Merhabalar,adım bihter
İnternette diyetle ilgili bişeyler ararken tesadüfen buldum burayı daha doğrusu ‘’KARAR VERDİM ZAYIFLAYACAĞIM HEDEF YENİDEN 60 ‘’ başlığı beni kendine çekti ,haftalardır da takip ettim.Bu siteye herhangi bir üyeliğim yoktu sırf buraya yazabilmek için üye oldum ama bende burada olmaktan çok mutlu olacağımı anladım.Neden mi ?
Çünkü en önemlisi benim sizin gibi birbirini görmeden ama hep destek tam destek arkadaşlara ihtiyacım var.
Çünkü bu işin dışarıdan bakılınca kolay ama içine girince hiç kolay bir şey olmadığını anladım.Birlikte bir şeylerin aşılabileceğini siz burada çok güzel bir biçimde gösteriyorsunuz.
Çünkü burada soya sosu,yasemin,esraanne,quarterbaby,şirinzeze gibi çok bilinçli ve yardımsever bir şekilde bu işe gönül veren arkadaşları gördüm.
Bazen kendimi sadece kilomla ilgili takıntılar yaratırken buluyorum kendime kızıyorum sen bunun mu üstesinden gelemeyeceksin diyorum Allah sadece böyle dert versin nelerle uğraşan insanlar var diyorum ve kendimi böyle telkin ediyor kendi kendime güç veriyorum maalesef çevremde bana bu konuda arkadaş anlamında yani destek verebilecek kimse yok.
Çalıştığım yerde 3 bayanız ve ben en kilolu olanım onlar ise çok zayıflar.Hatta bir tanesi kilo almak için doktora gidiyor ve ilaç kullanıyor.Diğeri ise her gün öğlen kebap,döner ,lahmacun,hamburger aklınıza gelebilecek ve bana zararlı ne kadar şey varsa hep onları yiyor…gerçekten kilo alabilmek için.
İşte ben böyle bir ortamda kendi kendime diyet yapıp kilo vermeye çalışıyorum.
Zaten üzerimde kilolarımdan dolayı yaşadığım bir sıkıntı var e birde akşama kadar işyerinde bu ortamda daha da geriliyorum,ama buraya girip yazılanları okuyunca bile tek başıma olmadığımı anladığım için mutlu oluyorum.Aslında kilo alma durumum evlendikten sonra başladı.Ben hep 60-62 kilo civarında olurdum düğünden sonra 10 kilo aldım ve o durumda hamile kaldım sonra bebiş oldu ve bilinçsiz beslenme sonrasında dahada aldım.Doğumdan 2 sene sonra hepsini verdim yani 18 kilo , ama bana kalan yine bir 10 kilom var.
Akşama kadar masabaşı çalışıyorum ve işyerinde yemek çıkmadığı için yemeğimi evden getirmeye yada kendi çağımda burada bişer hazırlamaya çalışıyorum.Eve gidince 1 saat yürüyüşümü aksatmamaya çalışıyorum.yürüyüşümü yapmazsam kendimi o gün çok kötü hissediyorum.gideceğim her yere yürüyerek giderim.1 ay içinde havuzada başlayacağım inşallah.haftada 2 günde 1 saat yüzmeyi planlıyorum.
Sıra geldi en önemli noktaya.Buradaki tüm kurallara uyacağıma dair sizlere söz veriyorum çünkü bu süreçte yalnız olmak istemiyorum beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
Buranın inşallah bana uğurlu geleceğine inanıyorum.
lütfen yanicime bizi ihmal etme
ara öğünüm 1 fincan yeşil çay 1 elma
merhabalar kızlar
dün akşamdan beri çok sıkıntılıyım
nişan için tuttuğumuz salon iptal oldu
herşeyi ayralamıştım şimdi en baştan başlayıp
yeni tarih yeni yer falan off
çok kötüyüm yani
sabah yeni yer araştırmaya gittim işten izin alıp
şimdi geldim
sabah
sirkeli su
1 yumurta
sanırım giderek sağlıksız yemeye başladım
10 gündür bir lokma ekmek yemedim
sofraya oturmaya vaktim yok zaten
otursam bile nişan olayını düşünüyorum hep
iştahım kalmadı hep bu yüzden
esraanne bir an önce doktora gitmelisin şimdi okudum
haftasonunu bekleme önemli bişey olabilir ihmal etme biraz daha takip edeyim demişsin ama bence hemen gitmelisin canım
moralini de hiç bozma bana da olur bazen
ağlar,bağırır çağırır.susar otururum yine üzme kendini canım
şirinzezecikkkk
bunlar olcak bazen başında bazen ortasındayken
muhakkak duracak kilo vermemiz
ya da çok yavaş olacak
her bünye bir değil dimi ama
takma kafana sen yediklerini biliyosun sporuna da yapıyosun
ee nasıl olucak da gitmeyecek ki:)
çömezliğe aday arkadaşım ne güzel yazmışsın
söz de vermişssin kurallara uyacağına
şimdiden hoşgeldin diyorum sana
umarım herşey dilediğin gibi olur
bihter sicilin temizse korkma soya ve bizler seni yanlız
bırakmayız...
Kızlar kahvaltı bugün 1 kase musli yone tartı sabit
haftaya benimde 1 ay olacak bakalım
hedef 5 kiloydu inşallah olur...
Bugün temizlik var öğleden sonra daha çok yazarım kızlar:)))
kocaman opuldunuz..
Bu kadar koşturmaya bu kilolar birakivermiyo valla yakamı
ne çok seviyolar beni canlarım:))) yağ kütlelerim...
Ama ayrilcaz buna mecburuz çünkü ben sizi sevmiyoooooorum...
öğlen yemeği yemiş bulunorum arkedeşler
salata(salatalık dometes biber yağsız tuzsuz )
1 dilim ç.ekmeği
230 gr yoğurt (yoğurt ligh değil danone yoğ.)
soya bişi olmaz demi
evde kendi yaptım yoğurtu yiyoruz
yasemin merhaba,
kilo çizelgenden 5 kilo verdiğini gördüm ne kadar zamanda verdin ?
canım 19-03-2012 75 kg ile başladım bugun itibariyle 70kg
toplam 37 günde 5 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?