Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Sevgili arkadaşlar,

sevmediğim şeylerden biri yoğurt ((
şöyle anlatayım size
en sevdiğim yemek, hatta diyet bozduran yemek (asla bozmuyorum merak etmeyin) mantıdır, o derece severim yani
Ama mantıya bile 1 yk yoğurt koyarım sadece
yani yoğurdu o derece sevmem
ama bu diyetimde haftanın 3 günü kendime yoğurt şartı koydum
çünki vücut kalsiyum kaybedecek ve onu bir şekilde tamamlamak lazım, yumurta, süt yoğurt ara ara diyetimde yer alıyor
Ama şu haftanın 3 günü yoğurt beni deli ediyor
Yerken resmen ölüyorum )))))
Az evvel içine dereotu doğradım, biraz pulbiber koydum tadı biraz güzelleşti ama gene de azaptı benim için
aklınıza bana yoğurdu sevdirecek hiç bir şey geliyor mu?

ama zaten bunlar benim kahvaltıdan öğle yemeğine kadar yediklerimdi
sabah kahvaltımı yazmıştım
sabah kalkınca
1 bardak elma sirkeli ballı ılık su
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost

öğle menüm
4 kaşık pirinç pilavı
1/2 kase yoğurt
1 fincan yeşil çay

hoşgeldin canım aramıza

bende oturarak çalışıyorum sabah 8 de bir giriyorum şirkette saat 16 00 ya kadar hiç kalmıyom sonra okula gidiyom çocuğu almaya(araba ile )çünkü 5 dk kala çıkıyom işten sonra evde koşuşturma başlıyo yemek yap ortalık topla çocuüun dersleri vs saat 21,00 de biraz hareket yapıyom herzaman değil

ama düzeli beslenmeyi alışkanlık halıne getirdim bu konuda soya sosu gerçekten bizi motive ediyor.

Canım kepek ekmeği neden kullanmayalım valla ben 3 gündür kepek ekmeği kullanıyorum
gerçi bugun çavdar alıcam

çünkü fırında çavdar ekmeği kalmamış eşimde kepek ek.almış

Özür canım,
Sabah menünü unutmuşum )))))
ok o zaman,
Öğlen menünde pirinç pilavı yemişsin ama pirinç kısa sürede tekrar acıkmanı sağlayacak (kan şekerini yükseltiyor)
Eğer farklı bir şeçeneğin yoksa mutlaka alternatif yiyecekler bul kendine
Gerekirse tekrar tost ye
En azından kısa süre içinde acıkmanı engeller
Sevgilerimle ))

evet yeşil çay ve diğer bitki çaylarını şekersiz içiyorum. bugün öğle yemeğinde mercimek çorbası bol kırmızı biberli ve kapuska yedim yoğurdumu yemedim yaklaşık yarım saat sonra onu yemeyi düşünüyorum. saat 4:30 gibide elma şimdilik fena değil diyetle aram ama daha fazla su içmem lazım bunun farkındayım ama 1,5 litre oda zorla su içiyorum. vucudum çok su tutuyor.hemen tartıda fark ediyor vücudumun şiş olduğunu hissediyorum. buna çare bulursam daha iyi olucak. tekrar görüşürüzz yoğun çalışıyorum oyüzden sık sık yazamasomda hergün kilo ve yediklerimim bilgisini vermeye çalışıcam hee unutmadan sporuda sormuştun ama ben spor yapamıyorum eskiden düzenli spor yapardım (kondüsyon ve aletli jimlastik) ama şu anda hem iş hemde çocuklar zamanım olmuyor.

Canım kepek ekmeği neden kullanmayalım valla ben 3 gündür kepek ekmeği kullanıyorum
gerçi bugun çavdar alıcam

çünkü fırında çavdar ekmeği kalmamış eşimde kepek ek.almış

Çavdar ekmeği kepek ekmeğine göre daha faydalı
Ayrıca gerçek kepek kullanılmadan yapılan ekmekler şişmanlatıyor maalesef
ve şu anda gerçek kepekle ekmek yapan fırın bulamazsın...
Çavdar ekmeği hazım bakımından daha kolay ve daha tok tutucu özelliği var

