Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Günadınnnn sana daaaa ))
bir tartıl, kaç kilo verdiğini yaz sadece ))
merak ediyorum 1 ay süresince kaç kilo kaybettiğini...
duruma bakalım, az mı çok mu diye... ona göre sana ddüzenleme yapalım canım ))
kocaman öpüyorum ))

güzel kızlaaarrr, slim kızlarrr, fit kızlaaarrr ))

Kahvaltımı yapıyorum şu anda, makyajımı yaptım birazdan giyineceğim ve direksiyon dersime gideceğim...
sınavlar 1 hafta öne alındığı için çok heyecan bastı beni )))))

Tartı bu sabahta beni 73,600 olarak gösterdi, yeme düzenimde değişiklik yok, demekki artık kendi kendini korumaya alıyor )))
bir günde 400 gr vermek hiç normal değil 3 aydır diyette olan biri için e doğal olarak metabolizmam kendi koruma programını
çalıştırıyor demekki, sevindim valla, bana iş kalmadı demektir )))))))

Yarın bir aksilik olmazsa spora başlamayı düşünüyorum, bakalım nasıl olacak, büyük ihtimalle salonu ve salondakileri tanımak amaçlı
önce sadece koşu bandında çalışırım... Genellikle yapım böyledir, hep öncesinde araştırma yaparım, test etmeden yaklaşmam ))
Sadece arkadaşlıklarımda böyle değilim, fazla sıcakkanlı bir insan olduğumdan pat diye gider insanlarla sohbete başlarım..

Yazdıklarınızı okuyunca bazen şöyle düşünüyorum,
Keşke aynı şehirde ve aynı semtte otursaydık, bir spor ve beslenme merkezimiz olsaydı (hepimizin ortak işlettiği)
hem kendimize hemde başkalarına faydalı olsaydık öğrendiklerimizle... Öyle güzel olurdu ki...
Burda sadece kilo vermiyoruz artık, psikolojik destekte veriyoruz birbirimize, yaşam koçluğuda yapıyoruz...
Milletin parayla sahip olduğu şeyi biz birbirimize bedava veriyoruz...
Düşünsenize böyle bir işyerimiz olsa ne para kırardık ))))))))))))))))))))))))))))))

Hadi kaçıyorum ben, geç kalacağım, gelince okuyacağım güzel yazılarınızı
Kocaman öpüyorum hepinizi

Sevgilerimle

Günününüz aydın olsunnn canlaaarrrrr:))) Sabah uyanır uyanmaz tartıya çıktım bir de ne göreyim 58.100 Sonra düşündüm regl dönemim yaklaşmaya başladı, ilgisi olabilir mi sizce kaç gün önceden şişmeye başlar ki:)) 5- 6 mayıs gibi olmam gerekiyor. Neyse sabah ballı sirkeli suyumu içtim. Birazdan kahvaltımı yapacağım.
Bir yumurta lor peyniri dereotlu ve maydonozlu omlet.
Yeşil çay.:)) Öpüyorum hepinizi....

günaydınlarrr herkese
kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeği lor peyniri sürülmüş
1 domates
4-5 dal maydonoz

bu arada yarın benimde diyete başlamamın 1.ayı olacak yarın tartılacağım bakalım benim baskülüm dijital değil bu sabah 72 den daha az sanki 71,5 gibi gördüm yarın 71 olursam kendime ödül olarak dijital baskül alcağım

