Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

valla evden sabah aklıma marul geldi onu getirmiştim öyle yedim bugunluk aklımda olsun bidası
böyle yaparımmmmmmmmmmmmm

bi ton tantana dinlicem sadece anasında su kadar kalıo burda kalmıo falan dio ya çıldırdım vallaha

Canım,

Kayınvalidenle iyi anlaş demek isterdim ama görülen o ki artık o noktayı aşmışsınız, yine de anlaşabileceğiniz bir nokta bulunabilir..
Eşini al bir gün git karşısına konuş, ne istiyorsun benden, ben sana ne yaptım bana böyle davranıyorsun diye sor...
Annemle babannemde çok problem yaşamışlardı, babamla annem boşanma noktasına kadar gelmişlerdi bir zamanlar...
Sonra annem gitti babannemin karşısına, "anne benden ne istiorsun, ben sana ne yaptımda bana böyle davranıyorsun" dedi...
bir süre tartıştılar ama babannem ne söylediyse annem her söylediğini çürüttü, sonra çok güzel anlaşmaya başladılar
Babannem rahmetli olana kadar hep "en sevdiğim gelinim" diye bahsetti annemdem..

Eğer benim kayınvalidemle sorunum olsaydı (Allaha şükür yok) bir şekilde anlaşmanın yolunu arardım, bulamıyorsamda çıkar karşısına nedenini sorardım...
Emin ol karşısına çıkıp neden diye sorduğunda verecek cevap bulamıyorlar...
Şimdiye kadar bir çok insanda bunu denedim
Çok kazık yedim insanlardan, hepsinin karşısına çıktım (Yüce Rabbim sağolsun bir şekilde karşılaştırdı işte)
hiç biri neden diye sorunca verecek cevap bulamıyor, çünkü cevapları yok

Bence sor kayınvalidene, ona ne yaptın da kötü oldun, birileri ona lafını taşımıştır, sen birşey söylemesen bile sen söylemişsin gibi götürmüşlerdir belki...
Herşey olabilir yani... Ama önce eşini bu konuda ikna et, eğer o senin yanında olmazsa,o sana destek olmazsa bu iş zor...
Önce o ikna olacak, o da senin yanında sağlam duracak...
Ama eşin ne annesinden ne senden vazgeçecek, ondan annesine cephe almasını bekleme sakın...
Bu çok yanlış olur, bir erkek hem annesine hem eşine aynı mesafede durmalı bence...

bu listede yazan herşeyi yiyebilirsiniz canım,
hiç biri yasak değil
sadece ara öğünlerde 1 tanesi olacak ve burda yazdığı şekilde olacak ))
örneğin; 1.ara öğün 100 gr dut, 2.ara öğün 1 adet şeftali gibi..
Sevgilerimle ))

bende mesafeyi korusun istiyorum ama olmuo nedense hem ben konuştumda ama olmadı kadın benden nefret edio biz kaçtık eşimle taaaaaaaaa ordan annnemler gelin isteyin demiş bunu zorlamışlarmış o yüzden istemiomuş beni

kızlar günaydın hepinize
akşam meyve yerim demiştim ama meyveden vazgeçip 1 patlıcan közledim içine 1 domates doğradım 1 yk lor ekledim 2 çay kaşığı zeytin yağ 1 diş sarımsak ve sirke koyup yedim çok güzel bir tat oldu onu yedim.

sabahta
1 domates 2 adet biber 1 yumurta 2 çay kaşığı zeytinyağ ile menemen yaptım yarımdilim ekmekle yedim.

gelelim kilo durumuna
soya ben geçen hafta cumartesi tartılmışım pazartesi tartılmıştım ama fazla çıkmıştım yazmamışım 71 küsürlerdeydi hatırladığım kadarı ile pazartesi

28.04.2012 70,7kg
07.05.2012 68,4kg

26.03.2012 den bugüne kadar toplamda 11.6 kilo vermişim.

Niye bu kadar gerildin anlamadım...stres yapma bukadar bak kilo veremiycen:)))
Buranın kuralları belliydi kaçamak yoktu sen bunu basaramadin ve gittin uzatmaya gerek yok...
Topigin hayırlı olsun ama bakiyorumda bizdende kopamiyosun...
Bencede kopma burda gercekten kilo veriliyodu...
Diğer topikler gibi sahte aldatmaca dostluklarda yok evet herkez kendi tercihini yapar sende öyle yaptın yolun açık olsun...
Ben üzüldüğümü belirttim ama ondan hiç bahsetmemissin bile...
Kişiliğine gelince bence almak istediğini aliyosun.. Isine gelmeyincede birseyler tepk veriyosun.. Belki çevrende çok kisi olmamasının sebebide bu olabilir...
Cevap yazmanı bu konunun uzamasını istemiyorum... Umarım aldığın kararlarda başarılı olursun hersey gönlünce.. olsun...

