günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buraya katılmamın ve maceraya baslamamın 1. ayı bitiyor bugunnnn zayıf ve güzel olma yolunda emin adımlarla gidiyorummm 1 aydır bana katlanan sevgili dostlar hepinize teşekkürler
kilo kaybım var ama hala baskülüm yok o yüzden bişi yazamadım ama gözle görülür fark var
kahvaltım
1 domates
1 salatalık,
kibrit kutusu kadar peynir
cay
ekmek yok
ben diyete başlayalı yarın 1 ay olacak bu ilk ayda ki hedefim aslında haftalık 1 kilo idi ama bende öyle olmadı daha hızlı gitti kilolarım nasıl verdiğim konusuna gelince buraya yazdıklarım dışında ekstra bir şey yapmadım.sağlıklı ve düzenli beslendim.tuzu ve şekeri hayatımdan çıkardım günde en fazla 3 dilim ekmek tükettim.ara öğünlerimi yaptım spor yapmaya çalıştım.günde 2 lt su tükettim açıkçası hiç zorlanmadım açlık ve tatlı krizi yaşamadım kaçamak asla yapmadım.benimle aynı kilodaymışsınız ve hedefimde aynı nasıl kilo verdiniz ve ne kadar sürede verdiniz?
soyacim,kizlar tartildim bu sabah ..bu hafta sadece 300 gr gitmis..neden boyle anlamiyorum..sizin 1-2 gunde kaybettiginiz kiloyu ben 1 haftada kaybediyorum..moralimin bozulmasindan korkuyorum!!
Soyacim acaba menumde azaltma mi yapalim? Sporu mu arttirayim? Ben daha onceleri kosuyordum gunde 1 saat sonra biraktim..acaba vucudum alisti da kosmaya yuruyus etkilemiyor mu? Hizli yuruyorum halbuki.. Tekrar kosmaya baslamak veya agir spor yapmak istemiyorum cunku bebek istiyoruz, calisiyoruz..birsey olur diye korkuyorum...
Offf ne yapicami bilemedim ya...haftada bir ac karina camasirlarimla ve tuvalete ciktiktan sonra tartilirim ben..ona ragmen rakamlar boyle...
gözlerim doldu ya beni hiç tanımayan insanlar beni önemsio salya sümük ağlıyorum çok saolun kızlar
ilaçlarım etkisini gec gösteriyormus eşim ancak hafta sonu müsait o zman gitcem doktora sanırım adetmde basladı anlayamıoyorum
öle arada bi durum beklicem biraz takip etmem gereken bi durum sanırım doktora anlata bilmem için farkındalığım biraz artsın
güzel kızlaaarrr, slim kızlarrr, fit kızlaaarrr ))
kahvaltımı yapıyorum şu anda, makyajımı yaptım birazdan giyineceğim ve direksiyon dersime gideceğim...
Sınavlar 1 hafta öne alındığı için çok heyecan bastı beni )))))
tartı bu sabahta beni 73,600 olarak gösterdi, yeme düzenimde değişiklik yok, demekki artık kendi kendini korumaya alıyor )))
bir günde 400 gr vermek hiç normal değil 3 aydır diyette olan biri için e doğal olarak metabolizmam kendi koruma programını
çalıştırıyor demekki, sevindim valla, bana iş kalmadı demektir )))))))
yarın bir aksilik olmazsa spora başlamayı düşünüyorum, bakalım nasıl olacak, büyük ihtimalle salonu ve salondakileri tanımak amaçlı
önce sadece koşu bandında çalışırım... Genellikle yapım böyledir, hep öncesinde araştırma yaparım, test etmeden yaklaşmam ))
sadece arkadaşlıklarımda böyle değilim, fazla sıcakkanlı bir insan olduğumdan pat diye gider insanlarla sohbete başlarım..
Yazdıklarınızı okuyunca bazen şöyle düşünüyorum,
keşke aynı şehirde ve aynı semtte otursaydık, bir spor ve beslenme merkezimiz olsaydı (hepimizin ortak işlettiği)
hem kendimize hemde başkalarına faydalı olsaydık öğrendiklerimizle... öyle güzel olurdu ki...
