Ben bugün çoook acıkıyorum ve canım çikolata istiyorrr( 43:
Kızlar birşey söleyeyim size
işyerim ile problem çözüldü ve çıkmıyorum
patron ben seni bırakmam
sende beni bırakmazsın dedi bende ok dedim
napayım 12 yıldır burdayım
sizle paylaşmak istedim
çok sevindim canım,
hakkında hayırlısı olsun ))
Kızlar birşey söleyeyim size
patron ben seni bırakmam
sizle paylaşmak istedim
Ben geldiiiimmmm ))
Kızlaarr,
direksiyon dersim müthiştiii, umarım hep böyle güzel giderde bir an önce alırım şu ehliyeti ))
Pazartesiye kadar ders yok, bugün 4 tw pasif jimlastiğe gideceğim, sonra bu hafta boşum
çok yoruldum dinleneyim artık yawwww
spora da pazartesi başlayacağım, öyle konuştuk ))
Gelelim yazdıklarınızaaaa ))
canı çikolata isteyen kim ? kim o? çıksın bir adım öne, çakıcam ağzına ))))))))))
Düşmana karşı iradeni kullanman lazım!
Git süt al, tarçın koy içine iç, yada muz ye (aynı tadı vermese de aynı duyguyu veriyor)
acıktıysan salatalık ye, galeta ye ama çikolata, asla !
yaptığın herşeyi boşa çıkarır unutma, ayrıca sana bu sayfadan çıkış yolunu da gösterir...
Yeni gelen arkadaşım, (bihterdi sanırım) yazdıkların çok güzel, bizi baya incelemişsin gördüğüm kadarıyla,
hakkında ufak bir araştırma yapacağım ve sana bilgi vereceğim daha sonra... Ama kurallarımız serttir, bilgin olsun...
öğlen yemeğinde sadece küçük light ton yiyen arkadaşım, çok az yemişsin, lütfen daha doyurucu şeyler yiyelim...
bu hem doyurucu değil, hemde sağlıklı bir beslenme değil... yanına salata alsan daha güzel olurdu bence...
Yasemincim, light yoğurdu da önermiyorum zaten, en güzeli evde yapılmış yoğurttur.. Yağlı olsun ama ev yoğurdu olsun hiç önemli değil...
ordan alacağın yağa bakmam ben... sağlıklı olup olmadığına bakarım.. ben hiç hazır yoğurt tüketmem, genelde ev yoğurdu yerim, hiç bir zararını
görmedim... Yapabiliyorsanız her zaman yoğurdunuzu evde yapıp yiyin... en güzelini yapmışsın, aynen devam ))
nativ, canını sıkma tatlım... salonu kaybettin diye de üzme kendini... Her şerde bir hayır vardır diye bakarım ben her zaman... Düşünsene belki de o gün çok kötü yağmur yağacaktı,
salonda tuvaletteki lavabo patlayacaktı, müzisyenler gelmeyecekti... Herşey olabilirdi yani... Sen hep şöyle düşün, son dakika olmasındansa şimdi olması daha iyi... Daha güzel bir yer bulursun mutlaka... Bunlarla canını sıkma, pozitif düşün... Herzaman daha iyisini hakediyorsun... Ayrıca heme düzenine geri dön yoksa verdiğin kiloları farketmeden geri almaya başlayabilirsin.. Vücut nankör bir yapıya sahiptir, sana farkettirmeden sinsi sinsi hareket eder unutma bunu...
Arkadaşlar,
Bazen vücudumuz bize oyunlar oynar, gr oynamayız tartıda... Bazende hızlı düşüşler yaşarız.. Bunlarla canınızı sıkmayın... siz devam ettikçe size ödülünü sunacaktır... telefonun icadını düşünün, ampulü bulan adamı düşünün... Kimbilir kaç kere denediler aynı şeyi... Kaç kere vazgeçmeye de kalktılar umutsuzluğa düşüp ama genede vazgeçmediler, aynı şeyi binlerce kez denediler ve sonunda başardılar... Bizde vazgeçmeyeceğiz, vücudumuz bize direniyorsa onun direncini kırana kadar devam edeceğiz...
Ta ki sonunda istediğimizi verene kadar !
Sevgilerimle
Bihtercim,
bize biraz kendinden bahseder misin?
mesela 1 günlük yemek listeni yaz, sabah kaçta kalkarsın, kaçta uyursun..
spor yapıyor musun? yapıyorsan neler ve ne kadar süre?
dayanamam dediğin yiyecekler neler? bunları hayaatından ne kadar süre çıkarabilirsin?
diyet yaparken direncinin kırıldığı noktalar neler?
duygusal durumlarda neler yaparsın?
yiyeceklere mi saldırırsın?
ağlarmısın?
bağırır öfkeni mi kusarsın?
yani kısaca seni bize anlatacak bilgiler istiyorum...
Hakkında araştırma yapmak için bilgi bulamadım, sanırım yeni kaydolmuşsun...
Bende ilk bilgileri senden alayım istedim...
Teşekkürler
yasemincim çok sevindim senin adına hayırlısı olsun bende senin gibi 5 yıldır aynı yerde çalışıyorum insanın kendi işi gibi oluyor yıllar geçtikçeKızlar birşey söleyeyim size
patron ben seni bırakmam
sizle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?