Merhabalar,adım bihter
İnternette diyetle ilgili bişeyler ararken tesadüfen buldum burayı daha doğrusu ‘’KARAR VERDİM ZAYIFLAYACAĞIM HEDEF YENİDEN 60 ‘’ başlığı beni kendine çekti ,haftalardır da takip ettim.Bu siteye herhangi bir üyeliğim yoktu sırf buraya yazabilmek için üye oldum ama bende burada olmaktan çok mutlu olacağımı anladım.Neden mi ?
Çünkü en önemlisi benim sizin gibi birbirini görmeden ama hep destek tam destek arkadaşlara ihtiyacım var.
Çünkü bu işin dışarıdan bakılınca kolay ama içine girince hiç kolay bir şey olmadığını anladım.Birlikte bir şeylerin aşılabileceğini siz burada çok güzel bir biçimde gösteriyorsunuz.
Çünkü burada soya sosu,yasemin,esraanne,quarterbaby,şirinzeze gibi çok bilinçli ve yardımsever bir şekilde bu işe gönül veren arkadaşları gördüm.
Bazen kendimi sadece kilomla ilgili takıntılar yaratırken buluyorum kendime kızıyorum sen bunun mu üstesinden gelemeyeceksin diyorum Allah sadece böyle dert versin nelerle uğraşan insanlar var diyorum ve kendimi böyle telkin ediyor kendi kendime güç veriyorum maalesef çevremde bana bu konuda arkadaş anlamında yani destek verebilecek kimse yok.
Çalıştığım yerde 3 bayanız ve ben en kilolu olanım onlar ise çok zayıflar.Hatta bir tanesi kilo almak için doktora gidiyor ve ilaç kullanıyor.Diğeri ise her gün öğlen kebap,döner ,lahmacun,hamburger aklınıza gelebilecek ve bana zararlı ne kadar şey varsa hep onları yiyor…gerçekten kilo alabilmek için.
İşte ben böyle bir ortamda kendi kendime diyet yapıp kilo vermeye çalışıyorum.
Zaten üzerimde kilolarımdan dolayı yaşadığım bir sıkıntı var e birde akşama kadar işyerinde bu ortamda daha da geriliyorum,ama buraya girip yazılanları okuyunca bile tek başıma olmadığımı anladığım için mutlu oluyorum.Aslında kilo alma durumum evlendikten sonra başladı.Ben hep 60-62 kilo civarında olurdum düğünden sonra 10 kilo aldım ve o durumda hamile kaldım sonra bebiş oldu ve bilinçsiz beslenme sonrasında dahada aldım.Doğumdan 2 sene sonra hepsini verdim yani 18 kilo , ama bana kalan yine bir 10 kilom var.
Akşama kadar masabaşı çalışıyorum ve işyerinde yemek çıkmadığı için yemeğimi evden getirmeye yada kendi çağımda burada bişer hazırlamaya çalışıyorum.Eve gidince 1 saat yürüyüşümü aksatmamaya çalışıyorum.yürüyüşümü yapmazsam kendimi o gün çok kötü hissediyorum.gideceğim her yere yürüyerek giderim.1 ay içinde havuzada başlayacağım inşallah.haftada 2 günde 1 saat yüzmeyi planlıyorum.
Sıra geldi en önemli noktaya.Buradaki tüm kurallara uyacağıma dair sizlere söz veriyorum çünkü bu süreçte yalnız olmak istemiyorum beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
Buranın inşallah bana uğurlu geleceğine inanıyorum.

benimle aynı kilodaymışsınız ve hedefimde aynı nasıl kilo verdiniz ve ne kadar sürede verdiniz?
ben diyete başlayalı yarın 1 ay olacak bu ilk ayda ki hedefim aslında haftalık 1 kilo idi ama bende öyle olmadı daha hızlı gitti kilolarım nasıl verdiğim konusuna gelince buraya yazdıklarım dışında ekstra bir şey yapmadım.sağlıklı ve düzenli beslendim.tuzu ve şekeri hayatımdan çıkardım günde en fazla 3 dilim ekmek tükettim.ara öğünlerimi yaptım spor yapmaya çalıştım.günde 2 lt su tükettim açıkçası hiç zorlanmadım açlık ve tatlı krizi yaşamadım kaçamak asla yapmadım.

Merhaba,foruma sık sık yazamasamda sürekli takip ediyorum.Arkadaşlar,artık bende gözle görülür bir fark var.Çevremdekiler de öyle söylüyor.Beni görenler eski formuna kavuşmuşsun diyor.Dün bir akraba ziyaretindeydik akşam.Beni görenler zayıfladığımı söylediler.5-6 kişi ayrı yer ve zamanlarda söylediğine göre demekki gerçekten fark var.Bunu zaten biliyorum ama dışardan duymak daha da güzel oluyor.

