Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

günaydın herkeseeee
kahvaltım 2 kaşık lor+1 domates+yarım salatalık+2 dilim çavdar ekmeği+çay

yasemin senin adına çok sevindim
darısı bizlerin başına
bende en son geçen sene ramazanda oruç tutarken 69 u görmüştüm havalara uçmuştum resmen

canım,
önce ilk sorunu cevaplayayım,
yumurta beyazı protein yüklüdür, ve spor yapanların en güzel yiyeceğidir... protein yağ yakımını hızlandırır (spor yapmak şartı ile) bende sende bunu gözlemlemek istedim..

Diğer anlattıklarına gelince, çok fazla başlayıp bıraktığın için vücudun tekrar bırakmanı bekliyor, sen istikrarlı bir şekilde devam edersen vücudun sana direnmeyi bırakacak bu kadar... Yani vücudun o kadar alışmışki senin başlayp başlayıp bırakmalarına pes etmeni bekliyor sadece... Bu kadar basit )) Pes etmezsen sonuç verecek merak etme ))

Sirinzeze bende senin gibi tuvalet sorunu yasıyorum tatlim kayısı filamda banamisin demiyor valla:)))
Ac karnına sekersiz nescafe sutsuz iciyorum denemeni tavsiye ederim bende biraz olsun ise yaradı
Yada çay iciyosan kahvaltında arkasından turk kahveside iç o da etkili oluyo canım...
Dediğin gibi tartıda fazla görmek benide çok etkiliyodu baslarda çok üzülüyorum ama soya ve sizler sagolun çok yardımcı oldunuz pes etmedim asla etmeyeceğimde...
Çünkü fazla çıktığım günler evet benimde oldu spor yapmama yemememe rağmen tartıda artı görmek sinir boZucu....
Ama ne yapabilirizki olmuyo diyip pes etsek elimiZe ne geçecek dahada kilo alcaz...
Çaremiz yok... Kilolu olmayı kabul edip ya öyle Bingil Bingil yaglarla geZcez yada eninde sonunda ayda 1 kiloda olsa senede12 eder kurtulcaz bunlardan...
Ama tartil derim en azından daha bilinçli ilerliyosun mesela ben 3 gündür sabittim.. Grisiniyi 2 yerine tek yedim çorbamı yarım kase ictim bugün 200 gram eksiktim...
Az ama olsun çok şükür:)))
Yani kısacası tatlim tartilinca gozlemlemen daha kolay oluyo ben bunu anladım ...
Benim tartıya sabah çıkışımı bir görsen yerlere yatarsın:))) sanırsın istanbulu fethe gidiyorum :)))
Besmeleler dualar o derece yani:)))
Yer gök duayla ne yapiyim:)))
Bende cabamı gösteriyorum rabbimdende istiyorum ne yapayım:)))

dünden beri geçenleri okuyacağım ama önce günaydın demek istedimm

sabah sirkeli suyumu içip çıktım

şimdi çavdar ekmeği domates ve salatalıklı sandciçimi yiyeceğim şekersiz çayla

yasemincim öncelikle tebrik ediyorum süpersin

ben bugün buraya yazmaya başlayalı 1 ay oldu

1 ayda giden kilo 2.200 gr

ben yinede çok mutluyum
çünkü sağlıklı verdiğimi bir daha geri gelmeyeceklerini biliyorum

ve hepinize özellikleda soyaya çok teşekkür ediyorum
bana sağlıklı beslenme bilincini kazandırdığınız için

işim biraz yoğun ilk fırsatta burdayım

işte bizim topik bu

azimli kararlı
en güzeldi sağlık lı besleniyoruz

birde tuvalet sorunu olanlar
1 bardak ılık suyun içine 1 kaysı kurusu,1 incir kurusu,1 erik kurusu ıslayın ağzını çay tabağı ile kapatıp sabah kalkınca aç karına içip meyveleri yiyin bence
faydası olur ama son karar patronun(yani soyacığımın )

Günaydın kızlaaarrr ))

Yasemin, 69,500 görmüşsün tebriklerrrr )) kız ben sana nasıl yetişiceeeeemmmm )))
Qwerty, 200 gr daha gitmiş oooo süperrrr ))

Diğer güzellerimmm, hepinizi kocaman öpüyorummmm, gününüz slim geçsin inşallaaaaahhhh ))

Şimdi kardeşime kahvaltıya gidicem, ordanda biraz gezmeye gidicez, kalktım duş aldım, daha üstümü bile giymedim bornzla yazıyorum lem size ))))))))))))))))))))))))))))))))
hemen bir bakayım sonra hazırlanır giderim dedim ))
bu arada tartı rakamım 73,200 )) aboooo az bi süre sonra 72 oluyom la ben p
6'lı rakamlara az kaldı ehüheühehü deliricem galiba p
Mayısın 15'inde doktor kontrolüm var, sanırım doktorum şok olacak
Bu kadar zayıflayabileceğimi hiç düşünmüyordu, adamla son konuşmam şöyleydi,
"Zayıflaman lazım, diyet ve spor yapmalısın, en az 20 kilo vermelisin, bak kan değerlerin çok tehlikeli seviyelerde"
"Ya hocam bana diyet deme, spor deme Allahaşkına ya, ben yapamam, öyle kuş kadar ye, spor yap bana uygun değil valla, zaten az yiyorum ben, ayrıca çok ehlikeyfimdir, terlemekten nefret ederim, spor falan yapamam, yürümektende nefret ederim, mümkün olsa tuvalete bile arabayla giderim vs vs vs" )))))))))))))))))
Doktor kesin şöyle düşünmüştür, "tosun bu ya, bu gidişle 300 kilo olur" )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ona enson göründüğümde 84-85 kilo falandım, o arada diyet yapıyordum ama daha yeni başlamıştım, pek bilinçli değildi, kaçamak yapmıyordum yine aynı şeyleri yiyordum ama ara öğün yapmıyordum mesela )) Daha sonra düzene girmeye başladı herşey ve ben daha güzel kilo vermeye başladım ))

