Canlarim agzima bir sey aticakken sizi dusunup ben ne derim sonra onlara diyorum!!!
Dunku menum:
Sabah: 1 cay kasigi tereyagi ile yapilmis peynirli omlet(kocamla bolustuk tabiiki), ceyrek dilim ekmek,yesillk,domates
Ara: disardaydik bisey yemedim..
Oglen:8 yk kiymali taze fasulye,tarhana corbasi,yarim kase yogurt
Ara:1 yesil elma
Aksam: salata, yogurtlu karnibahar yagsiz,2 yk oglenki fasulye,4 tane aci biber tursusu..herkesin adetten once cani tatli ister ben de deli gibi aci biber tursusu istiyorum..!
AKsam ara: 1 kuru incir,2 kuru kayisi
COK mu olmus kizlar
selam kizlar ben de menumu yazayimbugun mutluyum cunku midemin kuculdugunu hissetmeye basladim artik cok daha cabuk doyuyorum gece cok acikmiyorum sukurler olsun, umarim kiloya da guzel yansir bu gelisme
sabah: 1 haslanmis yumurta, 40 gr yagsiz beyaz peynir, 1.5 dilim kizarmis cavdar ekmegi, domates, salatalik, yesil biber, 2 kupa sutlu cay
ara: yarim kucuk muz, 4 tane cilek
ogle: 1 kase sebze corbasi, bol soganli yagsiz tuzsuz salata
ara: 5-6 findik, 1 yesil elma
aksam: 1 tabak mantar sote, 2 kasik yogurt
spor: bugun yok :26ersembe-pazar gunleri gitmiyorum esimle vakit geciriyorum ama yarin sabah salona gidince bugunun acisini cikaririm
yarin spor salonuna bisikletimle gidip gelicem yani toplamda 1 saat kadar binmis olcam 1 saat de salonda dursam harika olur..
keske grubunuzu daha once kesfetseymisim kizlar cidden bana iyi geldiniz etrafimda boyle pozitif ve de kararli insanlar gorunce ben de iyi motive oldum boyle gider umarim hedef kiloya ulasana kadar
bu arada benim henuz tatli krizim hic olmadi kizlar (daha yeniyim ondan), olunca ne yapiyorsunuz kuru meyve ile mi gecistiriyorsunuz? tarcinli sut demisti bir arkadasim ama hic denemedim ise yariyor mu? gerci simdilik oyle bir sorun yok da yine de bileyim her ihtimale karsi
Selam kızlar,
akşam menümü yazayım önce ))
Yarım kase mercimek çorbası (artık annem çorbaları yaparken yağı sonradan ekliyor, bende çorbayı yağsız içmiş oluyorum ))
1 kaşık etli patlıcan yemeği (et yağsız, patlıcanlar kızartılmadı, onu bile diyetime uygun yapmış ))
1 kaşık makarna (haşladıktan sonra bana 1 kaşık ayırmış ))
Gördüğünüz gibi bir süre sonra artık ailenizde size uymaya başlıyor ))
Hatta annem geçen gün diyor ki, "sen çok az yiyorsun, bende diyete başlayayım ki adam gibi yemek ye" )))))))))))))))
Annemle diyet mi? Aslaaaaaaaaaaaaaaaa ))))))))))))))))))) Size daha önce onun diyet hikayesini anlatmıştım...
Bu arada aramızda FB'li varsa tebrik ederim, biz iyi oynadık ama şans onlardan yanaydı ))
Şimdi sarı kırmızı ojelerimi çıkarıp 23 Nisan şerefine rengarenk oje süreceğim her bir tırnağıma
Yarın 11'de direksiyon dersim başlıyor, biraz geç geleceğim bilginiz olsun...
günün güzel gelişmesi iseeee,
Kardeşimin daha önce kendisine büyük gelen pantalonları, mini etekleri ve şortları vardı bana getirdiği...
Genelde 40-42 bedendi hepsi... bundan 2 ay önce sadece 2 tane şortu oluyordu bana ama zorla giyiyordum ))
Bugün o şortlardan birini giydim üstüme, inanamazsınız o kadar bol geliyorki bana kemer takmam gerekiyor )) (42 beden)
giydim bütün gün onunla gezdim, eve gelince o daha önce deneyip bana olmayanları giyeyim dedim
Hepsi oldu üstüme
40 beden pantalonlar o kadar güzel durduki üstümde inanamazsınız
Yuppiiiiii, inceliyorummmmm, zayıflıyorummmmm, güzelleşiyorummmmm
Beden olarak istediğim üst beden 40-42, alt beden 38-40 olsun...
Bu da gösteriyorki az kaldı azzzzz ))
Bu durumda 60 kilo olursam kaç beden giyeceğim ben yahu?????
Bunca zaman üzerimde kemik diye yağ mı taşıdım hep)))))))))))))))
Neyse, bu bana daha çok hırs verdi,
şimdilik bu kadar,
Güzel haberlerinizi duymak için sabırsızlanıyorum, yarını iple çekiyorum
Hepinizi çokkk özledim
Sevgilerimle
Canımm,
bizde seni özleyeceğiz, aklımız sende olacak ))
Hep bizi düşün, spor yaparken, yemek yerken aklın hep bizde olsun, hatta buraya yazamayacağın için bir defter al oraya yaz yediklerini...
