Bu şekilde zayıflama olmaz...
Bak canım,
Sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorsak lütfen dikkatli olalım
Sabahtan beri birşey yememişsin, yediğin sadece 4-5 bisküvi (light mı bilmiyorum)
Tamamen kan şekerini yükselten, hemen ardından açlık duymanı sağlayacak bir şey
Sana bunun sağlayacağı şeyi söyleyeyim
Bir süre vücudun bununla savaşacak, sonra seni yenecek ve ne bulursan yemeye başlayacaksın
Lütfen bana biraz inan ve sana söylediklerimi azda olsa yapmaya çalış
Sana günlük bir menü yazacağım
İstersen yaparsın, istemezsen yapma
Ben elimden geleni yapmaya çalışacağım senin için...
Sevgilerimle...
Sabah
Aç karnına - Elma sirkesi (1yemek kaşığı) + bal (1 çay kaşığı) + ılık su (ölçüler bu şekilde olmalı ve mutlaka hepsi olmalı, balı mutkala kullan miden için faydalı)
2 yk lor peyniri (85 kalori sadece, tuz çok az var içinde ve yağ neredeyse yok, bilgine)
5-6 dal dereotu ( açlık duygusunu bastırır, daha çabuk doymanı sağlar, sindirimi kolaylaştırır, midedeki şişkinliği alır, özellikle göbek bölgesi için faydalı)
1-2 dilim çavdar ekmeği (kepek ekmeği asla kullanma, çavdar yoksa tam buğday ekmeği kullan)
Haftada 2 gün yumurta ekleyebilirsin bu menüye
Salatalık istediğin kadar yiyebilirsin
Kıvırcık, marul istediğin kadar yiyebilirsin
Ara
1 meyve (elma,kivi,portakal vb)
2 adet galeta
Öğlen
Sebze yemeği 5-6 kaşık
Yoğurt
Çorba
Salata (1 tatlı kaşığı yağ, tuzsuz)
veya
Kepek ekmeğine sandviç
ayran
Ara
Yoğurt
1 pk light bisküvi
Akşam
Et (haşlama veya ızgara) + salata veya
salata+ 1 bardak haşlanmış makarna veya
çorba ve sebze yemeği + yoğurt vb
Ara
Yeşilelma ve yeşilçay
Gün içinde 2-2,5 lt su
Günde 2 fincan yeşilçay
2 fincan sade neskafe
Yatmadan önce yine elma sirkesi + bal + ılık su
Ha birde dereotunu her yemeğinde kullanabilirsin
Acıktıkca ağzına atabilirsin, iştahını kapatır
Eğer gecenin ilerleyen saatlerinde acıkırsan 2-3 kaşık yoğurt ye, en azından göbek bölgesindeki yağların yakımında faydalı
Sevgilerimle...
herkese merhaba bende yaklaşık 10 gündür diyet yapıyorum 1 kilo verdim. Bugün tesadüf bu topiği gördüm. Benim boyum 1.64 ve şu anda 68,800 bende 60 kilo olmak istiyorum ama ilk hedefim 65 kilo olmak, çalıştığım için bugün kahvaltıda yarım simit yedim daha sonra bitki çayı içtim şimdi ise yeşil çay içiyorum.artık bende burdayım banada arada gaz verirseniz sevinirim.
ama zaten bunlar benim kahvaltıdan öğle yemeğine kadar yediklerimdi
sabah kahvaltımı yazmıştım
sabah kalkınca
1 bardak elma sirkeli ballı ılık su
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost
öğle menüm
4 kaşık pirinç pilavı
1/2 kase yoğurt
1 fincan yeşil çay
Canım kepek ekmeği neden kullanmayalım valla ben 3 gündür kepek ekmeği kullanıyorum
gerçi bugun çavdar alıcam
çünkü fırında çavdar ekmeği kalmamış eşimde kepek ek.almış
evet yeşil çay ve diğer bitki çaylarını şekersiz içiyorum. bugün öğle yemeğinde mercimek çorbası bol kırmızı biberli ve kapuska yedim yoğurdumu yemedim yaklaşık yarım saat sonra onu yemeyi düşünüyorum. saat 4:30 gibide elma şimdilik fena değil diyetle aram ama daha fazla su içmem lazım bunun farkındayım ama 1,5 litre oda zorla su içiyorum. vucudum çok su tutuyor.hemen tartıda fark ediyor vücudumun şiş olduğunu hissediyorum. buna çare bulursam daha iyi olucak. tekrar görüşürüzz yoğun çalışıyorum oyüzden sık sık yazamasomda hergün kilo ve yediklerimim bilgisini vermeye çalışıcam hee unutmadan sporuda sormuştun ama ben spor yapamıyorum eskiden düzenli spor yapardım (kondüsyon ve aletli jimlastik) ama şu anda hem iş hemde çocuklar zamanım olmuyor.