Fırsat buldukça yazarsın problem değil ))
Gayet güzel bir menü yazmışsın ))
Aynen devam, suyu vücudunun kabul ettiği oranda iç, kendini zorlama
Eğer günlük 1,5 lt'den sonrası seni zorluyorsa şimdilik içme
Zamanla 2 lt'ye çıkarsın
Sporda mümkün olduğu sürece haftada 3 gün yapmaya çalış
En azından haftada 3 gün akşamları 10'ar dakika ile başla, sonra artır
Sevgilerimle ))

ya ton balık sevmiyorum
öür türlü balıkta yağda kızırtmasını seviyorum ama hafta sonu annem ızgara yapmış fena değildi
tavukla sandv.yaparım
birde tavuk nuget kullansam olurmu acaba

bende seni öpüyorum

canım bende yoğurt yiyemiyodum tadını hiç beğenmezdim ama şu anda yediğim tek bi marka var mesela ben onu yiyebiliyorum yalnızca.normalde annem evde kendisi yapar yoğurdumuzu onu hele hiç yiyemiyorum.denedin mi hiç farklı markalar

oazaman çadar ekmeği alıcam

Nuget olmaz, çok fazla yağ içerir, işlem görmüş hiç bir şey olmaz yani...
ton balık sevmiyorsan ızgara yada haşlama yiyeceksin ))
o zaman balıkları alıp fırının ızgara teline dizeceksin, güzelce pişireceksin (yağ sürmek yok )
sonra bol salata ile tüketeceksin ))
tavuk ise, göğüs tercih edeceksin (acayip tok tutuyor)

canım bende aslında yoğurt süttü pek sevmezdim ama
oğluma alıştırırken onla beraber bende alıştım sende günlük 2 kaşıkla başla gün geçtikçe artır derim
biz bayanlar için gerçekten önemli bir besin

onu biliyorum akşamları evde yapıyorumda işe getiremem çünkü tavuk soğudu zaman yiyemiyorum ben öğlenleri böyle yeemeğe devam edicem bazen peynirle bazen yoğurta
kahvaltımı evde zaten sağlam yapıp çıkıyorum( yumurta da benı gerçekten tok tutuyor )
çünkü dışardan kesinlikle yemicem

arada simit yesem olmaz demi

benim annemde evde yapıyor, onu biraz yiyebiliyorum aslında ama yağlı diye pek yemek istemiyorum...
genelde light yoğurtlar alıyorum ama resmen işkenceye dönüştü bu yoğurt işi bende )))
Yemesem bir şey farketmeyecek neticede süt içiyorum arasıra (yarım yağlı, çok faydalı bilginize)
ama yoğurt özellikle göbek bölgesindeki yağların yakımında çok faydalı olduğundan günlük menümden çıkarmak istemiyorum
ayrıca yoğurt yediğim günler diğer günlere oranla daha az açlık hissettiğimi farkettim
bu sebeple de mutlaka yemek istiyorum
dediğim gibi bugün içine dereotu doğrayıp pul biber atınca güzel oldu ama bir süre sonra gene o yoğurt tadı deli edecek beni biliyorum ))))

Sade (sokak simidi) yiyebilirsin
Yanında ayranla gayet güzel ve tok tutucu olur
Ama öğleden sonraki ara öğünün sadece meyve olmalı (yanında galeta, büskivi falan olmayacak)
Birde simidi taze alma, yani sıcak simit mideye giden hamurdur bilgine ))

her insan farkli işte ben sütün kokusuna bile dayanamıyorum yoğurtta tek bi marka bazen sevemeyince bişeyi olmuyo işte ara sıra fazla zorlamadan ye.ya da nefesi tut yerken kokusunu almazsın bilemiyorum başka bişi gelmiyo aklıma..
aa sarımsaklı yesen nası olur ki sarımsağın yeri olmalı mı hayatımızda hiç bilmiyorum.sonuçta kokusu değişiyo

Sarımsağa bayılıyorum,
Ben bayılıyorum ama ben yedikten sonra kokusundan çevremdekiler bayılıyor ))))))))))))
Valla arımsaklı yoğurdu kaşık kaşık yerim ama sonra o kokusu çekilmez oluyor
Hele birde terledin mi ıyyyyyy
hayatta tahammül edemediğim 2 koku
1 ağız kokusu
2 ter kokusu

Sarımsak ve soğan vazgeçilmezim ama maalesef öyle her canın çektiğinde yiyemiyorsun işte ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…