Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Soya sosu:)) Benim regl dönemim e yaklaşık 10 gün var yine vücut ödem yapmaya başladı, hissettiğim açlık ve tatlı krizide buna bağlı ne yapacağım ben şimdi ühü ühüh ühhüüü:)) Bu arada okulda müdür yardımcım diyetisyene gidiyor aylardır, ona mısır püskül çayı vermiş baktım netten yağ yakıcı özelliği varmış :)) İlgililere duyrulur :)))

Soya sosu:)) Benim regl dönemim e yaklaşık 10 gün var yine vücut ödem yapmaya başladı, hissettiğim açlık ve tatlı krizide buna bağlı ne yapacağım ben şimdi ühü ühüh ühhüüü:)) Bu arada okulda müdür yardımcım diyetisyene gidiyor aylardır, ona mısır püskül çayı vermiş baktım netten yağ yakıcı özelliği varmış :)) İlgililere duyrulur :)))

tatli krizi zamaninda eger tarcin ile gecistiremiyorsan elmali tatli yapabilirsin 1 elmayi ince ince dilimle, 1-2 cevizi kirip ustune dok ustune de azicik akcaagac surubu dok 1 yk kadar, oyle firina at. harika bir tatli oluyor. hem islenmis gida degil 100% organik, hem de tatli istegini tamamen kesiyor. akcaagac surubunun icindeki meyve sekeri normal sekerden cok daha az kalori olmasina ragmen tat olarak 3 kat daha tatli :) soya da yorum yapsin tabi once, ama icerigi 100% naturel diye arada bir yenmesinde bir sorun olacagini dusunmuyorum.

bu misir puskulu cayini ben de duymustum ama benim yasadigim yerde yok sanirim hic gormedim oyle birsey.. tadi nasil acaba :44:

merhaba herkese,
akşam yemeğim
3 köfte+salata+2 dilim çavdar ekmeği
salataya sadece 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum ve bol kırmızı biber attım.
1 saat sonrada yeşil çay var

yaklasık 4 5 kasık kabak yemeği sarımsaklı yoğurtlu ve salata ekmek yok beynim ye dio ama midemin doldunu hissettim maşallah

çikolata yemek isteyen ark muzu kakaoya banıp ye aynı tat yada kuru kayısının içine kakao koy

yasak mı soyacım bu yazdığım

Sagol canim benim ben de sizi cok seviyorum... tamam moral bozmuyorum artik toparladim kendimi..az az da olsa gitsin yeter diyorum son kere kendime..inanarak...yani haftaya da az gittigini gorursem uzulmiycem anlamina geliyor bu!!

Bihter hosgeldin aramiza canim umarim aramizda istedigin kiloya kavusursun ve korursun!!! Yalniz sana bir tavsiye gerci soya da soyliycektir ama, ogunlerde bence birer dilim ekmek tuketmeye calis..ise yariycaktir...o zayif kizlara da bakip umutsuzluga dusme..herkesin bir yapisi var iste ne yapalim..Allah da bizi boyle yaratmis...yiyince aliyoruz..onlar gotursunler sen ne guzel bak kendin hazirliyorsun..

Sporuma gittim kiZlar aksam gelincede yarım kase yoğurt cobasi
2 grisini
Salata yoğurt bide karpuz yedim
Karpuzda sinir varmi soyacim...
Şimdide suyumu iciyorum
Birazdanda yeşil çayımı icicem..

Bihtercim,
Şu an için bir sakınca görmüyorum bize katılmana...
Ama bazı değişiklikler yapacağız ))
Mesela ekmek tüketimin çok fazla.. Sabah 2 dilim, öğlen 1 dilim, akşam ekmek yemeyeceksin...
Tatlandırıcı kullanmayı bırakıyorsun, vücuduna zararlı ve tatlandırıcıların,hazır gıdaların, metal kutuda satılan gıdaların, light ürünlerin ilerki yaşlarda alzheimer dahil bir çok hastalığa yol açtığını söylüyor uzmanlar... Burda doğal ve sağlıklı olan şeyleri tüketme taraftarıyız... Eğer çayı şekersiz içemem diyorsan içine limon sıkarak iç, limondaki şeker ona tat verecektir...
Akşam yemeklerini meze tarzı yediğini yazmışsın, olabilir, yağ ve tuz koymadığın sürece kabul edilebilir... Tabi sebze olması şartı ile...
Ama her akşam aynı şekilde olması tek tip beslenmeye girer, bu da bizim tarzımıza uygun değil bilgin olsun...
Tatlı krizlerin için tarçını düzenli tüketmen gerekiyor, her gün düzenli olarak 1 çay kaşığı tarçın tüketirsen bir süre sonra gözünün önündeki çikolatayı bile yemek istemeyeceksin... Ben çikolata delisiyim, ama tarçın tüketmeye başladığımdan beri hiç çikolata krizi yaşamadım, 1 hafta karşımda çikolata durdu elimi bile uzatmadım, canım çekmedi çünkü... Yeşilçay içerken içine atabilirsin, meyve yerken üstüne serpebilirsin, süte katabilirsin... Bir anda 1 çay kaşığını tüketme, gün içinde tüket tarçını...
Kola yerine sodayı düşünmüşsün, çok güzel ama sodayı da haftada 2'den fazla önermiyorum canım...
Herşeyin fazlası zarar verir vücuda... Aklına herhangi bir şey geldiğinde derin derin nefes al, bir bardak su iç ve biraz bekle...
Sen kolanın veya başka bir besinin kölesi değilsin, onlar sadece senin beslenmen için varlar...
Bir süreliğine bunlardan uzak durman gerekiyor...
Kurallarımızı biliyorsun az-çok ama genede yazayım,
Kaçamak yasak, yaptığın anda gidersin...
Şok diyetler, zayıflama ilaçları vs yasak, tüm arkadaşlığımız son bulur...
Günlük olarak neler yediğini paylaşmanı istiyoruz, yoğunluğun olur paylaşamazsan anlarız...

