Soya sosu:)) Benim regl dönemim e yaklaşık 10 gün var yine vücut ödem yapmaya başladı, hissettiğim açlık ve tatlı krizide buna bağlı ne yapacağım ben şimdi ühü ühüh ühhüüü:)) Bu arada okulda müdür yardımcım diyetisyene gidiyor aylardır, ona mısır püskül çayı vermiş baktım netten yağ yakıcı özelliği varmış :)) İlgililere duyrulur :)))
tatlım lütfen moral bozmak yok ben pazar günden beri 100 gr bile veremedim gerçi ben bu hafta pek spor yapamadım
ama ben hiç üzülmüyorum çünkü eninde sonuda gidecek bizden bu fazlalıklar biz burda sadece zayıflamak için değil
sağlık ve düzenli beslenmek için burdayız
allahın izniyle bebişinde olur
seni çok seviyoruz
tabiki seve seve:)
ben burada senden öğrendiğim dereotlu ve maydonozlu lora çok alıştım yanına domates salatalık ve 1 tatlandırıcı çay ve 2 dilim çavdar ekmeği ile başlıoyorum güne.
ara öğünlerimde kayısı yada elma yiyorum.yada tarçınlı süt içiyoum.
işyerinde yemek çıkmadığı için evde yaptığım yemeklerden getiriyorum
genelde sebze+yoğurt+2 dilim ekmek yada
köfte,tavuk yada balık ile de salata yemeye çalışıyorum yine 2 dilim ekmekle
akşamda meze tarzı beslenmeyi seviyorum ağır yemek yiyemiyorum
sarımsaklı yoğurtlu havuç yada kereviz içinede ceviz koyunca süper oluyor.
yaz geldi ve dayanamadığım tek şey kola olacaktır biliyorum ama onunda yolunu buldum
limonata ile sodayı karıştırıyorum içinede nane atıyorum oda çok güzel oluyor.
bunun dışında adet dönemlerinde çikolata krizimin tuttuğu oluyor o beni zorluyor biraz ama muzu kakaoya batırın yiyin demişlerdi bir dahaki sefere onu deneyebilirim belki
tarçın zaten hayatımın vazgeçilmezi oldu :)
beni en çok üzen şey 1 ileri 2 geri gitme durumum neden böyle olduğunu anlayabilmiş değilim.
istikrarlı şekilde hep kilo vererek gidemiyorum
74,8 oldum mesela hiç bozmadan aynen devam ettim yürüyüşümüde aksatmadım ama 1 hafta sonra 75 olmuştum
zar zor verdiğim kilolaları böyle gr gr geri alıyor olmak beni bitiriyor.
duraklamasına razıyım ama benimki bir iniyor bir çıkıyor
çok sinirlendiğim anlarda deli gibi yürürüm :) ve temizlik yaparım yiyeceklere saldırmam aksine iştahım kapanır.
işte böyle ...
doğum sonrasında 18 kilo verdim kolay değildi tabi uzun sürdü ama son dönemde dengem bozuldu gibi alıp verme olayı beni çok yıprattı
burada sizlerle bunu kırarım inşallah
en sonda spordan bahsedeyim
sabah 8 akşam 6 oturarak çalışıyorum öğle aralarında dışarı çıkıp yürüyorum ortam müsaitse.
akşam da en geç 7 de yemeğimi yemiş oluyorum eşim benden sonra geliyor ama ona ayrı hazırlıyorum artık
sonrada ortalık toparla iş güç çocuğu uyut 10 oluyor ve 45-50 dakika koşu bandında yürüyorum dizi izlerken
merhaba herkese,
akşam yemeğim
3 köfte+salata+2 dilim çavdar ekmeği
salataya sadece 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum ve bol kırmızı biber attım.
1 saat sonrada yeşil çay var
Soya sosu:)) Benim regl dönemim e yaklaşık 10 gün var yine vücut ödem yapmaya başladı, hissettiğim açlık ve tatlı krizide buna bağlı ne yapacağım ben şimdi ühü ühüh ühhüüü:)) Bu arada okulda müdür yardımcım diyetisyene gidiyor aylardır, ona mısır püskül çayı vermiş baktım netten yağ yakıcı özelliği varmış :)) İlgililere duyrulur :)))
Limonnnn,
aramızın limoni olmasını istemiyorsan bahane üretmeyeceksin ))
sadece sen regl olmuyorsun, sadece sende ödem oluşmuyor, sadece sende açlık ve tatlı krizleri oluşmuyoooorrr
burda kaç kişiyiz???
ya ben ne yapayım tatlım?
ben insan değilmiyim?
3 gün aç bırakırım seni valla )))))))))))))))))))
meyve doğra üzerine tarçın ve kakao dök ye, adamı sinir etmeeeeee ))))))
kakao dedim, şekerli olandan değil haaaaa
mısır püskülü içebilirsin, yağ yakıcılıktan çok ödem sökücüdür o ))
tatli krizi zamaninda eger tarcin ile gecistiremiyorsan elmali tatli yapabilirsin 1 elmayi ince ince dilimle, 1-2 cevizi kirip ustune dok ustune de azicik akcaagac surubu dok 1 yk kadar, oyle firina at. harika bir tatli oluyor. hem islenmis gida degil 100% organik, hem de tatli istegini tamamen kesiyor. akcaagac surubunun icindeki meyve sekeri normal sekerden cok daha az kalori olmasina ragmen tat olarak 3 kat daha tatli :) soya da yorum yapsin tabi once, ama icerigi 100% naturel diye arada bir yenmesinde bir sorun olacagini dusunmuyorum.
bu misir puskulu cayini ben de duymustum ama benim yasadigim yerde yok sanirim hic gormedim oyle birsey.. tadi nasil acaba :44:
çikolata yemek isteyen ark muzu kakaoya banıp ye aynı tat yada kuru kayısının içine kakao koy
yasak mı soyacım bu yazdığım
Sporuma gittim kiZlar aksam gelincede yarım kase yoğurt cobasi
2 grisini
Salata yoğurt bide karpuz yedim
Karpuzda sinir varmi soyacim...
Şimdide suyumu iciyorum
Birazdanda yeşil çayımı icicem..
OOOoooo arastirmaci diyetisyenimiz de gelmis...topigimizin gulu....nasildi horon bakiym? Dikkat et canim sakin yakmasinlar seni benim halamin pasif cimlastikte karnini yakmislardi..cok bisey olmadi ama findik buyuklugunde bir leke kaldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?