nativ özelden pasla şekerim ekleyim seni kim kaldı kızlarrrrrr ekleyim
aydan senmisin canım ekledim sanırım
soya 4 dk önce eklemişin o aydan bu aydan mı
nativ özelden pasla şekerim ekleyim seni kim kaldı kızlarrrrrr ekleyim
aydan senmisin canım ekledim sanırım
soya 4 dk önce eklemişin o aydan bu aydan mı
Kızlar,
hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıp burda fotoğraflarımızı paylaştığımızda mankenler geçişi gibi birşey olacak ha ))))))))))))))))))))))))))))))
Kadınlar kulübü ilk defa bu kadar güzeli bir arada görmüş olacak ))
fotoğraf çekeceğim gün saçlarıma fön çektirip makyaj yapayımda öyle çekeyim bari
bundan sonra buraya yeni birini alırken, face adresini istiycem
manken güzelliği taşımıyorsa alımıycam ekibe, bu ekibe yakışmaz artık başka türlüsü ))))))))))))))))))))))))
Sen makyajsiz fonsuz de güzelsin soyam:)))) hiç gerek bile yok onlar sadece teferruat:)))Kızlar,
hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıp burda fotoğraflarımızı paylaştığımızda mankenler geçişi gibi birşey olacak ha ))))))))))))))))))))))))))))))
Kadınlar kulübü ilk defa bu kadar güzeli bir arada görmüş olacak ))
fotoğraf çekeceğim gün saçlarıma fön çektirip makyaj yapayımda öyle çekeyim bari
merhaba benden size nacizane bir öneri beşi biryerde çayı içmeniz ben günde 3 kere içiyorum inanılmaz zayıfladım süper bir formül yediklerinin yanındabu formülüde yaparsan farkı görüceksiniz zaten
Sen makyajsiz fonsuz de güzelsin soyam:)))) hiç gerek bile yok onlar sadece teferruat:)))
soya ve yasemin atın bakim face lerinizi
maşallahhhhhh kız senin fazlan nerde kuzum nativm be
Soya sosu merhaba günlüğüne bayıldım sık sık açıp okuyorum seni. .
Birbirinize karşı desteğiniz çok güzel
Ben de bu umutla bir günlük açtım destek görüp hiç tanımadığım insanlarla aynı mücadeleyi verip o mutluluğu paylaşabilmek için ama malesef istediğim,hayal ettiğim gibi gitmedi işler yalnız kaldım kendi kendime konuşuyor oldum günlüğümde ve imreniyorum size. .
1haftamı doldurdum tam 3.5 kilo verdim ama mutluluğumu paylaşamadım bile kimseyle
Eğer mümkünse ben de sizlerle hevesimi kaybetmeden bu çetin savaşı vermek istiyorum =)
Desteklemek desteklenmek ve tabiki daha da zayıf olmak adına
Tekrardan tebrik ederim seni de çok güzel kilo vermişsin eminim harika duruyorsundur şuan :) kilolarımız aynıymış başlangıçta ve ben de 60 kilo hedefle yoluma devam ediyorumm
ekledim seni canım face
Bunu sen söyleme qwerty,
resimlerine her baktığımda bir sanatçıya, mankene falan bakıyormuş gibi oluyorum leyn )))))
kendimi her seferinde safiye ayla gibi hissettiriyon bana ))))))))))))))
evvet seni de gördüm
maşşalahın war canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?