Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Hoşgeldin canım ))
Öncelikle kilo vermye karar vermek güzel bir şey...
Kilo vermek için nelerden vazgeçeceksin ve neler yapmaya kararlısın bizimle paylaşır mısın?
Önce senin ne kadar kararlı olduğunu öğrenmek isterim ))

haklısın canım işte naparsın
tabiki hatamı biliyorum
bugun daha dikkatli olucam

az sonra ara öğümnden 1 paket eti form limonlu bisk.yesem olurmu yoksa fazlamı

Sabahları aç karnına tartıl ))
Çok evindim ya, gerçketen o kadar mutlu oldum ki evde sevinç çığlıkları falan atmak istiyorum )))))

Haydi arkadaşlar, sizdende bu güzel haberleri bekliyorummmmmmmmmmmmm )))

çok güzel bi duyguymuş gerçekten Allah a çok şükür nası korkuyodum tartılmaya şimdi daha bi hevesliyim daha bi azimliyim sürekli spor yapmak istiyorum acayip bi enerji var içimde patlamak üzere olan birazdan dışarı çıkıcam bankayla ilgili işler var tabi ki yürüyerek gidip gelicem yani yaklaşık bir saat daha yürümüş olcam.

ne kadar kakarlı olduğumu sana şurdan ispat etmek isterim :) Şİmdi ben eşimle 2010 eylülde nişanlandım o dönem tam 6 yıldır sigara içen biriydim sırf babam ilerde çocuk sahibi olmayı engeller dediği için o sigarayı bıraktuım düşün :) İŞte şmdide bebeğimi sağlıklı bir vücutta büyütmek için 12 kilo vemek istiyorum rabbim inşallah bana o bebeği nasip eder hayırlısı ile :)) Birde ben temmuz gibi memlektime gidicem tabi deniz güneş filan :) haliyle orda uzun tunikler giyemiycem kilomu kapatman için p Hem şimdi kesin bizim ordakiler laf eder ayyy şuna bak geçen seneden bu yana kaç kilo almış hemde daha doğum yapmadan filan diye :) işte tüm bunlar beni gaza getiriyo. Hem bi 59 kilo ile hamile kalmak var bi 71 kilo ile..

haklısın canım işte naparsın
tabiki hatamı biliyorum
bugun daha dikkatli olucam

az sonra ara öğümnden 1 paket eti form limonlu bisk.yesem olurmu yoksa fazlamı

Ben haklı olmak istemiyorum yasemin,
Ben haksız, sen ise zayıf ol istiyorum (kilo olarak zayıf, irade olarak değil)
Seni seviyorum ve isteklerine bir an önce ulaş istiyorum
Yoksa bana ne, burda sana neden bu kadar yazayım ki?
Hiç uğraşmam bile değil mi tatlım?
Amacım hepimizin başarması, ve senin yapabileceğini biliyorum
Sadece aradasırada hepimiz bir anlık böyle şeyler yaşayabiliriz bunun önüne geçmek için gerekiyse birbirimize kızmalıyız
Yarın belki sen bana öyle bir fırça atacaksınki belli mi olur ))

Arada yiyeceğin bisküi gayet iyi
Şimdiden afiyet olun çiçeğim ))

Sormak istediğim bu değildi ama bunlarda güzeldi ))
Yani cips+çikolata+kola vs...
Burda sağlıklı bir şekilde kilo vereceksin
Şok diyetler, tek tip diyetler vs yok
Kaçamaklara asla izin yok
Mutlaka spor yapman gerekiyor
Bunlara hazırmısın?

hımmm şimdi anladım şöyleki spor yaparım evde eliptik bisikletim var daha önce 59 kiloya hergün 45 dk ona binerek ve akşam çook az yiyerek düşmüştüm yine yapabilirim :)
gerçi o zaman 63ten düşütm ama neyse zaten sabah ve öğlen hatta ara öğünlerimde kaçamak pek yapmıyorum ama benim için en önemli kriter akşam yemeği ( bekarken tek yaşıyordum yemek yapmıyordum evlenince yemek yaptığım için ister istemz eşiimle bende yiyorum üzerine tatlı filan derken aldım bu kiloları.. benim için en önemli şey akşam yememek ve spor yapmak onun haricinde cips çikolata ve kola bunlar vız gelir tırıs gider :=))

günaydın kızlar ben hafta ortası diyete başlayınca çok güzel şartlanıyorum soya sosu dün neleri sevip sevmedimi sormustun ben herseyi seviyorum sorun bu ama yarın sabaha kadar kendimi acayip motive edip başlıcam

