Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Canımi
Menü güzel, çok olmamış diycem ammaaaaaaaa
Biber turşusu olmamışşşşşş
Turşu dediğin şey tuz ile yapılıyor,
Ve biz tuz tüketimini minimize ettik değil mi?
Turşu yokkkkkkk
Acı biber ye, turşu yemeeeeeee

Sevgilerimle

Canım,
Menün çok güzel olmuş fakat ))
Ara öğündeki fındığı şimdilik çıkaralım menümüzden...
Onun yerine 1 tam ceviz yiyelim...
Fındık, cevizden daha fazla işleme tutuluyor ve bu sebepten daha fazla yağ içeriyor...

Tatlı krizin tuttuğunda tarçın en büyük yardımcın, hatta tarçın metabolizma hızlandırıcıdır... Günlük olarak meyve yerken üzerine serpebilirsin, sütlü çayına serpebilirsin, süt içerken ekleyebilirsin... Tarçını düzenli tüketirsen emin ol bir süre sonra gözünün önünde tatlı yediklerinde bile canın istemeyecek )) (Kendimden biliyorum, en dayanamam dediğim tatlıları bile yiyorlar, canım istemiyor))

sevgilerimle

Selam kızlar,

akşam menümü yazayım önce ))

Yarım kase mercimek çorbası (artık annem çorbaları yaparken yağı sonradan ekliyor, bende çorbayı yağsız içmiş oluyorum ))
1 kaşık etli patlıcan yemeği (et yağsız, patlıcanlar kızartılmadı, onu bile diyetime uygun yapmış ))
1 kaşık makarna (haşladıktan sonra bana 1 kaşık ayırmış ))

Gördüğünüz gibi bir süre sonra artık ailenizde size uymaya başlıyor ))
Hatta annem geçen gün diyor ki, "sen çok az yiyorsun, bende diyete başlayayım ki adam gibi yemek ye" )))))))))))))))
Annemle diyet mi? Aslaaaaaaaaaaaaaaaa ))))))))))))))))))) Size daha önce onun diyet hikayesini anlatmıştım...

Bu arada aramızda FB'li varsa tebrik ederim, biz iyi oynadık ama şans onlardan yanaydı ))
Şimdi sarı kırmızı ojelerimi çıkarıp 23 Nisan şerefine rengarenk oje süreceğim her bir tırnağıma

Yarın 11'de direksiyon dersim başlıyor, biraz geç geleceğim bilginiz olsun...

günün güzel gelişmesi iseeee,
Kardeşimin daha önce kendisine büyük gelen pantalonları, mini etekleri ve şortları vardı bana getirdiği...
Genelde 40-42 bedendi hepsi... bundan 2 ay önce sadece 2 tane şortu oluyordu bana ama zorla giyiyordum ))
Bugün o şortlardan birini giydim üstüme, inanamazsınız o kadar bol geliyorki bana kemer takmam gerekiyor )) (42 beden)
giydim bütün gün onunla gezdim, eve gelince o daha önce deneyip bana olmayanları giyeyim dedim
Hepsi oldu üstüme
40 beden pantalonlar o kadar güzel durduki üstümde inanamazsınız
Yuppiiiiii, inceliyorummmmm, zayıflıyorummmmm, güzelleşiyorummmmm
Beden olarak istediğim üst beden 40-42, alt beden 38-40 olsun...
Bu da gösteriyorki az kaldı azzzzz ))
Bu durumda 60 kilo olursam kaç beden giyeceğim ben yahu?????
Bunca zaman üzerimde kemik diye yağ mı taşıdım hep)))))))))))))))
Neyse, bu bana daha çok hırs verdi,
şimdilik bu kadar,
Güzel haberlerinizi duymak için sabırsızlanıyorum, yarını iple çekiyorum
Hepinizi çokkk özledim

Sevgilerimle

harikasın tek kelimeyle
3,400 kilo verdim
eşimle 15 günde görüşüyoruz (iş sebebiyle) şok oluyorum diyor her görüşünce hatta en az 6 vermişsin diyor bunları duymak harika
ona bile anlattım seni en büyük destekçim oldugunu biliyor ve teşekkür ediyor sana:))))

Soya sosu ne güzel ya 40bedene düşmüşsün çok sevindim senin adına ben 71kiloyum 42 44 oluyor anca:-/ herhalde boyum kısa birde senin vücudun daha sıkı gerçekten tebrikler darısı başımıza canım. Diğer topiklere bakıyorumda 78 kiloyla açmış 2buçuk 3ay olmuş 75kilo hala menülerini bir gör yağlı karnı yarık 4 5dilim börek bence bunlarla kilo almadığına şükretsinler iyiki açtın burayı hem sağlıklı besleniyoruz hem zayıflıyoruz muhteşemsin tek kelimeyle ablama anlatıyorum seni ne soya sosuymuş anlat anlat bitmiyor diyor:-D

bunu bilmiyordum canim tamam yarin zaten alisveris gunu, ceviz alirim bu sefer sadece.
tarcini duyuyorum da hic denememistim yarin onu da deneyeyim
senin basari hikayelerini okudukca iyice motive oluyorum ahh 40 beden olmayali o kadar uzun zaman oldu ki, darisi basima

qwertbaby geldinmi evine canım inşallah kilo vermişsindir. Kilo verenleri duydukça dahada çok hırslaniyorum . Kendim vermiş gibi seviniyorum

