Soyacim aklima takildi simdi sabah yumurta beyazi demissin..2 tane yumurta beyazi olucak..sarisini yemiycem peki neden yumurta beyazi acaba?
Bir de senin mesajini okuyunca dusundum de..benim kilo vermemin yavas olmasi sundan kaynaklaniyor olabilir:
Benim simdiye kadar uyguladigim sistem soyleydi:
4-5 gun diyet, sonra bikkinlik ve 6-7 gun serbest(kitliktan cikmiscasina) ve sonra verdigimden daha da fazla aldigiim kilolarla tekrar 4-5 gun diyet sonra tekrar bozma...boylelikle 2 senem gecti benim. kilom da soyle seyretti: yedigim donemde 64-65 kilo, rejime basladigimda 62 kilo ...verdim-aldim, verdim-aldim..en az 60.2 yi gordum...sonra tekrar bozma ve tekrar 64....
bu 4-5 gun veya en fazla 1 hafta-10 gun suren rejim sureclerimde su beslenmeyi takip ettim:
Sabah simdiki gibi peynir,mutlaka yumurta, 1 dilim kepek ekmek,3 zeytin,yesillik,domates
Ara yok..
oglen saat 2-3 gibi 1 kase yogurt veya 1 brd sut
saat 4 gibi 1 meyva
saat5-6 gibi et,salata corba veya sebze, yogurt corba
Aksamdan sonra bisey yok..Spor olarak da onceleri hergun 1 saat kosuyordum,sonra 1 saat yuruyuse gectim..
Bunun yaninda gun icinde hic karbonhidrat yemedigim(meyve de dahil) daha cok oldu...dukan filan da denedim...ama 4-5 gun sonunda krize girmiscesine karbonhidrata yukleniyordum ve verdigim kiloyu fazlasiyla aliyordum..
Demem o ki sizler belki de gunde 2000-2500 kalorilik bir beslenmeden 1200-1300 lere indiginiz icin guzel kilolar veriyorsunuz..acaba benim vucudum dusuk kaloriye alistigi icin mi boyle oluyor...yani benim simdi izledigim sistem vucuduma cok yabanci da degil...buraya ilk basladigimda yine bir krizden cikmistim ve 64 ile basladim..yerlesmeyen bir kilo oldugundan ilk 3-4 gun icinde o kilo gitti ve hep mucadele ettigim 62 li rakamlara geldi..ama uyguladigim sistem zaten ona yabanci degil, sasirmadi..bu yuzden yavas gidiyor olabilir mi?
Yani bu sunun gibi bisey ..mesela her gun 2500 kalori alip her aksam serbetli tatli yiyen biri birden o tatliyi yemeyi biraksa bu onda kilo vermeye sebep olur dimi? ki boyleleri etrafimizda coktur..sadece abur cuburu keser hemen kilo verir..iste benim az vermemin sebebi de bu olabilir..vucudun sasirmamasi..zaten su an uyguladigim liste 2 yildir yaptigim liste..hatta ogunlerdeki birer dilim ekmegimi daha once yemiyordum..su an o rejim donemlerimde yedigimden daha cok yiyorum gibi birsey..buna ragmen az da olsa veriyorum..demek ki vucut istikrar istiyor.. cozum sistemi bozmamak..ben simdiye kadar hep bozdum..irademi kullanamadim..ama buraya girdigimde 5 nisandi..20 gun oldu hala devam ediyorum...cok yazdim canim kafani sisirdim..kusura bakma...:26: Ne diyorsun bu soyledigime??
süpersinnnnn canımmm
5 li rakamlarıda görmen dileğiyle....
dünden beri geçenleri okuyacağım ama önce günaydın demek istedimm
sabah sirkeli suyumu içip çıktım
şimdi çavdar ekmeği domates ve salatalıklı sandciçimi yiyeceğim şekersiz çayla
yasemincim öncelikle tebrik ediyorum süpersin
ben bugün buraya yazmaya başlayalı 1 ay oldu
1 ayda giden kilo 2.200 gr
ben yinede çok mutluyum
çünkü sağlıklı verdiğimi bir daha geri gelmeyeceklerini biliyorum
ve hepinize özellikleda soyaya çok teşekkür ediyorum
bana sağlıklı beslenme bilincini kazandırdığınız için
işim biraz yoğun ilk fırsatta burdayım
KIZLAR BEN BUGUN SABAH KALKTIM İŞE HAZIRLANIRKEN BİR TARTILAYIM DEDİM İNANMIYORUM BEN 69,500 KG OLMUŞUM BİR SEVİMDİM BİR SEVİNDİM ANLATAMAM 6 RAKAMLARI GÖRMEYELİ OLMUŞTU BAYA BU HIZLA OKUL YOK DİYE ARABAYI ALMADIM GİYDİM SPOR AYAKKABILARIMI İŞE KADAR YÜRÜDÜM(BUGUN İŞE SPOR GİYİNDİM OLSUN) FAKAT KISA MESAFE BEN ONU 30 DK GİBİ UZATTIM
YUPİİİİİİİİİİİİ
YAŞASIN 69,500 KG OLDUM
DEMEKKİ BEN 70 KG ÇAKILI KALMAYACAKMIŞIM
İYİ BU TOPİK VAR İYİ Kİ SİZLER VARSIN
HA SOYACIM KARDEŞİM İÇİN PAZARTESİYE AKD.ÜNV.ENDEKLOJI BÖLÜMDEN RANDEVU ALDIK İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR
ya bişey sormak istiyorum
ben spor yaptığımın ertesi günü tartılmak istemiyorum çünkü spor yapmama rağmen tartıda fazla gösterebiliyor
e ama hergün yürüyüşümü aksatmadan yapıyorum son dönemde peki ben ne zaman tarılacağımm
tartı fobisi olmaya başladı bende iyice
öncelik hoşgeldin bihtercim daha önce hoşgeldin dedim mi hatırlayamadım.tartılma işini istersen haftalık yap ben haftalık genellikle pazartesileri tatılıyorum ama merak işte bazen 2-3 günde bir tartılıyorum eksildiğimi görüncede motivasyon oluyor herkese söylüyorum kaç kilo olduğumu komşularım şaşırıyorlar hatta karşı komşum akşama benide çağır evde spor yaparken dedi beraber leslie yapcağız onlarıda zayıflatacağım bakalım
tebrikler yasemincim ee ne kalmış hedefine en yakın olan sensin sanırım aramızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?