kızlar bu arada yazılanları yine okuyamadım büroyu taşıyacağız toplanmaya başladık çok işim var dosyalar evraklar heryer heryerde işim biterse dönücem bugün tekrar arınıza görüşürüz.hepinizi öpüyorum

aradım annemi söledim karıştırmayın beni dedi bende anne kadının sölediklerini söledim ve dedim sınırını çek doğruları söle yeter dedim ne bu kadının yaptıkları dedim ve sinirlerim boşaldı aglıyorum oğlum olmasa su kadın yüzünden ayrılcam vallaha alsın oğlunu basına calsın

Canım,
Akşam meyve yememekle en doğru şeyi yapmışsın...
Yemek yemen lazımdı, patlıcan olayı iyi olmuş ))

Bu hafta verdiğin kilo içinde tebrik ederim, süper ))

Ve toplamda verdiğin kilo süper ötesi )))))))
Bu neyi gösteriyor bize?
Aslında kilo vermek öyle korkulacak birşey değil,
Sadece biraz azim, biraz kendimizden ödün vermek yani kaçamaklardan uzak durmak yeter ))
Ve spor !
Spor dedim de, ben çıkmalıyım, ilk günden spora geç kalıyorum anam anam )))))))

Canım,

Akşam al eşini karşına son bir kez konuş,
bundan böyle senin kayınvalidene gitmeyeceğini, isterse eğer torununu görebileceğini söyle...
alsın eşin istediği zaman çocuğunu götürsün kayınvalidene...
Kadının senle derdi var belli, en azından ne sen bu kadar üzülürsün nede o seni yıpratmak için kendini bu kadar yırtar...
Böyle bir sebepten dolayı eşinden ayrılmayı düşünmek ne demek ya ))

Benim arkadaşım hem kayınvalidesi ile hem görümcesi ile problem yaşıyordu,
çocuğu eşi götürüyordu annesine, arkadaşım hiç gitmiyordu bile...
ararlarsa da birşey yokmuş gibi konuşuyordu...
Ne şiş yanıyordu ne kebap yani...
Kaç yıl oldu, çocuk okula başladı daha yeni yeni görüşmeye başladılar...
İnsanlar yıllar geçtikçe, ölüm yaklaştıkça bazı şeylerin farkına varmaya başlıyorlar galiba...
Takma kafana hiç bir şey, sadece oğlunu düşün...
Sen ağlarsan, psikolojini bozarsan herşey ona yansır...
Bak 3 yaşında yeğenim var, azcık yüzüm asık olsun gelip gidip beni öpüyor...
Dün akşam canım öyle sıkkındı ki, maç izlemeye gittim kardeşime, yeğenim geldi yanıma oturdu
ikidebir yanağımı okşayıp öptü beni...
hiç yapmaz üstelik, gel bir kere öpeyim derim kaçar gider...
Ama canım sıkılsın hemen hissediyor yanımdan ayrılmıyor...
Çocuklar herşeyi hissseder, o yüzden kendini toparla ve çocuğun için dimdik ayakta dur lütfen...
Onun en güvendiği, en çok sığındığı ve örnek aldığı en önemli kişi sensin...
Onun gelişimi için senin dik durman çok önemli
Sevgilerimle

Selam kızlar günaydın...
Önce kilo bildirimlerimi yazıyım bakalim bu zamana kadar ne yapmisim...

Sizlerin arasına katılmam 1 Nisan 2012 ozaman başlama kilom......84.0
7 mayis2012 suanki kilom.....................78.5

Toplam 37 günde verdigim kilom.............5,5 kg toplamda 22 paket margarin ediyor:))))))

Gelelim bu hafta ne kadar kilo verdiğime 1 Mayıs 2012............79.9
7 mayis 2012............78.5

Toplam bu haftada verdigim. 1.400 kg

Cezadan yırttım sanırım :))))

dayanamıyorum gercekten artık 4 yıldır canıma yetti hem eşimin sacmalıkları hem anası

çocugu nasıl göndercem 3 yasında ve o allahın belası bursada ben istanbuldayım

sende bu yazdıklarınla beni haklı çıkarmış oldun girip bakmam konusunda demekki çok doğru bişe yapmışım

evet girdim baktım tabiki bu topiğe
ama bunun amacı senin anladığın gibi değil...kopamamak değil canım dünya senin etrafında dönmüyor...
gerçi bi sen anlamadın ya neler oduğunu neyse
benim hakkımdaki yorumların bitti şimdide çevrememi geldi?
hayal dünyan çok geniş...şaşırdım....

cevap yazmanı istemiyorum demekle olmuyor bu işler
açıklamamı yaptım ayrıldım diyorum daha da konuyu uzatan sensin işi kişisel boyutlara taşımayalım istersen
emin ol takipteyim ama laf söyle kaç olayına gelemem ben...

