Canım,
Beslenme şeklini değiştirelim senin...
Akşamları sadece salata ve ızgara ye bir süre...
her akşam salata olacak ve yanında ya tavuk göğüs haşlama, yada köfte ızgara...
bir hafta böyle deneyelim sonuca bakalım olur mu?
pko falan dert etme, metabolizmayı falanda takma kafana...
Ben ne metabolizmalar gördüm ))
Gün içinde beslenmen gayet güzel, protein ağırlıklı beslenme daha fazla yağ yakar ve daha hızlı kilo vermene yardımcı olur...
bir hafta akşamları 1 akşam tavuk haşlama, 1 akşam 3-4 köfte ızgara olarak deneyelim, sonucu görelim.. (arada balık ızgarada olur)
ama bu esnada sporunuda ihmal etme, bu çok önemli....
1 hafta sonunda çok rahat 1-1,5 kilo vermiş olacaksın merak etme ))
Sevgilerimle[/QUOTE
valla bende öyle düşündüm hatta akşam öğünüm bu saat itibariyle bitti
salata
marul maydonoz soğan yeşil biber domates salata yaptım içine de tavuk göğüsü haşladım karıştırak yanıda yoğurt ile yedim
saat 18 de çıkacağım 1 saat gibi sporumu yapıcağım
gelince görüşürüz
şimdilik hoşcakalın
Selam kızlarrr ))
Spora gittim, geldim...
Sonuç, ebemi bol bol öptüler ))))))))))
Anam anam resmen bacaklarımı hissetmedim uzunca süre...
Nasıl yoruldum anlatamam, sadece 1 saat spor yaptım
20 dakika yürüme bandında, 40 dakika aletlerde çalıştım ama bittim o derece yani...
haftada 3 gün gidicem şimdilik, ptesi-çarşamba-cuma olarak..
Çarşamba gittiğimde ölçüm yaptıracağım, duruma bakalım ne kadar yağ ne kadar kas var vücudumda, çok korkuyom leeyyyn ))
Kendimi sırf yağdan oluşmuş gibi hissediyorum nedense )) (ruhum şişman ondandır)
Bugün ilk defa kendime kemer aldım )) Kemer takmak ne güzel duyguymuş yaw ))
Sadece tuvalete gittiğimde problem oluyor, alışık olmadığımdan her seferinde zor tutuyorum kendimi kaçırmamak için ))))))))))))))))))))
E bu yaşıma kadar kemer takmamış bir insan olarak alışmak biraz zaman alacak tabi ki ))
Şimdi gelelim bu haftaki kilo vermelereeeeee
Cezalarınızı bekliyorsunuz değil mi ))
Ceza yok ))
Hiç bir zamanda ceza vermeyi düşünmedim, cezayı sadece kaçamak yapanlara veririm, kilo veremeyenlere neden ceza vereyim despotmuyum ben ))
Sadece ufak bir şaka yaptım size, biraz zorlayın bakalım, takılmalardan kurtulursunuz istedim, işe yaradı
Ama ödül vermek isterim hepinize, ödül olarakta eti bitter sticks çikolata yiyebilirsiniz bir adet...
kendinize güzel bir türk kahvesi yapın (az şekerli yapabilirsiniz sade içemiyorsanız, bu sefere mahsus) yanına da bir tane bitter sticks çikolata alın, yiyin ))
sanırım 55 kalori idi... Ama sadece 1 defaya mahsus ! ve sabah yenmesini tercih ederim, sakın akşam yemeyin ))
Bu ödül sadece 1 defa içindir, tekrarı olmayacak ona göre )) Belki başka bir ödül yapabiliriz ilerde ama önce verdiğiniz kiloları görmem lazım ))
Bu ödülü de isteyen yapabilir istemeyen yapmaz, herkesin kişisel tercihine bırakıyorum ))
Sevgilerimle ))
canım bende elma delisiyimdir elmayı çok severim ama bazen içim kıyıyor
aslında muz pek sevmezdim ama öğün atlamsın diye işyeirnde vardı yedim
bir şey sorucam ben bu lahana suyunu aç m tok mu içeçeğim acaba
selam kizlar
yeni eve gelebildim spordan o yuzden gec bildirim yapiyorum
bu hafta giden 600 gr, hastaliktan spor hic yapamadim ondan heralde kilo pek gitmemis
toplam giden 2600
bu hafta daha iyi olacak kararliyim 4 gun sporum var kalan gunlerde de yuruyus veya bisiklet, hava uygun olursa
dunku menum;
sabah: 1 kase yulaf lapasi, icine 1 ceviz bir kucuk avuc kuru yaban mersini
ara: 1 kupa bitki cayi
ogle: peynirli, domatesli, soganli omlet (1 yumurta + 2 yumurta beyazindan), 1 dilim kizarmis kendi yaptigim ekmek, 2 kupa sutlu cay
ara: 1 elma, 1 kivi
aksam: 200 gr veg. tavuk, 150 gr yogurt
gece: 1 bardak soya sutu
soyama güneş çarpmış şimdi yiyin der sonra ne yionuz die bizi döver
Canım,
bu aralar seni çok az görüyorum buralarda?
Geçmiş olsun bu arada, pek sık giremiyordum bende ama sık sık okumaya çalışıyordum...
sporuna ve diyetine gayet güzel önem veriyorsun, 600 gr az değil...
bazen bunu 1 günde alıyoruz... kilo almak çok kolay, kilo vermek biraz zahmetli ama o da kolay sadece zaman ve irade gerekiyor ))
Sen ikisine de sahipsin, kısa süre de güzel kilolar vereceksin ))
Daha sık ziyaret et bizi
Sevgilerimle
daha çok asılıcam
son 20 günüm kaldı
ne versem kar tabi ama
75 çok istiyorum,aktardan çayın malzemlerini alayım
hemen başlayayım..
sporada daha çok önem vermeliyim galiba
20 günde 4,8 kilo olur mu?
olur neden olmasın
hadi bakalım tekrar bismillah
buralardayim canim biraz sessizim sadecehergun paylasim yapmaya calisiyorum, her paylasimi da okuyorum kacirmadan
dogru soyluyorsun o 600 grami almak kolay iste ama vermek o kadar kolay olmuyor, ama olsun zaten metabolizmamin su yoyo diyetler yuzunden yavasladigini biliyordum. vucut simdi kendine geliyordur yavas yavas. spora da bugun yeniden basladim, her hafta 500-1 kg arasi versem yeter bana
hade gelin o zaman bende toplanalım hemde evi toplatıyım sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
seni çok seviyorum soya hayatıma dahil olup beni insan yerine koyan topiğim beni dinleyen benle üzülen arkadaslarım hepinizi hakaten misafir etmek isterim çıkın çıkın gelin kapım açık hepinizi seviom bak vallaha kız
Canım benim,
bende seni seviyorum ))
Seni insan yerine koymayan varsa Allah onu bildiği gibi yapsın ne diyim ))
Valla bir gün hepinizle tek tek tanışmayı çok istiyorum, umarım kısmet olur da tanışırız...
ben kaç kilo verdim çok merak ediom yaaaaa hala baskülüm yok
ben 1 aya kadar gitcem gel o zaman
bi resim paylaşsana soya hayalimdeki gibimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?