünde taze zencefil
1 çay kaşığı tarçın
1 çk ucu ile karabiber
1 dilim limon

kaynamış suyun içine at, 5-6 dakika kadar beklet sonra süzüp iç... İçindeki tüm bitki ve baharatlar metabolizma hızlandırmak için birebirdir. Günde sadece 2 fincan içebilirsin...
Ben genelde unutmazsam 1 sabah, 1 akşam içiyorum (tok karnına) Çok fazla tüketme çünkü bu bitkilerin fazla tüketilmesi zararlı...

Sevgilerimle

canım,

Sadece sabah ve akşam kahvaltısı çok sağlıksız bir beslenmeye girer ve yağ yakamaz, kaslarını kaybedersin...
Hastalıklı bir görüntüye sahip olup, bir çok sağlık problemi yaşarsın...
Emin ol ben sabah kahvaltısından nefret ederim, öğlen bir şey yemem doğru dürüst, sadece akşam bir şeyler yerim...
Ama eğer sağlıklı bir şekilde, hastalık sahibi olmadan kilo vermek istiyorsam sabah, öğle ve akşam yemeklerime, ara öğünlerime dikkat etmem
gerekiyor... Hiç bir şey canın istemese bile, 1 salatalık ye, 1 elma ye yani mutlaka bir şey ye...
Kesinlikle öğünlerini boş geçme... Yoksa kaslarını kaybedeceksin unutma...

Bunun dışında menün güzel,

Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…