canım,
çayı şekersiz içtiğin sürece birşey olmaz merak etme ))
arada sırada şu light ton balıklarından ve mısır al, kepek ekmeği ile onlardan ye öğlenleri
hem balık yemişte olursun (tabi balık seviyorsan)
diyette önemli birşey biliyorsun, arada sırada tavukla sandviç yap
hep aynı şekilde beslenmemeye çalış
yoksa bir süre sonra sıkılmaya başlarsın ))
kocaman öpüyorum seniiiiiiii
muccukssssssssssssssssssss
Sevgili arkadaşlar,
sevmediğim şeylerden biri yoğurt ((
şöyle anlatayım size
en sevdiğim yemek, hatta diyet bozduran yemek (asla bozmuyorum merak etmeyin) mantıdır, o derece severim yani
Ama mantıya bile 1 yk yoğurt koyarım sadece
yani yoğurdu o derece sevmem
ama bu diyetimde haftanın 3 günü kendime yoğurt şartı koydum
çünki vücut kalsiyum kaybedecek ve onu bir şekilde tamamlamak lazım, yumurta, süt yoğurt ara ara diyetimde yer alıyor
Ama şu haftanın 3 günü yoğurt beni deli ediyor
Yerken resmen ölüyorum )))))
Az evvel içine dereotu doğradım, biraz pulbiber koydum tadı biraz güzelleşti ama gene de azaptı benim için
aklınıza bana yoğurdu sevdirecek hiç bir şey geliyor mu?
çavdar ekmeği kepek ekmeğine göre daha faydalı
ayrıca gerçek kepek kullanılmadan yapılan ekmekler şişmanlatıyor maalesef
ve şu anda gerçek kepekle ekmek yapan fırın bulamazsın...
çavdar ekmeği hazım bakımından daha kolay ve daha tok tutucu özelliği var
ya ton balık sevmiyorum
öür türlü balıkta yağda kızırtmasını seviyorum ama hafta sonu annem ızgara yapmış fena değildi
tavukla sandv.yaparım
birde tavuk nuget kullansam olurmu acaba
bende seni öpüyorum
sevgili arkadaşlar,
sevmediğim şeylerden biri yoğurt ((
şöyle anlatayım size
en sevdiğim yemek, hatta diyet bozduran yemek (asla bozmuyorum merak etmeyin) mantıdır, o derece severim yani
ama mantıya bile 1 yk yoğurt koyarım sadece
yani yoğurdu o derece sevmem
ama bu diyetimde haftanın 3 günü kendime yoğurt şartı koydum
çünki vücut kalsiyum kaybedecek ve onu bir şekilde tamamlamak lazım, yumurta, süt yoğurt ara ara diyetimde yer alıyor
ama şu haftanın 3 günü yoğurt beni deli ediyor
yerken resmen ölüyorum )))))
az evvel içine dereotu doğradım, biraz pulbiber koydum tadı biraz güzelleşti ama gene de azaptı benim için
aklınıza bana yoğurdu sevdirecek hiç bir şey geliyor mu?
nuget olmaz, çok fazla yağ içerir, işlem görmüş hiç bir şey olmaz yani...
Ton balık sevmiyorsan ızgara yada haşlama yiyeceksin ))
o zaman balıkları alıp fırının ızgara teline dizeceksin, güzelce pişireceksin (yağ sürmek yok )
sonra bol salata ile tüketeceksin ))
tavuk ise, göğüs tercih edeceksin (acayip tok tutuyor)
canım bende yoğurt yiyemiyodum tadını hiç beğenmezdim ama şu anda yediğim tek bi marka var mesela ben onu yiyebiliyorum yalnızca.normalde annem evde kendisi yapar yoğurdumuzu onu hele hiç yiyemiyorum.denedin mi hiç farklı markalar
onu biliyorum akşamları evde yapıyorumda işe getiremem çünkü tavuk soğudu zaman yiyemiyorum ben öğlenleri böyle yeemeğe devam edicem bazen peynirle bazen yoğurta
kahvaltımı evde zaten sağlam yapıp çıkıyorum( yumurta da benı gerçekten tok tutuyor )
çünkü dışardan kesinlikle yemicem
arada simit yesem olmaz demi
benim annemde evde yapıyor, onu biraz yiyebiliyorum aslında ama yağlı diye pek yemek istemiyorum...
genelde light yoğurtlar alıyorum ama resmen işkenceye dönüştü bu yoğurt işi bende )))
Yemesem bir şey farketmeyecek neticede süt içiyorum arasıra (yarım yağlı, çok faydalı bilginize)
ama yoğurt özellikle göbek bölgesindeki yağların yakımında çok faydalı olduğundan günlük menümden çıkarmak istemiyorum
ayrıca yoğurt yediğim günler diğer günlere oranla daha az açlık hissettiğimi farkettim
bu sebeple de mutlaka yemek istiyorum
dediğim gibi bugün içine dereotu doğrayıp pul biber atınca güzel oldu ama bir süre sonra gene o yoğurt tadı deli edecek beni biliyorum ))))
Kızlar birşey sorcam
bu kapuska nasıl yapılıyor acaba
her insan farkli işte ben sütün kokusuna bile dayanamıyorum yoğurtta tek bi marka bazen sevemeyince bişeyi olmuyo işte ara sıra fazla zorlamadan ye.ya da nefesi tut yerken kokusunu almazsın bilemiyorum başka bişi gelmiyo aklıma..
aa sarımsaklı yesen nası olur ki sarımsağın yeri olmalı mı hayatımızda hiç bilmiyorum.sonuçta kokusu değişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?