Tartıldım
Ve tartı beni 78,800 olarak tarttı
Anam kilo almışım yaaaa dedim
Bi daha çıktım tartının üstüne
Gene aynı çıktı
Bir daha çıktım
Gene aynı
Sonra dank etti
Ben dün 79,100 gelmiştim )))))))))))))
Kafa gitmiş ya ))))))))))))))))))))))))))
300 gr vermişim yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii
77'ye az kaldı, bekle beni geliyorummmmmmmmmmmmm

ama şimdi kahvaltımı yapmam lazım
Şu anda elma şirkesi + bal ve ılık suyumu içiyorum

onra 2 yk lor peynri + vazgeçilmezim dereotu ve bugün 1 haşlanmış yumurta ile kahvaltı yapacağım
evet evet gidip yapayım ))
Öptüm sizi kızlar,
15 Dk sonra geliyorum ))

her gün 300-400 gr gidiyo senden olcak olcak yapcaz biz işi
afiyet olsun sana canım bende çıkıyorum bankaya doğru tempolu yürüyüş:)

Neden bugün başlamadın?
Neden yarını bekliyorsun?
Bu hayatta en çok sevdiğin şey ne?
Şu starda yayınlanan kilolu insanların yarışma programı var hiç izledinizmi bilmiyorum...
Ben sürekli izliyorum
Orda biri dedi ki,
"çocuğumu anaokuluna hergün götürüyordum, bir gün ana okulundaki 3-4 yaşındaki çocuklar bana bakarak "şişko şişko" diyerek bağırdılar, kendimi o kadar kötü hissettim ki, kilo vermek istiyorum artık... Bunu çocuğum için yapmak istiyorum"
Çok etkiledi beni...

Benim çocuğum yok, olmasını da hiç istemedim, istemiyorum...
Ama dünyalar tatlısı bir yeğenim var ve onu çokkk seviyorum
Geçen sene hep birlikte yazlığa gittik ve beni ilk defa mayo ile gördü
Ne söyledi biliyor musun?
"Teyzemde amma şişkoymuş"
Şok oldum!
Daha 3 yaşındaydı ama söyleyecek bir söz bulamadım
Ve yaklaşık 3-4 ay önce kardeşimle birlikte yeğenimi anaokulundan almaya gittiğimizde (ben dış kapının orda duruyordum) yeğenimi hazırlayan anaokulu öğretmeni beni göstererek "ananesi mi?" dedi !!!!
Kilo insanı hem yaşlı, hem kötü gösteriyor anlayacağın...
Bunları yaşamak istemiyorum artık !
Ki ben yaşımı göstermeyen bir insanımdır...
Kesinlikle o kızın gösleri bozuktu ))))))))))))))))))))))))))))

Yani bu işin bugünü yarını yok,
Şu ana kadar ne yediysen yedin boşver
Şu anda başla !
Yarını bekleme
Yarın çok geç
Sevgilerimle

Ok canım,
O zaman akşamları eşine yemeğini hazırla ama sen kendine salata hazırla,
Sebze yemekleri yaptığında sadece sebze yemekleri ile yoğurt tüket
Akşamları eşin cips vs tükettiğinde sen meyve ye
Netice de gün içinde yediklerini kontrol edebiliyorsan akşamları da edebilirsin