Bravo vallahi!!..Ailecek cok tatlisiniz anlasilan!! Ama babana acidim dogrusu o kadar gs linin arasinda fb! iyi cesaret!!! Bu arada hizla zayiflamana cok seviniyoruz soyacim bize de ornek oluyorsun...hele 130 cesit arasinda az yemen takdire sayan......ben kilo verdigimde tum pantolonlarimi daralttirmistim terziler cok guzel daraltiyor hem toplu goturunce indirim de yapiyorlar..biraz pazarlik ta yaptinmi yeni pantolon fiyatina bir suru kiyafetin oluyor...fikir sadece...tabii yeni almanin zevki degisilmez..ama terzi pantolonun bol kisimlarini igneleyince kendini daha da bir iyi hissediyorsun..o donem annem kizim hepsini daraltma sonra kilo alirsan bi daha para harcamak zorunda kalirsin demisti..almiycam anne demistim..kadinin dedigi dogru cikti...neyse 2 kotla idare ediyorum simdi..verince yine giyerim

Yoldayim kiZlar geliyorum:)))
Bende seni çok özledim soyacim.. Tek merakım tartım umarım almamisimdir.. Yemedim ama yinede korkuyorum...

Canim biz de seni ozledik...bir an once gel! Yalniz sana tavsiyem yoldan geldigin sabah hemen tartilma vucut yolculukta mutlaka su tutar 1 kilo kadar oynar..yani benim hep oyle olur...1 gun bekle o gun boyunca da bol su tuket, bitki cayi ic oondan sonra tartil derim...moralini bozmasin...

YASEMIN,INCI cok gecmis olsun canlar...bahar havasi mi carpti sizi!!! :2::2:

herkese mutlu sabahlar arkadaşlar
cumartesi günü nişanlık baktık
44 bedenler bol geldi ama 42 de çok sıktı olsun
az kalmış:)
dün sabah 81 dim:)
eğer herşey yolunda giderse nişanımı 74-75 arası olacağım inşallah
bunu en son lisde gördüm heralde
hayali bile ne kadar güzel
haftaya 79 olsam ne güzel olur dimi:))
hedef 30.04.2012===>79 kilo
bugün tam 1 ay oldu arkadaşlar
soya sosu bu konuyu açalı ve ben sağlıklı bir hayata başlayalı
1 ayda 8 kilo
nasıl?
23.03.2012==>89
23.04.2012==>81
boy;===>1.78
durmak yok
bi 75 olayım nişanımda
sonra 65 olacağım
burayı çok seviyorum hepinizi çok seviyorum
hep birlikte zayıflamaya dewam

canım sanada geçmiş olsun

dikkat et kendine

sağol tatlım

bende ayne öyle yapıyorum portakal greyfurt kivi

bol bol adacayı
nane limon
bende mecbur kalmadığım sürrece ilaç kullanmam

süpersın canım
demekki neymiş insan nerde olursa olsun ne durumda olursa olun gererksiz bahanelere yokmuş
yemedik yemiyormuşuz
ya topiği ve sizleri çok sevdim
kırk yıl düşünsem ben böyle iradeli olacağım sanmıyorudum

senide tebrik ediyorum

Günaydın kızlar

iyi haftalar
23 nisan çocuk bay.kutlu olsun hepinizin

Ben bu hafta sonu sadece yatarak geçerdim üsütne birde köye gittim sobanın kenarından hiç kıpırdamadım
aslında orda hava mütişti ama nezle olunca yatarak dinledim
köye sırf oğlum için gidiyorum çünkü orada çocuk özgür ve mutlu oluyor
antalya da ben sürekli arkasında gölge gibi tek başına oyun oynayamıyor malum büyük şehir

neyse bu hafta sonu ben hiç spor yürüş yapmadım ama yeme düzenimde bir değişiklik olamadı yine az ve sık yiyerek beslendim

köyde herkes nasıl zayılfadın dediler durdular ben onlara anlatım ama nasıl beslendiğimi onlar anlamaz çünkü sülale maşallah baskül ailesi gibiyizdir.

Ha birde burda rejim mejim olmaz bugunluk ye dediler
bende zaten yiyerek böyle oldum bak ben yine yiyorum ama sadece ihtiyacım olana ee çok az yiyorsun dediler aslında canımda istemedi

ama görsen saç lar kuruldu börekler bazlamalar yufka ekmekleri neler neler yaptılar anlatamam ama yemedim yemediğim gibi eve de getirmedim

artık öğrendim gerçek fazlasına hiç gerek yok

evet bugun tam 70 kg oldum aslında bugun kü hedefim 69 kg dı ama olmadı hiçte üzülmüyorum varsın yavaş gitsin

ay soyacım ben seni çok seviyorum artık senden bahsederken etrafımdakıler arkadışım şöyle yapıyor arkadaşım böyle yapıyor onlarda seni merak ediyor seni çok seviyorum
şimdilik benden bukadar

herkesi öpüyorum sadece burda görünürde olamaz çünkü nezle bulaşmasın size kıyamam

Kahvaltımı yazmayı unuttum

bugun çeyrek çavdar ekmeği

salatalık biber domates çay

evde lor kalmadı bugun alıçam inş.

şimdilik bukadar

soyacım pazarları böyle oluyor bende kendimi ev işleri temizlik yaparken unutuyorum bir bakmışım akşam olmuş ama dikkat edicem haftaya telefonuma hatırlatmalara kayıt ederim ara öğün saatlerimi teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…