Burda sadece kilo vermiyoruz artık, psikolojik destekte veriyoruz birbirimize, yaşam koçluğuda yapıyoruz...
Milletin parayla sahip olduğu şeyi biz birbirimize bedava veriyoruz...
Düşünsenize böyle bir işyerimiz olsa ne para kırardık ))))))))))))))))))))))))))))))
hadi kaçıyorum ben, geç kalacağım, gelince okuyacağım güzel yazılarınızı
kocaman öpüyorum hepinizi
sevgilerimle
ben diyete başlayalı yarın 1 ay olacak bu ilk ayda ki hedefim aslında haftalık 1 kilo idi ama bende öyle olmadı daha hızlı gitti kilolarım nasıl verdiğim konusuna gelince buraya yazdıklarım dışında ekstra bir şey yapmadım.sağlıklı ve düzenli beslendim.tuzu ve şekeri hayatımdan çıkardım günde en fazla 3 dilim ekmek tükettim.ara öğünlerimi yaptım spor yapmaya çalıştım.günde 2 lt su tükettim açıkçası hiç zorlanmadım açlık ve tatlı krizi yaşamadım kaçamak asla yapmadım.
güzel kızlaaarrr, slim kızlarrr, fit kızlaaarrr ))
Kahvaltımı yapıyorum şu anda, makyajımı yaptım birazdan giyineceğim ve direksiyon dersime gideceğim...
sınavlar 1 hafta öne alındığı için çok heyecan bastı beni )))))
Tartı bu sabahta beni 73,600 olarak gösterdi, yeme düzenimde değişiklik yok, demekki artık kendi kendini korumaya alıyor )))
bir günde 400 gr vermek hiç normal değil 3 aydır diyette olan biri için e doğal olarak metabolizmam kendi koruma programını
çalıştırıyor demekki, sevindim valla, bana iş kalmadı demektir )))))))
Yarın bir aksilik olmazsa spora başlamayı düşünüyorum, bakalım nasıl olacak, büyük ihtimalle salonu ve salondakileri tanımak amaçlı
önce sadece koşu bandında çalışırım... Genellikle yapım böyledir, hep öncesinde araştırma yaparım, test etmeden yaklaşmam ))
Sadece arkadaşlıklarımda böyle değilim, fazla sıcakkanlı bir insan olduğumdan pat diye gider insanlarla sohbete başlarım..
Yazdıklarınızı okuyunca bazen şöyle düşünüyorum,
Keşke aynı şehirde ve aynı semtte otursaydık, bir spor ve beslenme merkezimiz olsaydı (hepimizin ortak işlettiği)
hem kendimize hemde başkalarına faydalı olsaydık öğrendiklerimizle... Öyle güzel olurdu ki...
Burda sadece kilo vermiyoruz artık, psikolojik destekte veriyoruz birbirimize, yaşam koçluğuda yapıyoruz...
Milletin parayla sahip olduğu şeyi biz birbirimize bedava veriyoruz...
Düşünsenize böyle bir işyerimiz olsa ne para kırardık ))))))))))))))))))))))))))))))
Hadi kaçıyorum ben, geç kalacağım, gelince okuyacağım güzel yazılarınızı
Kocaman öpüyorum hepinizi
Sevgilerimle
şekerim bana yetişdim ben hala 70 kg çakılı kaldım ama hiç kafama takmıyorum çünkü gideceğini biliyorum kilocuklarımın
günaydın arkadaşlarr
sabahtan beri iş o kadar yoğun ki bi türlü yazamadım
sirkeli suyumu içip çıktım evden
2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz peynirle yaptığım sandivicimi yoğunluktan 2 saate ancak bitirebildim
hem kahvalı hem ara öğün oldu
şimdi 1 fincan yeşil çay içiyorum
yarın benimde 1 ay oluyor bakalım kaç kilo gitmişşşşşşşşşşşşşş
Herkese merhaba bende zayıflama istiyorrum masa başı işte çalışıyorum.Benim en büyük dez avantajım eşim bankacı ve geç çıkıyor akşam yemekleri 8 ve sonrasına sarkıyor ayrıca eşim kesinlikle sebze tüketmiyor. Böyle bi durumda ben nasıl 60 kilo olabilirimvermem gereken 13 kilom var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?