Aramıza hoşgeldin ))

Canlar menumu veriyorum...
Sabah: 1 dilim ekmek,1 kk peynir,yesillik,domates,kirmizi biber, 2 cig badem,1 kuru incir( bunu kahvaltidan once yedim sicaksuyla beraber)
Ara: yok
Oglen: 5 kucuk izgara kofte, 1 tk yagli salata, 4 yk taze fasulye
Ara: 2 grisini,1 yesil elma,yesilcay
Aksam: z.yagli pirasa yemegi,4 yk, 1 kase cacik
Aksam ara: 2 kuru kayisi, sekersiz cay

Kizlar bu tarihten itibaren artik kuru incir, kuru kayisi yemiycem bagirsaklarim tikanirsa belki.... cunku gecen hafta ara ogunlerimde filan bunlari tuketiyordum..belki de o yuzden yavasladi...opuyorum canlar!!!

merhaba herkese,
akşam yemeğim
3 köfte+salata+2 dilim çavdar ekmeği
salataya sadece 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum ve bol kırmızı biber attım.
1 saat sonrada yeşil çay var

Tatlim öncelikle hosgeldin aramıza...
Köfteler ev koftesiyse icinde ekmek ve yumurtada oluyo..
Onun için ekmek 2 dilim fazla gibi CNm..
Gerçi soya yanlışsa gelince duEltir
Merak etme hepimiz zayiflayacaz
Yanındaki kızlara gelince en uyuZ oldugum insan tipleidir, yiyipte kilo almayanlar..
Fesatliklarindandir:))))
Benim kaynanada aynı:)))

Limonnnn,
aramızın limoni olmasını istemiyorsan bahane üretmeyeceksin ))
sadece sen regl olmuyorsun, sadece sende ödem oluşmuyor, sadece sende açlık ve tatlı krizleri oluşmuyoooorrr
burda kaç kişiyiz???
ya ben ne yapayım tatlım?
ben insan değilmiyim?
3 gün aç bırakırım seni valla )))))))))))))))))))
meyve doğra üzerine tarçın ve kakao dök ye, adamı sinir etmeeeeee ))))))
kakao dedim, şekerli olandan değil haaaaa
mısır püskülü içebilirsin, yağ yakıcılıktan çok ödem sökücüdür o ))

yaw basmayın şu kadının damarına paralamaya basladı hepimizi gene

akçaağaç şurubunu bilmiyorum, buralarda da varmı bilmem
ama elma piştiğinde zaten çok fazla şeker verir, ekstradan bir şuruba ihtiyaç kalmaz diye düşünüyorum ))
tatlı krizi için daha çok meyve doğrayıp tarçın ve kakao serpilip yenmesini öneriyorum ben
en azından meyvenin içinden vitamin alırsınız, şeker değil...
şeker vücudunuza şu anda yarar sağlamaz...
sevgilerimle

çikolata yemek isteyen ark muzu kakaoya banıp ye aynı tat yada kuru kayısının içine kakao koy

yasak mı soyacım bu yazdığım

yok canım değil,
hatta çok güzel bir öneri,
bende buna benzer bir şey yazdım az önce kalbimiz birmiş )))))))))))))))
muckssss

Sporuma gittim kiZlar aksam gelincede yarım kase yoğurt cobasi
2 grisini
Salata yoğurt bide karpuz yedim
Karpuzda sinir varmi soyacim...
Şimdide suyumu iciyorum
Birazdanda yeşil çayımı icicem..

Canım,

Hertürlü meyveyi yemeklerden 2 saat sonra yemeliyiz
ve karpuz tehlikeli bir meyvedir, ince bir dilimden fazla yemeyin sakın
çok şeker içerir
öptüm çok ))

OOOoooo arastirmaci diyetisyenimiz de gelmis...topigimizin gulu....nasildi horon bakiym? Dikkat et canim sakin yakmasinlar seni benim halamin pasif cimlastikte karnini yakmislardi..cok bisey olmadi ama findik buyuklugunde bir leke kaldi..

OOOoooo arastirmaci diyetisyenimiz de gelmis...topigimizin gulu....nasildi horon bakiym? Dikkat et canim sakin yakmasinlar seni benim halamin pasif cimlastikte karnini yakmislardi..cok bisey olmadi ama findik buyuklugunde bir leke kaldi..

Valla pasif jimlastikte verilen elektriğin gücünü ben ayarlıyorum, onlara bırakmıyorum ki ))
Kızlar pedleri bağlıyorlar, makineyi açıp gerisini bana bırakıyorlar, gözlerini fazla korkuttum sorularımla )))))))))))))))))))
Ayrıca, canımı yakanın canını yakarım ömür boyu unutamaz heheyyyyttt çekilin p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…