Öğlen yemeğim;
1 küçük kutu light dardenel ton
1 dilim tahıllı ekmek
1 küçük kase yoğurt :))
ya bişey sormak istiyorum
ben spor yaptığımın ertesi günü tartılmak istemiyorum çünkü spor yapmama rağmen tartıda fazla gösterebiliyor
e ama hergün yürüyüşümü aksatmadan yapıyorum son dönemde peki ben ne zaman tarılacağımm
tartı fobisi olmaya başladı bende iyice
canım,
sen dünde buna benzer birşey yememişmiydin?
bu çok az bir yemek... ve çok sağlıksız...
bu şekilde beslenmeni istemiyorum, her gün aynı şeyler yenmeyecek,
bir gün balık yediysen ertesi gün tavuk yada et yemelisin ve yanında mutlaka salata yemelisin...
öğle yemeğin çok az olmuş, bu sana kilo verdirebilir ama hem sağlıksız olur hemde bir süre sonra çok acıkırsın dünki gibi krizlere girersin...
dikkat edelim lütfen...
selam arkadaşlar nasılsınız beni sorarsanız iyiyim bugünlük yüyürüyüşümü yaptım şimdi yorgun bir şekilde oturuyorum bugün kendime çaykurun yeşil çayı var küçük kutuda ondan aldım eve gelir gelmez kaynattım içinede kabuk tarçn attım ve öğlen yemeğinden önce 1 brdk içtim
öğlen yemeğinde
çok az yağda kıyma kavurdum üzerine bol pul biber attım yanında 1 kase yoğurt bir dilim çavdar ekmeği yedim
2.arada çilekli activia yiyorum şimdi
akşamada
beyaz lahana çorbası yaptım 1 kase içiceğim
2 parça tavada kendi suyuyla pişirdiğim tavuk yiyceğim ve salata
iyi günler dilerim...
canım hiç ekmek yemiyorsun en azında kahvaltıda 1 dilim ç.ekmeği yesen olmaz mı
metobolizman çalışsın diye
Canım bence avakado koyma salatana sırf yağ o bildigin.. BıZ bir tatlı kasığı anca koyuyoruz ..sabah kahvaltim: 1 dilim kepek ekmegi, biraz peynir, 1 kupa armutlu vanilyali cay
ara: 1 elma
ogle: 2 haslanmis yumurta (birinin sadece beyazi), koca bir kase salata yagsiz-tuzsuz (marul, salatalik, mor sogan, yesil biber, feta peyniri, avokado)
seni iyi anliyorum, esimin karsimda yedigi seyleri gorsen.. gecen hafta cuma basladim ilk 2-3 gun olum gibiydi sonra alistim neyse ki artik eskisi kadar canim cekmiyor
Prenses bence kiymanin içine yağ koyma o kendi yağında kavrulsun:))Prenses,
Henüz cezan bitmedi, sana yazmayacaktım ama hatalı bir şey yapmanı istemediğim için yazayım dedim...
yeşil çayı kaynatma, sadece kaynamış suyun içine at ve 5 dakika kadar demlenmesini bekle o kadar
kaynatırsan hiç bir özelliği kalmaz
birde cezan bitince haber ver))
merak ettim prenses neden ceza aldı ben görmedim mi acep
Canım bence avakado koyma salatana sırf yağ o bildigin.. BıZ bir tatlı kasığı anca koyuyoruz ..
Canım bence avakado koyma salatana sırf yağ o bildigin.. BıZ bir tatlı kasığı anca koyuyoruz ..
bu myfitnesspal sitesinden ogrenmistim faydali oldugunu, oradakiler de yoyo diyet yapmadan ciddi kilo verenler. simdi ara ara salatama koyuyorum ama zaten cok az. 1 kasik kadar ya var ya yoktur boyut olarak. o kadar da abartmayalim yahuben zaten hicbir yemegime yag koymuyorum. sifir yag da iyi degil sonucta
Canım,
Neden bizimle menülerini paylaşmıyorsun?
Sadece okuyup çıkıyorsun, yada ufak yorumlar yazıyorsun sadece...
en son 3,400 kilo verdiğini yazmıştın ama ne durumdasın bilmiyorum bile...
devam ediyormusun, bıraktın mı haberim yok...
beni bilgilendirir misin lütfen?