Benim eşim sebze sevmez, sadece pizza, makarna, et (sadece ızgara veya kızatma), şarküteri ürünleri veya fastfood seven biri
Akşamları 2 ayrı yemek yapmak durumunda kaldığım çok olmuştur
Kendime salata yaptığımda onada yapıyorum bazen ama onunkine örneğin hellim kızartıp koyuyorum yada et kızartıp sosla birlikte koyuyorum kendiminkini sade yapıyorum
Çok severek yiyor ))
Bunlar sadece örnek, sen şekillendirebilirsin
Aklına takılan birşey varsa konuşabiliriz ))

herkese merhaba bende yaklaşık 10 gündür diyet yapıyorum 1 kilo verdim. bugün tesadüf bu topiği gördüm. benim boyum 1.64 ve şu anda 68,800 bende 60 kilo olmak istiyorum ama ilk hedefim 65 kilo olmak, çalıştığım için bugün kahvaltıda yarım simit yedim daha sonra bitki çayı içtim şimdi ise yeşil çay içiyorum.artık bende burdayım banada arada gaz verirseniz sevinirim.

herkese merhaba bende yaklaşık 10 gündür diyet yapıyorum 1 kilo verdim. bugün tesadüf bu topiği gördüm. benim boyum 1.64 ve şu anda 68,800 bende 60 kilo olmak istiyorum ama ilk hedefim 65 kilo olmak, çalıştığım için bugün kahvaltıda yarım simit yedim daha sonra bitki çayı içtim şimdi ise yeşil çay içiyorum.artık bende burdayım banada arada gaz verirseniz sevinirim.

Merhaba,

Öncelikle hoşgeldin ))
10 gündür diyet yaparak 1 kilo vermişsin gayet güzel...
Burda bizimde amaçladığımız şey tam olarak bu...
Hızlı kilo vermek değil, sağlıklı, gerekirse yavaş ama bir daha almayacağımız kilolar vermek ))
Kahvaltı menün gayet güzel...
Yarım simit kahvaltı için uygundur..
Yeşilçay içmende güzel (tabi çaylarını şekersiz içiyorsan ))
Gün içinde yediklerini de paylaşırmısın?
Ayrıca spor olarak neler yapıyorsun?
ilk hedef olarak belirlediğin kilo gayet uygun eğer düzenli bir şekilde spor ve diyetle gidersen ve hiç kaçamak yapmazssan maks. 20 gün içinde o kiloya ulaşırsın
Bizler detekçin olacağız ))
Canın sıkıldığında veya birşeyler paylaşmak istediğinde yada aklına her geldiğinde gelip istediğini yazabilirsin
Ben öyle yapıyorum ))
Sevgilerimle

ama ben akşam sebze yoğurt yiyip üzerinede meyve yiyince fazla gelmezmi?
ben diyorumki akşam çorba ve yoğurt veya meyve yiyim yeterli
azmı olur?
12 kiloyu 4 ayda anca çok dikkat ederek veririm diye düşünüyorum,
eşime dün akşam dedim akşamları annene git yemeğini ye gel dye kabul etmedi :)
annesi arabayla 2 dk mesafede ama paşama zor geldi :=)

oy oy oy
İnternetten zumba videosu buldum
açıp karşısına geçtim onlarla dansetmeye başladım
video süresi 9,45
ben 4,39'da nefes nefese kalmış bir şekilde bıraktım
anam o ne yawwwwwwwwwwww
hala nefeslerim düzelsin diye uğraşıyorum ))))))))))))
Ama çok keyifli oda ayrı mesele ))))
Biraz dinleneyim tekrar deneyeceğim
ayrıca vücudumda hiç bilmediğim kaslarda sıcaklık hissediyorum çok enteresan )))
daha öncede yapmıştım bunu ama daha kısa videolardı (1 dk falan)
güzel güzelllll
yapacağımmmmm ))

Bence akşam için çok iyi bir menü olur ))
Sebze,çorba ve yoğurt ye (ekmek yok)
Meyveyi 1-2 saat sonra ye ))
mümkünse yeşilçay ile birlikte 1 yeşil elma yemeni tavsiye ederim (ödem sökücü özelliği var)
Meyveyi de abartmadan yersen süper olur ))
örneğin, bir kivi ve bir yeşil elma gibi
Gayet güzel ))

Sabah aç karnına su iç, akşamlarıda 6dan sonra yemek yok :)) ben mesela oyle formuma dondum :))

seni tebrik ederim, ama herkesin bünyesi aynı olmuyor ve bazılarımız maalesef verdiği kiloları geri alabiliyor ))
Keşke senin gibi şanslı olabilsek ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…