Sanki buraya yazıyormuş gibi yaz, geldiğinde bana özelden mesaj at, göz atarım listene ))
Kilon sabitlendiyse, spor şeklini değiştir öncelikle...
Eğer akşamları yapıyorsan sabahları yap sporunu... Vücut eğer bir şeye alışırsa daha az enerji harcar o şey için, bu da sabitlemene yol açar...
Ayrıca sporu 1 saatten fazla yapma, 1 saatten fazla yaptığın spor vücutta depresyon sinyallerine yol açar bu da stoklamaya sokar vücudu...
Yeme düzenine de dikkat et, saatlerini değiştir yemek vakitlerinin... Sabahları yarım saat erken ye, akşamları bir gün 15 dakika önce bir gün 15 dakika
sonra ye... Şaşırtma tekniği kullan... Şaşırtmalar şok diyetlerle değil bu şekilde yapılır...
Ayrıca metabolizma hızlandırıcı çaylar içebilirsin, benim kendi formülümü tavsiye ederim (belki başkası da yazmıştır ama ben bu şekilde denedim güzel oldu, faydalı da geldi)
1 tatlı kaşığı biberiye otu
1,5 tatlı kaşığı yeşilçay
1 tatlı kaşığı ısırgan otu
1 kibrit çöpü büyüklüğünde taze zencefil
1 çay kaşığı tarçın
1 çk ucu ile karabiber
1 dilim limon
kaynamış suyun içine at, 5-6 dakika kadar beklet sonra süzüp iç... İçindeki tüm bitki ve baharatlar metabolizma hızlandırmak için birebirdir. Günde sadece 2 fincan içebilirsin...
Ben genelde unutmazsam 1 sabah, 1 akşam içiyorum (tok karnına) Çok fazla tüketme çünkü bu bitkilerin fazla tüketilmesi zararlı...
Sevgilerimle
Canım,
Menün çok güzel olmuş fakat ))
Ara öğündeki fındığı şimdilik çıkaralım menümüzden...
Onun yerine 1 tam ceviz yiyelim...
Fındık, cevizden daha fazla işleme tutuluyor ve bu sebepten daha fazla yağ içeriyor...
Tatlı krizin tuttuğunda tarçın en büyük yardımcın, hatta tarçın metabolizma hızlandırıcıdır... Günlük olarak meyve yerken üzerine serpebilirsin, sütlü çayına serpebilirsin, süt içerken ekleyebilirsin... Tarçını düzenli tüketirsen emin ol bir süre sonra gözünün önünde tatlı yediklerinde bile canın istemeyecek )) (Kendimden biliyorum, en dayanamam dediğim tatlıları bile yiyorlar, canım istemiyor))
sevgilerimle
Selam kızlar,
akşam menümü yazayım önce ))
Yarım kase mercimek çorbası (artık annem çorbaları yaparken yağı sonradan ekliyor, bende çorbayı yağsız içmiş oluyorum ))
1 kaşık etli patlıcan yemeği (et yağsız, patlıcanlar kızartılmadı, onu bile diyetime uygun yapmış ))
1 kaşık makarna (haşladıktan sonra bana 1 kaşık ayırmış ))
Gördüğünüz gibi bir süre sonra artık ailenizde size uymaya başlıyor ))
Hatta annem geçen gün diyor ki, "sen çok az yiyorsun, bende diyete başlayayım ki adam gibi yemek ye" )))))))))))))))
Annemle diyet mi? Aslaaaaaaaaaaaaaaaa ))))))))))))))))))) Size daha önce onun diyet hikayesini anlatmıştım...
Bu arada aramızda FB'li varsa tebrik ederim, biz iyi oynadık ama şans onlardan yanaydı ))
Şimdi sarı kırmızı ojelerimi çıkarıp 23 Nisan şerefine rengarenk oje süreceğim her bir tırnağıma
Yarın 11'de direksiyon dersim başlıyor, biraz geç geleceğim bilginiz olsun...
günün güzel gelişmesi iseeee,
Kardeşimin daha önce kendisine büyük gelen pantalonları, mini etekleri ve şortları vardı bana getirdiği...
Genelde 40-42 bedendi hepsi... bundan 2 ay önce sadece 2 tane şortu oluyordu bana ama zorla giyiyordum ))
Bugün o şortlardan birini giydim üstüme, inanamazsınız o kadar bol geliyorki bana kemer takmam gerekiyor )) (42 beden)
giydim bütün gün onunla gezdim, eve gelince o daha önce deneyip bana olmayanları giyeyim dedim
Hepsi oldu üstüme
40 beden pantalonlar o kadar güzel durduki üstümde inanamazsınız
Yuppiiiiii, inceliyorummmmm, zayıflıyorummmmm, güzelleşiyorummmmm
Beden olarak istediğim üst beden 40-42, alt beden 38-40 olsun...
