yaseminnnnn,
68,800 süper bir rakammmm ))
sen sevinmemişsin ama ben çok sevindim, çünkü geçen haftaki motivasyon bozukluğuna rağmen kilo vermiş olman muhteşem bir şey...
Bu tip durumlarda vücut depresyon sinyali verir ve böbreklerin stres hormonları salgılar, bunlarda vücudunda yağ biriktiren çalışmaları başlatır (kısaca anlattım)
yani sen geçen hafta kilo bile alabilirdin ))
çok güzel bir başarı bu, son 1-2 gün spor yapmanın faydası oldu bence, devam devaaammm bebeğiimmmmm muaaahhhh ))
ve evet, lahana suyu gaz yapabilir, bağırsakları çalıştırıyor ))
canın börek isterse,
lor peyniri, çörek otu, yumurta akı, maydanoz, pulbiber
bunları karıştır, çavdar ekmeğinin üzerine bolca koy ve fırında üzeri kızarana kadar pişir ))
sabah 2 dilim yiyebilirsin yanında domates, salatalık ile
al sana mis gibi, sağlıklı börek tarifi ))
öptüm tatlım ))
bi ton tantana dinlicem sadece anasında su kadar kalıo burda kalmıo falan dio ya çıldırdım vallaha
100 gr Ananas 53 kalori
1 adet Armut 70 kalori
1 adet Avokado (orta boy) 190 kalori
100 gr Çilek 100 gr. 26 kalori
1 adet Elma (orta boy) 60 kalori
1 adet Erik 18 kalori
1 adet (orta boy) Greyfurt 60 kalori
300 gr (1 ince dilim) Karpuz 55 kalori
300 gr (1 dilim) Kavuz 40 kalori
1 adet Kayısı 8 kalori
100 gr Kiraz 40 kalori
1 adet (orta boy) Kivi 34 kalori
1 adet (orta boy) Limon 15 kalori
1 adet (orta boy) Mandalina 50 kalori
1 adet (orta boy) Mango 73 kalori
1 adet Muz (orta boy) 100 kalori
100 gr Nektarin 46 kalori
1 adet (orta boy)Portakal 50 kalori
1 adet Şeftali 60 kalori
1 adet Taze Hurma 15 kalori
100 gr Taze İncir 41 kalori
100 gr Kuru İncir 59 kalori
100 gr Üzüm 57 kalori
100 gr Dut 93 kalori
bu listeden bize yasak olanlar varsa yaz kuzum ya
Canım,
Kayınvalidenle iyi anlaş demek isterdim ama görülen o ki artık o noktayı aşmışsınız, yine de anlaşabileceğiniz bir nokta bulunabilir..
Eşini al bir gün git karşısına konuş, ne istiyorsun benden, ben sana ne yaptım bana böyle davranıyorsun diye sor...
Annemle babannemde çok problem yaşamışlardı, babamla annem boşanma noktasına kadar gelmişlerdi bir zamanlar...
Sonra annem gitti babannemin karşısına, "anne benden ne istiorsun, ben sana ne yaptımda bana böyle davranıyorsun" dedi...
bir süre tartıştılar ama babannem ne söylediyse annem her söylediğini çürüttü, sonra çok güzel anlaşmaya başladılar
Babannem rahmetli olana kadar hep "en sevdiğim gelinim" diye bahsetti annemdem..
Eğer benim kayınvalidemle sorunum olsaydı (Allaha şükür yok) bir şekilde anlaşmanın yolunu arardım, bulamıyorsamda çıkar karşısına nedenini sorardım...
Emin ol karşısına çıkıp neden diye sorduğunda verecek cevap bulamıyorlar...
Şimdiye kadar bir çok insanda bunu denedim
Çok kazık yedim insanlardan, hepsinin karşısına çıktım (Yüce Rabbim sağolsun bir şekilde karşılaştırdı işte)
hiç biri neden diye sorunca verecek cevap bulamıyor, çünkü cevapları yok
Bence sor kayınvalidene, ona ne yaptın da kötü oldun, birileri ona lafını taşımıştır, sen birşey söylemesen bile sen söylemişsin gibi götürmüşlerdir belki...