Günaydın topiğimin güzelleri

bugun nasılsın

sabah işe geldim 08,00 de eşim çocuğu 8,30 okula götürüyor saat 08,40 olmuş araba çalışmadı çocuğu gel çocuğu götür haydı bir hızla git çocuğu okula yetiştir allahtan araba ile ev iş 5-10 dk ev ile okul 5-10 dk neyse yetiştirdim sonra geri işe döndüm sonra burası kudurmuş maşallah
aman bu gun sabahtan bir yoğunluk anlatmam neyse azcık yavaşladı

artık nezlem tamiyle gitti bende azcık sesim değişik oda mühim değil

akşam ara öğün olarak 1 fincan süt ile 2 kepekli galeta

sabah ballı sirkeli suyumu içtim
kahvaltım biraz geçikti
1 ç ekemği
1 yk lor
domates salatalık biber
2 ç.b çay

500 ml su içtim
şimdilik bu kadar

tatlım lütfen moral bozmak yok ben pazar günden beri 100 gr bile veremedim gerçi ben bu hafta pek spor yapamadım
ama ben hiç üzülmüyorum çünkü eninde sonuda gidecek bizden bu fazlalıklar biz burda sadece zayıflamak için değil
sağlık ve düzenli beslenmek için burdayız

allahın izniyle bebişinde olur

seni çok seviyoruz

dolmasın gözlerim canım arkadaşım biz burda sanal olarak çok güzel bir ortam oluşturduk allahın izniylede bu ortamı bozmayada hiç niyetimiz yok aman sağlığına dikkat seni seviyoruz

maşallah tatlım bugun yine formundasın sana hayralığım hergün giderek dahada artıyor
ay ne güzel anlatmışsın olsun hayal kurmakta güzel bellı mı olur biz olmasak bile sen tek başına başarabilirsin şekerim

bizde senin sayende kendimize güvenimiz artı artık kendimizi önemser hale geldim öncede hiç böyle değildim valla
iyi ki bulumuş bu sayfayı ya sen önce nerdeydin bacım

şekerim bana yetişdim ben hala 70 kg çakılı kaldım ama hiç kafama takmıyorum çünkü gideceğini biliyorum kilocuklarımın

Biraz gülelim isterseniz

bir anne kızını evlendirecek fakat kız çok zayıf olduğu için anne ne yapacağını düşünürken aklına bir fikir gelir

kızı gelinliği giymeden önce belini bir sürü gazeteye sarar düğün biter gerdeğe geçerler damat:kızın gelinliğini soyarken bir bakar kı gazetelerle dizili......
Aça aça bitmez hemen kızın annesini arar
ve
derki kaynana kızın kaçıcı sayfada:)))))

Herkese merhaba bende zayıflama istiyorrum masa başı işte çalışıyorum.Benim en büyük dez avantajım eşim bankacı ve geç çıkıyor akşam yemekleri 8 ve sonrasına sarkıyor ayrıca eşim kesinlikle sebze tüketmiyor. Böyle bi durumda ben nasıl 60 kilo olabilirim vermem gereken 13 kilom var.

hepimiz farklı mesleklerdeniz ve çok güzel bi yer olurdu vallaha ya dedğin gibi parayı kırardık

şekerim bana yetişdim ben hala 70 kg çakılı kaldım ama hiç kafama takmıyorum çünkü gideceğini biliyorum kilocuklarımın

evet yasemincim seni yakalamama az kaldı Benimde takılacağım zamanlar gelecek çünkü daha önce 1 kez 80 oldum onun öncesinde de kiloluydum ama 70-75 arasındaydı kilom benimde takılacak 70 ten sonrası ama bizim vazgeçmediğimizi gördüğünde çok kalamayacak üzerimizde

günaydın arkadaşlarr

sabahtan beri iş o kadar yoğun ki bi türlü yazamadım

sirkeli suyumu içip çıktım evden

2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz peynirle yaptığım sandivicimi yoğunluktan 2 saate ancak bitirebildim

hem kahvalı hem ara öğün oldu

şimdi 1 fincan yeşil çay içiyorum

yarın benimde 1 ay oluyor bakalım kaç kilo gitmişşşşşşşşşşşşşş

lütfen yanicime bizi ihmal etme

ara öğünüm 1 fincan yeşil çay 1 elma

canım gercek düzenli beslenmek istiyorsan burda bahanelere yer yok

ona bakarsan benim eşim 9 da geliyor ssağlığım için en geç 19,00 yeme işini bitiriyorum
çünkü eşim 1 ekmek yese bile kilo almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…