Bu da gösteriyorki az kaldı azzzzz ))
Bu durumda 60 kilo olursam kaç beden giyeceğim ben yahu?????
Bunca zaman üzerimde kemik diye yağ mı taşıdım hep)))))))))))))))
Neyse, bu bana daha çok hırs verdi,
şimdilik bu kadar,
Güzel haberlerinizi duymak için sabırsızlanıyorum, yarını iple çekiyorum
Hepinizi çokkk özledim
Sevgilerimle
Yoldayim kiZlar geliyorum:)))
Bende seni çok özledim soyacim.. Tek merakım tartım umarım almamisimdir.. Yemedim ama yinede korkuyorum...
merhabalar kızlar
bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
birazda maydanoz ve 1 yk lorla yapılmış omletten yedim
gün pazar olunca kaptırıyorum kendimi öğle yemeği yemedim zaten kahvaltıyı 1 de yapmıştım
akşam yemeğide
sütlü şehriye çorbası 1 kase
yarım kasede cacık
merhaba
arkadaşlar bugun sabah bir kalktım ağzım burnum tıkalı bir şeklide uyandım allah bu ne çok felaket bir şekilde nezle oldum ne yediğimden ne içtiğimde bir tat alyıyorum hava desen o kadar sıkıcı kı nefes almakta zorlanıyorum hareket bile edemedim herhalde hafta sonum yatarak geçecek evde iyleşir iyleşmez spora tam gaz devam
bugün yeme düzeni berbat oldu ha fazla bir şey yiyemdim çünkü iştahım yok sadece bol bol c vitamini almaya çalışıyorum ve yatıyorum
bugn bizimde köye gitme var ama hiç halım yok bakalım ilerleyen saatler neyi gösterecek gidecekmiyim gitmeyecekmiyim
ha kilomda bugun sabah tartıldığımda 70,300 d yani 200 gr da gitmiş
herkese bol zayıf günler
yasemincim geçmiş olsun canım bugün bende büroda kötü oldum.önce gözlerim bulanık görmeye başladı sonra sol kolum ve parmaklarım uyuştu kolum geçti başımın sağ tarafına bir ağrı yerleşti akşam üzeri kendime geldim.şükürler olsun bir an korktum hepsi arka arkaya gelince.
yasemin, inci
geçmiş olsun canlarım,
dikkat edin kendinize, bol bol su iççin, c vitaminlerini ilaç olarak almayın, meyve suyu olarak içmeyin (meyveyi sıkarak bile içmeyin)
meyveyi yiyerek daha çok vitamin alırsınız, sıktığınız anda vitamin değerlerinin bir kısmı kayboluyor, o sebepten yani...
Ikinizi de seviyorum, bana lazımsınız, kendinize dikkat edin ))
kialar size yaaa mersinlerden yazıyorum
yediklerime gelince internet'e girme şansım yoktu şimdi kısaca ozetliycem telefondan yazıyorum canlarım yola çıktığım gün öğlen ızgara et yoğurtsalata.. Ara ogün grisini aldım yanıma kepekli ondan yedim...
Aksam ızgara balık salata bol yeşillik ...
Ertesi gün sabah domates salatalık semizotu roka yumurta yedim ekmek yok...
öğlen burda tantuni çok meşhur ve ben bayılırım ailece tantuniye gittik yedimmi? Tabiki hyr...
çorba istedim ... Yarısını icemedim bile...
Aksam yine balikci:))) oglusum durmadı gelen balığımda yiyemedim
salata yedim sadece...
Bugün sabah yumurtalı kahvaltı
öğlen yine balığa gitcez sanırım:))) yazarım kizlar size sonrada donüyorum zaten:)))
sizleri seviyorum
yasemın,ıncı cok gecmis olsun canlar...bahar havasi mi carpti sizi!!! :2::2:
soyacım pazarları böyle oluyor bende kendimi ev işleri temizlik yaparken unutuyorum bir bakmışım akşam olmuş ama dikkat edicem haftaya telefonuma hatırlatmalara kayıt ederim ara öğün saatlerimi teşekkürler canım.canım,
Sadece sabah ve akşam kahvaltısı çok sağlıksız bir beslenmeye girer ve yağ yakamaz, kaslarını kaybedersin...
Hastalıklı bir görüntüye sahip olup, bir çok sağlık problemi yaşarsın...
Emin ol ben sabah kahvaltısından nefret ederim, öğlen bir şey yemem doğru dürüst, sadece akşam bir şeyler yerim...
Ama eğer sağlıklı bir şekilde, hastalık sahibi olmadan kilo vermek istiyorsam sabah, öğle ve akşam yemeklerime, ara öğünlerime dikkat etmem
gerekiyor... Hiç bir şey canın istemese bile, 1 salatalık ye, 1 elma ye yani mutlaka bir şey ye...
Kesinlikle öğünlerini boş geçme... Yoksa kaslarını kaybedeceksin unutma...
Bunun dışında menün güzel,
Sevgilerimle
canım sanada geçmiş olsun
dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?