Herşey olabilir yani... Ama önce eşini bu konuda ikna et, eğer o senin yanında olmazsa,o sana destek olmazsa bu iş zor...
Önce o ikna olacak, o da senin yanında sağlam duracak...
Ama eşin ne annesinden ne senden vazgeçecek, ondan annesine cephe almasını bekleme sakın...
Bu çok yanlış olur, bir erkek hem annesine hem eşine aynı mesafede durmalı bence...
Niye bu kadar gerildin anlamadım...stres yapma bukadar bak kilo veremiycen:)))arkadaşım ,
sen beni hiç tanımadan bilmeden kişiliğimi nasıl bu şekilde eleştirebiliyorsun ki buraya yazdığım menülerim dışında beni nerden tanıyosun da bu şekilde fikir beyan edebiliyosun.
söz sahibi olmak istemiş demek ne demek yaaaa ayıp gerçekten.
ben herkese hadi kızlar ben gidiyorum peşimden gelin mi dedim.ama bi şartım var orada benim dediğim olacak mı dedim.
sizle yada sizsiz ben bu yola devam ediyorum dedim sadece bunu algılayacak durumda değilsen bilemem...
bir dahada burada benim hakkımda bişeyler yazmayın lütfen beni gram tanımadan hakkımda yorumda bulunmamanızı rica ederim.
ben kimse hakkında yorum yazmadan sıkıntımı dile getirip çıktım gittim.
bi arkadaşta kendileri kaybeder demiş doğru demiş.
zaten kilo kaybediyoduk aynen devam ederiz işte ...
Niye bu kadar gerildin anlamadım...stres yapma bukadar bak kilo veremiycen:)))
Buranın kuralları belliydi kaçamak yoktu sen bunu basaramadin ve gittin uzatmaya gerek yok...
Topigin hayırlı olsun ama bakiyorumda bizdende kopamiyosun...
Bencede kopma burda gercekten kilo veriliyodu...
Diğer topikler gibi sahte aldatmaca dostluklarda yok evet herkez kendi tercihini yapar sende öyle yaptın yolun açık olsun...
Ben üzüldüğümü belirttim ama ondan hiç bahsetmemissin bile...
Kişiliğine gelince bence almak istediğini aliyosun.. Isine gelmeyincede birseyler tepk veriyosun.. Belki çevrende çok kisi olmamasının sebebide bu olabilir...
Cevap yazmanı bu konunun uzamasını istemiyorum... Umarım aldığın kararlarda başarılı olursun hersey gönlünce.. olsun...
soyaya da güzel dilekleri için teşekkür ederim.
herkes kendine gör haklıdır...
kızlar günaydın hepinize
akşam meyve yerim demiştim ama meyveden vazgeçip 1 patlıcan közledim içine 1 domates doğradım 1 yk lor ekledim 2 çay kaşığı zeytin yağ 1 diş sarımsak ve sirke koyup yedim çok güzel bir tat oldu onu yedim.
sabahta
1 domates 2 adet biber 1 yumurta 2 çay kaşığı zeytinyağ ile menemen yaptım yarımdilim ekmekle yedim.
gelelim kilo durumuna
soya ben geçen hafta cumartesi tartılmışım pazartesi tartılmıştım ama fazla çıkmıştım yazmamışım 71 küsürlerdeydi hatırladığım kadarı ile pazartesi
28.04.2012 70,7kg
07.05.2012 68,4kg
26.03.2012 den bugüne kadar toplamda 11.6 kilo vermişim.
aradım annemi söledim karıştırmayın beni dedi bende anne kadının sölediklerini söledim ve dedim sınırını çek doğruları söle yeter dedim ne bu kadının yaptıkları dedim ve sinirlerim boşaldı aglıyorum oğlum olmasa su kadın yüzünden ayrılcam vallaha alsın oğlunu basına calsın
Canım,
Akşam al eşini karşına son bir kez konuş,
bundan böyle senin kayınvalidene gitmeyeceğini, isterse eğer torununu görebileceğini söyle...
alsın eşin istediği zaman çocuğunu götürsün kayınvalidene...