Canım,
sabah kahvaltında 1 dilim ekmek ye, yumurta sarısı yemediğin takdirde önemli değil ekmek... ama hergün tartı rakamını görmem lazım... kilo artışı olursa da canını sıkma, ben hertürlü yardımcı olacağım sana... bir sürü araştırma yaptım )))) çok fazla spor yapıyorsun daha fazla protein ağırlıklı beslenmen kilo kaybına yardımcı olacak o sebepten yumurta ve et ağırlıklı olarak bir diyet uygulamaya geçtim zaten... daha hızlı kilo verdireceğini düşünüyorum... tuvalet problemin için form çaylarından al bir süre, içinde sinameki olanlardan... genelde tavsiye etmem ama kısa bir süre deneyelim... en azından bir rutine girdikten sonra keseriz... spor saatini sen ayarla, kahvaltını yaptıktan 1 saat sonra uygun olan istediğin vakitte yapmaya çalış... yada öğleden sonra yap... akşama daha hafif yemekler ye ve akşam spor yapmak istersen daha hafif spor yap... yoga gibi bir şeyler mesela... ruhunu dinlendirecek şeyleri seç...
bunun dışında yazdıklarını aynen uygulayabilirsin, gayet ölçülü olduğunu düşünüyorum
Sevgilerimle
canım,
önce ilk sorunu cevaplayayım,
yumurta beyazı protein yüklüdür, ve spor yapanların en güzel yiyeceğidir... protein yağ yakımını hızlandırır (spor yapmak şartı ile) bende sende bunu gözlemlemek istedim..
Diğer anlattıklarına gelince, çok fazla başlayıp bıraktığın için vücudun tekrar bırakmanı bekliyor, sen istikrarlı bir şekilde devam edersen vücudun sana direnmeyi bırakacak bu kadar... Yani vücudun o kadar alışmışki senin başlayp başlayıp bırakmalarına pes etmeni bekliyor sadece... Bu kadar basit )) Pes etmezsen sonuç verecek merak etme ))
Sirinzeze bende senin gibi tuvalet sorunu yasıyorum tatlim kayısı filamda banamisin demiyor valla:)))
Ac karnına sekersiz nescafe sutsuz iciyorum denemeni tavsiye ederim bende biraz olsun ise yaradı
Yada çay iciyosan kahvaltında arkasından turk kahveside iç o da etkili oluyo canım...
Dediğin gibi tartıda fazla görmek benide çok etkiliyodu baslarda çok üzülüyorum ama soya ve sizler sagolun çok yardımcı oldunuz pes etmedim asla etmeyeceğimde...
Çünkü fazla çıktığım günler evet benimde oldu spor yapmama yemememe rağmen tartıda artı görmek sinir boZucu....
Ama ne yapabilirizki olmuyo diyip pes etsek elimiZe ne geçecek dahada kilo alcaz...
Çaremiz yok... Kilolu olmayı kabul edip ya öyle Bingil Bingil yaglarla geZcez yada eninde sonunda ayda 1 kiloda olsa senede12 eder kurtulcaz bunlardan...
Ama tartil derim en azından daha bilinçli ilerliyosun mesela ben 3 gündür sabittim.. Grisiniyi 2 yerine tek yedim çorbamı yarım kase ictim bugün 200 gram eksiktim...
Az ama olsun çok şükür:)))
Yani kısacası tatlim tartilinca gozlemlemen daha kolay oluyo ben bunu anladım ...
Benim tartıya sabah çıkışımı bir görsen yerlere yatarsın:))) sanırsın istanbulu fethe gidiyorum :)))
Besmeleler dualar o derece yani:)))
Yer gök duayla ne yapiyim:)))
Bende cabamı gösteriyorum rabbimdende istiyorum ne yapayım:)))
sabah kahvaltim: 1 dilim kepek ekmegi, biraz peynir, 1 kupa armutlu vanilyali cay
ara: 1 elma
ogle: 2 haslanmis yumurta (birinin sadece beyazi), koca bir kase salata yagsiz-tuzsuz (marul, salatalik, mor sogan, yesil biber, feta peyniri, avokado)
seni iyi anliyorum, esimin karsimda yedigi seyleri gorsen.. gecen hafta cuma basladim ilk 2-3 gun olum gibiydi sonra alistim neyse ki artik eskisi kadar canim cekmiyor
canım,
bu konu ile ilgili cevap yazdım zaten
avakado tüketmekte bir sakınc görmüyorum
diyette faydalı bir besindir, zayıflamaya faydası vardır
fazla tüketmediğin sürece herhangi bir sınır koymuyorum
salatana eklemekle çok doğru bir tercih yapmışsın
ayrıca sıfır yağ diye bir kısıtlamamız yok zaten ))
yemeklerimizde yağ kullanıyoruz sadece miktarını azaltıyoruz,
salatalarımıza 1 tatlı kaşığı ekliyoruz ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?