Oy oy oy şimdi kuşlar gibi hissediyorum kendimi valla, çıkıp uçasım var ))
Hazerfan çelebi gibi kanat takıp uçucam birazdan )))))
Hadi kaçıyom mucksssss

günaydın kızlar dün hiç pci açamadım ama aklım hep burdaydı bi müsait olsam açsam diye hep aklımdasınız ne yazıcaklarımı aklımda tuttum birazdan yine sağlık ocağına gideceğim gitmeden dünkü yediklerimi yazayım dedim dün sabah
kahvaltıda ;yeşil çay ve salatalık 2 lokma ekmek yedim (diyceksiniz doydun mu evet biraz kızımla uğraştığım için hiç iştahım kalmadı ama doyduğumu hissettim ve kalktım sofrayı topladım
arada 1 yeşil elma 1 brdk su içtim
öğlen komşuya gittim orda bir tabak hazırladılar kendime inanamadım ama o tabaktan sadece kısır yedim ki tabakta 2 çeşit tatlı poğça börek kurabiye hiç bişi yemedim kısır ve çaydan başka tabak elime gelir gelmez tatlıları kızıma yedirdim ve ben yeni yemiştim diyerek bıraktım tabağı :) ordan çıktım görümcemle alışverişe gittik tempolu değildi ama toplamda 1.5 saat yürüdüm kendime 40 beden pantolon dednedim ve oldu ama üzerime standart beden bi badi denedim o pek yakışmadı bende bbıraktım şimdi değil kilo verince alıcağım bu pantolonla badiyi dedim ve başkamağazalara baktım...
2.aramda soğuk süt içtim
akşamada kendime özel nohutlu salata yaptım çok güzel oldu hem doyurucu hem sağlıklı(içine haşlanmış nohut.göbek salata maydanoz yağsız tuzsuz deneyin tavsiye ederim...)
akşam yemeğinden sonra eşimle 20 dakka yüyürük ve üzerine yine yeşil çay içtim içine kabuk tarçın ve limon sıktım...
bugün sabah kalktım suyumu içtim 1 büyük bardak şimdide tabak ta olan yarım domates 1 salatalık lor peyniri ve çay içiyorum az sonra çıkıcam yine sağlık ocağına gidiceğim sonuçlarım için hemde kahvaltının üstüne yürümüş olacağım yine minibüsle değil yürüyerek gideceğim...
öptüm hepinizi...
bugün hava çok güzel güzel yürünür bu havadada :))

günaydın herkese busabah itibariyle 71 kiloyum yaşasın
kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeği
lor maydanoz dereotu nane pul biber karabiber 1 yumurtayla yapılmış omlet ama bitiremedim 4-5 çatal anca yemişimdir.

ya bişey sormak istiyorum
ben spor yaptığımın ertesi günü tartılmak istemiyorum çünkü spor yapmama rağmen tartıda fazla gösterebiliyor
e ama hergün yürüyüşümü aksatmadan yapıyorum son dönemde peki ben ne zaman tarılacağımm
tartı fobisi olmaya başladı bende iyice

tebrikler yasemincim ee ne kalmış hedefine en yakın olan sensin sanırım aramızda.

öncelik hoşgeldin bihtercim daha önce hoşgeldin dedim mi hatırlayamadım.tartılma işini istersen haftalık yap ben haftalık genellikle pazartesileri tatılıyorum ama merak işte bazen 2-3 günde bir tartılıyorum eksildiğimi görüncede motivasyon oluyor herkese söylüyorum kaç kilo olduğumu komşularım şaşırıyorlar hatta karşı komşum akşama benide çağır evde spor yaparken dedi beraber leslie yapcağız onlarıda zayıflatacağım bakalım

merhaba inci hoşbulduk
bende pazarları tartılıyodum genelde
hergün tartılınca en azından günlük oynamalara göre menümü değiştirebilirim diye düşündüm
ama spor yaptığım için hep bi gün eksilmişsem diğer gün fazla çıkıyorum anlamadığım bi biçimde
neyseeee her türlüsünü deneyim ben
bu hafta gün gün tartılayım bakalım ne olacak:)

Günaydın canlaarrrr:))) Dün ki sancılı krizli günden sonra bugün iyiyim çok şükür. Sabah ballı sirkeli suyumu içtim. Yazdıklarınızı okudum. Tarçını tüketiyorum yeşil çayın içine kabuk tarçın mutlaka atıyorum. Kakaolu muzu deneyeceğim:)) Tatlı tarifi de güzel hepinize teşekkür ederim.

Sabah kahvaltım;
domates, yeşil biber, maydanozlu lor.
Açık şekersiz çay.

Öpüyorum hepiniziiii:))

bende arada
türk kahvesi
sonrasındada doğadan limonlu form çayı içtim
yeşil çayım kalmamış malesef
öğlen bergamotlusunu alıp deneyeceğim hep poşet olanını kullanıyordum

Ara öğün

yeşil çay
3 adet limonlu eti form

elma yemeyim demi çok olur

1 lt suyumu da içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…