Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Ben geldiiiimmmm ))

Kızlaarr,
direksiyon dersim müthiştiii, umarım hep böyle güzel giderde bir an önce alırım şu ehliyeti ))
Pazartesiye kadar ders yok, bugün 4 tw pasif jimlastiğe gideceğim, sonra bu hafta boşum
çok yoruldum dinleneyim artık yawwww
spora da pazartesi başlayacağım, öyle konuştuk ))

Gelelim yazdıklarınızaaaa ))

canı çikolata isteyen kim ? kim o? çıksın bir adım öne, çakıcam ağzına ))))))))))
Düşmana karşı iradeni kullanman lazım!
Git süt al, tarçın koy içine iç, yada muz ye (aynı tadı vermese de aynı duyguyu veriyor)
acıktıysan salatalık ye, galeta ye ama çikolata, asla !
yaptığın herşeyi boşa çıkarır unutma, ayrıca sana bu sayfadan çıkış yolunu da gösterir...

Yeni gelen arkadaşım, (bihterdi sanırım) yazdıkların çok güzel, bizi baya incelemişsin gördüğüm kadarıyla,
hakkında ufak bir araştırma yapacağım ve sana bilgi vereceğim daha sonra... Ama kurallarımız serttir, bilgin olsun...

öğlen yemeğinde sadece küçük light ton yiyen arkadaşım, çok az yemişsin, lütfen daha doyurucu şeyler yiyelim...
bu hem doyurucu değil, hemde sağlıklı bir beslenme değil... yanına salata alsan daha güzel olurdu bence...

Yasemincim, light yoğurdu da önermiyorum zaten, en güzeli evde yapılmış yoğurttur.. Yağlı olsun ama ev yoğurdu olsun hiç önemli değil...
ordan alacağın yağa bakmam ben... sağlıklı olup olmadığına bakarım.. ben hiç hazır yoğurt tüketmem, genelde ev yoğurdu yerim, hiç bir zararını
görmedim... Yapabiliyorsanız her zaman yoğurdunuzu evde yapıp yiyin... en güzelini yapmışsın, aynen devam ))

nativ, canını sıkma tatlım... salonu kaybettin diye de üzme kendini... Her şerde bir hayır vardır diye bakarım ben her zaman... Düşünsene belki de o gün çok kötü yağmur yağacaktı,
salonda tuvaletteki lavabo patlayacaktı, müzisyenler gelmeyecekti... Herşey olabilirdi yani... Sen hep şöyle düşün, son dakika olmasındansa şimdi olması daha iyi... Daha güzel bir yer bulursun mutlaka... Bunlarla canını sıkma, pozitif düşün... Herzaman daha iyisini hakediyorsun... Ayrıca heme düzenine geri dön yoksa verdiğin kiloları farketmeden geri almaya başlayabilirsin.. Vücut nankör bir yapıya sahiptir, sana farkettirmeden sinsi sinsi hareket eder unutma bunu...

Arkadaşlar,
Bazen vücudumuz bize oyunlar oynar, gr oynamayız tartıda... Bazende hızlı düşüşler yaşarız.. Bunlarla canınızı sıkmayın... siz devam ettikçe size ödülünü sunacaktır... telefonun icadını düşünün, ampulü bulan adamı düşünün... Kimbilir kaç kere denediler aynı şeyi... Kaç kere vazgeçmeye de kalktılar umutsuzluğa düşüp ama genede vazgeçmediler, aynı şeyi binlerce kez denediler ve sonunda başardılar... Bizde vazgeçmeyeceğiz, vücudumuz bize direniyorsa onun direncini kırana kadar devam edeceğiz...
Ta ki sonunda istediğimizi verene kadar !

Sevgilerimle

Kızlar birşey söleyeyim size

işyerim ile problem çözüldü ve çıkmıyorum

patron ben seni bırakmam
sende beni bırakmazsın dedi bende ok dedim

napayım 12 yıldır burdayım

sizle paylaşmak istedim

çok sevindim canım,
hakkında hayırlısı olsun ))

Bihtercim,

bize biraz kendinden bahseder misin?
mesela 1 günlük yemek listeni yaz, sabah kaçta kalkarsın, kaçta uyursun..
spor yapıyor musun? yapıyorsan neler ve ne kadar süre?
dayanamam dediğin yiyecekler neler? bunları hayaatından ne kadar süre çıkarabilirsin?
diyet yaparken direncinin kırıldığı noktalar neler?
duygusal durumlarda neler yaparsın?
yiyeceklere mi saldırırsın?
ağlarmısın?
bağırır öfkeni mi kusarsın?
yani kısaca seni bize anlatacak bilgiler istiyorum...
Hakkında araştırma yapmak için bilgi bulamadım, sanırım yeni kaydolmuşsun...
Bende ilk bilgileri senden alayım istedim...
Teşekkürler

Ben ufaktan kaçıyorum kızlar,
pasif jimlastiğe gidip horon tepicem biraz, elektriği verdiklerinde öyle hissediyorum napiim ))))))

Limoni, gözüm üzerinde, bir yanlışını görmiim... git kahve falan kokla, beynine mesaj gönderir en azından...
su iç, bitki çayı demle iç, kendine yenilme sakın...

Sevgili arkadaşlarım,
hepinizi kocaman öpüyorum,
M ve S beden kıyafetler giyeceğimiz günler yakında,
o günleri düşünün, gözünüzde canlandırın ve motive edin kendinizi...
Başka hiç bir şeyi gözünüzün önüne getirmeyin...