Kadının senle derdi var belli, en azından ne sen bu kadar üzülürsün nede o seni yıpratmak için kendini bu kadar yırtar...
Böyle bir sebepten dolayı eşinden ayrılmayı düşünmek ne demek ya ))
Benim arkadaşım hem kayınvalidesi ile hem görümcesi ile problem yaşıyordu,
çocuğu eşi götürüyordu annesine, arkadaşım hiç gitmiyordu bile...
ararlarsa da birşey yokmuş gibi konuşuyordu...
Ne şiş yanıyordu ne kebap yani...
Kaç yıl oldu, çocuk okula başladı daha yeni yeni görüşmeye başladılar...
İnsanlar yıllar geçtikçe, ölüm yaklaştıkça bazı şeylerin farkına varmaya başlıyorlar galiba...
Takma kafana hiç bir şey, sadece oğlunu düşün...
Sen ağlarsan, psikolojini bozarsan herşey ona yansır...
Bak 3 yaşında yeğenim var, azcık yüzüm asık olsun gelip gidip beni öpüyor...
Dün akşam canım öyle sıkkındı ki, maç izlemeye gittim kardeşime, yeğenim geldi yanıma oturdu
ikidebir yanağımı okşayıp öptü beni...
hiç yapmaz üstelik, gel bir kere öpeyim derim kaçar gider...
Ama canım sıkılsın hemen hissediyor yanımdan ayrılmıyor...
Çocuklar herşeyi hissseder, o yüzden kendini toparla ve çocuğun için dimdik ayakta dur lütfen...
Onun en güvendiği, en çok sığındığı ve örnek aldığı en önemli kişi sensin...
Onun gelişimi için senin dik durman çok önemli
Sevgilerimle
Niye bu kadar gerildin anlamadım...stres yapma bukadar bak kilo veremiycen:)))
Buranın kuralları belliydi kaçamak yoktu sen bunu basaramadin ve gittin uzatmaya gerek yok...
Topigin hayırlı olsun ama bakiyorumda bizdende kopamiyosun...
Bencede kopma burda gercekten kilo veriliyodu...
Diğer topikler gibi sahte aldatmaca dostluklarda yok evet herkez kendi tercihini yapar sende öyle yaptın yolun açık olsun...
Ben üzüldüğümü belirttim ama ondan hiç bahsetmemissin bile...
Kişiliğine gelince bence almak istediğini aliyosun.. Isine gelmeyincede birseyler tepk veriyosun.. Belki çevrende çok kisi olmamasının sebebide bu olabilir...
Cevap yazmanı bu konunun uzamasını istemiyorum... Umarım aldığın kararlarda başarılı olursun hersey gönlünce.. olsun...
Yasadiklarini az çok anlıyorum canım Allah yardımcın olsun ama sana su kadarını soliyimsakin mutsuz olduğunu hisettirme çünkü huzursuz olmandan hoşnut oluyolar onun için yapiyolar...dayanamıyorum gercekten artık 4 yıldır canıma yetti hem eşimin sacmalıkları hem anası
çocugu nasıl göndercem 3 yasında ve o allahın belası bursada ben istanbuldayım
kızlar günaydın hepinize
akşam meyve yerim demiştim ama meyveden vazgeçip 1 patlıcan közledim içine 1 domates doğradım 1 yk lor ekledim 2 çay kaşığı zeytin yağ 1 diş sarımsak ve sirke koyup yedim çok güzel bir tat oldu onu yedim.
sabahta
1 domates 2 adet biber 1 yumurta 2 çay kaşığı zeytinyağ ile menemen yaptım yarımdilim ekmekle yedim.
gelelim kilo durumuna
soya ben geçen hafta cumartesi tartılmışım pazartesi tartılmıştım ama fazla çıkmıştım yazmamışım 71 küsürlerdeydi hatırladığım kadarı ile pazartesi
28.04.2012 70,7kg
07.05.2012 68,4kg
26.03.2012 den bugüne kadar toplamda 11.6 kilo vermişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?