Sanırım burda en az kiloyu ben verdim ama napalım sağlık olsun am ben zaten il hızlı veriyorum sonra artık yavaşlıyorum kılo olarak bilmem nedendir pko olduğum için olabilir mi soyacım

ara öğün

1 salatalık
2 adet diyet büskuvi
1 yeşil çay

dayanamıyorum gercekten artık 4 yıldır canıma yetti hem eşimin sacmalıkları hem anası

çocugu nasıl göndercem 3 yasında ve o allahın belası bursada ben istanbuldayım
Yasadiklarini az çok anlıyorum canım Allah yardımcın olsun ama sana su kadarını soliyimsakin mutsuz olduğunu hisettirme çünkü huzursuz olmandan hoşnut oluyolar onun için yapiyolar...
Evlatlarını gercekten sevselerdi karısıyla huzursuz olmalarını istemezlerdi bence
Cocuk olayına gelince tabiki Bursa ya tek basına yollayamassin..sen görmek istemiyosan onları esnle yolla ...
Esinede sole adam hesabına alınmadığım yerde isim ne diye...
Bir kaç kez götürsün İnan sonra kendide götürmeyecek çünkü anaları dirrr dirrrr etmekten basları şişecek...
Sen sen ol esine kötü üslupla anlatma...
İyi kız ol...
Beni istemiyolar ama yine torunları al sen götür de...
Bana dediklerini senin hatırın için katlanıyorum seni sevdiğim için de...
Baskası olsa bir dakika durmaz de...
Güzel dille ignele:))))
Ben hep öle yaparım:)))

Basta soğukluk girdimi olmadimi olmuyo iste...
Zıtkin siyrildimi bı kere sevmezsen sevemiyorsun ömür boyu...
Ağzıyla kuş tutsada yaranamayacaklar sana biliyorum....

Bende öyle gözüm görmesin nefret ediyorum asla unutamıyorum yaptıklarını... Aynı sehirdeyiz 5 aydır torununu görmüyor..
Evine zaten çağırmaz... Bana gelip sever bende çağırmıyorum... Soğuk davranıyorum ... Yuzsuz onceden çıkar çıkar gelirdi şimdi çok şükür o da kesildi...

Gcen aramış cocuğumun ayak numarasını soruyo ... Telefonu acar acmaz... Cocuğun ayağı kaçtı diyo... İnsan gibi soledim kapadım.. Esimede arayış biçimine bak dedim indanmiyim hayvanmiyim kızım nasilsini çok goruyo dedim.. 5 aydır aramamış sormamış ayakkabınızın kandıracak şimdi seni beni dedim...
Çok şükür cocuğumun hicbiirseye hele onların iğnesine ihtiyacı yok dedim...
Getirmek için ayakkabıyı esimi aramışlar .. Eşimde güvenliğe bırakın demiş ... Gelemedi yani....
Zaten yüzünü görünce elim ayağım titriyo o denli sınır oluyorum ona ve kızına....

Anneler gunundede aramayacağım dedim esime ... Benim gecen sene ilk anneler gunumdu ben aradım onunkini kurlarımda banada seninkide kutlu olsun demedi... Ha öylemi böyle bundan sonra deveye diken insana ..... Yariyo bu devirde:))))

Kızlar bugün 70.8 çıktım 500 gram vermişim. Buda yürüyüşe çıkıyorum cumadan beri ondan farketti yoksa ay olmuştur gram oynamiyordu. Cezayi alan tek kişi benim hayırlı olsun bana)))

Esraanne allahtan aynı ilde değilsiniz. O zaman daha kötü olurdu emin ol şanslısın yine. Bi arkadaşım var rahat yüzü görmüyo kaynanasi yüzünden. Sürekli gelip rahatsız ediyo. Ya öyle olsaydı. Rahatsız ediyo derken senin anlattıklarına benzer şeyler. He bu arada çok güzel kilo vermişsiniz kızlar hepinizi tebrik ederim.

valla seni kıskandım ha maşallah
beni geçtin 68,80 kg kaldım

Son düzenleme:
selam kizlar
yeni eve gelebildim spordan o yuzden gec bildirim yapiyorum
bu hafta giden 600 gr, hastaliktan spor hic yapamadim ondan heralde kilo pek gitmemis
toplam giden 2600
bu hafta daha iyi olacak kararliyim 4 gun sporum var kalan gunlerde de yuruyus veya bisiklet, hava uygun olursa

dunku menum;
sabah: 1 kase yulaf lapasi, icine 1 ceviz bir kucuk avuc kuru yaban mersini
ara: 1 kupa bitki cayi
ogle: peynirli, domatesli, soganli omlet (1 yumurta + 2 yumurta beyazindan), 1 dilim kizarmis kendi yaptigim ekmek, 2 kupa sutlu cay
ara: 1 elma, 1 kivi
aksam: 200 gr veg. tavuk, 150 gr yogurt
gece: 1 bardak soya sutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…