Sizi seviyorum ))

keşke bütün arabalar otomatik vites olsaaaaa

Ayyy şimdi dusunuyorumda beğendiğim bir bluzun s bedeni varmi diye tezgahtara sorduğum gün benim tekrardan doğduğum gün olur heralde:))))
Tazgahtar arkadas s size büyük olur xs vereyim dermiş:?)))

hepiniiz tebrik ediyorum arkadaşlar öncelikle iradenizden inancınızdan ve kararlılığınızdan ötürü gerçek zayıflama dediğiniz böyle olur zaten farkınızı ortaya koymuşsunuz bencee

bende doğumdan sonra epey bi kiloluydum diyetisyen eşliğinde yaklaşık 15 kilo verdim altını çizerek söylüyrum şok diyet yada diyet küür felan yok sadeve sağlıklı beslenerekk sonrasında 4 ay düzenli plates yaparak vücudumuzu sıkılaştırıdm şuanki halimden memnun SAYILIRIM 71.5 kiloyum yeni hedefim 60 ları görmek ama kelimenin tek anlamıyla tıkandım 73 düm zar zor 71.5 a düştüm şimdilik iyiyim böyle sadece koruma programı yapıyorum kendime malum diyet yapıp kiloyu vermekle bitmiyr iş diyeti bırakıp yemeye dönersen hoppp geri geliyolar kilolarrr şimdiye kadar sadece verikten sonra 2kilo almıştım hemen verdim o gün bu gündür daha dikkatliyim sıkı bi diyet yapmıyorum amahala ara öğün yiyorum yeşil çayımı içiyorum ve ekmek tüketmiyorum sadece akşam yemeğinde 1 dilim yiyorumm

umarım hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız azminizi inancınıız kaybetmeyin yeterr istedikten sonra herşey olur ...

tabiki seve seve:)
ben burada senden öğrendiğim dereotlu ve maydonozlu lora çok alıştım yanına domates salatalık ve 1 tatlandırıcı çay ve 2 dilim çavdar ekmeği ile başlıoyorum güne.
ara öğünlerimde kayısı yada elma yiyorum.yada tarçınlı süt içiyoum.
işyerinde yemek çıkmadığı için evde yaptığım yemeklerden getiriyorum
genelde sebze+yoğurt+2 dilim ekmek yada
köfte,tavuk yada balık ile de salata yemeye çalışıyorum yine 2 dilim ekmekle
akşamda meze tarzı beslenmeyi seviyorum ağır yemek yiyemiyorum
sarımsaklı yoğurtlu havuç yada kereviz içinede ceviz koyunca süper oluyor.
yaz geldi ve dayanamadığım tek şey kola olacaktır biliyorum ama onunda yolunu buldum
limonata ile sodayı karıştırıyorum içinede nane atıyorum oda çok güzel oluyor.
bunun dışında adet dönemlerinde çikolata krizimin tuttuğu oluyor o beni zorluyor biraz ama muzu kakaoya batırın yiyin demişlerdi bir dahaki sefere onu deneyebilirim belki
tarçın zaten hayatımın vazgeçilmezi oldu :)
beni en çok üzen şey 1 ileri 2 geri gitme durumum neden böyle olduğunu anlayabilmiş değilim.
istikrarlı şekilde hep kilo vererek gidemiyorum
74,8 oldum mesela hiç bozmadan aynen devam ettim yürüyüşümüde aksatmadım ama 1 hafta sonra 75 olmuştum
zar zor verdiğim kilolaları böyle gr gr geri alıyor olmak beni bitiriyor.
duraklamasına razıyım ama benimki bir iniyor bir çıkıyor
çok sinirlendiğim anlarda deli gibi yürürüm :) ve temizlik yaparım yiyeceklere saldırmam aksine iştahım kapanır.
işte böyle ...
doğum sonrasında 18 kilo verdim kolay değildi tabi uzun sürdü ama son dönemde dengem bozuldu gibi alıp verme olayı beni çok yıprattı
burada sizlerle bunu kırarım inşallah
en sonda spordan bahsedeyim
sabah 8 akşam 6 oturarak çalışıyorum öğle aralarında dışarı çıkıp yürüyorum ortam müsaitse.
akşam da en geç 7 de yemeğimi yemiş oluyorum eşim benden sonra geliyor ama ona ayrı hazırlıyorum artık
sonrada ortalık toparla iş güç çocuğu uyut 10 oluyor ve 45-50 dakika koşu bandında yürüyorum dizi izlerken

yasemincim çok sevindim senin adına hayırlısı olsun bende senin gibi 5 yıldır aynı yerde çalışıyorum insanın kendi işi gibi oluyor yıllar geçtikçe

şimdi yeşil çayımı içtim geldim

soyacım çok haklısın hep öyle düşünüyorum bende ama orayı çok istiyodum ondan çok bozuldum
ama neyse ki yenisini buldum bile:)
inşallah daha güzel olur

yasemincim gerçekten çok sevindim
uzun süre aynı işte çalışıp ayrılmak çok zor olurdu heralde senin için
ben daha 1 yıldır çalışma hayatı içindeyim
ama şu an işsiz kalsam evde patlarım gibime geliyor
hayırlı olur inşallah üzülmezsin bundan sonra

qwertybaby xs çok iyiymiş:)bayıldım
ben m olsam başka daha ne isterim bilmiyorum
fazlasına gerek yok
boyum epey war zaten çok zayıf iyi olmam yani
65 iyidir :)38 beden candır:)

hepinizi seviyorum canlar
hadi ben gideyim davetiye seçicem daha:)))

Soya sosu:)) Benim regl dönemim e yaklaşık 10 gün var yine vücut ödem yapmaya başladı, hissettiğim açlık ve tatlı krizide buna bağlı ne yapacağım ben şimdi ühü ühüh ühhüüü:)) Bu arada okulda müdür yardımcım diyetisyene gidiyor aylardır, ona mısır püskül çayı vermiş baktım netten yağ yakıcı özelliği varmış :)) İlgililere duyrulur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…